renkli dopler çekildi sol tarafımda baskı varmış ama önemli değilmiş sağlıklıymış
geçici tüyler de oluşmuş cadının aman geçici olsun sonra kk da forumlarda dört döner kılları ne edeceğim diye
gerçekten çocukluktan başlıyor tüm sorunlar:)
mandiş hani o zamanlar dili falan düşün bir de daha normal gelebilir he bir de kafa karıştırıcı şeyler yoktu o zamanlar yani bu zamana göre düşünmek de gerekiyor di mi, kıza farklı isim olsun diye ömür boyu sıkıntı çektirmeyelim
duru'nun tahtını sallayacak bir isim çıkacak mı bakalım
her şeyin bir sebebi var belki de ondan işte hem de kolay gelsin dünyaya diye herhalde di mi:)
bizimkilere döndü sizin iş yeri de
terbiyesiz açtı bacaklarını gösterdi kız olduğunu aleni aleni kızdım kapat ayıp dedim ama dinlemedi :))
detaylı ultroson böcük :))
bu gün geldim işe mailler açılmıyor haber sitesi açılmıyor bilgi işlem engellemiş işe bak sen ya neyi yasaklayacaklarını şaştılar
terbiyesiz açtı bacaklarını gösterdi kız olduğunu aleni aleni kızdım kapat ayıp dedim ama dinlemedi :))
hee tmmm
o ne laa
bızım işyerınde ya kökten kesılır yada kesılmez
tuhhh
edepsız laa
kangaaaaaaaaaaaa
kökten kesseler daha iyi nasıl bir saçmalıktır bazılarında herşey açık onlar müdür tüm gün oyun oynuyorlar bizde herşey kısıtlı oyun oynamayın leyn haber sitesinde ne oyunuhaber sitesi dediğimde kendilerine ait haber sitesi he :))
evet böcük ya edepsiz utanmaz herbişiy bu kız utanmıyor hiç
onlar müdür yaaondann uyuslarrr
kıme çekmış acep
bana çekmemiş yaa bilmem kime çekmiş artık :)
böcük bu kızdan gelin olmaz dimi :))
halası teyzesı neyım yok mu düşün bı:)
olmaz gıbı ama açıktada kalmaz kımler evlenıo:)ama bak böle devam ederse almam oğlumaa
teyzesi olmazmı böcük teyzesi var :))
benim öz kardeşim yok böcük halası var bir tane onun içinde kaynanam bebekken çok ağlardı bunaltırdı beni ağlamasıyla diye anlatıyor :) şimdi severim görümcemi iyidir sessiz sakin alıngan biri :)
ama bence herkes özel o yüzden senınkı kımseye cekmez kendı kişiliğini oluşturur
bende arada aynı teyzesı derım yeğenlerım ıcın onlarda bana benzemeyı ısterlermış öle dıyıler:)
ama ben aslında bu laftan hıc hoşlanmam
kız cocukları cok beter şuan 9 yaşında olan ıkı kız yeğenım var
küçükken daha 2 yaşında yokken ojenın rujun nereye sürüldüğünü sor bılırdı bıde peşimi bırakmazlardı
kavga ederler sonra tmm tmm makyaj yapcem derdım hemen susardı falan
ne cabuk gecıo yıllar
bırı abımın bırı ablamın kızıydı ve ben bekarken annem baktığından ıkız gıbıbüyüdüler zaten aralarında 3 ay var bıde bırbırlerıne ablacım ablacım derlerdı
daha dıllerı tam dönmesı
ne güzel yıllardı yaaşimdık eşşek kadar oldular
küçükken daha bi sevimli oluyorlarda büyüdükçe can oluyor böcük biraz daha büyüsünler bak duygular değişiyor ama hep sevgi artıyor :)
hotmaili açtılar şükür
böcüşüm yeğenimin bebekliği geldi bir de şimdi hızla büyümesiii ama ben o ufak haline doyamadım ya ne çabuk büyüdü sıpagerçi büyüsün biz gezip tozucaz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?