Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selamın hello garulargaru dıyom ama sadece ben ve boşver alınsn lütfenn

boşver laa benımde evımde dolu kelebek bakıom bakıom bişi yok mevsımsel mı yaa heryerım açık camlar neyımgece gündüz gırdıkçe mutfağa yakalayıp elımle püff yapıom ölmesınler yazık dıe ama sonu gelmıyy
napamm

kanga mandışş boşverde nazardan korkmuşdımekkı benımde bı arkadaşım varmışşş
bana nazar değmen hee
gercı sızden korkmuomm
nasılsa aaaa demıonuss aman yapılır mı dıonusss

Böcük benimde cam kapı sürekli açık ama nette araştırdım güveymiş galiba bunlar

İyiyim şükür ama çok uykum yapyo. Birde şişiyorum mandiş yaaa daha çok erken ama

sel bende senin haftalarında başladım kilo almaya 8 kilo aldım şimdi durdu haftalardır kilo almıyorum aynı ama seninki kilo değilse şişse tuzlu yemeyi kes tuzlu şişiriyor uyku halsizlik hepsi var şuan başımı zor tutuyorum bende :))

Ben kalmadan 3 kilo almıştımzaten maalesef. Şimdi sabit tutmaya çalışıyorum. Ama ellerim şişiyor hissediyorum parmaklarım bile ağrıyor. Aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum.
Ayın 1 inde kalp atışlarını dinlicez inşallah.

Canım yaaa rapor almayı denesene. Valla ben öyle planlıyorum ne yalan söyliyim. Bugün gitmedim işe kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Haftaya doktora gittiğimde rapor isticem

rapor nereye kadar 14 haftadır hep yorgunum ben :))

tuzlu turşu filan yeme şiş varsa tansiyonunu da ölçtür doktorunada muhakkak söyle bunu sel

rapor nereye kadar 14 haftadır hep yorgunum ben :))

tuzlu turşu filan yeme şiş varsa tansiyonunu da ölçtür doktorunada muhakkak söyle bunu sel

Ayda 10 gün alsam yeter :)

Ay yemiyorum zaten seninle konuşunca gittim tartıldım kilom düşmüş Ay hadi inşallah.

inşallah zayıf bi hamile oluruz mandiş

Ayda 10 gün alsam yeter :)

Ay yemiyorum zaten seninle konuşunca gittim tartıldım kilom düşmüş Ay hadi inşallah.

inşallah zayıf bi hamile oluruz mandiş

aa ben zayıf olmak istemiyorum sel kiloyada takmıyorum nasıl olsa doğumdan sonra veririm her şeyi yiyorum vitamin alsın bebeğim önemli olan onun sağlığı süt yoğurt peynir özellikle ağzımboş durmuyor

raporu bir araştır bence kanunen sınırı var sonra ihtiyacın olduğunda alamayabilirsin

Hee yok zayıf derken ekmek yağlı şeylerden falan uzak duruyorum. Yoksa peynir süt yoğurt meyve gırla gidiyor. Kabızlık yaşıyorum tek sıkıntım o. Onun içinde bol bol kuru kayısı yiyorum.
Rapor konusunda bilgim var bakalım ne olacak.

kabız olmaman gerekiyor sel bunuda muhakkak çöz bir kaç aya kalmaz anlarsın ne demek istediğimi gerekirse ilaç al ama muhakkak kabızlığı çöz

benim mesai bitti hoşçakal

kabız olmaman gerekiyor sel bunuda muhakkak çöz bir kaç aya kalmaz anlarsın ne demek istediğimi gerekirse ilaç al ama muhakkak kabızlığı çöz

benim mesai bitti hoşçakal

Tamam canım görüşürüz yine iyi akşamlar

slm gızlarr

dünkü msjlarımız nerde yaanereye baktımsa yok diğer topıclerdekıler bıle

admin dün kötü bir olay yaşamış ve hayatından geçmişinden dünü çıkarmak istemiş medyum ketoya gitmiş ve dünü tamamen kaldırması için büyü yaptırmış sonuç bu olmuş herkesin hayatından dün silinmiş ama uzaylı güçleri olanların hafızasında kalmış dünle ilgili herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…