Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Teste iyi para ödemişin..

Hormon testleride bu civarlardadır sanırım

Sen kistin olduğunu öğrendiğin gibi soğan kürü yapıp hemen hamilemi kaldın mandiş..

İnşallah banada gerek kalmaz

benim yapmadığım şey kalmadıki kist dedi doktor ama ben zaten bir çok şey yapıyordum birde çikilotamı dedi şeker midedi komik bişey dedi kistime

Kişiye göre değişiyormuş iyileşme süreci..

Ben kendime güveniyorum.Bu soğan kürüyle temizlenecek..Sonrada mandişin kızına arkadaş doğuracam..

Kişiye göre değişiyormuş iyileşme süreci..

Ben kendime güveniyorum.Bu soğan kürüyle temizlenecek..Sonrada mandişin kızına arkadaş doğuracam..

inşallah canım bi çok kişi de oluyor hepsi bitiyor hamile kalıyor
sende inşallah kısa sürede hamile haberini vericeksin

bu kistler testle mi çıkıyor . yoksa belirtilere göre mi ?

inşallah canım bi çok kişi de oluyor hepsi bitiyor hamile kalıyor
sende inşallah kısa sürede hamile haberini vericeksin

bu kistler testle mi çıkıyor . yoksa belirtilere göre mi ?

ultrasonda çıktı benimkiler..

Dr. birde ultrason fotosunu verdi elime..Eşime dedim millet bebeğinin resmini alır ben kistleriiminkini aldım

ultrasonda çıktı benimkiler..

Dr. birde ultrason fotosunu verdi elime..Eşime dedim millet bebeğinin resmini alır ben kistleriiminkini aldım

oda yakındır ne güzel işte çözümü olmayan bir şey değil.

tedavisi var ve inşallah kist mist kalmayacak bitecek

günaydın kızlar aşımı oldum geldim tetenoz dediki hemşire iki gün yanacak kolunu kullanamıycan şimdilik azcık yanıyor ama bakalım

veee kızlar sesini duyduk sıpanın dın dın dın dın nasıl hızlı atıyor arada hışırtılar dediki kız bu dönme sesi şuanda dönüyor :)))

Tetenoz aşısı olduğumda bende pek bir sıkıntı yapmamıştı.İnşallah sanada yapmaz...

Ne güzel bir histir bu ya..bebeğinin kalp atışlarını duymak ondan iyi haberler almak..

Tetenoz aşısı olduğumda bende pek bir sıkıntı yapmamıştı.İnşallah sanada yapmaz...

Ne güzel bir histir bu ya..bebeğinin kalp atışlarını duymak ondan iyi haberler almak..

inşallah banada yapmaz ama yanmaya başladı bile :)

eevet boşver acayip bişiy sanki o an dünyada değil bulutların üzerinde uzanmışsın gibi darısı her isteyene

Evde playstation 3 alan var mı kızlar ? eşime doğum günü için almayı düşünüyorum ama çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…