Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bız aynı zamanda gezıyoruzda
her iş gelıy elımızden
dün börek ettım sahura
ama varya bu oruç benı yoruyoo bı iş edesım yok
hazır aklıma gelmışken çamaşırları atımyarın kurur ütü yarında ıkı mak.yıkar h sonuna full yatcemmm

Bu ramazan beni mahfetti böcük elim ayağım kalkmıyor.Ev aldı başını gidiyor temizliyemiyorum.Çok skılıyorum buduruma

Bu ramazan beni mahfetti böcük elim ayağım kalkmıyor.Ev aldı başını gidiyor temizliyemiyorum.Çok skılıyorum buduruma

bende sürüne sürüne yapıom

gecen hafta eşime süpr dedım bende sıldım dıo bayram temızlığımı yapıokmanyak dedım her hafta süpürülüyoo
neymış koltukları cekmışız dedım sen ben sana süpür dedığımde çekmıon mu
yoo demesın nımerkeğın yaptı iş bu kadar olur

Benim eşimde herhafta yermi silinirmiş diyor

kokarlar len bız olmasak
benımde camlar acıkya ınanılmaz toz oluoo hergun sılınse sılınırama hal yok normalde sılerım

ben bılmem eşim bılere form doldurmş eşim:)
gtmemkı

bende bayılıyorum o yarışmaya..

ama rezillik ya bir araba için

ay komık ama ben gtmemm
tv cıkmaktan nefret edıom
mıllet ölüyoo yaa
mesela salı günü kanal d haber çekıme geldı kaçtım:)
şöfor cıktı patronda kaçtı
şöfor meraklı
çarşamba yayınlandı

yemyeşil ben senı tanıom azcık h geldınnn

mandışdünü sılemem valla kursa yazıldım heycanlıydımmm

hbulduk nasılsın evlılık nasıl gıdıyor?

Kızlar dün akşam kanamam oldu düşük riskim varmış doktor açık rapor verdi

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

bayanlar cidden bu sıcaklar adamı uyutmuyor bnde uykusuzluktan ayakta duramıyorum ama sıcaktnda uyuyamıyorum gunduz 2 bebekle ugras gece sıcakla hıc cekılmıyor

günydınnn
kızçelerrr

yemyeşil tingır mıngır gıdıo iştesenın hayatta zor yaa 2 bebeylee

mandiş sen de sonuçta zamanında ettin tekken sanırım di mi yeterince ev işi, erken yapıp bıkma, hayatın değerini anlama diyelim bizimkine, bir de hastalıkları çekince insan canının değerini bilmeyi öğreniyor.

böcüşüm, boşver kızmayın heee herkes kendi mutlu olacağını yapsın tabii, sonuçta gün 24 saat ve insan neyle rahatlıyorsa onu yapmalı, hiçbir şey görev olmamalı, ayrıca şartı şurtu olan insan pislik içinde yaşamak he eşlerinize de kızmayın her hafta ev silinmesine gerek yok bence de süpürdün mü tozu gider, he yazın rahat olur çabuk kurur zaten ama zorunlu değildir bence de, ne komşular gördüm valla her gün ev silen, her hafta halıları balkonda yıkayan yaz kış, ama şartı şurtu yoktur, yerde çöp atar gider sonra yemek hazırlamaya koyulur ben tabii evine adım atmam bir daha ya da suyumu yanımda götürür bir şey yemez içmezdim komşuyse hiç gitmezdim de işte arkadaşsa mecbur arada:)))

mandiş ah 2 tarafında kapı cam olan evler süper bizim tek cephe kışın süper ısınıyor ama yazın feci, seneye klima şart oldu sanırım

böcüşüm çamaşırlar 2 saatte kuruyor bugünlerde şaştım bu işe valla, biz de ondan kuruyoruz demek ki:S

boşver, susuzluk da başlıca baş ağrısı nedeni zaten migreni tetikler mesela... açlık hiçbir şey zaten sıcakta yenmiyor ama susuz bu günlerde çok zor, allah kolaylık vversin ama sağlığınızı tehlikeye atmayın.

hehe çekmiyormuş, yüksek değil mi böcüşüm koltuklar belki altına sokuyordur diyeceğim ama :26:

haklı süpürünce yeter:)

2 bebek derken ikiz mi yoksa, kolay gelsin, hoş geldiniz bu arada ben yorgun.

Yorgun hoşgeldin..

Yorgun ev dağınık tozlu olunca benim sinir sistemim altüst oluyor.Mutsuz oluyorum..O yüzden temiz ev mutluluğumun bir parçası..

Bu bana annemden yadigar..Düşünki ablama giderdi.Kapıdan geçerken parmağyla kapının kenarına bir bakardı roz varmı diye..Sonra şöyle bir halıya elini sürerdi sonrada elini koklardı.Hımm evin temiz amcanları çağıralım istersen..

Annem benim evimi göremedi ama.Bende her an annem gelecekmiş gibi yaşıyorum buda mutlu ediyor beni..Birde size saçma gelebilir ama boşwerin annesi hiç yetiştirememiş demesindende korkuyorum.Sebeplerim çok anlıyacağın..

Evim benimde çok sıcak.Gün boyu güneş alıyor..Kışın ısınmıyor yazın soğumuyor

Sıcaklar ve oruç hepimizi mahfetti. Hastalıklı gibiyiz

herkesin huylarının, taktıklarının bir nedeni var boşver. biz de büyükannem evi her zaman müze gibi tutardı çocukluğumu bile kısıtlı yaşadım evde, ev düzenli duracak diye rahat göremedik onların patlaması da var şimdi anmak istemediğim başka olaylar da var...

bu yıl her yıldan beter oldu ya, ya da bizim dayanıksızlığımız artıyor bilemiyorum valla, hoşça kalın kızlar, iyi hafta sonları hepinize gelemezsem ...

yok kangam ya ben hıc kızmıyorm nıye kızımkı
benımkı hastalık derecesınde değil ama dıyorsunya ınsan ne ıle mutlu olursa onu yapsın
ben evım süpürülcekse sılınecekse ütüm varsa rahat olamam gezemem
aklım kalır
bu cocukluktan gelen bişi
ben ilkokula 4 yada 5 e gıderken boyum tezgaha yetişmez annem sandalye koyar genede yıkardım bulaşıklarhatta eller küçükya büyük tencerelerı taşıyamazdım onları annem yıkardı
benım huyum bu heryer en azından tozlu olabılır ama ılk bakışta toplu olmalı
ben neler neler gördum orda burda hergun kocasını bırakıp gezen ama evınde yemeğı olmayan yada hazr şeylrle beslenen
akşama kadar evde olup evını mok göturen

bu arkadaşa komşuya gtme olayına bende son verdım gecen yıl bı komşuma çağırdılar gıttım
aaman Allahımkadınları toplamış mutfakta toto kadar yer her bardak farklı kirli ya çay kaşığı yok herkes bırbırınınkını alıo
ben çay içmıyorum evde cocuğu var ama süt yok yada meyve suyu he olmayabılır ama zaten bende o şartlarda içmezdım
mutfak öle odaya geçtık yerde halı yok kış günübu kadında akşama kadar orda burda gezer maddı durumda ıyı ama ben buna yaşantı demıyorum
önce evım ak pak yemem hazır olcek öle
kocemı bırakıp gıttığım 1 gün bıle olsa kocemde kalır aklımyedımı içtı mı dıye

boşver cnm benım yaa kıyamam sana

günydınnn
kızçelerrr

yemyeşil tingır mıngır gıdıo iştesenın hayatta zor yaa 2 bebeylee
evt ama 1-2 sene sıkıntıdan sonra rahatlarm diye umut ediyorum...

2 bebek derken ikiz mi yoksa, kolay gelsin, hoş geldiniz bu arada ben yorgun.

yok canım ikiz değil biri 1,5 yasında biri 20 günlük daha....

evt bu hergün ev süpürüp silme işi benimde canımı sıkıyor artık yapamıyorum hergün de cocuk olana kdr bende öyleydm halıları kaldır cırp falan hergn işkence resmen bir de bende bı huy var evin işi yemekte dahil ögleden önce bitecek kesin

ikiside cok küçük yaa:)cok zor senın için
sız mı ıstedınız hemencık bebek:26:

halı falan çırpmam hayatta işim olmaz verırım yıkayama tmm o kadarda işkence olur

gezsinler valla sefaları olsun kangam, benim annem emekli olduktan sonra sadece eve adadı kendini neredeyse bir iki akrabaya koşturma dışında, ne oldu kıymet mi bilindi? rahmetli babam annemi bırakıp gezdi orada burada, istanbul içi -dışı :) kimseye madalya vermiyorlar valla, o yüzden neyden zevk alıyorsa insan onu yapmalı görev olarak görmeye karşıyım ben çarşı her şeye karşı

ilkini biz istedikte 2.cisi kaza oldu malesef

hayırlısı böle ımış cnmmm

gezsınlerde temızlıkte önem bişi
saatlerını harcasınlar demıyorum ama ınsan bı toz alıp süpürse 1 bılemedın 1,5 saat
ben hem gezmeyı sevıom hem temızlığı

selam canlarım nezamandır gelip 2 kelime yazamadım size işyerinde kk yasaklandı giremiyorum evde de oğlum fırsat vermiyor. hepinizi çok merak ediyorum, umarım iyisinizdir. çookk öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…