- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
GÜZEL İSİM ama biraz karıştırılacak gibi
hafsa olur havza hafza hatta hava bile olabilir yani. osmanlı kökelnli gibi sanırım
evet osmanlı kökenli sipidim haklısın dalga geçmeyede müsait
EVET.
iyice araştırırsınız canım
sizden sakladığım oğlum.
oğlan dayıya demişler bizimki de çekerse% 90 böyle bişey olur
Eki Görüntüle 500004
en son koyacam kaynanamın adını o olacak :)
heheee sipidim bu çok tatlı ya aman sen kız doğurma kızının ne olacağını da gördük :)
en son koyacam kaynanamın adını o olacak :)
heheee sipidim bu çok tatlı ya aman sen kız doğurma kızının ne olacağını da gördük :)
Mandiş kızına isim arayışındasınız bakıyorum.Daha zamanınız var içinize en sineni olur inş..
Ben kısa ve söylemesi kolay isimleri seviyorum.Mesela hafsa demişsin.Söylemesi zor yav :)
Bizim oğlumuz olursa ismi rüzgar olacak.Kızımız içinde simayı düşünüyoruz.İş sadece hamile kalıp çocuğu doğurmaya kaldı :)
dimi ya büyük konuşmayım ama asla ne ailemin ne ailesinin adını koymam.
dimi gerçi erkekte farklı olmaz gibi geliyor ama bir ihtimal diyoruz
erkekte kızda olsa aileden isim olsun istemiyorum ne gerek var aynı isimden aynı ailede isim kıtlığımı var sanki sipidim
katılıyorum 1 aileye 1 tane yeterde artar bile
dimi ya dedem hasan kardeşinin oğlu hasan amcası hasan torunu hasan hepsi bir araya geldimi olan karışıklık komik oluyor :)))
isimden soğur insan ya bütün hasanlar toplandık toplandık falan desinler
:))) biz çok dalga geçerdik guccuk hassanın bir böyüğü goccük hasan filan diye :)))
öyle de işte bazılarının onları dikkate alma riskide var ya :))
senin ki benimkinden daha hamarat olacak eminim :)
ne var midende böcüküm
bu arada kızlar günaydın hayırlı cumalar
sen bu sene isteme sipidim kaçıncı kez çıkıyorsun bu sene tatile 5 mi demiştin :))
vallahi ya bu sene leyleği hava da gördüm resmen bununla 5. olacak
bende öyle diyorum ama ikiye bir kaldım işte aklım egede benimde kalbim yok henüz hiç gitmediğim için bilmiyorum balıkesire ve çanakkaleye gittim sadece o tarafta bu tatil için balıkesir çanakkale izmir manisa eşkişehir uşak işte oradaki her yeri dolaşmaktı plan ama
böcüküm karadenize gittim daha önce rizeye kadar kıyı şeridini dolaşa dolaşa gititk eşimle bu ikinci gidişim olacak ondan istemiyorum pek aslında tatil olsunda farketmez diyordum şimdi bulup şımardım sanırım :)
evet ya görmediğimiz yerlere gitmek farklı yerler görmek varken niye aynı yere gideriz ki sanki ülkenin heryerini gezdik gördükte tekrarlara başladık gibi :))
aslında eşimde benim gibi düşünrdü annemin etkisinde kaldı annemde mecbur karadenize gitmeli akrabaları geldi yurtdışından onların yanına gidecek bir haftamız var gidip gelsin otobüsle dönüşte ege yapalım dedik bu sefer biletler tükenmiş bilet bulunmuyor dönüşüne artık karadenizin dağlarından yazarım size :))
dimi ya dedem hasan kardeşinin oğlu hasan amcası hasan torunu hasan hepsi bir araya geldimi olan karışıklık komik oluyor :)))
:))) biz çok dalga geçerdik guccuk hassanın bir böyüğü goccük hasan filan diye :)))
Kızlar naber.
Benimde kızım olursa adı Beril olacak
Kızlar naber.
Benimde kızım olursa adı Beril olacak
duru ismini çok beğendim ben yaa duru portakal:) bir de böyle yüzleri de kendileri de duru güzel olmuyor mu off diyorum çok temiz, iyi kalpli çağrışımı yapıyor.
hafsa ile ilgili speedy yeterince olası karıştırma yazmış, çocuğa acı derim mandiş :))
ecrin de anlamını da öğrenince hele süper geldi
boşver, eğer çok çocukta olmasını önemsemiyorsan sorun yok ama bu tatilde kaç tane 0-5 yaş arası rüzgar gördüm hatırlamıyorum. rüzgar, kuzey ve efe bolluğu vardı resmen.
inşallahhhh mandişimm
di mi ama ya insan evinin yolunu unutur he
en çok hayıflandığım şey memleketim olmaması valla tatil dışında hep istanbul, hep istanbul, gençken-dinamikken gezmeli imkan varsa ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır mı neydi
aklında varken gitsen sanki çok iyi olacak mandişim ya, gerçi sen denize girmiyorsun hani ama doğasına da aşık oluyorlar genelde ege'nin, ama benim azıcık tatilde gözüm denizden başka yer görmediğinden yorum yapamıyorum tabii. ama şunu diyebilirim ben ege'de tatil yapınca nefes aldığımı hissederim hep, evet cidden nefes alırım. ist.a dönünce boğuluyormuşum gibi gelir, havası nemi az sanırım bilemiyorum. amaaa anam sen marmara-ege olmadı karadeniz'i de ekle, o kadar yer gezmek miii ben sadece turla gezebilirim sanırım o kadar yeri bir haftada:))) yoksa tatil uzun mu bak orasını kaçırdım ben de :)
şımaracaksın tabii hııh!!!
cevap veriyorum benim gibi az tatiliniz oluyorsa işi riske atmamak için deniz tatili için konuşuyorum, bildiğiniz güzel yer varsa aynı yere gidiyor insan. ha ama fazla tatilim olsa birini her sene turla yapardım kesinlikle, araçla tatile çıkmadığımız için henüz hoş ileride de pahalıya gelir sanırım benzin ama bir kere yapacağız inşallah, turlar tek çare gezebilmek için:)
ilk etapta çocuk için değişik geldi ama yetişkin bayan düşününce çok hoş geldi beril hanım
evet kızlar, nişanı atlattım çok şükür. sade ve içime sinen şekilde oldu. artık hiçbir şey araştırmak istemiyorummakyajda sınıf atladım ama hiç akmadı o kadar yanıma almıştım tazelemem gerekir diye mandiş özel mesaj atamadım yorgunluk malum yarın yazarım cevabımı e mi annesiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?