Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

amanin bir boş bırakmaya gelmiyor burası da yeni gelen bebişler, totoyu dönen bebeler:)))

Kızlar hamileyimmmmmm

gözün aydın, sağlıkla gelsin dünyaya, istiyordun diye biliyorum o yüzden sevindim :)

günaydın hanımlar doktordan geliyoruz göstermedi belli değilmiş hala yaa

o kadar kolay mı annesiiii? uğraştıracak seni tabii, kimin fındığı mandiş bak okudum senin oğlan kıllanmaya başlamış tüy diyor:)))
karaciğeri de okuyunca ah karşılıklı içeriz diye geçti içimden büyüyünce itiraf edeyim :)))

İnatçı olacak senin oğlan

:13: aynısı geçti aklımdan:)

ana inat baba inat

armut dibine

günaydınnn
cok yorgunum cokk

ne yorgunluğu böcüşüm, hayırdır? yine ev toparladım deme bana bu sıcakta

her-şey- fındık - için- her- şey- fındık -için :) biz dayanamıyoruz allah sana sabır versin tüm hormonlar tavan etmişken, eşine tabii daha da sabır- güç versin kim bilir neler ediyorsundur :))) ya hakkaten bazen ben de mahallede tek yaşadığımızı falan düşünüyorum, insanlar sağır mı bu kadar mı geniş, bazen öyle gürültü, gümbürtü kopuyor umrunda değil milletin.

Huzursuz bacak sendromu var bende..Dünde sporda bacaklarımı biraz zorladım onunda etkisi var..Bengay sürdüm yandıda yandı.

eskiden çok çektiğim bir sorundu boşver çok iyi bilirim, şimdi de arada oluyor ama spora başladıktan sonra sanki iyice azaldı bende. tabii hareketten harekete fark eder. tuttuğu zaman ne yapacağımı şaşırıyorum silkeliyorum, kalkıyorum, oynatıyorum yok anam yok hani bilsem şunu yap geçer yok, aynen biz de bacaklarım çekiliyor derdik kaç sene önce işte bir yerde okumuştum huzursuz bacak sendromu diye, gerçi ben huzursuz olduğumdan bacaklar da pozitfi olamıyor herhalde demiştim

bende var tek bizim ailede, herkes pek bi geniş sağ olsunlar

acaba basınç, sıcaklıkla etkisi mi var herkeste tuttuğuna göre kangamı da vurmuş baksana. yav aslında kızlar su kaybına dikkat etmek lazım acayip kas ağrısı yapıyor hatta baş ağrısı da!

heee bu arada kocam bombayı patlattı kaynanamlar gelebilir

neyy nasılll :18: bebek daha doğmadı diyece3ğim ama doğmadan gelip dönerler daha iyi değil mi mandişim? :18: kaç güncüğüne diye sorucam korkuyorum:18:

Günaydın kızlarr

Yorgun nedir bu bacaklarımızdan çektiğimiz bizim.Pazartesi akşamı sporda bacağımı çok gerdim.Bir ben gerince bacağımı kramp girer.Hemen düzelttim o hareketi yapmadım.Sanırım bu ağrının gelme sebeplerindendi..

Mandiş kayınvalidenlermi geliyormuş eyvah eyvah...Ramazanı sizdemi geçireceklermiş.Yada gelinlerine bakmaya geliyorlar doğuma kadar.Hadi yine iyisin

içersinizde bende elimde merdanayle kovalarım sizi :)) sayenizde eli maşalı oldum :))

armut dibine dimi çocuk hangi yanına baksa hep aynı teyzesi koç gibi koç ananesi tam karadeniz hatunu anne baba malum :))

eşim geçen gün diyor Allah yardımcın olsun işin zor nekadar sıkıntı çekiyorsun diye son günlerde bişiy yapmadım mırmırlanmadım aklıma gelmişken nazlanayım :))

bilmiyorum ki eşim yarım ağız dedi belli değil ne zaman gelecekler aslında şöyle eşim ameliyat oldu ya annesine söylemdik gittiğimizde ablasına söyledik ablasıda geçen hafta annesine söylemiş ameliyat olalı bir yıl olacak nerdeyse annesi öğrndiğinden beri hergün arıyor yaran nasıl oldu diye :)) bu arada eşim geleceklerini hissetti yada annesini tanıyor ya ondan beni hazırlamak için laf kalabalığında boğuntuya getirererk söyledi ne zaman ne kadar belli değil

yok canım benimki oğluna geçmiş olsun demeye gelir başka birşeye değil :))

Salı akşamı balıklarımızdan biri halsizdi çok.eşime dedim bu ölecek galiba.Çok üzüldüm.Sabah baktım daha yaşıyordu.Dün eve gittim.Bir baktım 2 balığımız birden ölmüş çok üzüldük eşimle.

başın sağolsun boşver

mandış aman ben uyku uyyamam eşim öle dese gelmesınler zahmet etmesınler valla pişman olurlar

bak boşver akşam halsiz gördüğün balığı ayırsaydın diğerininde suyunu değiştirip ilacını verseydin en azından birini kurtarabilirdin

başın sağolsun boşver

mandış aman ben uyku uyyamam eşim öle dese gelmesınler zahmet etmesınler valla pişman olurlar

uyku uyuyamıyorum ki bebiş ten gece kaç defa tuvalate kalktığımın haddi hesabı yok :))

gelsinler canım ne olacak uzun kalmasınlar misafir olsunlar yeter daha ileri gidip kendi evleri gibi hareket eder yada uzun kalırlarsa sorun olur ki sanmıyorum
eşimin abisi ameliyat oldu bir ay önce kıldönmesinden anesi ve ablası geçen hafta geçmiş olsuna abisine gittiler düşün annesi yazın köyde bir birbucuk saat uzaklıkta normalde aynı apartmanda oturuyorlar altlı üstülü eltimde doğurdu doğurcak ondan köye gitmedi ee eşimin abiside çalıştığından gitmedi anesiyle babası sadece köyde ne bileyim bana tuhaf geliyor benim annem öyle ameliyatı bırak hasta bile olsam nerede olursa olsun iki eli kanda olsa gelir bakar bana iyileşene kadar gitmez eşim için demiyorum haberi yoktu söylemedik ama abisi için garipsedim ben

her anne bır olmuyoo cnmm
banada tuhaf gelıoo kendı annemı düşününce başkaları

cumartesi arkadaşlarımı iftara davet etmek istiyorum

menü olarak

çorba
mercimek çorbası

ana yemek
bezelye tavuklu

son servis
pilav
patlıcan kebabı
mücver

salata meze oratadakiler
kırmızı lahana salatası mayonezli
çoban salata
hurma
turşu
fellah köftesi

içeçek yada ara öğün
yoğurt

tatlı
şekerpare

meyve
karpuz
kavun

son olarakta çay

unutuğum olmaması gereken olması gereken ne var acaba

ayy mandış bende gelem mı kız
tam benlık menü:)
sebze ve tavık ve tatlı
bence süperr

he aıle konusundada haklısıın onlara göre bızım aıle garıptır belkıde

ayy mandış bende gelem mı kız
tam benlık menü:)
sebze ve tavık ve tatlı
bence süperr

he aıle konusundada haklısıın onlara göre bızım aıle garıptır belkıde

gel böcük gel ne demek olmuşmu menü bana az gibi geldi ama ramazandada pek bişey yenmiyor tavuk ayrı değil bezelyenin içinde olacak :)

bence yetr ınan yenmez
olsun laa tavık olsunda

:)) bugün alışveriş listesi çıkarayım yarın akşam alışveri yaparım cuma akşamı tatlıyı yaparım köfteyi yaparım cumarteside geri kalanları yaparım eşimde temizlik yapar arkadaşlarmdan biride erken gelecek son anda yapılması gereken sıcakalrı yapacak pilav çorba filan masayı hazırlayacak :))))

5 çocuk olacak 10 misafir 2 de biz 17 kellle olacaz :))

bızde yarın yapcez oruç alışverışı
400 500 tl gözden cıktı

anam cokmuşunuz laa
bana yakın yok sanmam mısafırım olsun ama cok zevklı oluo ancak h sonları çağırırm ben akrabalrımı arkadaşlarımı hepsı uzak cunku

hee sorun şu ki masam 12 kişilik oluyor büyüyor da 8 sandalyesi var mutfak masasında 4 tane var 12 ettik ama çocukları ne etcem

günaydınnnnnn
kangam nerde gene:26:

mandışım 3 gün içinde nefes alma işlemı oluşacakmış senın meleğınn ve sırtüstü egzersızler yapma hee enışteye söle o yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…