mandişim özelden yazamadım birazdan toparlayacağım, akşam sızmışım.
yok yok, başkasına makyaj yaptırmak bir yana kendi kafama göre bulsam da bir ton kişinin kullandığı ürünü kullanıp sonrasında dertlerle uğraşamam. bir de dünya para vereceğim uzmanlara gidemeyeceğim için e kuaförümden memnunum ama çalışan kızlar değişiyor ve ben kendi yüzümü onlardan daha iyi tanıdığıma inanıyorum. sadece biraz eski kalmışım dumanlı makyaj yoktu eskiden onu öğrendim, bir de malzemeleri yeniledim işte el altında bulunacak hazinem oldu ama yine kullanmadan atarım zamanı geçince allha bilir:)
nikah için ama malzememi kendim götüreceğim bir yer bulurum sanırım bir sürü kişiyle öpüşüyorsun ediyorsun malum ıyyyy onu da hiç sevmem yasak olmalı aslındabir de sıcakta oldu mu insana fenalık basar peş peşe
böcüşüm gözün aydın eşin gelmiş, inşallah işini de bulur senin yamacında annenlere yakın mı desem yoksaya patrondan hediye gelmedi miydi düzleştiricin onu da mı koleksiyon yapıyorsun evde???
boşver ve mandiş soğan kürü dediğiniz şey dr ların onayladığı bir şeydir umarım, bitkisel şeyler her bünyede aynı sonucu vermeyebiliyor bir arkadaşım az daha o yüzden başka bir hastalıkta ağır evreye geçecekti aman dikkat edin.
speedy 700 tl yi benim de aklıma gezmek ya da elektronik şeyler gelir başta, wii ler var bir de ailece de oynanıyor eğer sen de seviyorsan eğlenceli olur ama sadece eşineyse sakın alma derim. bir de üyelik falan hediye edebilirsin, spor salonu üyeliği gibiama tabii kendine de aynı anda gidersiniz hani 3 aylık karı koca :)
evde nişan bohçasından kalma belki 6*7 tane parfüm var 1 sene daha ihtiyacı olmaz sanırım
afiyet olsun canım
mandişim özelden yazamadım birazdan toparlayacağım, akşam sızmışım.
yok yok, başkasına makyaj yaptırmak bir yana kendi kafama göre bulsam da bir ton kişinin kullandığı ürünü kullanıp sonrasında dertlerle uğraşamam. bir de dünya para vereceğim uzmanlara gidemeyeceğim için e kuaförümden memnunum ama çalışan kızlar değişiyor ve ben kendi yüzümü onlardan daha iyi tanıdığıma inanıyorum. sadece biraz eski kalmışım dumanlı makyaj yoktu eskiden onu öğrendim, bir de malzemeleri yeniledim işte el altında bulunacak hazinem oldu ama yine kullanmadan atarım zamanı geçince allha bilir:)
nikah için ama malzememi kendim götüreceğim bir yer bulurum sanırım bir sürü kişiyle öpüşüyorsun ediyorsun malum ıyyyy onu da hiç sevmem yasak olmalı aslındabir de sıcakta oldu mu insana fenalık basar peş peşe
böcüşüm gözün aydın eşin gelmiş, inşallah işini de bulur senin yamacında annenlere yakın mı desem yoksaya patrondan hediye gelmedi miydi düzleştiricin onu da mı koleksiyon yapıyorsun evde???
boşver ve mandiş soğan kürü dediğiniz şey dr ların onayladığı bir şeydir umarım, bitkisel şeyler her bünyede aynı sonucu vermeyebiliyor bir arkadaşım az daha o yüzden başka bir hastalıkta ağır evreye geçecekti aman dikkat edin.
speedy 700 tl yi benim de aklıma gezmek ya da elektronik şeyler gelir başta, wii ler var bir de ailece de oynanıyor eğer sen de seviyorsan eğlenceli olur ama sadece eşineyse sakın alma derim. bir de üyelik falan hediye edebilirsin, spor salonu üyeliği gibiama tabii kendine de aynı anda gidersiniz hani 3 aylık karı koca :)
Nazar
benim eşim sanki içiyor o parfümleri hemen bitiriyor adam :)
he anladım kangam kuaför açarsın yakında güzellik salonuyla bak nasıl girişimci ruhum ama di mi:)))
makyaj konusunda sınıfta kalan bi şeffaf pudra öneremeyen topic halkııı bari şöyle hoş açık pembe oje tavsiye edin yav flormar ın 3 rengi var da tek tek sürüp etmeye üşeniyorum neden bu ojelerin kıvamları çok farklı oluyor kimi yoğurt gibi dalga dalga kimi ne güzel oluyor off bir de öyle renk ne zamandır kullanmıyorum cartlara alışmıştım şimdi garip geliyor açık pembe :26:
mnadiş hani baş örtüsü kayıyor demişsin ya saç köpüğü denesen diyorum??? benim en sevdiğim saç şekillendiricidir kendileri her isteğime cevap bulduğum saçı ağırlaştırmayan, taft'tan şaşmam bu arada marka olarak, he para olsa da nivea alsam tabii ama çok pahalı ya((
he anladım kangam kuaför açarsın yakında güzellik salonuyla bak nasıl girişimci ruhum ama di mi:)))
makyaj konusunda sınıfta kalan bi şeffaf pudra öneremeyen topic halkııı bari şöyle hoş açık pembe oje tavsiye edin yav flormar ın 3 rengi var da tek tek sürüp etmeye üşeniyorum neden bu ojelerin kıvamları çok farklı oluyor kimi yoğurt gibi dalga dalga kimi ne güzel oluyor off bir de öyle renk ne zamandır kullanmıyorum cartlara alışmıştım şimdi garip geliyor açık pembe :26:
mnadiş hani baş örtüsü kayıyor demişsin ya saç köpüğü denesen diyorum??? benim en sevdiğim saç şekillendiricidir kendileri her isteğime cevap bulduğum saçı ağırlaştırmayan, taft'tan şaşmam bu arada marka olarak, he para olsa da nivea alsam tabii ama çok pahalı ya((
çok ocem var ama hıc numaraları bılmem cnm yaakeşke yardımcı olsam
makyajdanda anlamam hıc:)
ayy ben dün akşam dayanamayıp 2 tane duru duş jelı aldım yenı cıkanlarından şokta 6,5 tl ıdı ısmardan aldım 5,9 a:)ev doldu en sevdığım şey duş jelı dıyebılırım
Alıxe avıen tabisi oje dedin mi akar sular durur flormarda da en güzel 112 mi 122 mi ne kırmızı 10 numara
ah speedy şampuan deposu diyince duş jeli kavgamız geldi annemle aklıma bi baktım kangam duş jeli yazmışyarı fiyatına indi diye 10 dan fazla almış, off diyorum yahu hamam mı çalıştıracağız??? bir de o ara benim çok sevdiğim duş jelleri hem de daha ucuza tr ye gelmiş yeri bulduk, ben sevdiklerimden alıp kullandım o indirimde diye aldıklarını hala bitmediler
hii pahalıymış yav ben 2-3 tl ye alıyorum rossmann'dan ama üsküdar'da tabii uzak. 300 ml ama seninkiler büyük boy mu yoksa böcüşüm?
eskiden çok kullandım alix avien ama sonra sanırım renk fazlalığından flormar'a kaydım. yoksa kıvamı, sürülüşü gerçekten güzeldi aslında, bir bakayım en iyisi açık pembelerine:)
a kırmızılarım var ama çoğu benimkinin beğendiği kırmızı, hazır adam seviyor bari istediğinden olsun dedim gerçi ben daha dikkat çekmeyenleri severken o daha bariz kırmızı seviyor anlayamadım bu işio numaraları da yazdım kenara bakayım bi, ama işte bu seferki kıyafeti uymuyor kırmızı oje
biz ikimizde çok kullanıyoruz ama bitmiyor evlenirken doldurduk evi krem , parfüm ve şampuanla biz daha şampuan almadık düşün artık.
yaklaşık 20 tane şampuan vardı ben almıştım bide kayınvalidem beğendiklerini alınca dolmuştu ev
ohh Allah bereket versin sipidim
bizde eşimde kıl bende belli markalar olacak süresi geçer taze olacak gibi kıl ve saçma mantığıız vardır :)
he mandiş açık uçuk pembeler aklıma yattı, elbise siyah falan olaydı direk kırmızı olurdu ama :) adam yine aşık olsun diye :)
fransız şeysini ben ortaokulda yaptım en son kalemle yapardık doymuşum o zaman herhalde bir daha hiç istemedim kendime :)
oh valla saç düzeltme sorunun yok, bak bebek geliyor ben çok korkuyorum sadece kilitli kullansan olmaz mı ortalıkta bırakmazsın da hani çeker eder batmasın ikinizin de bir yerinize aman.
he o makyajı yapıp çıkayım arkamda dolansın millet sokakta di mi:))) püf noktalarını çözdüm allahtan her gün bir iki sefer yapar silerim dediğin gibi el iyice alışsın diye. bir fırçaya 21 tl verdik dün ama bugün annemde kullandım valla millet boşuna para vermiyormuş, bir fırça insanı vezir de rezil de edermişben bir de şimdi alışıp her gün makyaj yaparmışım
süreleri kısa olmuor ki ama bizde mesela öyle bir kullanıyoruz ki sebil gibi bol bol döküyoruz
ben de öyle yapıyorum eşimde israfçı diyor anam iyice köpük köpük olmazsa bana temizlememiş gibi geliyor sonra arıtmasıda zor oluyor ama için rahatlıyor yahu :)))
oje konusu bana uzak ama pastel rankler ucuk pembe ucuk yavru ağzı filan çok hoşuma gider hele parmaklar uzun ve ince olup tırnaklar küt kesimse fransız şeysi ni ço yakıştırıyorum dolma parmaklarıma hiç yakışmadı zamaında
olsun tabi adamı her yıl kendine bir daha aşık etki heyecan bitmesin :))
iğnelerin öyle her yerde olmaz iğneliğimden başka yerde bulunmaz lar o konuda rahatım eve gelen çocuklar bile ulaşmaları zor ama çocuk bu ne yapacağıda belli olmaz gözleri eksik etmemeklazım üzerlerinden :)
hehee makyaj malzemelrini fırçalarını kaliteli al yorgun fındık geldiğinde onlar üzerinde deneme yapacağından hemen bozulup kırılmasın dimi dayansın ikinizede :))
önceden çok makyaj yapardım ama şu aralar çok yapamıyorum gözümde sıkıntı oluştu falan filan.
bi süre damla kullanmakan makyajdan uzak kaldım
watsons magazasında harika ojeler oluyor bakbilrisin
süreleri kısa olmuor ki ama bizde mesela öyle bir kullanıyoruz ki sebil gibi bol bol döküyoruz
aynen öyle oluyoraman napıyım bir süür var evde bozulacaklarına yer kaplayacaklarına bitsin daha iyi
benim yeğenim kokoş olacak annesi ilk birkaç denemeden sonra seni bile elletmez benden yürüteceği fırçalara:)))
ben eskiden hem açık renk, beyazlı falan işte kalemle french ederdik hatta ya sonra pastel ton alix avienlerle aşk yaşadım ama son birkça yıldır cart garip renk ojelere sardığımdan şimdi biraz garip geliyor ama elbisem yeterince rengarenk denge olmalı ojeler çok dikkat çekiyor bende tırnak yapım beğenilir ayıptır söylemesiöne çıkmasın o gün tırnaklar
ya yoğurt gibi kıvamı denk geldi yine son aldığım bir tanesi biri güzel ama çok şeffaf çıktı, tırnaklar uzunca yani kendi yapısı mesela pastel ojeler uymuyor bana çok küçük fırçaları, bakalım bir iki ton daha alıp son kararı vereceğim. her şey bitti ojeye takılmdım hey allahım :44:
ben parfüme para vermedim hiç hep hediye gelenleri kullandım, zaten çok az kullanıyorum, tıkanıyorum genelde parfüm sıkınca
benim yeğenim kokoş olacak annesi ilk birkaç denemeden sonra seni bile elletmez benden yürüteceği fırçalara:)))
ben eskiden hem açık renk, beyazlı falan işte kalemle french ederdik hatta ya sonra pastel ton alix avienlerle aşk yaşadım ama son birkça yıldır cart garip renk ojelere sardığımdan şimdi biraz garip geliyor ama elbisem yeterince rengarenk denge olmalı ojeler çok dikkat çekiyor bende tırnak yapım beğenilir ayıptır söylemesiöne çıkmasın o gün tırnaklar
ya yoğurt gibi kıvamı denk geldi yine son aldığım bir tanesi biri güzel ama çok şeffaf çıktı, tırnaklar uzunca yani kendi yapısı mesela pastel ojeler uymuyor bana çok küçük fırçaları, bakalım bir iki ton daha alıp son kararı vereceğim. her şey bitti ojeye takılmdım hey allahım :44:
ben parfüme para vermedim hiç hep hediye gelenleri kullandım, zaten çok az kullanıyorum, tıkanıyorum genelde parfüm sıkınca
sipidi sen yine de yavaş kullan canım :))
şikayet edildim az evvel bana diyorki sen ne iş yapıyorsun bende dedim hiç bir iş yapmıyorum anam olay büyüdü özel kaleme kadar şikayet edildim şu en son yazdığımdan bu dakikaya kadar kaç yerden arandım şikayet edildim ortalık ayaklandı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?