- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bız aynı zamanda gezıyoruzda
her iş gelıy elımızden
dün börek ettım sahura
ama varya bu oruç benı yoruyoo bı iş edesım yok
hazır aklıma gelmışken çamaşırları atımyarın kurur ütü yarında ıkı mak.yıkar h sonuna full yatcemmm
Bu ramazan beni mahfetti böcük elim ayağım kalkmıyor.Ev aldı başını gidiyor temizliyemiyorum.Çok skılıyorum buduruma
bende sürüne sürüne yapıom
gecen hafta eşime süpr dedım bende sıldım dıo bayram temızlığımı yapıokmanyak dedım her hafta süpürülüyoo
neymış koltukları cekmışız dedım sen ben sana süpür dedığımde çekmıon mu
yoo demesın nımerkeğın yaptı iş bu kadar olur
Benim eşimde herhafta yermi silinirmiş diyor
kokarlar len bız olmasak
benımde camlar acıkya ınanılmaz toz oluoo hergun sılınse sılınırama hal yok normalde sılerım
ben bılmem eşim bılere form doldurmş eşim:)
gtmemkı
bende bayılıyorum o yarışmaya..
ama rezillik ya bir araba için
yemyeşil ben senı tanıom azcık h geldınnn
mandışdünü sılemem valla kursa yazıldım heycanlıydımmm
Kızlar dün akşam kanamam oldu düşük riskim varmış doktor açık rapor verdi
bende sürüne sürüne yapıom
gecen hafta eşime süpr dedım bende sıldım dıo bayram temızlığımı yapıokmanyak dedım her hafta süpürülüyoo
neymış koltukları cekmışız dedım sen ben sana süpür dedığımde çekmıon mu
yoo demesın nımerkeğın yaptı iş bu kadar olur
Benim eşimde herhafta yermi silinirmiş diyor
hbulduk nasılsın evlılık nasıl gıdıyor?
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
bayanlar cidden bu sıcaklar adamı uyutmuyor bnde uykusuzluktan ayakta duramıyorum ama sıcaktnda uyuyamıyorum gunduz 2 bebekle ugras gece sıcakla hıc cekılmıyor
Yorgun hoşgeldin..
Yorgun ev dağınık tozlu olunca benim sinir sistemim altüst oluyor.Mutsuz oluyorum..O yüzden temiz ev mutluluğumun bir parçası..
Bu bana annemden yadigar..Düşünki ablama giderdi.Kapıdan geçerken parmağyla kapının kenarına bir bakardı roz varmı diye..Sonra şöyle bir halıya elini sürerdi sonrada elini koklardı.Hımm evin temiz amcanları çağıralım istersen..
Annem benim evimi göremedi ama.Bende her an annem gelecekmiş gibi yaşıyorum buda mutlu ediyor beni..Birde size saçma gelebilir ama boşwerin annesi hiç yetiştirememiş demesindende korkuyorum.Sebeplerim çok anlıyacağın..
Evim benimde çok sıcak.Gün boyu güneş alıyor..Kışın ısınmıyor yazın soğumuyor
Sıcaklar ve oruç hepimizi mahfetti. Hastalıklı gibiyiz
evt ama 1-2 sene sıkıntıdan sonra rahatlarm diye umut ediyorum...günydınnn
kızçelerrr
yemyeşil tingır mıngır gıdıo iştesenın hayatta zor yaa 2 bebeylee
2 bebek derken ikiz mi yoksa, kolay gelsin, hoş geldiniz bu arada ben yorgun.
evt ama 1-2 sene sıkıntıdan sonra rahatlarm diye umut ediyorum...
yok canım ikiz değil biri 1,5 yasında biri 20 günlük daha....
evt bu hergün ev süpürüp silme işi benimde canımı sıkıyor artık yapamıyorum hergün de cocuk olana kdr bende öyleydm halıları kaldır cırp falan hergn işkence resmen bir de bende bı huy var evin işi yemekte dahil ögleden önce bitecek kesin
ikiside cok küçük yaa:)cok zor senın için
sız mı ıstedınız hemencık bebek:26:
halı falan çırpmam hayatta işim olmaz verırım yıkayama tmm o kadarda işkence olur
yok kangam ya ben hıc kızmıyorm nıye kızımkı
benımkı hastalık derecesınde değil ama dıyorsunya ınsan ne ıle mutlu olursa onu yapsın
ben evım süpürülcekse sılınecekse ütüm varsa rahat olamam gezemem
aklım kalır
bu cocukluktan gelen bişi
ben ilkokula 4 yada 5 e gıderken boyum tezgaha yetişmez annem sandalye koyar genede yıkardım bulaşıklarhatta eller küçükya büyük tencerelerı taşıyamazdım onları annem yıkardı
benım huyum bu heryer en azından tozlu olabılır ama ılk bakışta toplu olmalı
ben neler neler gördum orda burda hergun kocasını bırakıp gezen ama evınde yemeğı olmayan yada hazr şeylrle beslenen
akşama kadar evde olup evını mok göturen
bu arkadaşa komşuya gtme olayına bende son verdım gecen yıl bı komşuma çağırdılar gıttım
aaman Allahımkadınları toplamış mutfakta toto kadar yer her bardak farklı kirli ya çay kaşığı yok herkes bırbırınınkını alıo
ben çay içmıyorum evde cocuğu var ama süt yok yada meyve suyu he olmayabılır ama zaten bende o şartlarda içmezdım
mutfak öle odaya geçtık yerde halı yok kış günübu kadında akşama kadar orda burda gezer maddı durumda ıyı ama ben buna yaşantı demıyorum
önce evım ak pak yemem hazır olcek öle
kocemı bırakıp gıttığım 1 gün bıle olsa kocemde kalır aklımyedımı içtı mı dıye
boşver cnm benım yaa kıyamam sana
ilkini biz istedikte 2.cisi kaza oldumalesef
gezsinler valla sefaları olsun kangam, benim annem emekli olduktan sonra sadece eve adadı kendini neredeyse bir iki akrabaya koşturma dışında, ne oldu kıymet mi bilindi? rahmetli babam annemi bırakıp gezdi orada burada, istanbul içi -dışı :) kimseye madalya vermiyorlar valla, o yüzden neyden zevk alıyorsa insan onu yapmalı görev olarak görmeye karşıyım ben çarşı her şeye karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?