ınş cnm
eşim yurtdışına gtcektı öle haber bekle bekle sonunda dedım bekleme gıt çalışbakalım ınş bulur yoksa kafayı yıycemm
bende oyleyım valla ... kıtap oku belkı faydasını gorursun ...
haftasonu butunleme sınavı var 1 gr ders calısmadım
Sen ne okuyosun?
aynı yaşta sayılırız :)
evde kalmışsın:)
şakabı yana hayrlı zaman ne zaman ıse o zaman olsun
erkekler baskıdan hoşlanmaz
şöle düşün her zman evlenebılırsın ama bdaha asla bekar olaamzsın bekardan kastım ne anladın
çevreyıde hayatta umursama onlara göre aa neden evlenmıom evlendın neden cocuk yok 1 tane yapan neden kardeş yapmıon der dururlar
evt cnm kira
zaten kendı evımız olsam ınan takmam
uğraş buluom ev işlerı:)
:)
su an mutevazı bır ask masalı nı okuyorum ,,,
ama satranc cınayetler dıye bı kıtap gordum bıtırdıkten sonra onu okuycam
hı güzel mi mütevazi aşk masalı bende okuyım bari cinayet fln okuyamamda dierine bakıyım bende ne anlatıyo sürükleyici mi?
Bide aslında bütünleme var demiştin ya ben hangi bölüm okuyosun demek istedim ama olsun bi taşla iki kuş vurdum :) buarada öğrencimisin ve evlimsin?
muhasebesen ne okudun canım
ne yazıkkı ınş bulur bulamıyorkıvalla haber bekleme asamasında asgarı ucretle bıle olsa calıssın bence ,
parasız olmuyo ne yazıkkı
Evde kaldım galiba ya sorma :))) Amin canım bende öyle diorum artık hayırlısı nezamansa ozamn olsun biara tutturduydum bi nişan, bi söz bişiy yapalım die benimki korkuyo altından kalkamıcam die, kredisi fln var şuara hoş kredisi 10 yıl daha varbende artık ses etmiyom zorlada olsun istemem hiçbişey bakalım artık kader kısmet diorum hayırlısı artık biyandanda burdaki yazıları okuyunca iiki diorum evli deilim kaynana, görümce derdi bitmio ama bide çeyiz yapıp balayına gitcekleri görünce ay bi seviniom valla sanki kendim evleniom :))
Koyverdim gitti Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Senin ne derdin var bacım ben pek takip edemedim yorumları işlerden
kangam içindeki sıkıntı uçsun gitsin eşinden güzel bir iş haberiyle rahatla inşallah!
mandiş üstüne bastın ayağını kaldır telefon, sms, mailler birikiyor sürekli evlenince kimseye söylemeyeceğim tecrübe oldu:)
hoş geldinnickine bayıldım bu arada:)
işte bak farkındasın, aslında insan hep olmadığı durumlara özeniyor ya. aynen kıvırcık saçların düz saça, düz saçlıların kıvırcık saça özenmesi gibi. sonuçta kuaförler kazanıyorekonomiye can veriliyor işte:)))
acilen hobi edinmen lazım, ev-iş dışında bir uğraşın olmalı. spor,dans, bilgisayar/yabancı dil artık hangisi sana hitab ediyorsa, tabii bunların dışında da bir sürü şey var. uygun fiyatlara da birçok şey bulunabiliyor unutma sadece biraz araştırmak lazım. hem farklı yüzler görürsün, hem hoşuna giden bir şey yaptığın için kendini tekrar iyi hissetmeye başlarsın. mutluluk durduğun yerde seni bulamaz senin de hareket etmen lazım
katılıyorum!!!!
bildiğin kurs varsa git görüş partneri olmayan başka üyeler de olabilir eşleşirsiniz böyle durumlar oluyor.
inşallah bulacak böcüşüm sabır...
bankacılık ve sıgortacılık okuyorum canım ...
kıtap bence guzel senın zevkını bılmıyorum ama seversın dıye dusunuyorum ...
bn evlıydım ayrıldım canım
Hoşbuldum, saol tatlım :)
Doğru sölüyosun bian önce bi hobi edinmem lazım bunu araştırcam da anam herşeyde para uyuz oluorum, bi tenis oynıyım dedim kendi kendime heves ettim raketi ayrı paraymış kursu ayrı para
Bunalıma girmeye korkuyorum Pskologların seyansı deli para valla
hayırlısı olsun cnm Allah bıdaha pişman etmesın
evlılık cok zor
ınsanın zoruna gıden cok oluyoo
bende aılemden uzağım en cok bu koydu bana
aıleme yakın olsam daha mutlu geçırırdımsankı
gercı mutluyum ama şu aralar sıkıntılı dönemdeyımm
bu arada bende çavdar tarlasın cocukları okuyorum dedıklerı kadar sevmedım sankı ama bakalım sonunda bellkı fikrim değişir
açtığım konulara bakarsan kıtap tavsıyelerınde bulunuyrmm
kangammmmmmm h geldınn
artık bzı takmıon bakıomda nışanlandın yaaşaka bı yana cok yoğunsun sanırım
bende yabancı dil ve yemek kurslarına gtmk ıstıyorum
yakın bı yer bulursam ve eşim işe gırerse ılk iş yabancı dil öğrenmek ıng ve almanca
eşim içinde sağol kangamm ınş
ulaa bu bıhterdede akıl yok
benım adnan gıbı kocam olsun 100 bın borcum olsun nasıl olsa adnan öder
valla bazıları şanslarının farkında bıle değilll
erkegın calısmaması cok zor ıns bı an once bı ıs bulur da ferahlarsınız ...
bu arada guzel duan ıcın tsk ederım tatlım amın ıns bı dha pısman olmak ıstemıyorum
bnde boyle olmuyo valla unıye gtcem ama nasıl onu dusunuyorum kara kara
ask-ı memnu yu mu ızlıyorsun
ınş cnmm
ben 2012 yılına gırdığım gün dedım hatta gırmeden 2012 bana kötü gelecek dıye geldıdedert yanmak deıl ama hıc ı bişi olmadı hayatımda
bı tek işte geçen hafta kazandıysam ehlıyet sınavına gırdımkı buyuk olasılıkla kazandım o olacak:)
gt cnm okumak gıbısı yok
keşke bende okuyabılsem ama o kafam yok kazanamam sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?