evet haklısın ama bizde aynısı var işte dün biriyle konuştum başka kurumda devlette inanın al birine v ur ötekine özel mantığı bile şuan iyi ama özelden kastım büyük firmalar diğerleri değil sonuç şu çıkan yasalardan koltuklarda oturan karar verme yetkisi olanlardan hepsi yanlış bnirilerinin tekelinde herşey özelde benim başıma gelenler gelse derdimi adamın işyeri sermaye koymuş emek vermiş cebine giren var neyse ben susmalıyım ama genel olarak haklısınız
Büyük firmalarda çalışan arkadaşlarım var.Ordada herkes birinin üzerine basıp bir yerlere çıkma çabasında.Büyük firmalarda ne zaman kim kuyumu kazacak ayağımı kaydracak derdi var.İnsanlar çok ilginç.Başkasının ekmeğiyle oynayıp yükselmek ne kadar kötü..Hepsi birbirinden kötü..En iyisi koca parası
bence en iyisi koca parası :))))
mandiş haklısın tabii dediklerinde, devlette de olan sorunları hem senden hem tanıdıklarımdan biliyorum. rahat edenler yukarıda yazmışsın ya öğlen yazamadım zaten torpille gelenler rahatı, yeri sağlam olanlar. ne de olsa hazıra konmuşlar ne işin kıymetini bilirler, ne de iş yapmaya gönülleri olur nasıl olsa arkaları sağlam. benim bir tanıdığım düşün bütün dairenin işi üzerindeydi bu havadan gelenler yüzünden. diğerleri iş yapmadığı için bütün müşteriler ona geliyordu, yani özelden farkı olmuyor.
büyük ve düzgün firmalar diyelim boşverin dediği tehlikelerin olmaması açısından onlar sağlam işte, sosyal hakları, tazminatın garanti hoş o da kalmayacak artık, servisi, yemeği. ama bizimki gibi küçükler sömürme mekanı sadece, e alternatifler de daha iyi olmayınca hapsolmuş gibi devam ediyor insan.
normal memurlarda da amirlerin puan vermesi falan var mı öğretmenlerde bir de bu var, ama özel okullar daha beter her sene sallantıdasın sözleşmen yenilenecek mi yenilenmeyecek mi, ben böyle bir az bir fazla devam ediyorum diye kalıyorum en azından.
katılasım geldi valla benim de
bence de
benım şuankı aklım olsa zengun koce alır yerdım parası ohh olsun
ne okuycam ne çalışcam amann
okusan neye yarıoo çalışsan neye yarıyoo
bende özeldeyım her zmn bu işten ayrılma konusu oluoo korkmuyorum ama ne değerın bılınıo ne bişi
tecrubede bı işe yaramıoo sonradan gelen bılmeyen senın öğrettıklerınle ıdare eden el üstünde sen yerın dıbınde
aman amannn
en guzelı koca parasıda benım kocem benım paramı yıyo şu sıralar:)akıllı adamm
o akıl banada geç geldi böcük :))) ama yine ben eşimi alaydım ama zengin olaydı :))
Günaydın kızlar...
Halimize şükür diyelim.en azından birer mesleğimiz ve işimiz var..İnşallah daha iyileri olur ilerde..Ama kocalarımızın işleri çok iyi olur diye dua edelim yinede
hepmi beni bulur anam yaa anneme doktordan sıra almam lazım geçen gün gitti film verdi sonçlarıyla tekrar gitmesi lazım 10 gün geçtiği için tekrar randevu alması lazım hastanenin sitesinde doktor görünmüyor 182 yi arıyorum orada doktor görünmüyor dediler ya izinli yada hata var hastaneyi arayım iki gündür telefon kulağıma yapıştı personel servisi diyorki doktor burada görev yapıyor izinli değil sistemde görünmüyorsa bilgi işlemi arayın adamlar ya meşgul yada cevap vermiyor telefonları sonunda birine ulaştım oda bunun la ibrahim iglileniyor dedi bu sefr döndüm telefonda hastanede ibrahim arıyorum en son diğer kampüsteymiş ibrahim onu öğrendim tekrar aradım bilgi işlemi sabırlı sakin sessiz anlattım derdimi ben ibrahim beyi arayım anlattayım sorunu dedi tabi tamam diyene kadar sorun olduğunu kabul etmedi hala doktor izinlidir diyor :) sonunda kabul etti bir iki saat sonra arayın dedi dahilisini verdi hadi bakalım inşallah mesai bitti demezler bu seferde
anlamadım kızlar bu işi bu doktoru benden başka arayan yokmu ne zamandır sistemde görünmüyor kimse sormuyormu kimse hastaneye bilgi vermedimi uyarmadımı yoksa uyardıda bunlarmı sallıyor ben tekmiyim bu doktoradan sıra alan anlamadım valla
senin gibi birkaç kişi daha vardır.Ama senin kadar çabalamamışlardır emin ol..
Bende bugün minübüs şöförünü belediyeye şikayet ettim
minibüsmü özel halkmı dilekçe verdiysen milyarlık tazminat onu bekliyor demektir
Bizim hattn minübüsü özel yani..Şu garanti bankasının önünden kalkanlardan.Yok kuzum dilekçe vermedim.Belediyenin şikayet kısmısından ettim..
Neee
Facede şimdi gördüm..Gözün aydın..
günaydın hanımlar doktordan geliyoruz göstermedi belli değilmiş hala yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?