Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

slm bayanlar ben uzun süredir giremiyordum foruma beni aranızda tanıyanlarda olabilir olmayabilir de tekrar döndüm sahalara nasılsınız???

yemyeşil ben senı tanıom azcık h geldınnn

mandışdünü sılemem valla kursa yazıldım heycanlıydımmm

Kızlar dün akşam kanamam oldu düşük riskim varmış doktor açık rapor verdi

yemyeşil ben senı tanıom azcık h geldınnn

mandışdünü sılemem valla kursa yazıldım heycanlıydımmm

sen silmiyorsun hep adminin başının altından çıkıyor bunlar :)

Kızlar dün akşam kanamam oldu düşük riskim varmış doktor açık rapor verdi

geçmiş olsun sel dikkat et yattığın yerden kalkma ben de bugün ağrımdan dolayı çıktım doktora tahlillerimin sonucu bekliyorum rapr yazacak dinlenmen lazım dedi

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine..Ben sana yapma iş açma telefon diyorum.

sel cnm kendıne cok dıkkat etmelsn bu dönemlerde
ınş sorun yoktur tatlım bol bol dınlen

aynı zamanda mandış sendeher işi kocen edıo sana nolıy lenn

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine..Ben sana yapma iş açma telefon diyorum.

dört gün bakmıycam :)

sel cnm kendıne cok dıkkat etmelsn bu dönemlerde
ınş sorun yoktur tatlım bol bol dınlen

aynı zamanda mandış sendeher işi kocen edıo sana nolıy lenn

bilsem böcük ne oldu ne bitti adamda şaşkın üzüldü düşük tehlikesi ne karşı ilaç verdi doktor hiç kalkmadan yatacam bebişin eşi aşağıdaymış tehlikeliymiş yani

Dikkat et kendine canım.Çok telefona baktın hep ondan.Ağr iş yok sana..Yat sen dinlen.Evdeyken arada bak burayada bize haber et tamammı

düşük olayı cok sık yaşanıo yada ben çevremde cok rastlıyorum ınş dınlenınce herşey yoluna gırer cnm

off tam alıntıları yapıyordum sildim hepsini son mesajları okuyunca, kızlar dikkat edin kendinize, mandiş hanım, sel hanım lütfen...

aklım karıştı valla...

mandiş he vall her gün mutfağa mı girilir, görev gibi bir anlamı yok ki her şey keyfiyle yapılmalı ütünün her türüne kılım benim harcım değil valla, ben çalışayım bu işleri yaptırayım daha karlı çıkarım

kangam görmüş işte ayrıntıyı boşver, burada kaç kişi var ki? böcüşüm zaten senden, e mandişle ben hayata farklı pencereden bakıyoruz zaten, yıllar geçince inşallah demezsiniz, ah ah o günlerimi, gecelerimi farklı değerlendirseydim ev işi yapacağıma diye:) hayat kısa kızlar

nemden, sıcaktan bitmiş durumdayım günde 2 duşa rağmen nefes alamıyorum

günaydınn
ayy kızlar yazacak halım bıle yok ayaklarım tıtrıoo
bu oruç zor gececek gıbı uykusuzluktan öluyomm
sıcaklar ahh sıcaklarrr
erken bıle cıkmıoz eve gt yemek sonrakı güne yemek ev işlerı sahur
h sonu gelsınnnnnnnnn

ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
::: (\_(\ …*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
*: (=’ :&#8217 :::::::: —-günaydın—- ::::::::::
•.. (,(&#8221(&#8221¤…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ

Günaydın kızlar

Bu sıcaklar çok kötü..Uyuyamıyoruz hiç..Böcük dediğin gibi bu ramazan çok zor geçecek

Günaydın kızlar

Bu sıcaklar çok kötü..Uyuyamıyoruz hiç..Böcük dediğin gibi bu ramazan çok zor geçecek

Rabbım günah yazmasın ınş ama gercekten zor
gündüz işteyım klıma var ohh ne rahat ama gece uyyamıyorsun
ve şuan gözlerım yanıyo en cokta ehlıyete çalışamıom ona üzülüyorum

sardnya ne gzel bı günaydın şeklı o

Bende senin gibiyim aynı.Gündüz sorun yok.Ama gece uyusamda ter içinde uyanıyorum.Başm çatlıyor ağrdan

Bende senin gibiyim aynı.Gündüz sorun yok.Ama gece uyusamda ter içinde uyanıyorum.Başm çatlıyor ağrdan

ben oda oda dolaşıyrum ne ders çalışıom ne yıyom ne içiyom
dün börek yaptım değişklık olsun belkı yerım dıye 1 dılım yedım
kendımde enerjı azlığın hıssedıyorum
bayılcam sankı

yok yenmiyor zaten.su yetiyor..Hatta soğuk meşrubatta çok içerdim eskiden onu bile istemiyor canım..

Eşimin halsizliğide çok arttı.Çok zayıf zaten.Bugün doktor çağırmış kan testi yapılacak.

dikkat ediyorum yorgun evdeyim yatıyorum dinleniyorum agrım yok ama ayaga kalktımmı baslıyor

dimi ama yaa yorgun böcükle bosver yıpratsın kendini ev isleriyle mutfakla bilmem neyle boşver onlar yorularak gecirdiği zamanlarda biz gezerek yoruluruz :)))

evet yaa nasıl sıcak tır bu evin tüm pencere kapılarını actım kolidor güzel esiyor uzandım kolidora bende :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…