Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ah mandiş seni şöyle rahat edeceğin bir bölüme verseler ne kadar güzel olur di mi ama tabii sicile falan bir şey yazmasınlar hey allahım millet iş etmez, senin sırtından geçinir laf olmaz sen bi tersleyince şikayet olur ah ahhh...

farklı renk saçlara bayılırım ben millette görünce bir ara ofiste lafını açmıştım patron seni dünyanın öbür ucuna yollar herhalde demişlerdi mesleğe uymuyor işte tr de zaten her şey kalıp, şekil değil mi diğer ülkeler nasıl yoktan var oldular bu şekle şemale önem vermemelerinden ah ahhh...

sen ucuza almışsın kangam durunun 250 ml olanları bıle 3,5 cıvarı ama benım aldıklarım 500 yada 600 ml olanlardan tam bılmım
paranın ne önemı var yeterkı sevem alam dıommm:)

ben ocede flormar ve golden rose beğenıommm amahıc aklımda şu renk bu kodu dıye kalmazkı dıyem

bazıları farklı oluyor demek

bende resmen parfümle banyo yaparım sonra nefes alamam o ayrı

hayırdır ne şikayeti

dengesiz mesai arkadaşımız kendini cumhurbaşkanı sanıp emirler vermeye kalkınca bende ağzının payını verince soluğu şikayet etmekte almış üst yönetimde arıyor şakalaşıyor benimle benide tanıyorlar onuda olayda ortada şikayet edende gülüp geçtiler şimdilik :))

yorgun işlemez sicilime haklıyım çünkü telefonda oldu olay zaten telefonlar dinleniyor dinlesinler kayıtları kendileri duysun çok saçma sapan yere büyütüldü aslında olayda yok hadsiz haddini bilmedi bana emir vermeye kalktı :))

yaa patrona ne senin saçlarının renginden kime ne sen ne yakıştırdıysan odur dimi ama aklında bulunsun yıkayınca çıkan sprey boyolar var :))

senın adına cok sevındım cnm
bıze bayramdan bayrama ölsekte ızın vermezler
sankı 1 günle zengun olcez

böcüküm aslında izin herkese olmalı eşit olmalı sonuçta sende iş kanununa tabisin bende ozaman neden devlet özel ayırıyorsun herşeyi tek düzen yapıp ayrımcılığı kaldırabilirsin dimi ama bu patronların hiç işine gelmez kanun koyucularında

eşitlık dıye bişi yok
helede patronlar bölee
ellerınden gelse pazarlarıda gelıp gtmemıze ızın vermıycekler

eşitlık dıye bişi yok
helede patronlar bölee
ellerınden gelse pazarlarıda gelıp gtmemıze ızın vermıycekler

bir bakan dediya cumartesi günleri de çalışacak ve sabah 04.00 de mi ne dedi hatırlamıyorum işe başlayacaklar onu dedikten sonra bir grup çalışan toplanıp o saatte bakanlığın kapısına dayanmışlar biz mesaiye geldik bakan nerede diye ısrarla çağırmışlar filan bakanı arayıp uyandırmışlar işyerine gelmiş çalışanları ikna edip yollamış sonrasında geri çekti zaten lafını :))

böcük tüm çalışanlar toplanıp patronların kapılarına dayanmalı öyle durumlarda :))

para sende böcüşüm ne önemi var tabii:) annem hala stoklarını kullanıyor bu kadının indirimden stoklama huyunu frenleyemiyorum evde sanki 10 kişi yaşıyoruz küçük ev zaten

mandiş türkiye burası diyorum ya işte, sadece patron da değil ki meb de karışıyor bize sanki maaşımızı veriyorlar gibi

günaydın kızlar mutlu günler yarın tatilmiş şimdi öğrendim yuppiii

şaşkın annem benim devlet daireleri hep tatil değil mi 30 ağustosta sen tarihi unuttun allah bilir:)

oh sevindim valla densizin alay konusu olduğuna :)

tarihler karıştı yorgun dünkü olaydan sonra hele :)) dalga konusu oldu da bende oldum sayesinde gören beni niye iş yapmıyorsun diye kahkaha atıyor bende siz çalışın ben yataım diye diyorum :)
stoklama annelerin huyu yorgun o çeyiz denen çul çaput dolu dolaplar niye var sanıyorsun :)
mebi anlamıyorum zaten onlar ayrı cumhuriyet

he bu arada dudak peelingi öğrendim : 1 çay kaşığı bal ve 1 çay kaşığı toz şekeri karıştırıp oluyormuş hem doğal hem ucuz:)

dudak pelingini de ilk defa duydum desem :)

ne güzel yapmışlar valla tebrık koydum onlara:)aslında ben tatıl falan ıstemıyorum ctesı çalışmasak yeter ınan gunde 13 saat işte gecıoo8 saat uyyom 3 saate naparsan artık o da yemek bulaşık ev işi
sosyal hayatada arada akıyoz ama ınsanların bı yaşam standartı olması lazım yaa
hesaplayınca ne kadar eşşek gıbı çalıştığımızı bı daha anladım

yorgun annende bana benzıyy hee
valla bende ındırıme cok önem vermem ama stoklama işi bendede var
sankı ordu var evde
banyoda 3 katlı rafım duş jellerınden doldu çamaşır mak.üstüne dızdım orasıda doldu düşün artık ben deterjanda hastasıyım
en son bıngonun bebek odası yer sılme şeydı çıktı aldım harıka kokuoo
tammandışe göre evı onla sılıon sankı taze bebek kokusubayılıyorumm
keşke kendı evım olsada hep sılsem dursam ama az kullanıom onu kıyamım genelde domestoss ve mutfak ve banyom gene deterjan dolu her marka nerdeyse vardır
bı markete gıdıom 500 600 harcıom kımse ınanmıoo evıme gelene kadar
ben herşeyı düşünürüm
bı cocuk gelse abur cubur olsun derım süt yoğurt kesın olmalı ve meyve suyu böle böle annen gıbı olunuyoo

sosyal hayat yokki böcük aslında kimse çalışmayacakama her ay maaş alacaksın yada herşey parasız olacak paray ihtiyaç olmayacak olurmu öyle şey deme hayal benimki sadece :))

böcük bütün oturuyorum işim öyle aman aman zorluğu yok gibi görünüyor akşam eve gittiğimde nasıl yorulduğumu anlıyorum bakarsan bedenimde yorgun ama bedenle yaptığım bir değil nasıl insanlarlar konularla muhatabım her yönüyle nasıl yoruyor bazen diyorum beden işinde çalışsam bir kaç saat yatarsın dinlenirsin geçer daha mı kolay ne :))

aman böcüküm sağlımız yerinde gidip gelebiliyoruz kimseye muhtaç olmuyoruz şükür daha iyi şartları herkes ister ama öenmli olan kimseye eyvallahının olmaması halimize şükür sağlımız olsunda varsın çalışalım

ben anlamam böcük eşime diyim bingoyla silsin :)

bende takıntı var böcüküm ucuz yada bilmediğim deterjanlara gözüm kaymaz güvendiğim markalar belli markalar vardır deterjanlarda onlardan başkasınapek bakmam hele indirime girmişse ohh tam bana yarar bazen deterjan paketlerini değiştiriyorlar sinir oluyorum o bile alıkşanlığımı etkiliyor

ya ölü deri vücuttan keseyle atılıyor da dudağa bir şey edilmiyor ya e orada da ölü deri birikiyor deneyeceğim yazarım sonucu:)

çeyiz mi o da ne? allahtan o konuda hem fikiriz de bir de ondan tartışmıyoruz:)

böcüşüm o çeşitli şey olmasından yanayım ben de, çocuk geldi mi kısmı hele aynı biz ben de öyleyim, ya şunda istese, ya bundan falan hani evde hazır bulunsun ama fazla alınca yer kalmıyor, he benim erkek kardeşim de annem gibi ama evi büyük market deposu gibi oluyor hanımı hiç öyle değildir, onlarda da durum ters:)

çok şükür sağlıklıyız cnmm ne edek alışmışız şükretmeye:)

bende bılmedıklerımı almam cnm domestos cif ..falan bılındık güvendık markaları memnun kaldıklarımı alıyorum
he enışteye de ben sana nıye dıyomkı

Dudaklarda ölü deri mi vardır ben bütün gün yiyorum onu :))

kolay gelsin hanımlar ben kaçar, aman işsiz bırakmasın allah yine de mandişin dediği gibi maddi manevi iş çok önemli...

sanada kolay gelsin hanumefendüü

evet eşim bilir ben bilmem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…