Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şeftali çok yedim kıllı olabilir :)))
şimdilik sallanmadı bakalım :)) duru hanım
öyle herşeyin birsebebi var Allah hiç birşeyi sebebsiz yaratmıyor bizler bazılarını hala çözemediğimizden sebebsiz diyoruz :)
sormaya neyi kapatacaklarını şaşırdılar oldu interneti kesin köktende bari net var demeyin bu ne ya forumlarada giremiyorum bir burası açık hele haber sitesi ne mantıkla kapanır

detaylı ultroson böcük :))
hee tmmm
bu gün geldim işe mailler açılmıyor haber sitesi açılmıyor bilgi işlem engellemiş işe bak sen ya neyi yasaklayacaklarını şaştılar

o ne laa
bızım işyerınde ya kökten kesılır yada kesılmez
tuhhh
terbiyesiz açtı bacaklarını gösterdi kız olduğunu aleni aleni kızdım kapat ayıp dedim ama dinlemedi :))

edepsız laa

kangaaaaaaaaaaaa

hee tmmm

o ne laa
bızım işyerınde ya kökten kesılır yada kesılmez
tuhhh

edepsız laa

kangaaaaaaaaaaaa

kökten kesseler daha iyi nasıl bir saçmalıktır bazılarında herşey açık onlar müdür tüm gün oyun oynuyorlar bizde herşey kısıtlı oyun oynamayın leyn haber sitesinde ne oyunuhaber sitesi dediğimde kendilerine ait haber sitesi he :))

evet böcük ya edepsiz utanmaz herbişiy bu kız utanmıyor hiç

onlar müdür yaa ondann uyuslarrr

kıme çekmış acep

halası teyzesı neyım yok mu düşün bı:)

olmaz gıbı ama açıktada kalmaz kımler evlenıo:)ama bak böle devam ederse almam oğlumaa

teyzesi olmazmı böcük teyzesi var :))
benim öz kardeşim yok böcük halası var bir tane onun içinde kaynanam bebekken çok ağlardı bunaltırdı beni ağlamasıyla diye anlatıyor :) şimdi severim görümcemi iyidir sessiz sakin alıngan biri :)

ama bence herkes özel o yüzden senınkı kımseye cekmez kendı kişiliğini oluşturur
bende arada aynı teyzesı derım yeğenlerım ıcın onlarda bana benzemeyı ısterlermış öle dıyıler:)
ama ben aslında bu laftan hıc hoşlanmam

kız cocukları cok beter şuan 9 yaşında olan ıkı kız yeğenım var
küçükken daha 2 yaşında yokken ojenın rujun nereye sürüldüğünü sor bılırdı bıde peşimi bırakmazlardı
kavga ederler sonra tmm tmm makyaj yapcem derdım hemen susardı falan
ne cabuk gecıo yıllar
bırı abımın bırı ablamın kızıydı ve ben bekarken annem baktığından ıkız gıbıbüyüdüler zaten aralarında 3 ay var bıde bırbırlerıne ablacım ablacım derlerdı
daha dıllerı tam dönmesı
ne güzel yıllardı yaaşimdık eşşek kadar oldular

küçükken daha bi sevimli oluyorlarda büyüdükçe can oluyor böcük biraz daha büyüsünler bak duygular değişiyor ama hep sevgi artıyor :)

hotmaili açtılar şükür

Son düzenleme:
böcüşüm yeğenimin bebekliği geldi bir de şimdi hızla büyümesiii ama ben o ufak haline doyamadım ya ne çabuk büyüdü sıpa gerçi büyüsün biz gezip tozucaz beraber

böcüşüm yeğenimin bebekliği geldi bir de şimdi hızla büyümesiii ama ben o ufak haline doyamadım ya ne çabuk büyüdü sıpa gerçi büyüsün biz gezip tozucaz beraber

kaç yaşındakı
kımın bebesı abı abla

bende 6 tanecık var az aslında 5 kardeş olmamıza rağmenn

günaydınnnnnnnn

anacummmm nıye kımseler yok yaa kk daa

günaydınn mandışımm nasılsınn

iyiyim böcüküm sen nasılsın

sipidi yüzüyor şimdi culup culup atlıyor suya :))

boşverden ses yok birşey demişmiydi giderken

yorgun nişanlılık tebriklerini alıyordur nişanlısıyla geziyordur :))

boşwer de geldı
dünde yoktu sankımm

herkesın bı telaşı var yanı
bızdede iş yok
kanal d ye bakıom sonra bıhter behlül başlar ona bakcemmöle iştee

h sonu oyuncak müzesıne gtmek ıstıyom bakalım ama h sonu bıde aıleme gtmk ıstıyom bakalım neye kısmet olcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…