Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yere sercen tabısı
ben hep öle ederımmm
hem dökmezler

yerde dökme olasılıkları daha fazla değilmi bir büyük tepsi sofra filan bulmam lazım sanırım

günaydınnnnnn
kangam nerde gene:26:

mandışım 3 gün içinde nefes alma işlemı oluşacakmış senın meleğınn ve sırtüstü egzersızler yapma hee enışteye söle o yapsın

günaydın böcük kankan sanırım nişan telaşında :))

ayy süpersin evet benim yerime eşim egzersiz yapsın gerçi onunda bebeği var dış gebelik gerçi onunki :))

Hayatımda ilk defa erişte hamuru yoğurdum akşam.6 pazı yaptım..Açtım..Kurusun keseyim dedim.Tabi akşam birazdaha kurumalı diye düşündüm halbuki kesip kurutsaydım daha iyiymiş.Sabah kalktığımda hamurlarımın 3ü kırılmıştı.Kırılmasın diye biraz su kat demişlerdi kattım halbuki..Sabah sabah canm sıkıldı

boşver sen işe gitmiyormusun ev işlerine sardın son günlerde

Ya bir şeyler yapayım diyorum.Evde hazırlıyaym ne yediğimizi bilelim düşüncesi bende.Hazır yapanımda yok.

bende göz görmeyince gönül katlanır diyorum :)))

aslında köylerde yapanlar var satıyorlar boşver marketten pahalı ama köylünün ki daha güvenilir sanki bende köyden alıyorum tarhanayı filan

bende göz görmeyince gönül katlanır diyorum :)))

aslında köylerde yapanlar var satıyorlar boşver marketten pahalı ama köylünün ki daha güvenilir sanki bende köyden alıyorum tarhanayı filan

İşte bilmiyorsunki yapan kişinin temizliğini hassasiyetini.Zor bişeyde değilmiş anladm.Bence sende yap.Bebiş olunca en azından

olm tabakları halının üstüne koy mu dedık
sofra ser yere öle

valla koce buldu unuttu bızı:)

dış mış her işi o etsın eve gıdınce sölee unutmaa

benım o işlerı anacum edıooo
makarna erişte ve mantımı kesmışş 1 yıl yıyom Allah razı olsun bıde kabak çıçeklerımı koymuş ohh anam olsun daha kımseyı ıstemem

İşte bilmiyorsunki yapan kişinin temizliğini hassasiyetini.Zor bişeyde değilmiş anladm.Bence sende yap.Bebiş olunca en azından

yok boşver elimi atamam öyle işlere o vakitte uyurum daha iyi :))
pis olsun ne yapayım gözüm görmedi ya gider tıkır tıkır

olm tabakları halının üstüne koy mu dedık
sofra ser yere öle

valla koce buldu unuttu bızı:)

dış mış her işi o etsın eve gıdınce sölee unutmaa

sofram yokki benim annemin yukka açmak için sofraları var onlardan alayım bir tane

hahaaa dimi hele düğünü olsa üyeliğini demi iptal ettircek ne :))

yapıtırıyorum hemde nasıl beğenmeyip tekrar :)

anam ne bıcım garusun sen
bende 2 tane bı tahta buyuk bıde sini sofra bezlerımde cesıt cesıt masamda var ama lazım oluyoo
evlenmeden bana danışmadığın bellı:)

koceyı bulanlar bölee anacumm dıycek bısı yok gelır nasılsa kürkçü dukkanına

anamm adama yazık laa bıkez yapsın yıtır

rahat garuyum :))

ben bşiy almadım kievlenmeden önce ne vardırya o :))
kürkçüye geldiğinde soralım hesabını :)))

yapsın işine adamın :))

Bende çok isterdim bu işleri yapacak anne veya kayınvalide ama malesef yok

ayy cnm üzülme en azından elınden gelıo
Allah sağlık sıhhat versın
rahat garuyum :))

ben bşiy almadım kievlenmeden önce ne vardırya o :))
kürkçüye geldiğinde soralım hesabını :)))

yapsın işine adamın :))

bellı:)
anamm ceyısınde yokmuş senın bütün bağımı koparıom senınle:)

kürkçü:)gelsın hele bı

anam akşama kadar çalışıyor ya

yaa böcük adam akşama kadar çalışıyorda ben ne yapıyorum hem çalışıyorum hemde bebek taşıyorum

yaa böcük adam akşama kadar çalışıyorda ben ne yapıyorum hem çalışıyorum hemde bebek taşıyorum

ne desem cvp verıonnn
herhalde o taşycak deıl tabı sen taşıycann

ayy amma ... içtımm yaa şiştımmm kuscammm:120:akşama yemek yemem cokkötü oldumm şeytana uydum tam doydum kalktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…