bıcırık a bak ne akıllı öle maşallah
anam amma dert var başınızda benım onca yeğenım var ne annem vede karşı tarafın aılesı karıştı
bendede aynı konu olcak kesın
kımseyıde karıştrmam asla
tırsıyolar benden
isim koycak olan kendı doğurduğuna koysun derım oldu bıttı yada doğursun koysun
mandiş bayıldım yeğenine maşallah ya ondan öğrenecekleri çok şey var büyüklerin:) sütlaççı bu sanırım doğru mu?:)
ah ah kararsın kavrulsun benimki anca işe eli değer :)
kangam he valla çok istiyorlarsa bir daha doğurup koysunlar sanki bakkaldan ekmek alıyor insanlar çocuğuna ömür boyu taşıyacağı ismi seçiyor kendilerinde nasıl hak görüyorlarsa. ama ben çocukken de hatırlıyorum hatta büyükken de bazı kadınlar he gittikleri evde halının, mobilyanın yerini değiştirmeye çalışırlardı nasıl sinir olurdum o kadınlara. hani toplanıp gidilmiş bir eve ev sahibinin bir düzeni var di mi kadın bütün muhabbete limon sıkıp mobilyanın halının yerini değiştirtiyor:) çok küçüktüm ilk travmada hala gözümün önünde, ev de nasıl güzeldi kocaman teras gibi balkon ama giriş katta tek katlı ev zaten sallanan kanepe gibi salıncak bahçede biberler domatesler tabii o teras çocuk halde bize spor salonu gibi gelmişti :) herkes eve hayran o kadın evin halısını değiştiriyor ay aklıma geldi ya yine sinirlendim bak
karışan yok şükür şimdilik böcük ama soruyorlar hani koydunuz ismi ne ne düşünüyorsun filan diye dün annem dedi asenat güzel onu koyun diye o ne yahu dedim asena gibi duru olacak :))
he ya doğrun koyun milletin doğurduğundan size ne dimi :))
hakket ne o öleebende asena anladımm
yanı doğurabılırlerse tabe:)
ben tğba ısmını cok beğenıom ev sevdığım arkadaşımında adı annemde bana tuğba ısmını koymak ıstemış ama gtmış dedım ablasının adını koymuş bıde sülalede benden cok var:)bıde halamın kızı var bazılarıyla soyadım bıle aynıydı evlendımde kurtuldummm:)
asenat mıyok gerçekten anneanne fikir vermese iyi olacak sanırım torunundan feyz alsın :)
ben aseton, astronot gibi algıladım:)
evin sahibi olan teyze o kadar tatlı, güleryüzlü bir kadındı ki sanırım ondan meydanı boş bulup harekete geçmişti diğeri, ama diğer tüm komşular bu huyunu bildiğinden onlar doğal karşılıyormuş annemler de tabii ama benim çocuk gözlerim sonrasında senelerce o kadına uzak durmama neden olmuştu belki de normalde iyi biri olduğu söylendiği halde:) aha biliçaltım çözülüyor kızlar
abim de bizleydi yani demek ki ben daha ilkokula bile gitmiyormuşum daha büyük olsam abim gelmemiş olurdu artık ev gezmesine
ana mandiş şimdi okuyabildim kızmaa ama doğduğunda kısa oluyomuş he kol bacaklar enerji topluyo herhalde emekle başlayınca yaramazlık için uzuyormuş şu doğanın işine bak
adını biliyorum da soyadındamı aynı adını ilk duymuştum ben halbuki
yorgun kısa haliyle tekme tokat girişiyor Allahtan kısa hee ya uzun olaydı niceydi halim
yok anam bu benımdedeme özgü herkese aynı adı vermışş ablasını öle cok sevrmiş işte:)
ayrıca ne dıo bak
cınsıyetı hala öğrenemedınız mı
söle bakem neymışşş
dedende benim dedem gibiymiş hasan bolluğuda bizde :))
ne cinsiyeti kimin ne zaman ne olmuş
ahh eskıler ahhh:)
işine gelmedı tabee
nasıl gelsin böcük :)) duru ismide erkeğe pek bi yakışır dimi :))
duymadım görmedim yazdıklarını böcüük
biz doktordan geldik
ne ettınız dr a
prensese slm etseydınnnn
renkli dopler çekildi sol tarafımda baskı varmış ama önemli değilmiş sağlıklıymış
o ne laaneyse öğrencemm
sevındım cnmmm
hep derlerya çocukluğuna dönmek lazım diye işte ispatı
asenat Hz Yusufun as. eşinin adıymış
yorgun kısa haliyle tekme tokat girişiyor Allahtan kısa hee ya uzun olaydı niceydi halim
bu gün geldim işe mailler açılmıyor haber sitesi açılmıyor bilgi işlem engellemiş işe bak sen ya neyi yasaklayacaklarını şaştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?