nadia sultan kim anlaşıldı tarihi bir isim var bir hikmetide ben bilmiyorum
inşallah bir ay daha dinlenecez
Günaydın kızlar.
Eşim gittikten sonra uyuyamadım, makinaya çamaşır attım.
Dünden sular kesilince yarım kalan işlerimi yapıcam.
Kuaföre gidicem kaşım bıyığım malum kedi gibi oldum :)
Kahvaltımı da yaptım, hepinize benden tost
selam kızlar anca gelebildik doktordan her kafadan bir söz çıkıyor ya damarlarda sorun var dedi bugün ki
teşekkürler nadide benim bişeyim yokta bebişin damarlarında bir şeyler olma ihtimali varmış
nadia sultan kim anlaşıldı tarihi bir isim var bir hikmetide ben bilmiyorum
inşallah bir ay daha dinlenecez
selam kızlar anca gelebildik doktordan her kafadan bir söz çıkıyor ya damarlarda sorun var dedi bugün ki
yarasını deşmeee
gecmıs yıllarda ckan sorulara calıstım hep olmadı valla 4 taneden kaldım
senın oglusun oluyo sanırsam ...
amanin topiğe bakın hızınıza yetişemedim okuyayım dedim yok bitmiyor çıkmam lazım, selam herkese...
e daha geçen gün gitmiştiniz o başkaydı di mi gerçi sola baska var demişti ondan mı ki? kız sıkıldı içeride annesi ondan belki de gezdirin beni az diyordur
umarım o ihtimal sadece önlem içindir annesi mutlu mesut olsun ki kızı da rahat olsun gerilmesin içeride
gezi için sorun yok di mi, dr.la konuşmuşsundur, temiz hava iyi bile gelir belki ama dikkat et yavaş solu çarpmasın özelden biraz bilgi gönderdim bakarsın mandişim ben çıkıyorum şimdi e mi.
yarasını deşmeee
nasıl bir sorun varmış.aşka doktorada git bence
Ne sorunuymuş beee insanın kafasını bozmasınlar!
dert etme halledersin ya sıkma tatlı canını
neden kı kotu bırsey mı dedım ...
erkek bekiliyorduk da topikte bayanların kızlarına talip olalım diye o yüzden
mandalına ıns saglıkla kucagına alda kızı erkegı onemlı degıl canım ... sel senınkının cınsıyetı bellı degıl sanırım daha ?
ayy sen kızını dogur sekerım bn talıp olurum senın kızına kuccuk kuzenım var mavıs gozlu sarısın bıze verrsın artık kızını
tabi canım önce sağlıklı olsun hayırlı olsun cinsiyeti önemli değilde benimki geyikti
benim kızım çirkin beceriksiz gelin olmaz onddan
aaa nerden bılıyosun ... gelınım hakkında oyle konusma bak ...
höytttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?