Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

akşam nedense bu tembellık geldı bana:)sızınle takılmaktan olmasın
yemek ye kaldr mak.at ütü yap o kadar sonra bıraz oturdum meyve falan yedık gıdıp kıtap okudumm
maske yapcaktım maniküre gtcektım duş alcaktım fön çekcektım hepsı yalan oldu

burada bize benzememişsin böcük bize benzesen yaptıklarını yapmaz yapmadıklarını yapardın

hala ütülerim bekliyor bir ara ütülerin inşallah :))

burada bize benzememişsin böcük bize benzesen yaptıklarını yapmaz yapmadıklarını yapardın

yapcaklarımı saydım ya yapamadıklarım var:) o yüzden sıze benzıycem bu gıdışle

anam bana yolla yapam laa ütü bekledıkçe buruşur:)benım felsefeme bakar mısn

yapcaklarımı saydım ya yapamadıklarım var:) o yüzden sıze benzıycem bu gıdışle

anam bana yolla yapam laa ütü bekledıkçe buruşur:)benım felsefeme bakar mısn

böcüküm hafta içi iş edilmez beklesin ütüler :))

ütülenecekleri katlar kaldırım ki buruşmasın hatta buruşularıda düzelsin diye gerçektende katlayıp kaldırdımmı ütüleyene kadar çoğunun kırışıklığı açılıyor ütüsü kolay oluyor :))

h içi edılırde h sonu yatılır yada gezılır asıll

yatağın altına koy bacımmm ütülenmış olur

yapacak zaten ama önce yemeğe girişmeli yemek işini ele alsın sonra ütü :))

benden iyi iş yapıyor anası çok iyi öğretmiş:))

:)
karısıda pekiştırmışş maşallah:

sınav sorularınn cevapları açıklandı baktım gayet ı ama bişi demeyım gene

mandişim duru şu ana kadar saydıklarının hepsinden ağır bastı diyeceğim ama kıyaslamak olarak değil de sanki ilk desen onu aha bu işte denecek şekilde, ama tabii daha çok var o yüzden hala cadı olarak seviyorum ben siz kararlı olana kadar sen iyice duru demeye başlayınca ben de ağzımı alıştırırım :) hehe kaynana kim oluyormuş yav evet evet hatta nüfusunu çıkartın doğmadan:) kız doğana kadar özgürsün onu düşün duru diyip zaman kazanabilirsiniz de isterseniz son anda değiştirin ben duru diye severim bu sefer

şunu koy bunu koy diyenleri anlamıyorum ama benim gibi bunu koyma çünkü böyle böyle olabilir diyenlere kızmayın hanımlar çocuklarla nasıl dalga geçildiğini görünce ister istemez uyarıyor insan:) son karar sizin sonuçta

tam kangamın aa size mi benziyorumuna seviniyordum ki mandiş olayı çözmüş çoktan doğru ya

yapacak zaten ama önce yemeğe girişmeli yemek işini ele alsın sonra ütü :))

benden iyi iş yapıyor anası çok iyi öğretmiş:))
evlenmeden kanka yapmamız lazım diye geçti bir an içimden ama benimki yoldan çıkarmasın seninkini, yok yok ben kursa göndercem size öğrensin abisinden azıcık iş etmeyi

kaynana şimdilik bişiy demiyor sessiz ben bu dedikten ten sonra da bişiy diyemez çünkü eşim farkında onun ki anneyse benimkide anne eğer onun annesine sorulcaksa benimkinde sorulcak iki kafadan farklı ses çıkacak olay karışcak en iyisi hiç karıştırmamak bunun farkında şükür geçen diyor annem ben bekarkende söylerdi hep kızın olursa adını rukiye koy diye söylermiş ama bana rukiye koyalımın adını anmadı bile bugüne kadar eşim duruya şimdilik karar verdik sayılır değişme ihtimali var ama rukiye olma ihtimali yok :))

ilkokula bu yıl başlayacak yiğenime annem sormuş mandiş halanınbebeğine isim buldunmu diye oda demişki çok güzel isimler var ben bulurum bulmasına ama ona isim bulmak annesine babasına kalmış yoksa ben bulurumda annesi babası koymalı bana düşmez demiş :) annem diyorki bazıları bıcırık kadar olamadı :)) hee fikir verirsin bu iisim güzel dersin fikrini beyan edersin ama illa bunu koymalısın diyip alınmak ne oluryorki :)) dimi karşı çıkma konusunda ee falsosu varsa baştan söyleyecen ki dost olduğun belli olsun yoksa şak şakçı oluyorsun:))

böcükten iş çıkmaz dedi yorgun bize benzemez o :))

bence kanka olsunlar üzüm üzüme baka baka kararır :))

bıcırık a bak ne akıllı öle maşallah
anam amma dert var başınızda benım onca yeğenım var ne annem vede karşı tarafın aılesı karıştı
bendede aynı konu olcak kesın
kımseyıde karıştrmam asla
tırsıyolar benden
isim koycak olan kendı doğurduğuna koysun derım oldu bıttı yada doğursun koysun

mandiş bayıldım yeğenine maşallah ya ondan öğrenecekleri çok şey var büyüklerin:) sütlaççı bu sanırım doğru mu?:)

ah ah kararsın kavrulsun benimki anca işe eli değer :)

kangam he valla çok istiyorlarsa bir daha doğurup koysunlar sanki bakkaldan ekmek alıyor insanlar çocuğuna ömür boyu taşıyacağı ismi seçiyor kendilerinde nasıl hak görüyorlarsa. ama ben çocukken de hatırlıyorum hatta büyükken de bazı kadınlar he gittikleri evde halının, mobilyanın yerini değiştirmeye çalışırlardı nasıl sinir olurdum o kadınlara. hani toplanıp gidilmiş bir eve ev sahibinin bir düzeni var di mi kadın bütün muhabbete limon sıkıp mobilyanın halının yerini değiştirtiyor:) çok küçüktüm ilk travmada hala gözümün önünde, ev de nasıl güzeldi kocaman teras gibi balkon ama giriş katta tek katlı ev zaten sallanan kanepe gibi salıncak bahçede biberler domatesler tabii o teras çocuk halde bize spor salonu gibi gelmişti :) herkes eve hayran o kadın evin halısını değiştiriyor ay aklıma geldi ya yine sinirlendim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…