Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

seneye bebekten gidiemezsiniz belki onun için bu tatilini iyi değerlendir cannım nereye istiyorsan oraya git.
bende egeye gidiyorum. ( kalbim egede kaldı ) gerçekten çok güzel

bende öyle diyorum ama ikiye bir kaldım işte aklım egede benimde kalbim yok henüz hiç gitmediğim için bilmiyorum balıkesire ve çanakkaleye gittim sadece o tarafta bu tatil için balıkesir çanakkale izmir manisa eşkişehir uşak işte oradaki her yeri dolaşmaktı plan ama

böcüküm karadenize gittim daha önce rizeye kadar kıyı şeridini dolaşa dolaşa gititk eşimle bu ikinci gidişim olacak ondan istemiyorum pek aslında tatil olsunda farketmez diyordum şimdi bulup şımardım sanırım :)

o zaman kesinlikle git madem görmediğin .
eşimle bizim mantık her sene farklı yerlere gidicez diyordukl seneye ya marmaris ya bodrum bakalım artık

o zaman kesinlikle git madem görmediğin .
eşimle bizim mantık her sene farklı yerlere gidicez diyordukl seneye ya marmaris ya bodrum bakalım artık

evet ya görmediğimiz yerlere gitmek farklı yerler görmek varken niye aynı yere gideriz ki sanki ülkenin heryerini gezdik gördükte tekrarlara başladık gibi :))

aslında eşimde benim gibi düşünrdü annemin etkisinde kaldı annemde mecbur karadenize gitmeli akrabaları geldi yurtdışından onların yanına gidecek bir haftamız var gidip gelsin otobüsle dönüşte ege yapalım dedik bu sefer biletler tükenmiş bilet bulunmuyor dönüşüne artık karadenizin dağlarından yazarım size :))

aynen öyle canım farklı yerler görmek lazım.

annen tek gitsin canım birlikte tatil yapmak zorunda mısıız ?

madem gttın cnm o zaman farklılık olsun görmedığın bı yere gıt
annenle gtmek zorunda msınız pekı

bende her yıl anama gıderım en güzel tatıl anamla babamla gecırmek olur ne denız ne kum ne başka bişi :)tabe sızın durumlarınız farklı annenız yakın
benımkı uzak ve senede bı kez yanna gıdebılıyorummm

aynen öyle canım farklı yerler görmek lazım.

annen tek gitsin canım birlikte tatil yapmak zorunda mısıız ?

aslında annemle hiç tatil yapmadık bu sene ilk defa özendiistedi kadın bizde davet ettik zaten o yüzden hepimize uygun koşullar olmalı

böcük geçir tabi ben istesemde babmla geçiremem zaman en iyisini yapıyorsun şuan dünyaları verirdim babamla vakit geçirmek için

Duru Bulanık olmayan, temiz, berrak,saf.
hala isim bulamadım içime sinen bişiy ya

anladım canım keyifli geçer o zaman .

isim arıyorsun artık sanırım.

Duru güzel bence arya , alya , yağmur , ılgın , Bade ,

ben hep erkek ismi beğendiğim için aklıma gelen ilk kız isimleri bunlar.

OLCAY Baht, talih, şans.
OSKAY 1-Neşeli, mutlu.2-Hamarat, işgüzar
Özden 1. Soyca temiz,özgür kimse. 2. Özle, öz varlıkla, gerçekle ilgili. 3. Suların geçtiği yer, su geçidi. 4. Özsu.
Terken Eski türklerde Kraliçe, Güzel kız, Bir tür ok.
UMAY Koruyucu, şefkatli, iyiliksever.1. Orhun Yazıtları´nda geçen, çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan kadın Tanrı. 2. Devlet kuşu.
Zeren Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.
AGER: (Tür.) Doğru ve temiz kimse.
AKBURÇ: (Tür.) Uğurlu bir burçta doğmuş, şansı yaver kişi.
AKÇAN: (Tür.) Temiz yürekli, candan ve samimi insan.
AREF: (Tür.) 1. Anlayışlı ve bilgili. 2. Pek maruf, çok bilinen.
AREL: (Tür.) Dürüst, temiz kimse.

benim beğendiğimi eşim eşimin beğendiğini ben beğenmeyerek hala isime karar veremedik :))

sipidim öncelikle türk ismi olsun istiyoruz sonra anlamı güzel olsun sonra kulağa hoş gelsin sonra kısa olsun işte bunlar gibi birçok şıkkımız var ama sonuçta eşimle ortak nokta bulamıyoruz :)) umay hoşumuza gitmişti ama anlamı yüzünden dinen uygun düşmüyormuş diyaneti arayıp sordum

Ecrin o zaman ailemizde olmsa düşünmeden kızıma koyardım herhalde

Allahın bir lutfu demek armağan anlamında

ben herhalde hıc becerıklı deılım aklıma bıle gelmıo ısım konusu tuğba zeynep ismini cok beğenıyorum ama zaten var

yanı orası ölede yanı ben hıc zevklı deılım kolay kolay beğenmıom bıde herkeste olmasın ısterım o ismin
anlamı güzel söylemesı kolay olsun derım az bulunur olsun falann...isimsiz gezeblır yanı:)olmadı kaynanamın adını koyarım

hahahaaaa kaynananın adı mı böcük hayatta koymazsın seni azcık tanıdıysam

Soru: Kız çocuğuna Hafsa ismi koymak uygun mudur? Ne anlama gelir?
Cevap:
Hafsa, özel bir isimdir. Bazı sözlüklerde “arslan yavrusu”, “sırtlan yavrusu” gibi manaları olduğu verilse de bunu kesin olarak doğrulatacak bir bilgimiz yoktur. (Bkz: İbn Manzûr, Lisânu’l-Arab, h-f-s mad., c: 7, s: 16) Fakat kesin olarak bildiğimiz şudur: Hafsa, ikinci halife Ömer b. Hattab radıyallahu anh’ın kızı olup Peygamberimizin eşlerinden yani mü’minlerin annelerinden (ümmehâtü’l-mü’minîn) olmuş bir sahabidir. Anlamı hoş olmayan isimleri değiştirdiği bilinen Peygamberimizin, bu eşinin ismini değiştirmemiş olması bunu onayladığı anlamına gelir. Dolayısıyla kız çocuğuna Hafsa ismi konulmasında hiçbir sakınca bulunmamakta, aksine tavsiye edilmektedir.

diyor ama padişahlardan birinin kızının adı aynı zamanda isim köken olarak Tük ismi anlamı tam bilinmiyor diyanette onaylıyor kısa ve içinde a harfi var kulağıma hoş geldi eşimde onaylarsa olabilir gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…