Böcük ben çalışmıyorum ama burdayım
9da kalktım.Evi temizledim.Çamaşırları yıkadım astım.Mutfak halımı makinada yıkadım onuda astım.Şimdi keyif yapıyorum
kızlar mısır hasladım simdi onu yiycem hımm sogumasını bekleyene kadar size bakayım dedim
böcükümm neredesin
boşwer 9 da kalkılır mı yaa dınlen yat keyıf yaappp
halı yıkama mak. cok yoruyoo ınsanı yıkamaya vereydın keşke
ellerıne sağlık
mandış senıde kaçırdımm
ohh afıyet olsunnn da nıye yazıon heeaçım benn
sen hamışsın dıye ben yazmıomsende yazma
sanada afiyet olsun bosver yine ev islerine adamıssın kendini kolay gelsin bende tatil dönüsü halı yıkamacıya verecem halılarımı camları yigenlerime hallettircem zaten diger isleri esim hallediyor :))
böcüküm hamis olsan yazmam gönder adresini özelden bana tatil dönüsü kargolarım bozulur deme annemin bahcesinden tazesini koparır pisirir yollarım bugün yollamam mümkün degil evden cıkamıyorum
tatile cok az kaldı yarın yolluk yapacam bavul hazırlıycam
mükemmel :))
gördüm face de bunu :)
durunun ilk hediyesi yolda yiycez hala paketi acmadım :)
bosver sen bugün niye calısmıyorsun normalde calısıyordun diye hatırlıyorum
yok canım çalışmıyorum ben ctesileri..
İşe girerken sıkı pazarlık yaptım :)
iyi yapmıssın ozaman cumartesi pazar evdesin hafta icide evde sayılırsın hem yakın hemde izin derdin yok keyfi takılabiliyorsun masallah
ayy bu arada kangamm kopardın benıdolaştırırsa bukle bukle olur ne güzel:)
benım kocam becerır cnm alıştı
sızınkılerde alışır
acaba dıom epılasyon aletımı versem bacaklarımı alır mı bende o ara kıtap okusamm
durunun ilk hediyesi yolda yiycez hala paketi acmadım :)
bosver sen bugün niye calısmıyorsun normalde calısıyordun diye hatırlıyorum
çamaşır makinasına attım canım..Ben halı yıkama makinası kullanmıyorum..Kendim yıkıyorum gerekirse :)
sanada afiyet olsun bosver yine ev islerine adamıssın kendini kolay gelsin bende tatil dönüsü halı yıkamacıya verecem halılarımı camları yigenlerime hallettircem zaten diger isleri esim hallediyor :))
böcüküm hamis olsan yazmam gönder adresini özelden bana tatil dönüsü kargolarım bozulur deme annemin bahcesinden tazesini koparır pisirir yollarım bugün yollamam mümkün degil evden cıkamıyorum
tatile cok az kaldı yarın yolluk yapacam bavul hazırlıycam
sınava girenlerin sınavları iyi geçmiştir umarım, ne sınavı vardı bugün yav uzak kaldım ben sınav sisteminden :26:
kangam benim saçlarım kıvırcığa yakın ondan dolaşırtırır bırakır makineyi içinde zaten benim gibi sıkıntılı
işin suyunu çıkarma istersen böcüşüm ne dersin
oyy afiyetler olsun duruya, hep böyle tatlı geçsin yolculukları, hayatı inşallahhh
gunaydınlarrr :79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?