Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandiş haklısın tabii dediklerinde, devlette de olan sorunları hem senden hem tanıdıklarımdan biliyorum. rahat edenler yukarıda yazmışsın ya öğlen yazamadım zaten torpille gelenler rahatı, yeri sağlam olanlar. ne de olsa hazıra konmuşlar ne işin kıymetini bilirler, ne de iş yapmaya gönülleri olur nasıl olsa arkaları sağlam. benim bir tanıdığım düşün bütün dairenin işi üzerindeydi bu havadan gelenler yüzünden. diğerleri iş yapmadığı için bütün müşteriler ona geliyordu, yani özelden farkı olmuyor.

büyük ve düzgün firmalar diyelim boşverin dediği tehlikelerin olmaması açısından onlar sağlam işte, sosyal hakları, tazminatın garanti hoş o da kalmayacak artık, servisi, yemeği. ama bizimki gibi küçükler sömürme mekanı sadece, e alternatifler de daha iyi olmayınca hapsolmuş gibi devam ediyor insan.

normal memurlarda da amirlerin puan vermesi falan var mı öğretmenlerde bir de bu var, ama özel okullar daha beter her sene sallantıdasın sözleşmen yenilenecek mi yenilenmeyecek mi, ben böyle bir az bir fazla devam ediyorum diye kalıyorum en azından.

katılasım geldi valla benim de
bence en iyisi koca parası :))))

bence de

benım şuankı aklım olsa zengun koce alır yerdım parası ohh olsun
ne okuycam ne çalışcam amann
okusan neye yarıoo çalışsan neye yarıyoo
bende özeldeyım her zmn bu işten ayrılma konusu oluoo korkmuyorum ama ne değerın bılınıo ne bişi
tecrubede bı işe yaramıoo sonradan gelen bılmeyen senın öğrettıklerınle ıdare eden el üstünde sen yerın dıbınde
aman amannn

en guzelı koca parasıda benım kocem benım paramı yıyo şu sıralar:)akıllı adamm

herkes içinde olduğu durumu bildiğinden diğeri iyi gibi geliyor aslında hepsini al birine vur ötekine zihniyet değişmedikçe köklü rotasyon olmadıkça yasalar hakkaniyetli düzenlenmedikçe bu devran hep böyle döner bizlerde ancak söyleniriz acı ama bu geçrçek bence

bütün dairenin yükü dediğin var oda bende görev tanımlaması yapıyorum birinin yapması gerken iş bu ben yapıyorum benim yaptığım ileri hep kendine yazdı sesimi çıkarmadım yazsın o işler yeri geldiğinde zamanı geldiğinde çemkirmemde kullanırım diye eskiden böyle düşünmezdim artık koz olarak bakıyorum herşeye :)))

bizdede o puan lar var aman ne puan çokda önemli şey değil bence :)

özel okullarda şımarık küçük veletlerle uğraşmak daha zor özel okuldaöğretmen arkadaşlarım var akşam eve kendilerini nasıl attıklarını bilemiyorlar biri diyorki ben gencim enerjimin hepsini veriyorum onlara ama ilerde yaşlandıkça burada duramam enerjimde kalmaz bende kalmam :) idealisttim ama artık devlete geçmek istiyorum diyor :)

o akıl banada geç geldi böcük :))) ama yine ben eşimi alaydım ama zengin olaydı :))

o akıl banada geç geldi böcük :))) ama yine ben eşimi alaydım ama zengin olaydı :))

bende eşimle evlenım ama:)

aman neyse ben hıc pişman deılım yaa aslındaa çok şükür halımıze
cok paramolsaydı cok derdım olurdu hıc yok derdımde yok
bugun karnım doyuyor kredımı kiramı öduyom bınlerce şükür

Günaydın kızlar...

Halimize şükür diyelim.en azından birer mesleğimiz ve işimiz var..İnşallah daha iyileri olur ilerde..Ama kocalarımızın işleri çok iyi olur diye dua edelim yinede

hepmi beni bulur anam yaa anneme doktordan sıra almam lazım geçen gün gitti film verdi sonçlarıyla tekrar gitmesi lazım 10 gün geçtiği için tekrar randevu alması lazım hastanenin sitesinde doktor görünmüyor 182 yi arıyorum orada doktor görünmüyor dediler ya izinli yada hata var hastaneyi arayım iki gündür telefon kulağıma yapıştı personel servisi diyorki doktor burada görev yapıyor izinli değil sistemde görünmüyorsa bilgi işlemi arayın adamlar ya meşgul yada cevap vermiyor telefonları sonunda birine ulaştım oda bunun la ibrahim iglileniyor dedi bu sefr döndüm telefonda hastanede ibrahim arıyorum en son diğer kampüsteymiş ibrahim onu öğrendim tekrar aradım bilgi işlemi sabırlı sakin sessiz anlattım derdimi ben ibrahim beyi arayım anlattayım sorunu dedi tabi tamam diyene kadar sorun olduğunu kabul etmedi hala doktor izinlidir diyor :) sonunda kabul etti bir iki saat sonra arayın dedi dahilisini verdi hadi bakalım inşallah mesai bitti demezler bu seferde

anlamadım kızlar bu işi bu doktoru benden başka arayan yokmu ne zamandır sistemde görünmüyor kimse sormuyormu kimse hastaneye bilgi vermedimi uyarmadımı yoksa uyardıda bunlarmı sallıyor ben tekmiyim bu doktoradan sıra alan anlamadım valla

senin gibi birkaç kişi daha vardır.Ama senin kadar çabalamamışlardır emin ol..

Bende bugün minübüs şöförünü belediyeye şikayet ettim

Bizim hattn minübüsü özel yani..Şu garanti bankasının önünden kalkanlardan.Yok kuzum dilekçe vermedim.Belediyenin şikayet kısmısından ettim..

anladım uyarı alır o zaman
işyerinden bir arkadaşımla özel halk otobüsünü şikayet ettik dilekçeyle ve ceza alması için özellikle belirttik aradan zaman geçti peşine belediye başkanları bile düştü ne olur dilekçenizi geri alın diye yalvardılar adam ilk ceza çıktığında başlamış dolanmaya en sonunda hattını satacak borcunu ödemeden satamıyor yanlış hatırlamıyorsam 8 sene önce 6 milyardı sonra indirime geçtiler dilekçeyi geri aldık da :)))

hayırlı olsun cnmmm

günaydın kızçeler
bugun cok yoğun olcemm kesın şimdıden faturalara başlasam ı olurr
cok öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…