unutunda ne yaptığınızı hatırlamayın diye yapıyorlar sanırım
aslında cok ı geçtıde demıom sonradan yanlışımcıkmasınn:)
nazar değmesın falan
Bizim memlekete geçmi geliyor bu isimler yahu...
Ne ela duydum buralarda ne rüzgar:44:
muhakkak öyle olacak..Şimdi konuşmak kolay...
Ama isim konusunda söylenmesi zor isimleri sevmiyorum.Farklı olsun diye isim koymak istemiyorum.Kulağa güzel gelmeli bence..Öyle eski isimleride istemiyorum.Şimdilerde söylediğim izimler hoşuma gidiyor. Ama nasip zamanı gelince ne düşünürüm bilmiyorumm
ay artık yayınlasınlar doğru şıkları yaa gercı bakmıycam baktıkca yanlış neyım cıkar bıde ctesı sinirimi bozan bı olay yaşadım ama anlatamamöle krıldım üzüldüm ve sinirim bozuldukı sınavda bıle süreklı aklıma geldı
doğru bıldığım 2 şıkkı yanlış yapmışım şimdık fark ettım ne dıyımm demekkı herkese güvenmemek lazım
yemek fişi haftalık sayılmıyormu böcük haftalıktan fazla fiş vermiş adamcağız :))
sağlık olsun böcük geçersin sen eminim ben
itiraf edeyim ela da çok var ama demeyecektim hani her isme bir şey bulan tiplerden olmayayım diye:)))
kızlar bir de öğretmen arkadaşlarınıza sorun en iyi istatistik onlardan çıkıyor bir de hangi isimlerle ne dalgalar geçiliyor duya duya alışmıştım ben de eskiden okullarda da çalıştığımda:)))
ben de illa farklı olsun diye kulağa çok garip gelen ve söylenmesi zor isimler konmaması taraftarıyım bakınız mandiş hn HAFSA
ama çok olduğunda da gerçekten okulda zorluk oluyor. iş hayatında hele yanlış anlamalardan insanın başı bile yanabiliyor:) benim arkadaşım da çok yaygın olan bir ismi çok istediği için koydu ama 2 isim koydu, ileride okulda işte çok olursa diğer adını kullanabilsin diye 2 adını kullanıyoruz ama ara ara yani yabancılık çekmiyor kendi büyüdüğünde gönlüne göre seçecek ama kısa adları var zorluk çekmesin diye.
sağ olun kızlar, neyse ki ikimizin de istekleri oldu içimizde kalmadı ve istediğimiz gibi abartı olmadan kendi halinde halloldu, yer seçimini bilmeden yapmıştık ama çok memnun kaldık yani hiç gitmediğimiz bir yerdi allah acıdı herhalde diyorum zaten minimum düzeyde istedik her şeyi bari gece rahat geçsin diye:)
ben düğün zaten istemiyorum ama balayına nereye gideceğimizi düşünmek bile aylarımızı alacak sanırım bu şekilde(en rahatı benimki oluyor yazarken valla sözlendik benimki, nişanlandık benimki, evlenicez hala benimki)
kangam geçmişsindir inşallah, direksiyon dersin devam mı, çalıştırma durma sorun var mı ders varsa iyice üzerinden geç.bir de sınavda sinyali unutma sakın e mi, araca binince de önce koltuk sonra ayna ayarı alıştır kendini, heyecandan önce ayna sonra koltuk yapanlar oluyormuştabii sonra aynaları görmüyon:)
doğru vall zaman geçsin de aa yanlış yapmışım o kadar desinler yine sınav ücreti alsınlar diye belki de:)
mandiş yav şunlara bak boşver temizlik ettiğini demez nazar değecek diye, kangam çok soru ettiğini demez nazar değecek diye
ben de ecüş bücüş bi kadınım kızlar, ayrıca nişan falan da olmadı
bakın ben de mandiş gibi toptan tüpürem sizlere maşallah diyerek rahat olun e mi
itiraf edeyim ela da çok var ama demeyecektim hani her isme bir şey bulan tiplerden olmayayım diye:)))
kızlar bir de öğretmen arkadaşlarınıza sorun en iyi istatistik onlardan çıkıyor bir de hangi isimlerle ne dalgalar geçiliyor duya duya alışmıştım ben de eskiden okullarda da çalıştığımda:)))
ben de illa farklı olsun diye kulağa çok garip gelen ve söylenmesi zor isimler konmaması taraftarıyım bakınız mandiş hn HAFSA
ama çok olduğunda da gerçekten okulda zorluk oluyor. iş hayatında hele yanlış anlamalardan insanın başı bile yanabiliyor:) benim arkadaşım da çok yaygın olan bir ismi çok istediği için koydu ama 2 isim koydu, ileride okulda işte çok olursa diğer adını kullanabilsin diye 2 adını kullanıyoruz ama ara ara yani yabancılık çekmiyor kendi büyüdüğünde gönlüne göre seçecek ama kısa adları var zorluk çekmesin diye.
doğru yolu bulmuşsun böcüşüm bak ben daha bir kaç sene önce çözdüm 30 umda sen daha genç anlamışsıninsanlara güvenmediğinde çok seçili insana güvendiğinde insan daha mutlu oluyor zaten çünkü hayal kırıklıkları minimuma iniyor:)
cnm yanlış anlaşılma yada anlatılma oldu iş ıle alakalı fiş değil patron dışarda yemış kendı onu dıo yedımsenın paranı dıye al bu da fişi:)
valla o benı kaybettı kendı yansın
verır cnm bugun
ınanın evde kuruş para kalmadı bende 20 tl vardı eşime bıraktım su aldık onada cüzdanınn köşesınde 10 tl varmış artık h sonuna kadar ekmek alırız onunla
Rabbım koceme hayrlı bı iş nasıp etsın ınş
verır cnm bugun
ınanın evde kuruş para kalmadı bende 20 tl vardı eşime bıraktım su aldık onada cüzdanınn köşesınde 10 tl varmış artık h sonuna kadar ekmek alırız onunla
Rabbım koceme hayrlı bı iş nasıp etsın ınş
dün ben bilmem eşim bılır ı ızledım ayy ne güldüm yaa
bı karı koca vardı
bı yarışma kazandılar nasıl öpüp kokluyolar sonra onları geçen bırı oldu
kadın hemen çemkırmeye başladı
yok çivilerı düzgün vermedın
koca dıo yok sende bı çiviyi çakamadın neyse bunlar söylene söylene gectı
başka yarış oldu gene aynılar bunları geçene kadar balım cnm bebem bunları geçen oluncda bırbırlerıne nasıl çemkırıyolar görsenız:)
neyse sona geldıler eşler bırbırlerınıe taşıycak
bu kadın azcık balık etlı diğerlerı zayıf
nasıl ıddalaşıyoo görsenız sankı adam onu o kadar dk taşıyabılcak en sonunda kocası araya gırdı dedıkı tamam bız 13 dıyelm son olsun nasılsa taşıyamıycamayy hakket 4 yada 5.dk kadını bıraktı ayy nasıl kavga edıyolar :)öldüm yaa
netten ızleme şansınız varsa ızleyın derım dün akşamkı bölümü yeşil tşörtlulerdı ıkısıde
neee ücret mi demekmiş e zengin olur kızın daha iyi ya mandişvalla duru yu düşün derim kaç sene önce bir ara modaydı sen şimdi yeni moda başlatmazsan yaşıtlarında az olur ama kulağa çok hoş geliyor deneyelim duru! - du-ruuuuuuuuu!- duuuuu-ruuuuuuu! yok hiçbir falsosu yok test edildi
neee ücret mi demekmiş e zengin olur kızın daha iyi ya mandişvalla duru yu düşün derim kaç sene önce bir ara modaydı sen şimdi yeni moda başlatmazsan yaşıtlarında az olur ama kulağa çok hoş geliyor deneyelim duru! - du-ruuuuuuuuu!- duuuuu-ruuuuuuu! yok hiçbir falsosu yok test edildi
Arkadaşımın kızının adı duru 2 yaşında..Çok tatlı :)))
hehe durular da çoğalabilir he :)))
bir arkadaşım kaç ay başka isimle sevdi oğlunu son gece ismi değiştirmişler çocuk yaşına girecek ben hala o aylarca sevdiğimiz isimle hatırlıyorum
dalga geçilmeyecek isim olsun bir de aşırı olmasın o yıllarda yeter, e tabii yöreye göre de değişiyor belki isimler işin o yönü de var. ama özelllikle dizi karakterleri ünlülerden alınan isimler feci yaygın oluyor sanırım. aslında çocuğa ve öğretmenlere zorluk tabii:)
sizin hasanlara da koptum mandişim, rahmetli anneannemlerin sülalede ve memlekette de ismail bolluğu vardı çocuk kafasıyla başım dönmüştü sanki yalan söylüyorlar kod adları falan gibi gelmişti bana
böcüşümmm allah tez zamanda eşine senin yanından ayrılmadan bir iş nasip etsin ferahlayın müjdeleri ver bize e mi...
bir arkadaş hamileydi..Kızı olacak diye düşünüyoduk ismi kumruydu..Kumru diye konuşurken erkek olacağını öğrendik..Ozaman kumrullah dedik..Hala geyiği yapılır 3 yaşında sanırım şimdi.Kumrullah napıyo deriz :))
Arkadaşımın kızının adı duru 2 yaşında..Çok tatlı :)))
duru berrak ve nehır bu ısımdekı kız cocukları hep cekıcı gelmıştr bana yüzlrınde sevımlılık albenısı oluo
her cocuğu sevmemde ben:)
mandış sende zayıfla öle katıl cnm bana eşim hala dıo neden katılmadık dıye aman ya evde denedık 5 dk ben pes ettım kollarım ağrıdı yanlış olmasın taşınan bendım
hehe durular da çoğalabilir he :)))
bir arkadaşım kaç ay başka isimle sevdi oğlunu son gece ismi değiştirmişler çocuk yaşına girecek ben hala o aylarca sevdiğimiz isimle hatırlıyorum
dalga geçilmeyecek isim olsun bir de aşırı olmasın o yıllarda yeter, e tabii yöreye göre de değişiyor belki isimler işin o yönü de var. ama özelllikle dizi karakterleri ünlülerden alınan isimler feci yaygın oluyor sanırım. aslında çocuğa ve öğretmenlere zorluk tabii:)
sizin hasanlara da koptum mandişim, rahmetli anneannemlerin sülalede ve memlekette de ismail bolluğu vardı çocuk kafasıyla başım dönmüştü sanki yalan söylüyorlar kod adları falan gibi gelmişti bana
böcüşümmm allah tez zamanda eşine senin yanından ayrılmadan bir iş nasip etsin ferahlayın müjdeleri ver bize e mi...
haha ben de bakıyordum o yarışmaya ama dün sinir olup kapattım o dansözlü bölüm çok sapıkçaydı bence, bakıkp bakıp gülüyor benimki olsa ne eder diyorum normalde denk gelince:) ama dün o sapıkça oyun yüzünden sonunu açtık bir tek ama yeşilliler dikkatimi çekti hakikakten.
biz o oyunların çoğunu oynayamayız allahtan içimde kalmıyor ben de çekinirim benimki de ama çekinmeden katılmayı çok isterdim mandiş doğumdan sonra eşine de, bekliyorum cicim diye
bir arkadaş hamileydi..Kızı olacak diye düşünüyoduk ismi kumruydu..Kumru diye konuşurken erkek olacağını öğrendik..Ozaman kumrullah dedik..Hala geyiği yapılır 3 yaşında sanırım şimdi.Kumrullah napıyo deriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?