- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ramazanda oruçlu oruçlu nasıl dayanacan.
yapıcam bişi olsa keşke
akşam olunca dıycem erken cıkabıır mıyım dıye ınş ınsaf eder
ıyı adamdır ama bu ızın konusunda gerılıoo bende ınan boğazımda yumruk oluo hıc alamım
hıcc
kangamm gelmışşkürkçüü tükkanına
içersinizde bende elimde merdanayle kovalarım sizi :)) sayenizde eli maşalı oldum :))
armut dibine dimi çocuk hangi yanına baksa hep aynı teyzesi koç gibi koç ananesi tam karadeniz hatunu anne baba malum :))
Salı akşamı balıklarımızdan biri halsizdi çok.eşime dedim bu ölecek galiba.Çok üzüldüm.Sabah baktım daha yaşıyordu.Dün eve gittim.Bir baktım 2 balığımız birden ölmüş çok üzüldük eşimle.
her anne bır olmuyoo cnmm
banada tuhaf gelıoo kendı annemı düşününce başkaları
aslında onlar tarafından bakıncada bizimkiler onlara tuhaf geliyordur
ayy boşver böcüğe mi özendin atomluk yapıyorsun iş yorgunu gidip neyle uğraşıyorsun
olm tabakları halının üstüne koy mu dedık
sofra ser yere öle
valla koce buldu unuttu bızı:)
dış mış her işi o etsın eve gıdınce sölee unutmaa
yok boşver elimi atamam öyle işlere o vakitte uyurum daha iyi :))
pis olsun ne yapayım gözüm görmedi ya gider tıkır tıkır
sofram yokki benim annemin yukka açmak için sofraları var onlardan alayım bir tane
hahaaa dimi hele düğünü olsa üyeliğini demi iptal ettircek ne :))
yapıtırıyorum hemde nasıl beğenmeyip tekrar :)
anam ne bıcım garusun sen
bende 2 tane bı tahta buyuk bıde sinisofra bezlerımde cesıt cesıt masamda var ama lazım oluyoo
evlenmeden bana danışmadığın bellı:)
koceyı bulanlar bölee anacumm dıycek bısı yok gelır nasılsa kürkçü dukkanına
anamm adama yazık laa bıkez yapsın yıtır
ben hiç gelin gibi değilmişim..(nasıl olunuyor gelin)
Ailem eşini kendilerine çekmiş.Eşim benim ailemden çıkmıyormuş..
Yüzümüzü göremiyormuş.En çokda benim.
Falan filan işte..
Adam kaynpederiyle ters düştü..Bize sardı kanımca..Çokta tın..
Eşim tek birşey diyor.Kendi bu şekilde istedi.
patron ehlıyet almam gerektığını söyluo haklıda
akşama kadar arabalardayım amaehlıyetım yok
ıst trafğınden korkuom ne edım:)ama sanırım kanunlar değişecek değişmeden alım bu yıl
bakalım neler gerekıoo
bıde ramazandan sonra daha mı ı olur sızce
İnşallah alırsın izin.Bu izin alma işi benide çok kasıyor
Yorgun şimdi okuyor..Birazdan toptan mesaj yazar bize :))
he kürkçü dikkanı di mi, yav siz buluverin her bir şeyi ben forumda olayım sürekli nasıl anlaşma:))) artık ayaklarım işlem dışı servis dışı kaldı, hiçbir noktasını hissetmiyorum taban tepmekten, daha da maraton devam
dersim iptal oldu bugün, bir yerlere bakayım diyorum hala karar veremedim nereye gitsem:S
:18: koçlar bi denedir
heh bak iyi olmuş eşinin nazlanmayı hatırlatması ahh iftar menüsünü gördüm ödüp koptu ama neyse yardım etcek arkadaş da varmış, bir an dedim eyvah eşin yandı:)))
hee tabii ki sen taşıyorsun o kadar 9 ay eşin de işleri halletcek
başınız sağ olsun boşver, çok hassas hayvanlar korkuyorum ben dilleri de yok ki insan bir şey anlasın. mandişin dediği yöntem aklımda olsun benim de yeğenimin balıkları var.
işin özü bu aslında kızlar, onlara göre bizim anneler garip bizlere göre de onlar tabii ki, herkes kendisi gibi dünürü olsun dileğim:)))
boşveri de kaybettik mandişimo da atom oldu baksana.
ben de göz görmeyince diyorum valla, bir de zaten dışarıda yediklerimizin nasıl olduğunu bilmiyoruz sonuçta ha bir fazla ha bir eksik :)))
dağıldım valla mandiş hakkaten sofra bezi ,tepsi bir şey koycan herhalde halının üstüne koymıcan anam sen benden beter çıktın, dur ben senden feyz alıyım az daha sen gibi olayım :)))
he yeni buldum yadur daha koce değil. daha çoook var koceliği bir şeyler aramak çok zormuş çoook kangam, şans dileyin bana.
kulaklarım da amma çınladıydı heeedüğün olsa hiç çıkmam fikir almak için herhalde nikah düğün daha kolay yav, evlendirme dairesi belli, e gelinlik de beyaz olacak sonuçta
geldim geldim kürkçü dükkanına
eşin olayı özetlemiş zaten boşver, salla, aslında iyi de olmuş ohh, hi,ç umursamasalar daha kötüydü ve de eşin de aynı şeyi diyor daha büyük ceza, ders olamaz, geçti borun pazarın tabii ki:)
al böcüşüm kenara at stajyerlik falan başlamadan.
eşim yandı yorgun temizliği eşim yapacak bu akşam evi toplayacak yarın süpürcek silecek toz alacak balkonları tuvalet banyoları yıkayacak ben fellah köftesini akşam yoğurcam yarında patlıcan kebabını yapacam tatlıyı annem yapacak salatayı mezeleri ben yapacam sofrayı eşim kurcak ben düzenleyecem arkadaşım işten çıkıp gelecek çorbayı bezelyeyi pilavı yapacak ee başka bişiy kalmadı dimi :)) birde bu akşam alışveriş yapacaz hala gitmedim alışverişe :)))
valla cnm dün alışverışe gtcektım çaycu gdıo hergn bı bahane ıle oructa tutmyo
ben kaldım 7 30 oldu dedım cıkım artık yarın ederım
otobus gelmıoo ev uzak yemek yok düşünmuyolar
son zamnlarda yorulıyom yolda
bıde metre yapılıoo zaten tıkalıydı çoğu zaman ınıp 45 yada 1 saat yol yürüyomm bıde
İnşallah alırsın izin.Bu izin alma işi benide çok kasıyor
Yorgun şimdi okuyor..Birazdan toptan mesaj yazar bize :))
boşver haklı en azından bayanlara ramazanda öncelik verilmeli onlar eve gidip yemekle uğraşırken eşler hazır sofraya oturuyor erkekler bayanların yerine fazla çalışsın
ınş cnmm
bunu anlamayanda b erkek mandışım:)düşünce eksıklığı
kangam gelmış amma yazmış atlamadan ben sımdık ne cvp vercemı şaşırdım
kangam senı kocemen öpüpü Allah kolaylık versın dıyorum tatlummmm
zor işler ama zaman uzun olunca ınsana daha bı zor gelıoo stres yapıoo
kıssadan nıkah edın gtsın laa:)
nasılsa yer bellı gelınlık beyaz:)
boşvere karışmayn o da benden taraf
mandış hamış ya hamılelıkle IQ düşermışşaman kızmasında ben bıde bu IQ hep ters yazarım kıllık olsun
QI
şimdık cıkam ben cok iş cıktı
bilirim bizdekilerde hiç aman vermezler erken kaçmak için bir izin alsan yarın kesin onlar alır sen aldın ya :))
boşveri kurtarmalı ne etsem :))
hahahaa diğer topiktee olay olmuştu bu söz böcük hatırladınmı :)))
anam benim IQ normalde yüksek değilki hamilelikte düşsün
yavaş yavaş halsızlığım çıkıoo keşke 8 saat çalışsak sımdık cıkıp gtsem ne ı olurdu:)
boşverı deılde senı kurtarmak lazım
azcuk gadınlığından bişiler anlaa
hee ben bılerek yazıommmQI
QI bılmem ama garuluk hormonların ıyıcene düştü
bilirim bizdekilerde hiç aman vermezler erken kaçmak için bir izin alsan yarın kesin onlar alır sen aldın ya :))
boşveri kurtarmalı ne etsem :))
hahahaa diğer topiktee olay olmuştu bu söz böcük hatırladınmı :)))
anam benim IQ normalde yüksek değilki hamilelikte düşsün
yavaş yavaş halsızlığım çıkıoo keşke 8 saat çalışsak sımdık cıkıp gtsem ne ı olurdu:)
boşverı deılde senı kurtarmak lazım
azcuk gadınlığından bişiler anlaa
hee ben bılerek yazıommmQI
QI bılmem ama garuluk hormonların ıyıcene düştü
sekiz saat çalışanda şuan çıkamıyor böcük mesela ben hala buralardayım
beni mi aboookaçsammı ne
aaa böcük bak ütü yapıyorum bu iş değilmi hem bugümden aşlayıp yemekleri kim yapacak misafirlere hıh
zaman sendede 8 saat değil mandış ben hakket olan 8 saatten bahsedıomsekiz saat çalışanda şuan çıkamıyor böcük mesela ben hala buralardayım
beni mi aboookaçsammı ne
aaa böcük bak ütü yapıyorum bu iş değilmi hem bugümden aşlayıp yemekleri kim yapacak misafirlere hıh
kızlar siz hangi interneti kullanıyorsunuz yani firma olarak, ben hiç memnun değilimttnetten.
he kangam di mi direk nikahyok o seçeneği zaten kullandımdı bi zamanlar malum bu sefer accık heyecan yaşıyım di mi ama
boşveri de kaybetmememiz lazım yoksa sıra ya sana ya bana gelecek diyorum ama yok bizde öyle bir potansiyel bakıyorum bakıyorum göremiyorum
he tabii senin iq o kadar düşük ki, adamı suya götürüp susuz getirecek kadar
çok zor, çok, allah kolaylık versin kangam. başka ülkelerde mısır'da mesela ramazanda yalanım olmasın 3 e kadar mı 4 e kadar mı ne çalışılıyordu, insanlar oruçlu diye genel kural, bizde umrunda değil kimsenin. kanını emmeye uğraşırlar, ha iyi patronu olan kötü çalışanlar da cumaya gidiyorum diyip çarşı pazar eder o da ayrı tabii, annem anlatır hep onların iş yerinde varmış, ama adam yaşlılığında çekti valla, herkes bunu konuşuyordu, çıkıyor bir bir diye:S
aa bak ütü farklı orada duracaksın, saygıyla eğiliyorum efenimütü demeyin bana
artık bir yemek yaptın 1 yıl anlatırsın ah ben de yapsam ben de anlatırım ama yok anamiyice uzaklaştım mutfaktan nişan konusu gündeme geldiğinden beri ne dersiniz sizce hazırlık mı yapıyorum, alışmıyım diye herhalde kışın bayağı girmiştim mutfağa şaşılacak düzeyde
kızlar siz hangi interneti kullanıyorsunuz yani firma olarak, ben hiç memnun değilimttnetten.
he kangam di mi direk nikahyok o seçeneği zaten kullandımdı bi zamanlar malum bu sefer accık heyecan yaşıyım di mi ama
boşveri de kaybetmememiz lazım yoksa sıra ya sana ya bana gelecek diyorum ama yok bizde öyle bir potansiyel bakıyorum bakıyorum göremiyorum
he tabii senin iq o kadar düşük ki, adamı suya götürüp susuz getirecek kadar
çok zor, çok, allah kolaylık versin kangam. başka ülkelerde mısır'da mesela ramazanda yalanım olmasın 3 e kadar mı 4 e kadar mı ne çalışılıyordu, insanlar oruçlu diye genel kural, bizde umrunda değil kimsenin. kanını emmeye uğraşırlar, ha iyi patronu olan kötü çalışanlar da cumaya gidiyorum diyip çarşı pazar eder o da ayrı tabii, annem anlatır hep onların iş yerinde varmış, ama adam yaşlılığında çekti valla, herkes bunu konuşuyordu, çıkıyor bir bir diye:S
aa bak ütü farklı orada duracaksın, saygıyla eğiliyorum efenimütü demeyin bana
artık bir yemek yaptın 1 yıl anlatırsın ah ben de yapsam ben de anlatırım ama yok anamiyice uzaklaştım mutfaktan nişan konusu gündeme geldiğinden beri ne dersiniz sizce hazırlık mı yapıyorum, alışmıyım diye herhalde kışın bayağı girmiştim mutfağa şaşılacak düzeyde
zaman sendede 8 saat değil mandış ben hakket olan 8 saatten bahsedıom
sabah 8 öğleden sonra 4 meselanasıl ama süper demı
eşim öle çalışıyordu
kaçsanda kurtulamıycan yakalıycam senı hele sen bı anne ol ozaman hıc cıkmıycan mutfaktan
aman ne cok iş edıon bırak onuda kocen etsın
ttnet cnm ama memnunum sorun yok
ee o zaman şıkayet etme kangaa hak edıon sen
yok ben sızde o potansıyelı yaratcammınat ettım sızı garu etcemm
kangaa ben ctesı çalışmasam ınan bişi ıstemıoo ama oructa cok zor oldu
dün 18:30 da hala ortak fatra kestıyordu oruç tutmayan patron 5 te gıderken ben dedım valla 7 ye kalmam cıkarım orucuz herhal tmm dedı
neyse 18:30 oldu hala fatura derdınde dedım cıkım evde yemek yok cıktım
19:45 te evdeydım markete uğradım neyse tam 1 saat vardı
hemen taze fasulye pılav corba ve cacık yaptımm tam zamanında yetiştı şükür
tatlarıda güzeldı hanı bakamıon ya tuzuna falanşükür Rabbım yardım edıoo
tek sorun uyku
Evde zaman geçmiyormuş kızlar ya..
Halsizlik var evde ufak tefek işler haricinde birşey yapamıyorum..
Kızlar size bişey söyliyeyimmi ben hep temizlik yemek derdindeydim zaten.Saklıyordum kendimi nazar değmesin diye
hiç kendini yorma kangaaam mandişime dokunma o benden
boşver seni gidi seni gidiidemek gizli atomdun sen de ama beyaz mobilya olayı vardı sanki sende di mi zaten temizlik sevdan olmasa zordu o iş
mandişten ses yok kızlar, misafir yordu herhaldedaha doğrusu eşini
hiç kendini yorma kangaaam mandişime dokunma o benden
boşver seni gidi seni gidiidemek gizli atomdun sen de ama beyaz mobilya olayı vardı sanki sende di mi zaten temizlik sevdan olmasa zordu o iş
mandişten ses yok kızlar, misafir yordu herhaldedaha doğrusu eşini
mükemmel..Ellerine sağlık.
Tad nasıldı..Yapımı nasıldı..Tarifi ver bide bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?