Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ramazanda oruçlu oruçlu nasıl dayanacan.

yapıcam bişi olsa keşke
akşam olunca dıycem erken cıkabıır mıyım dıye ınş ınsaf eder
ıyı adamdır ama bu ızın konusunda gerılıoo bende ınan boğazımda yumruk oluo hıc alamım
hıcc

kangamm gelmışşkürkçüü tükkanına

İnşallah alırsın izin.Bu izin alma işi benide çok kasıyor

Yorgun şimdi okuyor..Birazdan toptan mesaj yazar bize :))

he kürkçü dikkanı di mi, yav siz buluverin her bir şeyi ben forumda olayım sürekli nasıl anlaşma:))) artık ayaklarım işlem dışı servis dışı kaldı, hiçbir noktasını hissetmiyorum taban tepmekten, daha da maraton devam

dersim iptal oldu bugün, bir yerlere bakayım diyorum hala karar veremedim nereye gitsem:S

içersinizde bende elimde merdanayle kovalarım sizi :)) sayenizde eli maşalı oldum :))

armut dibine dimi çocuk hangi yanına baksa hep aynı teyzesi koç gibi koç ananesi tam karadeniz hatunu anne baba malum :))

:18: koçlar bi denedir

heh bak iyi olmuş eşinin nazlanmayı hatırlatması ahh iftar menüsünü gördüm ödüp koptu ama neyse yardım etcek arkadaş da varmış, bir an dedim eyvah eşin yandı:)))

hee tabii ki sen taşıyorsun o kadar 9 ay eşin de işleri halletcek

başınız sağ olsun boşver, çok hassas hayvanlar korkuyorum ben dilleri de yok ki insan bir şey anlasın. mandişin dediği yöntem aklımda olsun benim de yeğenimin balıkları var.

her anne bır olmuyoo cnmm
banada tuhaf gelıoo kendı annemı düşününce başkaları

aslında onlar tarafından bakıncada bizimkiler onlara tuhaf geliyordur

işin özü bu aslında kızlar, onlara göre bizim anneler garip bizlere göre de onlar tabii ki, herkes kendisi gibi dünürü olsun dileğim:)))

ayy boşver böcüğe mi özendin atomluk yapıyorsun iş yorgunu gidip neyle uğraşıyorsun

boşveri de kaybettik mandişim o da atom oldu baksana.

ben de göz görmeyince diyorum valla, bir de zaten dışarıda yediklerimizin nasıl olduğunu bilmiyoruz sonuçta ha bir fazla ha bir eksik :)))

olm tabakları halının üstüne koy mu dedık
sofra ser yere öle

valla koce buldu unuttu bızı:)

dış mış her işi o etsın eve gıdınce sölee unutmaa

dağıldım valla mandiş hakkaten sofra bezi ,tepsi bir şey koycan herhalde halının üstüne koymıcan anam sen benden beter çıktın, dur ben senden feyz alıyım az daha sen gibi olayım :)))

he yeni buldum ya dur daha koce değil. daha çoook var koceliği bir şeyler aramak çok zormuş çoook kangam, şans dileyin bana.

kulaklarım da amma çınladıydı heee düğün olsa hiç çıkmam fikir almak için herhalde nikah düğün daha kolay yav, evlendirme dairesi belli, e gelinlik de beyaz olacak sonuçta

geldim geldim kürkçü dükkanına

eşin olayı özetlemiş zaten boşver, salla, aslında iyi de olmuş ohh, hi,ç umursamasalar daha kötüydü ve de eşin de aynı şeyi diyor daha büyük ceza, ders olamaz, geçti borun pazarın tabii ki:)

al böcüşüm kenara at stajyerlik falan başlamadan.

aynen

kızlar net feci kopuyor, iyi hafta sonları hepinize, oruç tutanlara allah kolaylık versin, fazla konuşmayın su kaybı olmasın işiniz gereği gerekmiyorsa...

boşver haklı en azından bayanlara ramazanda öncelik verilmeli onlar eve gidip yemekle uğraşırken eşler hazır sofraya oturuyor erkekler bayanların yerine fazla çalışsın

ınş cnmm
boşver haklı en azından bayanlara ramazanda öncelik verilmeli onlar eve gidip yemekle uğraşırken eşler hazır sofraya oturuyor erkekler bayanların yerine fazla çalışsın

bunu anlamayanda b erkek mandışım:)düşünce eksıklığı

kangam gelmış amma yazmış atlamadan ben sımdık ne cvp vercemı şaşırdım

kangam senı kocemen öpüpü Allah kolaylık versın dıyorum tatlummmm
zor işler ama zaman uzun olunca ınsana daha bı zor gelıoo stres yapıoo
kıssadan nıkah edın gtsın laa:)
nasılsa yer bellı gelınlık beyaz:)

boşvere karışmayn o da benden taraf

mandış hamış ya hamılelıkle IQ düşermışşaman kızmasında ben bıde bu IQ hep ters yazarım kıllık olsun
QI

şimdık cıkam ben cok iş cıktı

ınş cnmm

bunu anlamayanda b erkek mandışım:)düşünce eksıklığı

kangam gelmış amma yazmış atlamadan ben sımdık ne cvp vercemı şaşırdım

bilirim bizdekilerde hiç aman vermezler erken kaçmak için bir izin alsan yarın kesin onlar alır sen aldın ya :))

boşveri kurtarmalı ne etsem :))

hahahaa diğer topiktee olay olmuştu bu söz böcük hatırladınmı :)))

anam benim IQ normalde yüksek değilki hamilelikte düşsün

yavaş yavaş halsızlığım çıkıoo keşke 8 saat çalışsak sımdık cıkıp gtsem ne ı olurdu:)

boşverı deılde senı kurtarmak lazım
azcuk gadınlığından bişiler anlaa
hee ben bılerek yazıommm QI
QI bılmem ama garuluk hormonların ıyıcene düştü

sekiz saat çalışanda şuan çıkamıyor böcük mesela ben hala buralardayım

beni mi abooo kaçsammı ne

aaa böcük bak ütü yapıyorum bu iş değilmi hem bugümden aşlayıp yemekleri kim yapacak misafirlere hıh

kızlar siz hangi interneti kullanıyorsunuz yani firma olarak, ben hiç memnun değilim ttnetten.

he kangam di mi direk nikah yok o seçeneği zaten kullandımdı bi zamanlar malum bu sefer accık heyecan yaşıyım di mi ama

boşveri de kaybetmememiz lazım yoksa sıra ya sana ya bana gelecek diyorum ama yok bizde öyle bir potansiyel bakıyorum bakıyorum göremiyorum

he tabii senin iq o kadar düşük ki, adamı suya götürüp susuz getirecek kadar

çok zor, çok, allah kolaylık versin kangam. başka ülkelerde mısır'da mesela ramazanda yalanım olmasın 3 e kadar mı 4 e kadar mı ne çalışılıyordu, insanlar oruçlu diye genel kural, bizde umrunda değil kimsenin. kanını emmeye uğraşırlar, ha iyi patronu olan kötü çalışanlar da cumaya gidiyorum diyip çarşı pazar eder o da ayrı tabii, annem anlatır hep onların iş yerinde varmış, ama adam yaşlılığında çekti valla, herkes bunu konuşuyordu, çıkıyor bir bir diye:S

aa bak ütü farklı orada duracaksın, saygıyla eğiliyorum efenim ütü demeyin bana

artık bir yemek yaptın 1 yıl anlatırsın ah ben de yapsam ben de anlatırım ama yok anam iyice uzaklaştım mutfaktan nişan konusu gündeme geldiğinden beri ne dersiniz sizce hazırlık mı yapıyorum, alışmıyım diye herhalde kışın bayağı girmiştim mutfağa şaşılacak düzeyde

zaman sendede 8 saat değil mandış ben hakket olan 8 saatten bahsedıom
sabah 8 öğleden sonra 4 meselanasıl ama süper demı
eşim öle çalışıyordu

kaçsanda kurtulamıycan yakalıycam senı hele sen bı anne ol ozaman hıc cıkmıycan mutfaktan
aman ne cok iş edıon bırak onuda kocen etsın

ttnet cnm ama memnunum sorun yok

ee o zaman şıkayet etme kangaa hak edıon sen
yok ben sızde o potansıyelı yaratcammınat ettım sızı garu etcemm

kangaa ben ctesı çalışmasam ınan bişi ıstemıoo ama oructa cok zor oldu
dün 18:30 da hala ortak fatra kestıyordu oruç tutmayan patron 5 te gıderken ben dedım valla 7 ye kalmam cıkarım orucuz herhal tmm dedı
neyse 18:30 oldu hala fatura derdınde dedım cıkım evde yemek yok cıktım
19:45 te evdeydım markete uğradım neyse tam 1 saat vardı
hemen taze fasulye pılav corba ve cacık yaptımm tam zamanında yetiştı şükür
tatlarıda güzeldı hanı bakamıon ya tuzuna falanşükür Rabbım yardım edıoo
tek sorun uyku

Evde zaman geçmiyormuş kızlar ya..

Halsizlik var evde ufak tefek işler haricinde birşey yapamıyorum..

Kızlar size bişey söyliyeyimmi ben hep temizlik yemek derdindeydim zaten.Saklıyordum kendimi nazar değmesin diye

hiç kendini yorma kangaaam mandişime dokunma o benden

boşver seni gidi seni gidii demek gizli atomdun sen de ama beyaz mobilya olayı vardı sanki sende di mi zaten temizlik sevdan olmasa zordu o iş

mandişten ses yok kızlar, misafir yordu herhalde daha doğrusu eşini

TURKCELL VINN kullanıyorum ttnetten memnun kalmadım biri adslden memnun değilim hatta biriyle papaz olduk soyguncu onlar turcell vında iyiydi iki yıldır kullanıyorum ama son yaptıklarından sonra onlarıda bırakcam süresi bitsin tahadütümün avea vını deneyecem :)))

boşver zaten bizden değildiki yorgun ama en azından orta halli diye bekliyordum meğer nazarımızdan çekinmiş :)),

alış alış yorgun en azından özel günler girersin mutfağa yada canın çektiğinde gerisinde zaten girme her gün hergün mutfağamı girilirmiş :))

aaaa deme öyle misafirlere yaptığım yemeği görmeniz lazım

dimi yaa çok iş ediyorum ütüyüde kocam yapsın zaten pantolonlar onun işi ben beceremiyorum

yorgun beyaz mobilya tozu fazla göstermez koyu renkler daha fazla gösterir o yüzden bende beyaz almıştım :))

evet yaaa böcük dokunma bizeee :))

yordu hemde fena :)

Ah ah beyaz koltuklar beyaz halılar :))

Birde evi kelebekler bast ya..Geçen yıl bakliyattandı..Bu yıl hepsi buz dolabında..Ama cevizlerim vardı bir baktım ordan çıkıyorlar.Attım hepsini.Şimdi mutfak dolaplarına bi roperasyon düzenlemek lazım.Velhasıl halsizlikten ölüyorum.Bu akşam iftara davetliyiz.İyi olursam gece yaparım..

mükemmel..Ellerine sağlık.

Tad nasıldı..Yapımı nasıldı..Tarifi ver bide bari

herkez beğendi tadı közlenmiş patlıcanla köfte farklı birşey yoktu ben yanına pilav koydum yoğurt koydum mücver koydum sunumu böyle yaptım resimdeki biber domates koymuş :)

tarifini netten aldım adıyaman yöresi patlıcan kebabı yada köfte mantolu patlıcan yazarsan çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…