- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Senin bacağın ağrımış benimki huzursuzluk yapıyo
Kızlar hamileyimmmmmm
günaydın hanımlar doktordan geliyoruz göstermedi belli değilmiş hala yaa
İnatçı olacak senin oğlan
ana inat baba inat
günaydınnn
cok yorgunum cokk
günaydın kızlar
boşver geçmiş olsun
böcük kolay gelsin
benim gecem daha beterdi kızlar gece 2 ye kadar bir komyan dolusu inşaat malzemesi yatakodamın camının önünde indirildi en son eşim cama çıkıp ağzına geleni saydı da gittiler anam milletten gık çıkmıyor kimse rahatsız olmadı sanırım bizden başka sesi çıkan olmadı sıcak bir yandan camları kapattık sesten vantilatörü çalıştırdık bugün ilk iş klima bakacak eşim tüm gece ve gün bacağım ağırdı kramplarım oldu hamilelik kramları imiş ee birde o pis hastalıkta başıma geldi oturamıyorum sürekli sola yatmak zorundayım kan ilacı midemi bulandırdı yine hamilelikten sık sık tuvalete kalmalarım yüzünden uyku haram oldu sabahın köründe işe geldim vee bu haftanın başındayız daha
nasıl bir yaşam mücadelesi veriyorum yaa
Huzursuz bacak sendromu var bende..Dünde sporda bacaklarımı biraz zorladım onunda etkisi var..Bengay sürdüm yandıda yandı.
heee bu arada kocam bombayı patlattı kaynanamlar gelebilir
amanin bir boş bırakmaya gelmiyor burası da yeni gelen bebişler, totoyu dönen bebeler:)))
gözün aydın, sağlıkla gelsin dünyaya, istiyordun diye biliyorum o yüzden sevindim :)
o kadar kolay mı annesiiii? uğraştıracak seni tabii, kimin fındığımandiş bak okudum senin oğlan kıllanmaya başlamış tüy diyor:)))
karaciğeri de okuyunca ah karşılıklı içeriz diye geçti içimden büyüyünce itiraf edeyim :)))
:13: aynısı geçti aklımdan:)
armut dibine
ne yorgunluğu böcüşüm, hayırdır? yine ev toparladım deme bana bu sıcakta
her-şey- fındık - için- her- şey- fındık -için :) biz dayanamıyoruz allah sana sabır versin tüm hormonlar tavan etmişken, eşine tabii daha da sabır- güç versin kim bilir neler ediyorsundur :))) ya hakkaten bazen ben de mahallede tek yaşadığımızı falan düşünüyorum, insanlar sağır mı bu kadar mı geniş, bazen öyle gürültü, gümbürtü kopuyor umrunda değil milletin.
eskiden çok çektiğim bir sorundu boşver çok iyi bilirim, şimdi de arada oluyor ama spora başladıktan sonra sanki iyice azaldı bende. tabii hareketten harekete fark eder. tuttuğu zaman ne yapacağımı şaşırıyorum silkeliyorum, kalkıyorum, oynatıyorum yok anam yok hani bilsem şunu yap geçer yok, aynen biz de bacaklarım çekiliyor derdik kaç sene önce işte bir yerde okumuştum huzursuz bacak sendromu diye, gerçi ben huzursuz olduğumdan bacaklar da pozitfi olamıyor herhalde demiştim
bende var tek bizim ailede, herkes pek bi geniş sağ olsunlar
acaba basınç, sıcaklıkla etkisi mi var herkeste tuttuğuna göre kangamı da vurmuş baksana. yav aslında kızlar su kaybına dikkat etmek lazım acayip kas ağrısı yapıyor hatta baş ağrısı da!
neyy nasılll :18: bebek daha doğmadı diyece3ğim ama doğmadan gelip dönerler daha iyi değil mi mandişim? :18: kaç güncüğüne diye sorucam korkuyorum:18:
Günaydın kızlarr
Yorgun nedir bu bacaklarımızdan çektiğimiz bizim.Pazartesi akşamı sporda bacağımı çok gerdim.Bir ben gerince bacağımı kramp girer.Hemen düzelttim o hareketi yapmadım.Sanırım bu ağrının gelme sebeplerindendi..
Mandiş kayınvalidenlermi geliyormuş eyvah eyvah...Ramazanı sizdemi geçireceklermiş.Yada gelinlerine bakmaya geliyorlar doğuma kadar.Hadi yine iyisin
Salı akşamı balıklarımızdan biri halsizdi çok.eşime dedim bu ölecek galiba.Çok üzüldüm.Sabah baktım daha yaşıyordu.Dün eve gittim.Bir baktım 2 balığımız birden ölmüş çok üzüldük eşimle.
başın sağolsun boşver
mandış aman ben uyku uyyamam eşim öle dese gelmesınler zahmet etmesınler valla pişman olurlar
her anne bır olmuyoo cnmm
banada tuhaf gelıoo kendı annemı düşününce başkaları
ayy mandış bende gelem mı kız
tam benlık menü:)
sebze ve tavık ve tatlı
bence süperr
he aıle konusundada haklısıın onlara göre bızım aıle garıptır belkıde
gel böcük gel ne demek olmuşmu menü bana az gibi geldi ama ramazandada pek bişey yenmiyor tavuk ayrı değil bezelyenin içinde olacak :)
bence yetr ınan yenmez
olsun laa tavık olsunda
:)) bugün alışveriş listesi çıkarayım yarın akşam alışveri yaparım cuma akşamı tatlıyı yaparım köfteyi yaparım cumarteside geri kalanları yaparım eşimde temizlik yapar arkadaşlarmdan biride erken gelecek son anda yapılması gereken sıcakalrı yapacak pilav çorba filan masayı hazırlayacak :))))
5 çocuk olacak 10 misafir 2 de biz 17 kellle olacaz :))
bızde yarın yapcez oruç alışverışı
400 500 tl gözden cıktı
anam cokmuşunuz laa
bana yakın yok sanmam mısafırım olsun ama cok zevklı oluo ancak h sonları çağırırm ben akrabalrımı arkadaşlarımı hepsı uzak cunku
hee sorun şu ki masam 12 kişilik oluyor büyüyor da 8 sandalyesi var mutfak masasında 4 tane var 12 ettik ama çocukları ne etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?