Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın hayırlı haftalar böcük gözün aydın sonuçlar ne zaman açıklanıyor

18 ınde cnm
ınsan soruların cevaplarını barı koyar yaa
öss sınav soruları ve cevapları bıgun sonra bellı oluo bızmkıler yok hıc değilse tahmın ederdım

nişanın olduğunu bıle bılmıyordum benatladım yada sen tarıh demedınnn
bend esınav stressıyle unuttum yada
hayrlı olsun kangamm Allah tamaına erdırsınnncok mutlu olursun ınş.

unutunda ne yaptığınızı hatırlamayın diye yapıyorlar sanırım

aslında cok ı geçtıde demıom sonradan yanlışımcıkmasınn:)
nazar değmesın falan

ayy iş cok bugun faturalar kdv ler falan gelmedım ya ctesı karışmış gene
patron sınavdan sonra aradı dıo kalırsan alırım paraları:)geçersem yarımaltın alacak ama:)
ctesı sınavdan cıktım cehennemmeleklerıne gttık bıde süperdı cokbeğendımm

ayyy doğru tütüüü maşallah böcük :))

anam senin patrone ne diyim hem kursa gönder hem üstüne altın al hem üstüne ehliyetin sahibi kendisi de değil :))) topyekün zararda ben en azından altın almıyorum :)

boşver, eğer çok çocukta olmasını önemsemiyorsan sorun yok ama bu tatilde kaç tane 0-5 yaş arası rüzgar gördüm hatırlamıyorum. rüzgar, kuzey ve efe bolluğu vardı resmen.

Yorgun önemsiyorum tabi çok çocukta olmasını ama bizim buralarda hiç duymadım. Geçen akşam kızımıza vereceğimiz isimi değiştirdik ela yaptık

Gözün aydın yorgun..İçine sinmesine çok sevindim.Darısı düğünün başına

günaydınnnnnnnnnnnnnohh bee sınavıda atlattık

Günaydın böcük.Gözün aydınn

Patrona bak ya...Böcük sen kaparsın altını

aa bak ama bu hafta haftalığımı vermedı bıde masama fiş bırakmış gtmış 215 tllık resturant fişi bana sabah dıo yedım haftalığını helal et
dedım helal olsun ama lafta :)verır kesın

ama bak ne dedım kaybedersemverdığı parayı kesıp 1 ay maaş vermıycek az önce bahcede oturuyorduk ustalarda vardı bı ustanın oğlu 5.kez gırıyo dedım valla cok basıttı ben kesın gectımde kaç aldım bılmım
patron dıo gecersen kursa verdığım para kadar vrcem aaa dedım bak altınıda unutma

ay bı geçemde bişi ıstemem gerı kaldı dıreksıon:18:

ınşaılemın haberı yok onlarada süprıs yapcem ınş kazanırsamm

ela koyma laa amma ela oldu bende yeğenıme koydmda o bakımdan:)

böcük haftalık vermemişmi fiş vermiş ya iste üstüne birde haftalık birde kurs bir de altın dur tükürcem nazarım değmesin tütüüüüüüüüü
birde bizimkine bak ya puff

Evet, o yıllar öncesinden hazır

Kubilay Arslan

Bizim memlekete geçmi geliyor bu isimler yahu...

Ne ela duydum buralarda ne rüzgar:44:

benim arkadaşlarımda var boşver sen hamiş kalınca tekrar gözden geçirirsin isimleri bence

Evet, o yıllar öncesinden hazır

Kubilay Arslan

sel kimin ismi bizimkide erkek olsaydı kubilay yada alpaslan diyodu eşim :))

benim arkadaşlarımda var boşver sen hamiş kalınca tekrar gözden geçirirsin isimleri bence

sel kimin ismi bizimkide erkek olsaydı kubilay yada alpaslan diyodu eşim :))

Eşime çok istemiş kayınpederim Kubilay olsun diye...
Arslanda kayınpederimin ismi

muhakkak öyle olacak..Şimdi konuşmak kolay...

Ama isim konusunda söylenmesi zor isimleri sevmiyorum.Farklı olsun diye isim koymak istemiyorum.Kulağa güzel gelmeli bence..Öyle eski isimleride istemiyorum.Şimdilerde söylediğim izimler hoşuma gidiyor. Ama nasip zamanı gelince ne düşünürüm bilmiyorumm

Son düzenleme:
böcük haftalık vermemişmi fiş vermiş ya iste üstüne birde haftalık birde kurs bir de altın dur tükürcem nazarım değmesin tütüüüüüüüüü
birde bizimkine bak ya puff

haftalığımı almadım dahabu hafta hıc paramda yok bugun verır
aman değmesın:)

boşver ı düşün cnm hoş isim ama cok fazla var cevrede

ay artık yayınlasınlar doğru şıkları yaa gercı bakmıycam baktıkca yanlış neyım cıkar bıde ctesı sinirimi bozan bı olay yaşadım ama anlatamamöle krıldım üzüldüm ve sinirim bozuldukı sınavda bıle süreklı aklıma geldı
doğru bıldığım 2 şıkkı yanlış yapmışım şimdık fark ettım ne dıyımm demekkı herkese güvenmemek lazım

haklısın bekarken benimde aklımda olan isim vardı ama zaman değiştirdi hepsini :))

Evet çok severek hem de...
Atilla ismini de çok beğeniyorum ben nedense...

sen sevdiysen sorun yok sel atillayı bende severim o büyük güç gelir aklıma

haftalığımı almadım dahabu hafta hıc paramda yok bugun verır
aman değmesın:)

boşver ı düşün cnm hoş isim ama cok fazla var cevrede

yemek fişi haftalık sayılmıyormu böcük haftalıktan fazla fiş vermiş adamcağız :))

sağlık olsun böcük geçersin sen eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…