Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

karışan yok şükür şimdilik böcük ama soruyorlar hani koydunuz ismi ne ne düşünüyorsun filan diye dün annem dedi asenat güzel onu koyun diye o ne yahu dedim asena gibi duru olacak :))
he ya doğrun koyun milletin doğurduğundan size ne dimi :))

cıks sütlaçcı istanbulda oturyor bu annemin yakınında oturuyor sütlaçcıyla kankalar onları beraber görmen lazım yok böyle görüntü kokoşluk bilmişlik acayipler yürürken kıvırtmaları bile aynı :))
anam evin şeklini değişmekmi misafirlikte höyt ne o öyle ev sahibi kovmadımı onları evden

yanı ben kımseyı pek takmam yanı hıc bı konuda rahatımm:)
nasıl halıya mobılyaya karışıyolaryuh kendı evınde yapsınnapcaksa hey allam yaa

hakket ne o öleebende asena anladımm

yanı doğurabılırlerse tabe:)
ben tğba ısmını cok beğenıom ev sevdığım arkadaşımında adı annemde bana tuğba ısmını koymak ıstemış ama gtmış dedım ablasının adını koymuş bıde sülalede benden cok var:)bıde halamın kızı var bazılarıyla soyadım bıle aynıydı evlendımde kurtuldummm:)

adını biliyorum da soyadındamı aynı adını ilk duymuştum ben halbuki

asenat mı yok gerçekten anneanne fikir vermese iyi olacak sanırım torunundan feyz alsın :)

ben aseton, astronot gibi algıladım:)

evin sahibi olan teyze o kadar tatlı, güleryüzlü bir kadındı ki sanırım ondan meydanı boş bulup harekete geçmişti diğeri, ama diğer tüm komşular bu huyunu bildiğinden onlar doğal karşılıyormuş annemler de tabii ama benim çocuk gözlerim sonrasında senelerce o kadına uzak durmama neden olmuştu belki de normalde iyi biri olduğu söylendiği halde:) aha biliçaltım çözülüyor kızlar

abim de bizleydi yani demek ki ben daha ilkokula bile gitmiyormuşum daha büyük olsam abim gelmemiş olurdu artık ev gezmesine

ana mandiş şimdi okuyabildim kızmaa ama doğduğunda kısa oluyomuş he kol bacaklar enerji topluyo herhalde emekle başlayınca yaramazlık için uzuyormuş şu doğanın işine bak

hep derlerya çocukluğuna dönmek lazım diye işte ispatı

asenat Hz Yusufun as. eşinin adıymış

adını biliyorum da soyadındamı aynı adını ilk duymuştum ben halbuki

yok anam bu benımdedeme özgü herkese aynı adı vermışş ablasını öle cok sevrmiş işte:)
yorgun kısa haliyle tekme tokat girişiyor Allahtan kısa hee ya uzun olaydı niceydi halim

ayrıca ne dıo bak
cınsıyetı hala öğrenemedınız mı
söle bakem neymışşş

bu gün geldim işe mailler açılmıyor haber sitesi açılmıyor bilgi işlem engellemiş işe bak sen ya neyi yasaklayacaklarını şaştılar

geçici tüyler de oluşmuş cadının aman geçici olsun sonra kk da forumlarda dört döner kılları ne edeceğim diye

hep derlerya çocukluğuna dönmek lazım diye işte ispatı

asenat Hz Yusufun as. eşinin adıymış

gerçekten çocukluktan başlıyor tüm sorunlar:)

mandiş hani o zamanlar dili falan düşün bir de daha normal gelebilir he bir de kafa karıştırıcı şeyler yoktu o zamanlar yani bu zamana göre düşünmek de gerekiyor di mi, kıza farklı isim olsun diye ömür boyu sıkıntı çektirmeyelim

duru'nun tahtını sallayacak bir isim çıkacak mı bakalım

yorgun kısa haliyle tekme tokat girişiyor Allahtan kısa hee ya uzun olaydı niceydi halim
her şeyin bir sebebi var belki de ondan işte hem de kolay gelsin dünyaya diye herhalde di mi:)
bu gün geldim işe mailler açılmıyor haber sitesi açılmıyor bilgi işlem engellemiş işe bak sen ya neyi yasaklayacaklarını şaştılar

bizimkilere döndü sizin iş yeri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…