Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende ıyyım
aslında içimde bı sıkntı var nefes alamıyorum hayır olsun ınş.
uğra uğra daha sık görüşelımm

bende bişii yok işteyok zamanda gecmıoo sende

Hayır olsun ınsallah ...
Bı sıkıntın mı var ?
Bende de bırsey yok canım calısmaya devam ıste bzmde ısler durgun mıllet stresten bırbırıne catıyo

Ama evde olmakta sıkıcı.

Evliyim canım bende 2 yılı devirdik :)

Sen?

Ayy ne güzell maşallahh

Ben bekarım evlenmek istiom ama sevgilim oralı deil bende sıkıldım valla artık bişiy demiom

Evli olsam belki çalışmanın kıymetini anlardım, şimdi saf gibi kaptırdım kendimi sevgilime ailemden uzakta öğrencilik hayatıma devam eder gibi yaşıorum ama artık arkadaşlarımda mezun olup gitti öğrenciyken gene vakit geçio arkadaşla fln şimdi dağıldı hepsi evdekiler desen ayrı telden öle sıkıcı geliyo yani artık herşey keşke enazından bi söz bi nişanım olsaydı enazından biraz telaşım heycanım olurdu iice monotonlaştı artık herşey kendimi 70 yaşında gibi hissediorum

Saolasın böcük

peugeot 307 aldık canım..

güzel
bende mını coper alcemm

evlen evlen bızm başımız göğe erdı senınkıde erer
bekarlık gıbısı yemınle yok yaa
her akşam eve gt yemk bulaşık ütü temızlık bunları gördukçe ben cocuk bıle yapmıyomm
bekar olsaydım anam hazrlar yer içirir kalkardım hepte gezerdım iş etmezdım
bıde okuycamm ve evlencemm
işim olmazz

kaç yaşındasın pekı
bence cok mutlu olmalısın ne mutsuzluklar var hayatta salla

Hayır olsun ınsallah ...
Bı sıkıntın mı var ?
Bende de bırsey yok canım calısmaya devam ıste bzmde ısler durgun mıllet stresten bırbırıne catıyo

maddı sorunlar canımı sıkıoo
işlerımız cok ı olmasına rağmen bırden kesıldı
eşim 9 aydır işsiz falanyanı bı ton dert varda düşünmeym dıom
tabı bu içimdekı sıkıntı nedır onuda çözemedım
şükür genede halımıze

benım burda bayan yok ondan derdım yok:)ama bı ortak var ondan çekıom
patron cıcek gıbı

Dogru söylüyosun canım çok şükür o konuda mutsuzluk demiyim benimkine bıkkınlık diyelim daha dogru olur.

Yaşım hep 25 diorumda bgn farkettim ki 11gün sora 26 olcam :))

Sende haklısın evlenmek, sorumluluk almak fln zor da ben zaten ailemle yaşamıorum farklı şehirdeyiz sevgilimde öle oda 30 yaşında çalışıyo aileler biliyo beklememizin bi anlamı yok aslında, senelerdir 4 -5 kızla kalmaktan o kaadr sıkıldım ki hepsinin ayrı bi derdi ayrı ayrı huyları var artık kafam götürmüyo biliomusun kendi evim olsun tertemiz temizliyim oturıyım kocamla istiyorum biyere giderken insanlar bak bak sevgilisini sallamış gelmiş demesin gerine gerine kocam yada nişanlım demek istiyorum artık ailem bile laf eder oldu hergün beraber kocan gibi takılıosunuz el gün laf etcek die ben aslında çok sallamam lafları ama çevre baskısıda sıkıyo

evınız kıra mı canım .. yınede sukur sen calısıyorsun
ooo bende de var bı ton napacaksın daha dun kapıstık babamla
bazen olur oyle dıkkatını baska seylere vermeye calıs kendını dınleme

canım senın konun vardı dıye hatırlıyorum ... orada da soylemıstım sana acele etme evlenmek ıcın bekarlıgın tadını cıkar

Nasip olduğu zaman sevgilin yada bir başkası anlamazsın bile olur söz nişan düğün...Daha zamanı gelmemiş demekki..Sen bekarlığın tadını çıkar

canım senın konun vardı dıye hatırlıyorum ... orada da soylemıstım sana acele etme evlenmek ıcın bekarlıgın tadını cıkar

Suyunu bile çıkarttım artık :) öyle yapıyorum zaten ya yapcak bişiy yok napıyım zorla mı evlendircem adamı koyverdim gitti :))

Aslında kendime ugraş arıyorum sıkıntıda sarıp duruyorum napsam ki ya zaman nasıl geçer eve giidyorum sıkıntı işe geliyorum sıkıntı sogudum kendimden spor yapıım diorum hiç canm istemio resim yapımm diorum çok masrafı var geçen kendi kendime dedim hep bu tenis oynayanlara çok özenirdim tenis mi oynasam die bi arakadaş bulsam kendime hemencik gidip yazılcam bi kursa

bende oyleyım valla ... kıtap oku belkı faydasını gorursun ...
haftasonu butunleme sınavı var 1 gr ders calısmadım

aynı yaşta sayılırız :)
evde kalmışsın:)
şakabı yana hayrlı zaman ne zaman ıse o zaman olsun
erkekler baskıdan hoşlanmaz
şöle düşün her zman evlenebılırsın ama bdaha asla bekar olaamzsın bekardan kastım ne anladın
çevreyıde hayatta umursama onlara göre aa neden evlenmıom evlendın neden cocuk yok 1 tane yapan neden kardeş yapmıon der dururlar
evınız kıra mı canım .. yınede sukur sen calısıyorsun
ooo bende de var bı ton napacaksın daha dun kapıstık babamla
bazen olur oyle dıkkatını baska seylere vermeye calıs kendını dınleme

evt cnm kira
zaten kendı evımız olsam ınan takmam
uğraş buluom ev işlerı:)
Eşimde parası olunca alacakmış bana mini coper :))

:)

bende oyleyım valla ... kıtap oku belkı faydasını gorursun ...
haftasonu butunleme sınavı var 1 gr ders calısmadım

he kesınlıkle kıtap oku dıycektım bende
ben ramazanda ara verdım cok üzülmştumm sonra ehlıyet sınavm var dıye erteledım bu hafta yenıden devam okumaya

ne dersı cnm

Kısa zamanda ıs bulur umarım ne dıyım zor ya

he kesınlıkle kıtap oku dıycektım bende
ben ramazanda ara verdım cok üzülmştumm sonra ehlıyet sınavm var dıye erteledım bu hafta yenıden devam okumaya

ne dersı cnm

bn unıversıteyı acık ogretımden okumaya calısıyorum da butunlemeye kaldıgım dersler

ben yemege gdıyorum kızlar geldıgımde gorusuruz

kangam içindeki sıkıntı uçsun gitsin eşinden güzel bir iş haberiyle rahatla inşallah!

mandiş üstüne bastın ayağını kaldır telefon, sms, mailler birikiyor sürekli evlenince kimseye söylemeyeceğim tecrübe oldu:)

Selam kızlar,

Bende muhabbetinize dahil olabilirmiyim işyerindeyim walla çok sıkılıorum zaten hayat sıkıntısı bile yetio insana burda sıkılmak dert deil

hoş geldin nickine bayıldım bu arada:)

işte bak farkındasın, aslında insan hep olmadığı durumlara özeniyor ya. aynen kıvırcık saçların düz saça, düz saçlıların kıvırcık saça özenmesi gibi. sonuçta kuaförler kazanıyor ekonomiye can veriliyor işte:)))

acilen hobi edinmen lazım, ev-iş dışında bir uğraşın olmalı. spor,dans, bilgisayar/yabancı dil artık hangisi sana hitab ediyorsa, tabii bunların dışında da bir sürü şey var. uygun fiyatlara da birçok şey bulunabiliyor unutma sadece biraz araştırmak lazım. hem farklı yüzler görürsün, hem hoşuna giden bir şey yaptığın için kendini tekrar iyi hissetmeye başlarsın. mutluluk durduğun yerde seni bulamaz senin de hareket etmen lazım

katılıyorum!!!!

bildiğin kurs varsa git görüş partneri olmayan başka üyeler de olabilir eşleşirsiniz böyle durumlar oluyor.

ınş cnm
eşim yurtdışına gtcektı öle haber bekle bekle sonunda dedım bekleme gıt çalışbakalım ınş bulur yoksa kafayı yıycemm

inşallah bulacak böcüşüm sabır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…