Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

neden yaw ne oldu da ?

Evde 2 tv varsa yalnız oturmaya razıysan olur..Bizde ben sıkılıyorum bu durumdan..Ben yada diğer tv de yada pc de oluyorum.eşim PS oynuyor.

Misafir gelir mesela hemen birini ayartıp hadi PS oynayalım der.Sende öyle kalıverirsin..Her zaman aynı yoğunlukta oynamıyor ama taktımı bir oyuna hergün başında..

Bir yerden sonra insan sıkılıyor..

Bir ara dedim birlikte oynayalım beceremedim sıkıcı geldi bide..

Eşini sen tanırsın.Kendini kaybedermi bir düşün..

Benim eşimde istiyor PS3

Dediklerini düşündüğüm için kararsızım yoksa düşünmem bile

evde 2 tv yok ama söylediğin gibi eve her gelen ile eşim istemez ama mutlaka o gelen hadi oynayalım derse

eşimde asla hayır demez... ama seninde söylediğin gibi ev içinde iletişim kopukluğu oluyor işte

acaba diyorum almadan anlaşma falan mı yapsam sonra pişman olmak istemiyorum

iyi düşün derim..

Ramazanda ben yatardım o bir el oynayayım sen yat derdi..Ben iftar hazırlarken o oyun oynardı..Kabus gibi

sipidi kaç bence ondan sokma hiç evine boşver haklı getirisi yok zaman öldürücü hastalık gibi

bizimde evlilik yıldönümü yaklaşıyor eşim boksu sever salona filan giderdi önceden saldı sonralarda ona kumtorbası almaya niyetim var ne kadar romantiğim dimi garaja assın gidip gelip tepiklesin sinirini atsın onda diye düşünüyorum :))

Kırk yıl düşünsem mandiş kum torbası aklıma gelmez..Çok romantik gördüm seni :))

Biz evlilik yıldönümlerinde hediye almıyoruz.Rahat oluyor :)

Eşinin nasıl davranacağını iyi düşün ve ona göre karar ver bence..

sanırım vazgeçtim ya dediğiniz gibi.
biz zaten evde oturmuyoruz oturduğumuz zamanda pc den oynasın oyunlarını

ne romantiksiniz siz öyle yaaa bende düşünsem asla aklıam gelmez
şimdi düşünüyorum başka da aklıma hediye gelmiyor sınırı da tükettik mi ne ya ?

işte zavallı eşimde ne yapsın :))

işyerinde masasına koyacağı bir takım sümen takımı filan olabilirmi çok mu alakasız şeyler geldi aklıma :))

sipidi espirili donlardan al en iyisi :) geçen gün askıyla dükkanın girşine asmışlardı yoldan geçerken gözüme çarptı çok güldüm :)))

kıyafetti parfümdü klasik birşey alarak kapatabilirsin açığı :)) o başlı başına yeter bence

ay çok ya en gıcık olduğum şeydir. kıyafet yani arkadaşa bir ihtimalde eşime kıyafetşe geçiştirmem romantik bişey olmalı
zaten her gelen gömlek kravat alıyor klaisk hediye kıyafet parfüm

mandişim özelden yazamadım birazdan toparlayacağım, akşam sızmışım.

yok yok, başkasına makyaj yaptırmak bir yana kendi kafama göre bulsam da bir ton kişinin kullandığı ürünü kullanıp sonrasında dertlerle uğraşamam. bir de dünya para vereceğim uzmanlara gidemeyeceğim için e kuaförümden memnunum ama çalışan kızlar değişiyor ve ben kendi yüzümü onlardan daha iyi tanıdığıma inanıyorum. sadece biraz eski kalmışım dumanlı makyaj yoktu eskiden onu öğrendim, bir de malzemeleri yeniledim işte el altında bulunacak hazinem oldu ama yine kullanmadan atarım zamanı geçince allha bilir:)

nikah için ama malzememi kendim götüreceğim bir yer bulurum sanırım bir sürü kişiyle öpüşüyorsun ediyorsun malum ıyyyy onu da hiç sevmem yasak olmalı aslında bir de sıcakta oldu mu insana fenalık basar peş peşe

böcüşüm gözün aydın eşin gelmiş, inşallah işini de bulur senin yamacında annenlere yakın mı desem yoksa ya patrondan hediye gelmedi miydi düzleştiricin onu da mı koleksiyon yapıyorsun evde???

boşver ve mandiş soğan kürü dediğiniz şey dr ların onayladığı bir şeydir umarım, bitkisel şeyler her bünyede aynı sonucu vermeyebiliyor bir arkadaşım az daha o yüzden başka bir hastalıkta ağır evreye geçecekti aman dikkat edin.

speedy 700 tl yi benim de aklıma gezmek ya da elektronik şeyler gelir başta, wii ler var bir de ailece de oynanıyor eğer sen de seviyorsan eğlenceli olur ama sadece eşineyse sakın alma derim. bir de üyelik falan hediye edebilirsin, spor salonu üyeliği gibi ama tabii kendine de aynı anda gidersiniz hani 3 aylık karı koca :)

Nazar

sipidi espirili donlardan al en iyisi :) geçen gün askıyla dükkanın girşine asmışlardı yoldan geçerken gözüme çarptı çok güldüm :)))

en ıyısı kangam kendı ürününü kendın götrmen bence
ayy öpüşme deme yaa ıstemesende öpüşmek zorunda kalıon o gun cnm

sağol cnm amın ınş hayrlısı olsun
yok o perma şeysıydı bu düzleştırıcı cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…