admin dün kötü bir olay yaşamış ve hayatından geçmişinden dünü çıkarmak istemiş medyum ketoya gitmiş ve dünü tamamen kaldırması için büyü yaptırmış sonuç bu olmuş herkesin hayatından dün silinmiş ama uzaylı güçleri olanların hafızasında kalmış dünle ilgili herşey
yemyeşil ben senı tanıom azcık h geldınnn
mandışdünü sılemem valla kursa yazıldım heycanlıydımmm
Kızlar dün akşam kanamam oldu düşük riskim varmış doktor açık rapor verdi
sen silmiyorsun hep adminin başının altından çıkıyor bunlar :)
geçmiş olsun sel dikkat et yattığın yerden kalkma ben de bugün ağrımdan dolayı çıktım doktora tahlillerimin sonucu bekliyorum rapr yazacak dinlenmen lazım dedi
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine..Ben sana yapma iş açma telefon diyorum.
sel cnm kendıne cok dıkkat etmelsn bu dönemlerde
ınş sorun yoktur tatlım bol bol dınlen
aynı zamanda mandış sendeher işi kocen edıo sana nolıy lenn
dört gün bakmıycam :)
bilsem böcük ne oldu ne bitti adamda şaşkın üzüldü düşük tehlikesi ne karşı ilaç verdi doktor hiç kalkmadan yatacam bebişin eşi aşağıdaymış tehlikeliymiş yani
dört gün bakmıycam :)
bilsem böcük ne oldu ne bitti adamda şaşkın üzüldü düşük tehlikesi ne karşı ilaç verdi doktor hiç kalkmadan yatacam bebişin eşi aşağıdaymış tehlikeliymiş yani
Günaydın kızlar
Bu sıcaklar çok kötü..Uyuyamıyoruz hiç..Böcük dediğin gibi bu ramazan çok zor geçecek
Rabbım günah yazmasın ınş ama gercekten zor
gündüz işteyım klıma var ohh ne rahat ama gece uyyamıyorsun
ve şuan gözlerım yanıyo en cokta ehlıyete çalışamıom ona üzülüyorum
sardnya ne gzel bı günaydın şeklı o
Bende senin gibiyim aynı.Gündüz sorun yok.Ama gece uyusamda ter içinde uyanıyorum.Başm çatlıyor ağrdan
ben oda oda dolaşıyrum ne ders çalışıom ne yıyom ne içiyom
dün börek yaptım değişklık olsun belkı yerım dıye 1 dılım yedım
kendımde enerjı azlığın hıssedıyorum
bayılcam sankı
off tam alıntıları yapıyordum sildim hepsini son mesajları okuyunca, kızlar dikkat edin kendinize, mandiş hanım, sel hanım lütfen...
aklım karıştı valla...
mandiş he vall her gün mutfağa mı girilir, görev gibi bir anlamı yok ki her şey keyfiyle yapılmalıütünün her türüne kılım benim harcım değil valla, ben çalışayım bu işleri yaptırayım daha karlı çıkarım
kangam görmüş işte ayrıntıyı boşver, burada kaç kişi var ki? böcüşüm zaten senden, e mandişle ben hayata farklı pencereden bakıyoruz zaten, yıllar geçince inşallah demezsiniz, ah ah o günlerimi, gecelerimi farklı değerlendirseydim ev işi yapacağıma diye:) hayat kısa kızlar
nemden, sıcaktan bitmiş durumdayım günde 2 duşa rağmen nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?