önümüzdeki hafta didime gidiyoruz bir daha tatile fazla gelir bu 5. tatilimiz olacakbu sene sınırımızı doldurduk..
pazar kutlarız herhalde aileler ile birlikte. hediye için dediğin gibi limit yeterli dolaşmak en iyisi sanım
smear testini 150 Tl yaptırmıştım..
Teste iyi para ödemişin..
Hormon testleride bu civarlardadır sanırım
Sen kistin olduğunu öğrendiğin gibi soğan kürü yapıp hemen hamilemi kaldın mandiş..
İnşallah banada gerek kalmaz
duymuştum ama detaylarını bilmiyorum çabuk geçen bir kist ama sanırım arkadaşımda da vardı
şimdi 7 aylık hamile inşallah sende kısa sürede kalırsın.
bende ilk başta hap kullandım sonra bıraktım 1 yıldr neredeyse ilaç kullanmıyorum, hayatımdan çokta memnunum.
ve kullanmayı da istemem bir daha.
gideceğin hastaneyi ara öğren canım
o testlerden bilgim yok
Kişiye göre değişiyormuş iyileşme süreci..
Ben kendime güveniyorum.Bu soğan kürüyle temizlenecek..Sonrada mandişin kızına arkadaş doğuracam..
inşallah canım bi çok kişi de oluyor hepsi bitiyor hamile kalıyor
sende inşallah kısa sürede hamile haberini vericeksin
bu kistler testle mi çıkıyor . yoksa belirtilere göre mi ?
ultrasonda çıktı benimkiler..
Dr. birde ultrason fotosunu verdi elime..Eşime dedim millet bebeğinin resmini alır ben kistleriiminkini aldım
oda yakındır ne güzel işte çözümü olmayan bir şey değil.
tedavisi var ve inşallah kist mist kalmayacak bitecek
günaydınnnn garularrrkocem geldıı bide inş.iş bulur
günaydın gözün aydın canım.
artık yurtdışından umudu kessin bence adam resmen oyalıyor inşallah kısa sürede istediği gibi iş bulur
günaydınnnn garularrrkocem geldıı bide inş.iş bulur
günaydın kızlar aşımı oldum geldim tetenoz dediki hemşire iki gün yanacak kolunu kullanamıycan şimdilik azcık yanıyor ama bakalım
veee kızlar sesini duyduk sıpanın dın dın dın dın nasıl hızlı atıyor arada hışırtılar dediki kız bu dönme sesi şuanda dönüyor :)))
Tetenoz aşısı olduğumda bende pek bir sıkıntı yapmamıştı.İnşallah sanada yapmaz...
Ne güzel bir histir bu ya..bebeğinin kalp atışlarını duymak ondan iyi haberler almak..
Evde playstation 3 alan var mı kızlar ? eşime doğum günü için almayı düşünüyorum ama çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?