Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın kızlarr

Bu ne sıcaktır ya.Gece uyku uyuyamadım.Gece sürekli duş aldım biraz rahatlamak için.Birde bacağım ağrıdı..Kabus bir gece bitti şükür

günaydın kızlar

boşver geçmiş olsun

böcük kolay gelsin

benim gecem daha beterdi kızlar gece 2 ye kadar bir komyan dolusu inşaat malzemesi yatakodamın camının önünde indirildi en son eşim cama çıkıp ağzına geleni saydı da gittiler anam milletten gık çıkmıyor kimse rahatsız olmadı sanırım bizden başka sesi çıkan olmadı sıcak bir yandan camları kapattık sesten vantilatörü çalıştırdık bugün ilk iş klima bakacak eşim tüm gece ve gün bacağım ağırdı kramplarım oldu hamilelik kramları imiş ee birde o pis hastalıkta başıma geldi oturamıyorum sürekli sola yatmak zorundayım kan ilacı midemi bulandırdı yine hamilelikten sık sık tuvalete kalmalarım yüzünden uyku haram oldu sabahın köründe işe geldim vee bu haftanın başındayız daha

nasıl bir yaşam mücadelesi veriyorum yaa

Yazık sana yaaaa
Bizimde yan komşu klima taktırdı. O dışarı konulan zımbırtıyı çatı arasına koymuşlar.Gece 1 sinir bozucu bir ses.Klima çalışıyor.Zaten sıcaktan uyuyamıyorum.Bacağım ağrıyor birde bu ses deli etti beni

aaa o öyle ses yapıyor her gece ve sen onu hala sökmedin mi boşver

bacağına ne oldu

O kadar ses yapıyorsa çatı arasına koymanın mantğı neydi sorayım bakalım akşam.

Huzursuz bacak sendromu var bende..Dünde sporda bacaklarımı biraz zorladım onunda etkisi var..Bengay sürdüm yandıda yandı.

hımm biliyorum onu acayip bişiy o Allah yardımcın olsun

O kadar ses yapıyorsa çatı arasına koymanın mantğı neydi sorayım bakalım akşam.

evet güzelce sor bakalım

Saolasın canım..Bacağım yeniden başladı.Dört dönüyorum ofiste

aslında geceleri daha çok çıkıyor belirtileri ağrı geziyor bacağın heryerinde uyutmuyor oturtmuyor sürekli yürüycen başladığında canı ne zaman isterse o zaman geçer ve ağrı kesici de fayda etmiyor dimi dığru hatırlıyorum eniştemde var ondan biliyorum adam her gece gezer gündüz uyur

Tam dinleneceğin zaman çıkar bu ağrı.aslında ağrıda değil.Huzursuzluk veriyor.Hatta çok aşrıysa sanki beynimi çekip uzatıyorlarmş gibi geliyor..Benim şuanki ağrımda dün yaptığm sporunda etkisi var.Spordayken bacağımı zorladığımı farkettiğim an bırakmştım ama malesef..

Son düzenleme:

geçmiş olsun tekrar boşver nasıl değişik değişik hastalıklar var ilk duydugumda komik gelmişti şaka sanmıstım

geçmiş olsun tekrar boşver nasıl değişik değişik hastalıklar var ilk duydugumda komik gelmişti şaka sanmıstım

Bizde bu ailece var..Hatta adını yeni öğrendik.Biz hep bacaklarım çekiliyor diye tanımlıyorduk.Tıpta adı varmş meğer :))

bendde sabah oldu bı ağrıı duramadım yerımde ağrıoo oturamadımda dolaştım ama fayda etmedı

huzursuz bacağım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…