- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
biliyorum okumuştum böcük ama aklıma ne geldi bunu defterime yazacam ve böcük teyzesinden diye not düşcem :)
ayy gercekten mı
cok sevınırım hee:)
ben 2 satırı aklımdan tutuyomm:)
boşver doğru diyorsun, neleri yanlış anlamışızdır kim bilir bunca zamanda
aa ben haftadan haftaya değişiyor sanmıştım annesii, özür dilerim fındıktan da takipteyim artık
minifırın için aradın mı az nefes mi alıyorsun mandiş :)
hep derim şu hayatta bir tadamadım torpili diye, çok şükür diyorum yine de kimseye borçlu hissetmiyorum her şeyim kendi eserim, annemin desteğini tabii ayrı tutuyorum, o öyle olmasaydı ben de çok zor böyle olabilirdim...
boşver doğru diyorsun, neleri yanlış anlamışızdır kim bilir bunca zamanda
aa ben haftadan haftaya değişiyor sanmıştım annesii, özür dilerim fındıktan da takipteyim artık
minifırın için aradın mı az nefes mi alıyorsun mandiş :)
hep derim şu hayatta bir tadamadım torpili diye, çok şükür diyorum yine de kimseye borçlu hissetmiyorum her şeyim kendi eserim, annemin desteğini tabii ayrı tutuyorum, o öyle olmasaydı ben de çok zor böyle olabilirdim...
yazdım bile böcük
teyze olmak kolay değil hergün takip etmelisin yorgun sana boşuna ane yarısı demiyorum ben :))
yok aramadım önce şu annemin ocak işi halolsun silverline işini halledeyim sonra arçeliğe gelecek :))
bak ne güzel kimse sana demiyor benim sayemde ekmek yiyorsun derse alır cevabıını kimseye boynun bükük değilsin başın dik işte kimsenin olmasa yada devir hep onların devri olmasada herkes hakettiğini en azından çoğunluk hakettiğini alabilse
Yorgun ne zaman torpile başvursam o işim olacaksada olmaz..O yüzden çok yanaşmamaya bakarım torpile..Özel sektörde ihtiyacmda yok açıkcası.Ama kamu olunca durum değişiyor.O zaman sanırım torpil şart
çok utandım zaten ben haftalık sanıyordum :26: takvim güncellemesi :26:
he sırayla di mi, hepsi bir anda olmaz:)))
hak ettiğini alabilmek için insan üstü çaba göstermek gerekiyor he yine sonuç hak ettiğin olmuyor tabii. kim ne ederse etsin de bir de hani o şekilde bir yerlere gelenler ahkam kesmiyor mu, bilinen gerçeği inkar etmiyor mu ona katlanamıyorum. kimisi der, bilmem ne sağ olsun, sayesinde girdik vb diye, her türlüsü var insanların...
özelde de ne torpiller dönüyor boşver, ah anlatsam roman olur. ne ayaklar baş oluyor, neyse... he bir de neden devlete giremiyoruz işte zaten çok küçük azınlık kendisi girebiliyor, onlar da herhalde torpilden dolmayan bölümler ya da dolamayan:) aslında şans işi tamamen talep olmayan bölüm olsa insan daha kolay girecek belki gerçi artık o da yok.
heee boşver ne diyecektim o kadar konuşmuştuk yeni yasa kesinleşirse evlenip işten ayrılmaya tazminat kalkıyor süper di mi ?
kıdem tazminatlarının oranı da feci düşüp 15 sene dolmadan alamayacakmışız, ooof offff
kızlar bu kesimde elbise altına dolgu topuk olmaz di mi? :26:
çok utandım zaten ben haftalık sanıyordum :26: takvim güncellemesi :26:
he sırayla di mi, hepsi bir anda olmaz:)))
hak ettiğini alabilmek için insan üstü çaba göstermek gerekiyor he yine sonuç hak ettiğin olmuyor tabii. kim ne ederse etsin de bir de hani o şekilde bir yerlere gelenler ahkam kesmiyor mu, bilinen gerçeği inkar etmiyor mu ona katlanamıyorum. kimisi der, bilmem ne sağ olsun, sayesinde girdik vb diye, her türlüsü var insanların...
özelde de ne torpiller dönüyor boşver, ah anlatsam roman olur. ne ayaklar baş oluyor, neyse... he bir de neden devlete giremiyoruz işte zaten çok küçük azınlık kendisi girebiliyor, onlar da herhalde torpilden dolmayan bölümler ya da dolamayan:) aslında şans işi tamamen talep olmayan bölüm olsa insan daha kolay girecek belki gerçi artık o da yok.
heee boşver ne diyecektim o kadar konuşmuştuk yeni yasa kesinleşirse evlenip işten ayrılmaya tazminat kalkıyor süper di mi ?
kıdem tazminatlarının oranı da feci düşüp 15 sene dolmadan alamayacakmışız, ooof offff
evet evet sırayla en son sıra boşvere yazdıklarına geleccek emekli olmam lazım ama önce mahkemeler filan onlar büyük işler emekli olunca uğraşcak işim bu olacak
bakın ben kpss ile atanırken kadroları doldurmak için nasıl bir şey olduysa atıyorum 20 kpsslinin yanında 80 torpilli taşaron firmayken kadrolu oldu kadrolu olamayan torpilsizler yada az torpillilerde isyandalar hala maaş şartlar eşitsizliğinden dolayıda 80 liler gibi görüyorlar ve bizede neler ediyor torpilliler rahat ama 20 liler sıkıntıda neyse sonuç olarak ne varsa özelde var en azından körelmiyorsun en azından rest çekme imkanın daha fazla bunca yıl körelmemiş olsaydım şartlarım farklı olsaydı yada şimdiki aklım 9 yıl önce olsaydı farklı yerde olurdum
olur dolgu topuk bence ama çok klasik değilmi yorgun
Yorgun iyice çalışanın hakkı yeniyor.Allah sonumuzu hayır etsin.Artık iş verende kolayca çıkaracak işçisini nasıl olsa tazminatta kalkıyor
evet evet sırayla en son sıra boşvere yazdıklarına geleccek emekli olmam lazım ama önce mahkemeler filan onlar büyük işler emekli olunca uğraşcak işim bu olacak
bakın ben kpss ile atanırken kadroları doldurmak için nasıl bir şey olduysa atıyorum 20 kpsslinin yanında 80 torpilli taşaron firmayken kadrolu oldu kadrolu olamayan torpilsizler yada az torpillilerde isyandalar hala maaş şartlar eşitsizliğinden dolayıda 80 liler gibi görüyorlar ve bizede neler ediyor torpilliler rahat ama 20 liler sıkıntıda neyse sonuç olarak ne varsa özelde var en azından körelmiyorsun en azından rest çekme imkanın daha fazla bunca yıl körelmemiş olsaydım şartlarım farklı olsaydı yada şimdiki aklım 9 yıl önce olsaydı farklı yerde olurdum
hiç işe gidesim yok benim
Özeldede çıkarılma korkusu var be mandiş.Saçma sapan sebeplerle çıkarılabiliyorsun.Şimdi yeni yasayla işverenin ekmeğine yağ sürülüyor.Birde kitabına uydurup haklarndanda mahrum edebiliyorlar.Devlette olunca çıkarılma çok daha zor.Körelme konusuna gelince bu zamana kadar çalışıp kendimi geliştirdim tamam.Ama yeni bir işe girerken ücrette çok küçük farklar veriyorlar.Şimdi ben bu tecrübeyi ne yapayım.Görüşmeye gittiğim her firma benimle çalşmak istiyor ama neye yarar..
benimde evimin kadın çocuklarımın anası olasm var:
Özeldede çıkarılma korkusu var be mandiş.Saçma sapan sebeplerle çıkarılabiliyorsun.Şimdi yeni yasayla işverenin ekmeğine yağ sürülüyor.Birde kitabına uydurup haklarndanda mahrum edebiliyorlar.Devlette olunca çıkarılma çok daha zor.Körelme konusuna gelince bu zamana kadar çalışıp kendimi geliştirdim tamam.Ama yeni bir işe girerken ücrette çok küçük farklar veriyorlar.Şimdi ben bu tecrübeyi ne yapayım.Görüşmeye gittiğim her firma benimle çalşmak istiyor ama neye yarar..
evet haklısın ama bizde aynısı var işte dün biriyle konuştum başka kurumda devlette inanın al birine v ur ötekine özel mantığı bile şuan iyi ama özelden kastım büyük firmalar diğerleri değil sonuç şu çıkan yasalardan koltuklarda oturan karar verme yetkisi olanlardan hepsi yanlış bnirilerinin tekelinde herşey özelde benim başıma gelenler gelse derdimi adamın işyeri sermaye koymuş emek vermiş cebine giren var neyse ben susmalıyım ama genel olarak haklısınız
Büyük firmalarda çalışan arkadaşlarım var.Ordada herkes birinin üzerine basıp bir yerlere çıkma çabasında.Büyük firmalarda ne zaman kim kuyumu kazacak ayağımı kaydracak derdi var.İnsanlar çok ilginç.Başkasının ekmeğiyle oynayıp yükselmek ne kadar kötü..Hepsi birbirinden kötü..En iyisi koca parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?