Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sen davet etmeden nasıl gelırlr cnm hemde kalmaya
deseydın musaıt deılım dıyee

sen davet etmeden nasıl gelırlr cnm hemde kalmaya
deseydın musaıt deılım dıyee

uzaktan geliyorlar canım.Daha önceden bir iki ay önce konuşmuştuk.İzinlerimizin aynı güne rastladığı zaman geleceklerdi.Bu haftasonuna rastlyormuş.(vardiyal çalştığından)

Günaydın kızlar

Hiç iştah kalmadı bende ya.Son bir haftadır nedendir bilmem..

Ben bu insanları anlıyamıyorum ya hiç anlamıyorum

Eski işyerimden bir arkadaşım aradı.(artık eşiminde eski iş yeri orası)

aynen şöyle diyor.Boşvercim eşin bir yere başvurmuş.Beni aradılar.Burdaki söylenenleri söylemedim..Eşin için iyi konuştum.Şimdi bu arkadaş yerdimi övdümü..Birilerinin oyunu karalaması sonucu ayrıldı eşim işten.Hatta kendini ispat ederek..Hala konuşuluyorsada duyurmasımı gerekirdi bana.Eşim zaten geceleri uyku uyumuyor.Ben ne yaptım onlarada bana böyle yaptılar diyor sürekli.

boşver he valla 4 ay yıl gibi 20 günün yanında neyse 10 aymış ama toplamda, herkesin gönlüne göre hızda olsun bu işler, sizlerden geçmiş de benim yani lütfen aceleye gelmesin

böcüşüm ağanın eli tutulmaz, eskiden giyim alırdım düşünmeden sonra verirdim, tamam sevap iyi hoş da nakit sevap işlemekten yanayım artık, herkes işini görsün düşünerek seçerek alıyorum artık giyimi de. mutfak eşyası az, öz, pratik olacak anca zaten fazla kullanmayacağım için

o müdürünü nereye havale etsem bilemiyorum, hepsi aynı cins bunların, fındığımızı ve seni üzmesin, tepeletmesin kendini

yatıya misafir çok ara sıra, ya da tam kafa arkadaş oldu mu güzel ama yorucu tipler mümkünse otel kullansınlar,umarım samimi arkadaşındır boşver, yoksa eziyet geliyor insan, ama can arkadaşlarla güzel oluyor.

Eşinin de senin de oradan çıkman ne kadar iyi olmuş bunu görüyorum ben. İnsanların kompleksleri, fırsatçılığı böyle günlerde ortaya çıkıyor. O arkadaşın ne hissetti acaba egosunu mu tatmin etti ne etti yani boyu mu uzadı, hey allahım...

misafirlerim kafa dengi bu sefer yorucu ama güzel olacağına eminim.İş yapmak isteyecek ama yaramak kızı yüzünden (2 yaşında) yardım edemiyecek.Ne yapalım sağlık olsun..

İşyeri konusuna gelince arkadaşa cevap verdim.Ama anlamadı yada anlamamazlığa geldi.İlginç bu insanlar çok ilginç

kafa dengiysen yorulmazsın severek hizmet edersin hemde eğlenirsin boşver takma kafana tadını çıkar bence

iş yeri konusunda denirki

kafa dengiyse bak güzel işte, sevindim, o yorgunluk daha kolay geçiyor, güzel zaman yanınıza kar kalıyor. ee sen de bebek pratiği yaparsın boşver :)))

ilginç! dediğimiz bu tipleri takmamaktan başka çaremiz yok amaçları zaten insanların huzurunu kaçırmak. keser döner sap döner demişler...

ufaklığı çok seviyorum zaten..Arkadaşların gelmesinden çok onun geleceğine seviniyorum.

kanga senı görmek ne güzel bu saate hemde
valla ben ddığım gıbı sıkılırımm modayı bı mutfk kısmında takıp edıom oda ılgı alanım öle biriktr yapmadığımdan sorun olmaz
azcıkta büyük mutfağım oldu mu deme keyfımeee
sana ve mandışe 2 tencere yeter onuda enışteler ıcın dıommsıze 1 tencere yeter
kendısınden pişirir kapağında yersınız:)

boşver manyak mı len ordakıler ama hepsı aynı işten cıkana kadar üzülmüş gıbı olurlar sonra arkandan olmadık laflar ederler salla cnmm eşinde üüzülmesın aynısı eşime oldu 6 yıllık emeğı sılındı para deıl o aykı maaşı bıle vermedıler
Allaha havale ettım ne dıım
hep kendı cıkarlarına göre hareket edıp kanun buluyo bunlar
namıssızlarrr

mandışşş len mor olanı cok seksu nasıl gycen onu

tencerede pişir kapağında ye ayy çok sevdim bunu değerlendireyim tabak kirlenmesin :)))

onları kapalıya çevircez biz teyzem dikcek cumartesi düğün var ama giyecek hiç birşeyim yok çünkü hiçbirinin içine sığmıyorumm kocaman göbeğim ve popom var uffffffffffffffffffffff

hangi kocaman göbek ve popo

Sen daha yeni hamiş değilmisin zayıftın sen hemen kocamanmı oldu

tencerede ye kapında ye süpermiş kangam

mandiş kumaşı farklı olsa aslında 2. modeli hem şık hem rahat duruyor, kendin seçersin kumaşını istediğin gibi ya da leopar mı kaplan mı öyle takılırsın en kokoşunda

mandiş 3. askılı olanın canlı renkleri olsa güzel valla, sıcakta püfür püfür :) aslında 2.renkli olan da fena değil gibi ama biraz büyük işi mi bilemedim, malum cahilim bu konularda:)

renkler değişcek yorgun modeldede oynama olacak kapalıya uygun olacak aslında bana en yakın 2 geldi az kapatır önümü arkamı çok tipsizim yaaa

hangi kocaman göbek ve popo

Sen daha yeni hamiş değilmisin zayıftın sen hemen kocamanmı oldu

boşver o dediğin 4 ay önceydi 3 ayı geçtik benim hesapladığım 8 kilo var üzerimde :))

bunu bir düşüneyim başka modellere bakmayada devam edeyim 3 deki ayakkabı yüzünden biraz da ekledim sen elbise altında hoş durmuş o topuklar dimi

2 numarayı bende beğendim.Bunun üzerinde oynanabilir..

8 kilomu aldın.Aman allahım çok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…