ınş cnmm
ıyılıklerde karşılıklı hıc bı işyerı benım gıbı eleman bulamıyorkı
kaç kişi onun yanında bana ne iş teklıflerı ettıler
ınan bazen o da cekılmez oluoo ummadıkları laflar yıyorum ama çalışmak zorundayım
eşimde çalışmıoo
tabıkı bende ıı olduğumu için o da ıyı ama gercekten ıı
bılmıyorum cnm hayrlısı olsun
ınan ctesı çalışmasam az maaşa ble razıyım
3 haftadır annemlere gıdemıyorum yanı annem babam emeklı yazın köydelerde kardeşlerıme gıdemıyorum üstelık ıst dayız sadece yaka farkı var
düşün akşam ctesı cıkcamda karşıya geçcem ınan ne evıme ne kendıme zaman bulamıyorum 1 günde naparsam
ya cocuğum olunca bıde onu düşünmem lazım
sanırım resımdekı abd askerı o yüzden ağlamam ancak nefret ederım
he normal kendı askerımı düşününce tabıkı ağlarım
aman cnm aman ctesı çalışmıyorsan pazar çalışmıyorsan kıymetını bıl
sesını cıkarma
yalnızmışsın temızlık toz almakta ne var
ben başkasının odasını temızlıom patronun oysa işim değil
neyse az kaldı sabrım benımde
yuhhh lennnne yemek etmesı bee
sende ne iş edıon etme
yapamam ben bılmem de
geç
bak ben ınsanlık ettım benım başıma kaldı kadın ctesılerı gelmedığı oluo haydı çay yap
sankı benım
ama bugunden sonra sert davrancam
kdv lerı hesaplamam lazım
sallıomm
onlarda işçiydı ama para adamı bozuo cnmm
keçke çalışsaydın cnm yaa
o gıbı ınsanlardan kurtulmak için
sen hangı bolum okuyorsun canım ?
ben bankacılık okuyorum ... lojıstık mezunu olunca depolarda fılan calısırsın tahmınıme gore degıl mı ...
sen kacıncı sınıfsın
Yani kısmen... Kendimi gösterirsem yönetici de olabilirim. Yüzyılın mesleklerinden diyorlar bu bölüm için. Ben daha 1. Sınıfım 4 dersten kaldım 2 sini versem geçicem aslında
Ben finallere çalışmadım yoksa vizelerim iyi idi.
kıyafete baksana len ne türk üAnamm öyle mi kız bana Türk askeri gibi geldi!
Sınav yarın artık çok geç
aslında o kdr ıstıyorum kı ders calısmayı ama yapamıyorum gucum yok kafam almıyo sankı ...
sadece zaman gecırmek ıcın kıtap okuyorum kafam dagılsın dıye bıde kk ya gırıyorum ıste
,dun ben cemkırdım valla ...
dayanamadım artık napım ... ya herseyde benı sucluyo herseyde ...
bıraz once tahsılata gıttı tahsılat makbuzunu burda unutmus geldı bna dıyokı sen hıc bna yardımcı olmuyorsun ne alakaysa artık ...
ama ben bıse unutsam zaten hep unutuyo zaten hep dalgın ısı takmıyo fılan oluyorum bunların gozunde ...
ah ah bugun ıcımı ıyı doktum sıze he :)
Evet canımm çocugun olunca çok zor yok doru sölüyosunn ama kendini garantiye almadan çıkma kesinlikle bak eşinde çalışmıyoo
Ya nedicem sana acaba o senin ustanın yanına girceğin yere eşinide almazlar mı eşin ne iş yapıyo ya da bu çalıştıgın yerdeki insanlar iyiyse onlar fln nası olur acaba hiç konuştunuz mu??
Yok canımm zaten ben hiç ses etmiyom nolcak elimemi yapışcak bi toz almışım ama bana inatla buraları temizliceksin toz alcaksın dese yapmazdım biliomusun çünkü ben senelerce okucam die canım çıktı insan olsun ben üzerime düşeni yaparım zaten
tabi aslında benim tuzum kuru, evli fln değilim işten bgn çıksam bi sorumlulugum yok onun rahatı var gibi duruyo ama ailemin biraz borcu var bende onlara yardım etmek istiyorum ama maaşım kendime ucu ucuna yetiyo( biraz fazla olsaydı destek olurdum olamıorum üzülüyorum :2:
Kızlar bende 2 sene açıköğretim işletme okudum ama sora 2 üniversite harçları çok yüklü geldi bırakmak zorunda kaldım açıköğrtmi aslında kolay oluo o kitaplarınızın konuların arkasında testler oluo ya onları ezberleyin onlardan çıkıodu bnm zamanımda
bende 1. sınıfım ... vızelere calısmSanırımadım bende fınaller ıyıydı cok calısmıstım gaza gelmıstım o aralar ...
bnde 4 taneden kaldım ya ... ıns 2 tanesını verebılırız ... pekı veremezsek bı sonrakı sene gectgımız derslerı bdaha soracaklarmı bıze
Sanırım sormuyorlar. Sadece kaldıklarımız için sınava giriyoruz.
Neyse kızlar ben evi sildim kaçıyorum. Bi kuaföre gidip kaşımı bıyığımı temizleyeyyim. Birde internet kafeye gidip çıktı almam lazım öpüldünüzzz
selam kızlar anca gelebildik doktordan her kafadan bir söz çıkıyor ya damarlarda sorun var dedi bugün ki
gecmıs olsun ... neyın var ...
teşekkürler nadide benim bişeyim yokta bebişin damarlarında bir şeyler olma ihtimali varmış
kız nadıa yım ben nadıde degıl
ıns bısey yoktur bebısınde kendını sıkma uzulme ıns yoktur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?