Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sukurler olsun saat 1 oldu ... aksam olsada bı eve gıtsem ...

amanin topiğe bakın hızınıza yetişemedim okuyayım dedim yok bitmiyor çıkmam lazım, selam herkese...

selam kızlar anca gelebildik doktordan her kafadan bir söz çıkıyor ya damarlarda sorun var dedi bugün ki

e daha geçen gün gitmiştiniz o başkaydı di mi gerçi sola baska var demişti ondan mı ki? kız sıkıldı içeride annesi ondan belki de gezdirin beni az diyordur

teşekkürler nadide benim bişeyim yokta bebişin damarlarında bir şeyler olma ihtimali varmış

umarım o ihtimal sadece önlem içindir annesi mutlu mesut olsun ki kızı da rahat olsun gerilmesin içeride

nadia sultan kim anlaşıldı tarihi bir isim var bir hikmetide ben bilmiyorum

inşallah bir ay daha dinlenecez

gezi için sorun yok di mi, dr.la konuşmuşsundur, temiz hava iyi bile gelir belki ama dikkat et yavaş solu çarpmasın özelden biraz bilgi gönderdim bakarsın mandişim ben çıkıyorum şimdi e mi.

senın oglusun oluyo sanırsam ...

evet erkek gibi kız olacak :)

yarasını deşmeee

o başkaydı benim işyerimdekine gösterdim ultroson sonuçlarını hastanedeine sıra bugüneydi yorgun aynı şeyleri söylediler hemen hemen sol tarafta bişiy var önemli değil gözlem altına alınmalı diye ortak sonuç bu dinlenmek dinlenmek anam zaten tüm gün dinleniyorum 64.5 olmuş kilom daha ne olsun

o cadı gerilirmi yorgun beni gerer ancak tekme tokat girişiyor :) savaş var içerde

okudum canım özeli teşekkür ederim :)

nasıl bir sorun varmış.aşka doktorada git bence

kaç doktor değiştirdim boşver kendi doktoruma en son gidecem tatil dönüşü adam kovacak beni zaten bir ayda aile hekimi işyerimdeki devlette iki tane olmak üzere 4 doktora gösterdik kızımın şeysini :)

Ne sorunuymuş beee insanın kafasını bozmasınlar!

sel öenmli değil ama gözlem altına alalım dedi bakalım tatil dönüşü ne olacak ne diycekler

mandalına ıns saglıkla kucagına alda kızı erkegı onemlı degıl canım ... sel senınkının cınsıyetı bellı degıl sanırım daha ?

erkek bekiliyorduk da topikte bayanların kızlarına talip olalım diye o yüzden

ayy sen kızını dogur sekerım bn talıp olurum senın kızına kuccuk kuzenım var mavıs gozlu sarısın bıze verrsın artık kızını

mandalına ıns saglıkla kucagına alda kızı erkegı onemlı degıl canım ... sel senınkının cınsıyetı bellı degıl sanırım daha ?

tabi canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyeti önemli değilde benimki geyikti

ayy sen kızını dogur sekerım bn talıp olurum senın kızına kuccuk kuzenım var mavıs gozlu sarısın bıze verrsın artık kızını

benim kızım çirkin beceriksiz gelin olmaz onddan

tabi canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyeti önemli değilde benimki geyikti

benim kızım çirkin beceriksiz gelin olmaz onddan

aaa nerden bılıyosun ... gelınım hakkında oyle konusma bak ...

varya benım gelınım olan yasadı he sımdıden ...
büle kafa dengı kaynanayı nerden bulcek kızlar ...
hahahhah kendımı cok övdum ama daha oglum yok :)
kuzenıme alıyom her gordugum kızı

Son düzenleyen: Moderatör:
yrn sabahtan sınava gdecegımı adama nasıl soylıycem ...
offf ... neyse cıkısta soyleyeyım barı .. surat cekmıyım butun gun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…