Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

GÜZEL İSİM ama biraz karıştırılacak gibi

hafsa olur havza hafza hatta hava bile olabilir yani. osmanlı kökelnli gibi sanırım

Mandiş kızına isim arayışındasınız bakıyorum.Daha zamanınız var içinize en sineni olur inş..

Ben kısa ve söylemesi kolay isimleri seviyorum.Mesela hafsa demişsin.Söylemesi zor yav :)

Bizim oğlumuz olursa ismi rüzgar olacak.Kızımız içinde simayı düşünüyoruz.İş sadece hamile kalıp çocuğu doğurmaya kaldı :)

Son düzenleme:
en son koyacam kaynanamın adını o olacak :)

heheee sipidim bu çok tatlı ya aman sen kız doğurma kızının ne olacağını da gördük :)

dimi ya büyük konuşmayım ama asla ne ailemin ne ailesinin adını koymam.

dimi gerçi erkekte farklı olmaz gibi geliyor ama bir ihtimal diyoruz

en son koyacam kaynanamın adını o olacak :)

heheee sipidim bu çok tatlı ya aman sen kız doğurma kızının ne olacağını da gördük :)

hayırlısıyla inşallah boşver

yaw isim bulmak ne zormuş meğer :)

erkekte kızda olsa aileden isim olsun istemiyorum ne gerek var aynı isimden aynı ailede isim kıtlığımı var sanki sipidim

Kızlar naber.
Benimde kızım olursa adı Beril olacak

duru ismini çok beğendim ben yaa duru portakal:) bir de böyle yüzleri de kendileri de duru güzel olmuyor mu off diyorum çok temiz, iyi kalpli çağrışımı yapıyor.

hafsa ile ilgili speedy yeterince olası karıştırma yazmış, çocuğa acı derim mandiş :))

ecrin de anlamını da öğrenince hele süper geldi

boşver, eğer çok çocukta olmasını önemsemiyorsan sorun yok ama bu tatilde kaç tane 0-5 yaş arası rüzgar gördüm hatırlamıyorum. rüzgar, kuzey ve efe bolluğu vardı resmen.

öyle de işte bazılarının onları dikkate alma riskide var ya :))
senin ki benimkinden daha hamarat olacak eminim :)
ne var midende böcüküm
bu arada kızlar günaydın hayırlı cumalar

inşallahhhh mandişimm

sen bu sene isteme sipidim kaçıncı kez çıkıyorsun bu sene tatile 5 mi demiştin :))

di mi ama ya insan evinin yolunu unutur he

vallahi ya bu sene leyleği hava da gördüm resmen bununla 5. olacak

en çok hayıflandığım şey memleketim olmaması valla tatil dışında hep istanbul, hep istanbul, gençken-dinamikken gezmeli imkan varsa ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır mı neydi

aklında varken gitsen sanki çok iyi olacak mandişim ya, gerçi sen denize girmiyorsun hani ama doğasına da aşık oluyorlar genelde ege'nin, ama benim azıcık tatilde gözüm denizden başka yer görmediğinden yorum yapamıyorum tabii. ama şunu diyebilirim ben ege'de tatil yapınca nefes aldığımı hissederim hep, evet cidden nefes alırım. ist.a dönünce boğuluyormuşum gibi gelir, havası nemi az sanırım bilemiyorum. amaaa anam sen marmara-ege olmadı karadeniz'i de ekle, o kadar yer gezmek miii ben sadece turla gezebilirim sanırım o kadar yeri bir haftada:))) yoksa tatil uzun mu bak orasını kaçırdım ben de :)

şımaracaksın tabii hııh!!!

cevap veriyorum benim gibi az tatiliniz oluyorsa işi riske atmamak için deniz tatili için konuşuyorum, bildiğiniz güzel yer varsa aynı yere gidiyor insan. ha ama fazla tatilim olsa birini her sene turla yapardım kesinlikle, araçla tatile çıkmadığımız için henüz hoş ileride de pahalıya gelir sanırım benzin ama bir kere yapacağız inşallah, turlar tek çare gezebilmek için:)

dimi ya dedem hasan kardeşinin oğlu hasan amcası hasan torunu hasan hepsi bir araya geldimi olan karışıklık komik oluyor :)))

:))) biz çok dalga geçerdik guccuk hassanın bir böyüğü goccük hasan filan diye :)))

Kızlar naber.

ilk etapta çocuk için değişik geldi ama yetişkin bayan düşününce çok hoş geldi beril hanım

evet kızlar, nişanı atlattım çok şükür. sade ve içime sinen şekilde oldu. artık hiçbir şey araştırmak istemiyorum makyajda sınıf atladım ama hiç akmadı o kadar yanıma almıştım tazelemem gerekir diye mandiş özel mesaj atamadım yorgunluk malum yarın yazarım cevabımı e mi annesiiiiii

Kızlar naber.

sel oğlan olursa ne koyacan düşündünmü

Allahın hediyesi anlamındaymış ecrin ben tek isim istiyordum aslında iki isim den yana değildim ama yiğenim koydu ecrin adını bende ecrini arkadaşlarımın çocuklarında duyduğımdan tek olsun istemedim duruyu kullanırız artık :)) eşimden onay çıkarsa yada hüma :))

10 gün tatil yorgun senelik izinden aldım hafta sonlarıyla 16 gün ediyor işte her ilde bir iki gün kala kala gezmeyi plandık son karar ege üzerine dönüş olmazsa bakalım :)))

yorgun ben tatili gezme tozma olarak yaptığımdan araçla daha iyi ve uyguna gelebiliyor hani oturup dinlenip güeşlenip denize girmediğimden dağ bayır tarihi yerleri filan dolandığımdan daha iyi oluyor ee birde yorulduğumuz yerde canımızın çektiği yerde mola filan turla gittiğimde sıkıntı yaşadım ya grup bana uymadı ya ben gruba birilerine bağlı olmak kötü oldu benim için

mutluluk sarhoşum benim hiç önemli değil sen mutlu ol da mesajı sonrada atarsın mutlu olmana güzel geçmesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…