Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Böcük ben çalışmıyorum ama burdayım

9da kalktım.Evi temizledim.Çamaşırları yıkadım astım.Mutfak halımı makinada yıkadım onuda astım.Şimdi keyif yapıyorum

kızlar mısır hasladım simdi onu yiycem hımm sogumasını bekleyene kadar size bakayım dedim

böcükümm neredesin

boşwer 9 da kalkılır mı yaa dınlen yat keyıf yaappp
halı yıkama mak. cok yoruyoo ınsanı yıkamaya vereydın keşke
ellerıne sağlık

mandış senıde kaçırdımm
ohh afıyet olsunnn da nıye yazıon heeaçım benn
sen hamışsın dıye ben yazmıomsende yazma

çamaşır makinasına attım canım..Ben halı yıkama makinası kullanmıyorum..Kendim yıkıyorum gerekirse :)

sanada afiyet olsun bosver yine ev islerine adamıssın kendini kolay gelsin bende tatil dönüsü halı yıkamacıya verecem halılarımı camları yigenlerime hallettircem zaten diger isleri esim hallediyor :))

böcüküm hamis olsan yazmam gönder adresini özelden bana tatil dönüsü kargolarım bozulur deme annemin bahcesinden tazesini koparır pisirir yollarım bugün yollamam mümkün degil evden cıkamıyorum

tatile cok az kaldı yarın yolluk yapacam bavul hazırlıycam

Geçen hafta sancım çok vardı temizlik yapamamıştım psikolojim bozulmuştu resmen.Şimdi erkenden temizliğimide yaptım yemeğimide pişirdim :))

doktorun tatile izin verdimi mandiş..Uzun yol sorun olmasın

sınava girenlerin sınavları iyi geçmiştir umarım, ne sınavı vardı bugün yav uzak kaldım ben sınav sisteminden :26:

kangam benim saçlarım kıvırcığa yakın ondan dolaşırtırır bırakır makineyi içinde zaten benim gibi sıkıntılı

işin suyunu çıkarma istersen böcüşüm ne dersin

durunun ilk hediyesi yolda yiycez hala paketi acmadım :)

bosver sen bugün niye calısmıyorsun normalde calısıyordun diye hatırlıyorum

oyy afiyetler olsun duruya, hep böyle tatlı geçsin yolculukları, hayatı inşallahhh

çamaşır makinasına attım canım..Ben halı yıkama makinası kullanmıyorum..Kendim yıkıyorum gerekirse :)

he yıkanablıo yanı:)
yok ben hayatta halı falan yıkamam verırım yıkarlar
parasyla değil mı

sağol cnmmm demen yeter
ıyı tatıller sana

harıka
kım aldı
face mınıye bende yksunyoksunuz

bende bılmım ne sınavı yanı unuttum:)

he anladım kıvırcıkkk ama normaldede beceremezmı bı denesın ıstersen
aa nıye öle dıyınkı yapabılırse yapsın
ben bı denetımm haftaya

gunaydınlarrr :79::79::79:

nadia nerdesın bacum sennn
gelsene

bıkaç resım ekleyebldım cok var aslında ama şuan fırsat bulamadımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…