neden yaw ne oldu da ?
Evde 2 tv varsa yalnız oturmaya razıysan olur..Bizde ben sıkılıyorum bu durumdan..Ben yada diğer tv de yada pc de oluyorum.eşim PS oynuyor.
Misafir gelir mesela hemen birini ayartıp hadi PS oynayalım der.Sende öyle kalıverirsin..Her zaman aynı yoğunlukta oynamıyor ama taktımı bir oyuna hergün başında..
Bir yerden sonra insan sıkılıyor..
Bir ara dedim birlikte oynayalım beceremedim sıkıcı geldi bide..
Eşini sen tanırsın.Kendini kaybedermi bir düşün..
Benim eşimde istiyor PS3
Dediklerini düşündüğüm için kararsızım yoksa düşünmem bile
evde 2 tv yok ama söylediğin gibi eve her gelen ile eşim istemez ama mutlaka o gelen hadi oynayalım derse
eşimde asla hayır demez...ama seninde söylediğin gibi ev içinde iletişim kopukluğu oluyor işte
acaba diyorum almadan anlaşma falan mı yapsamsonra pişman olmak istemiyorum
iyi düşün derim..
Ramazanda ben yatardım o bir el oynayayım sen yat derdi..Ben iftar hazırlarken o oyun oynardı..Kabus gibi
aman Allah yani ben herhalde öyle olsa aldığım gibi kırarım
sipidi kaç bence ondan sokma hiç evine boşver haklı getirisi yok zaman öldürücü hastalık gibi
bizimde evlilik yıldönümü yaklaşıyor eşim boksu sever salona filan giderdi önceden saldı sonralarda ona kumtorbası almaya niyetim var ne kadar romantiğim dimi garaja assın gidip gelip tepiklesin sinirini atsın onda diye düşünüyorum :))
Kırk yıl düşünsem mandiş kum torbası aklıma gelmez..Çok romantik gördüm seni :))
Biz evlilik yıldönümlerinde hediye almıyoruz.Rahat oluyor :)
Eşinin nasıl davranacağını iyi düşün ve ona göre karar ver bence..
sipidi kaç bence ondan sokma hiç evine boşver haklı getirisi yok zaman öldürücü hastalık gibi
bizimde evlilik yıldönümü yaklaşıyor eşim boksu sever salona filan giderdi önceden saldı sonralarda ona kumtorbası almaya niyetim var ne kadar romantiğim dimi garaja assın gidip gelip tepiklesin sinirini atsın onda diye düşünüyorum :))
sanırım vazgeçtim ya dediğiniz gibi.
biz zaten evde oturmuyoruz oturduğumuz zamanda pc den oynasın oyunlarını
ne romantiksiniz siz öyle yaaabende düşünsem asla aklıam gelmez
şimdi düşünüyorum başka da aklıma hediye gelmiyor sınırı da tükettik mi ne ya ?
işte zavallı eşimde ne yapsın :))
işyerinde masasına koyacağı bir takım sümen takımı filan olabilirmi çok mu alakasız şeyler geldi aklıma :))
sipidi espirili donlardan al en iyisi :) geçen gün askıyla dükkanın girşine asmışlardı yoldan geçerken gözüme çarptı çok güldüm :)))
kıyafetti parfümdü klasik birşey alarak kapatabilirsin açığı :)) o başlı başına yeter bence
ay çok ya en gıcık olduğum şeydir. kıyafet yani arkadaşa bir ihtimalde eşime kıyafetşe geçiştirmemromantik bişey olmalı
zaten her gelen gömlek kravat alıyor klaisk hediye kıyafet parfüm
bende hep onları alıp geçiştiriyorum ya :))
öğle yemeği vakti afiyet olsun
günaydın kızlar aşımı oldum geldim tetenoz dediki hemşire iki gün yanacak kolunu kullanamıycan şimdilik azcık yanıyor ama bakalım
veee kızlar sesini duyduk sıpanın dın dın dın dın nasıl hızlı atıyor arada hışırtılar dediki kız bu dönme sesi şuanda dönüyor :)))
sipidi espirili donlardan al en iyisi :) geçen gün askıyla dükkanın girşine asmışlardı yoldan geçerken gözüme çarptı çok güldüm :)))
mandişim özelden yazamadım birazdan toparlayacağım, akşam sızmışım.
yok yok, başkasına makyaj yaptırmak bir yana kendi kafama göre bulsam da bir ton kişinin kullandığı ürünü kullanıp sonrasında dertlerle uğraşamam. bir de dünya para vereceğim uzmanlara gidemeyeceğim için e kuaförümden memnunum ama çalışan kızlar değişiyor ve ben kendi yüzümü onlardan daha iyi tanıdığıma inanıyorum. sadece biraz eski kalmışım dumanlı makyaj yoktu eskiden onu öğrendim, bir de malzemeleri yeniledim işte el altında bulunacak hazinem oldu ama yine kullanmadan atarım zamanı geçince allha bilir:)
böcüşüm gözün aydın eşin gelmiş, inşallah işini de bulur senin yamacında annenlere yakın mı desem yoksaya patrondan hediye gelmedi miydi düzleştiricin onu da mı koleksiyon yapıyorsun evde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?