Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Benimkinin cinsiyeti daha belli değil canım. Haftaya gidince gösterirse belkim öğreniriz

Ayy bişiy anlatcam kızlar gülünn

Ofiste su sebili var sıcak soguk suyumuzu ordan alıoruz bi hafta önce patron su sebilinin fişini çekmiş gitmiş 1 haftadır yoktu ben geldim baktım çalışmıo fişiyle ugraş ugraş çalıştıramadım sebilcinin servisine kadar aradım tarif ettiler fln yok banamısın demedi 1 hafta ne çay ne kahve agzım kurudu çalışırken bugün patron geldi aa bunu niye açmadın dedi düğmesine bi bastı çalıştı Allahım beni bi gülme tuttu hala aglancak halime gülüomm malmıyım acaba

Çok unutkanım bide ben buaralar kızlar ya napmak lazım ki ona çok üzülüyorum biri bişey desin hemen unutuom

Son düzenleme:
çalışıomm desem ınanma
bıhtere baktımm bıtrdık onuda ne ızlıycem şimdık ben

:26: o ne laa
ınsaın kafası karışır

len kanga sız özelden ne halt karıştıyonuss

topıge gel o zmn bıhter bgn ne haltlar yedı bakıyım ...

alemsın kız ... dugme arkadaysa gormezsın tabı ...

3 saat 10 dk kaldı eve gıtsem bı yıkansam parfumlerımı sursem saclarımı kurutsam sonra yatsam maggıe yı okusam :26:

olur böle şeyler hacıı mal mıyım ne demek laa
bende kaşeyı kırdım bgun
ortak yanmdaydı bı sıçradı

geldım geldımmm

3 saat 10 dk kaldı eve gıtsem bı yıkansam parfumlerımı sursem saclarımı kurutsam sonra yatsam maggıe yı okusam :26:

bende bendeee
koceme dıyem saçlarıma fön ceksınyarın karşıya gtcem kardeşlerıme
parfüm benım işte yasak mesela boyaya zarar veerıo ama normaldede cok kullanmam cok cok nadır ama süreklı alıommm

He sorma ya arkasındada dügmesi varmış meger önündede bi ekranı var aç/kapa dügmesi varda ben arkasında yoktur die hiç bakmadıydım dumur oldum

maggıe ne kız?? Aşk mı konusu nasıl

sınemaya gtsek dedım işe yarar bişi yokkmaaşımıda aldım 2 hafta bırden geçen hafta sınava gıdınce alamamıştım
nasıl ıyı geldı

bende beğenmedım kıtabı yaacok az kaldı bıtsede kurtulsamm
snra 1453 fetih e başlıycam bıde mesnevi yı aldımmm o da cok kalın anacumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…