benim kızım yok başkasına bak sen
tamam ya ısteyenın bı yuzu vermeyenın ıkı yuzu napalım
yaaa sen nickinin anlamı anlat istersen merak ettim
Benimkinin cinsiyeti daha belli değil canım. Haftaya gidince gösterirse belkim öğreniriz
uğur böcüğüm napıyosunnn
selam kızlar anca gelebildik doktordan her kafadan bir söz çıkıyor ya damarlarda sorun var dedi bugün ki
yarasını deşmeee
çalışıomm desem ınanma
bıhtere baktımm bıtrdık onuda ne ızlıycem şimdık ben
:26: o ne laa
ınsaın kafası karışır
len kanga sız özelden ne halt karıştıyonuss
Ayy bişiy anlatcam kızlar gülünn
Ofiste su sebili var sıcak soguk suyumuzu ordan alıoruz bi hafta önce patron su sebilinin fişini çekmiş gitmiş 1 haftadır yoktu ben geldim baktım çalışmıo fişiyle ugraş ugraş çalıştıramadım sebilcinin servisine kadar aradım tarif ettiler fln yok banamısın demedi 1 hafta ne çay ne kahve agzım kurudu çalışırken bugün patron geldi aa bunu niye açmadın dedi düğmesine bi bastı çalıştı Allahım beni bi gülme tuttu hala aglancak halime gülüomm malmıyım acaba
Çok unutkanım bide ben buaralar kızlar ya napmak lazım ki ona çok üzülüyorum biri bişey desin hemen unutuom
3 saat 10 dk kaldı eve gıtsem bı yıkansam parfumlerımı sursem saclarımı kurutsam sonra yatsam maggıe yı okusam :26:
3 saat 10 dk kaldı eve gıtsem bı yıkansam parfumlerımı sursem saclarımı kurutsam sonra yatsam maggıe yı okusam :26:
bende bendeee
koceme dıyem saçlarıma fön ceksınyarın karşıya gtcem kardeşlerıme
parfüm benım işte yasak mesela boyaya zarar veerıo ama normaldede cok kullanmam cok cok nadır ama süreklı alıommm
sınemaya gtsek dedım işe yarar bişi yokkmaaşımıda aldım 2 hafta bırden geçen hafta sınava gıdınce alamamıştım
nasıl ıyı geldı
kocana mı dicen fön çeksin die
Ohh hadi gözün aydınnn, benmde 23günüm kaldı maaş almama hahahahaha :)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?