- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
akşam nedense bu tembellık geldı bana:)sızınle takılmaktan olmasın
yemek ye kaldr mak.at ütü yap o kadar sonra bıraz oturdum meyve falan yedık gıdıp kıtap okudumm
maske yapcaktım maniküre gtcektım duş alcaktım fön çekcektım hepsı yalan oldu
burada bize benzememişsin böcük bize benzesen yaptıklarını yapmaz yapmadıklarını yapardın
hala ütülerim bekliyor bir ara ütülerin inşallah :))
yapcaklarımı saydım ya yapamadıklarım var:) o yüzden sıze benzıycem bu gıdışle
anam bana yolla yapam laa ütü bekledıkçe buruşur:)benım felsefeme bakar mısn
böcüküm hafta içi iş edilmez beklesin ütüler :))
ütülenecekleri katlar kaldırım ki buruşmasın hatta buruşularıda düzelsin diye gerçektende katlayıp kaldırdımmı ütüleyene kadar çoğunun kırışıklığı açılıyor ütüsü kolay oluyor :))
h içi edılırde h sonu yatılır yada gezılır asıll
yatağın altına koy bacımmm ütülenmış olur
yatağı kim kaldırcak çarşafı bozuluyor sonra halının altı daha kolay çarşaftı bozuldu düzelt derdi yok :))
kirlenır laa çamaşır orda
sen kesın herşeyı halının altına ıtıyorsundur o bakımdan
süpürme işi eşimde olduğundan itme olasılığı yok ben kontrol ediyorum :))
erkeğın yapce işten nolcekkmiş
ütüleride o yapsın sen ıyıcene ağırlaştın nasılsa
yapacak zaten ama önce yemeğe girişmeli yemek işini ele alsın sonra ütü :))
benden iyi iş yapıyor anası çok iyi öğretmiş:))
:)
karısıda pekiştırmışş maşallah:
sınav sorularınn cevapları açıklandı baktım gayet ı ama bişi demeyım gene
maşallah maşallah böcük kap sen altını hadi :))
pekiştirmemmi :))
ınş cnm ınş he bıde unutma kursa verdığım kadar parayıda alcemm
sen işini bılırsın
maşallah patronuna böcüküm :)
sipidi tatile çıktı kanımca şuandada serin sularda yüzüyordur :)
maşallah patronuna böcüküm :)
sipidi tatile çıktı kanımca şuandada serin sularda yüzüyordur :)
burada bize benzememişsin böcük bize benzesen yaptıklarını yapmaz yapmadıklarını yapardın
hala ütülerim bekliyor bir ara ütülerin inşallah :))
evlenmeden kanka yapmamız lazım diye geçti bir an içimden ama benimki yoldan çıkarmasın seninkini, yok yok ben kursa göndercem size öğrensin abisinden azıcık iş etmeyiyapacak zaten ama önce yemeğe girişmeli yemek işini ele alsın sonra ütü :))
benden iyi iş yapıyor anası çok iyi öğretmiş:))
mandişim duru şu ana kadar saydıklarının hepsinden ağır bastı diyeceğim ama kıyaslamak olarak değil de sanki ilk desen onu aha bu işte denecek şekilde, ama tabii daha çok var o yüzden hala cadı olarak seviyorum ben siz kararlı olana kadar sen iyice duru demeye başlayınca ben de ağzımı alıştırırım :) hehe kaynana kim oluyormuş yav evet evet hatta nüfusunu çıkartın doğmadan:) kız doğana kadar özgürsün onu düşün duru diyip zaman kazanabilirsiniz de isterseniz son anda değiştirin ben duru diye severim bu sefer
şunu koy bunu koy diyenleri anlamıyorum ama benim gibi bunu koyma çünkü böyle böyle olabilir diyenlere kızmayın hanımlar çocuklarla nasıl dalga geçildiğini görünce ister istemez uyarıyor insan:) son karar sizin sonuçta
tam kangamın aa size mi benziyorumuna seviniyordum ki mandiş olayı çözmüş çoktan doğru ya
evlenmeden kanka yapmamız lazım diye geçti bir an içimden ama benimki yoldan çıkarmasın seninkini, yok yok ben kursa göndercem size öğrensin abisinden azıcık iş etmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?