Tamammm yaparızzz canımm beklerim tabi puff ztn bnmkinle kavgalıyız çöp alasım yok şuan
sel hadi hayırlısıı olsun, bende aslında ilk halasının aldıgı ayakkabıları gördüğümde cinsiyetini bilmiodum ama içimden erkek heralde die geçirmiştim neysee sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder inşallah hayırlı evlat olur.
Nadia saçma sapan sebeblerden kavga edioz işte çok gereksiz şeyler eklene eklene büyüyo canını sıkıo insanın
Dün benm kızdıgım aslında neydi biliomusun benim pazartesi dogumgünüm bayadır bi kumbaramız var içinde para biriktirioz ben çok atamıom Allah var 3-5 kuruş anca atmışımdır şimdiye kadar genelde sevgilim atıyo bayada birikti ben ilk başladımızda özel günlerimizde birbirimize hediye alırız bu parayla demiştim neyse bi hevesle şunu yaparız bunu yaparız die uzadı gitti çok heveslendik sanki milyarlar biriktiriomuşuz gibi buarada ben senelerdir yüzük istiodum hani sevgililer kendi aralarında farklı değişik yüzükler takar ya üniversitede okurken bütün çiftlerde vardı çok begeniodum sevgilimde inatla istemiodu ben takmam sevmiom öle şey başka bişiy begen başka bişiy alalalım fln modundaydı ki hep öle oldu geçen bundan 2-3 hafta önce geldi bana dedi ki aşkım dedi kumbaradaki parayla gidelim sana begendiğin o yüzüğü alalım dedi ama ben takmam bana almayalım dedi ay nası sevindim nası sevindim neyse dün yüzüge bakmaya gittik ordaki satıcı çıkardı yüzüğü denedim ben zaten ezelden begeniom yüzüğü nası aşkım dedim gösterdim çok kaba dedi başkada alternatif yok ve oda daha önceden beri bilio yüzüğü hani ilk defa görmedi tamam dedim çıkarttım yüzüğü çıktım dükkandan bana gelmiş beğendinse alalım ben hiç begenmedim çok kaba dio nası sinir oldum dalga geçer gibi neyse istemiomrum artık cidden bida bu konuyu açma dedim bütün akşam astım suratımı eve geldik yemek yicez ben bi köşeye oturdum ne yesek fln die ottan bktan sebebten gene tartıştık sora ben yemek yemedim bu sefer yemiorum die gene tartıştık öle saçma sapan uzadı gitti akşam uzun bi süre konuşmadık sora geldi sarıldı öptü fln kendince geçti ama ben uyuz oldum aynı şeyi geçen senede yapmıştı gittik yüzükçüye orda görevlinin yanında gene farklı bi yüzük için çok çirkin çok kaba fln die yorum yaptı hani gören orda ilk defa görüyo sancak 500 kere vitrinden baktık o yüzüge biz
böle saçma sapan bişiy yani
sel hadi hayırlısıı olsun, bende aslında ilk halasının aldıgı ayakkabıları gördüğümde cinsiyetini bilmiodum ama içimden erkek heralde die geçirmiştim neysee sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder inşallah hayırlı evlat olur.
Nadia saçma sapan sebeblerden kavga edioz işte çok gereksiz şeyler eklene eklene büyüyo canını sıkıo insanın
Dün benm kızdıgım aslında neydi biliomusun benim pazartesi dogumgünüm bayadır bi kumbaramız var içinde para biriktirioz ben çok atamıom Allah var 3-5 kuruş anca atmışımdır şimdiye kadar genelde sevgilim atıyo bayada birikti ben ilk başladımızda özel günlerimizde birbirimize hediye alırız bu parayla demiştim neyse bi hevesle şunu yaparız bunu yaparız die uzadı gitti çok heveslendik sanki milyarlar biriktiriomuşuz gibi buarada ben senelerdir yüzük istiodum hani sevgililer kendi aralarında farklı değişik yüzükler takar ya üniversitede okurken bütün çiftlerde vardı çok begeniodum sevgilimde inatla istemiodu ben takmam sevmiom öle şey başka bişiy begen başka bişiy alalalım fln modundaydı ki hep öle oldu geçen bundan 2-3 hafta önce geldi bana dedi ki aşkım dedi kumbaradaki parayla gidelim sana begendiğin o yüzüğü alalım dedi ama ben takmam bana almayalım dedi ay nası sevindim nası sevindim neyse dün yüzüge bakmaya gittik ordaki satıcı çıkardı yüzüğü denedim ben zaten ezelden begeniom yüzüğü nası aşkım dedim gösterdim çok kaba dedi başkada alternatif yok ve oda daha önceden beri bilio yüzüğü hani ilk defa görmedi tamam dedim çıkarttım yüzüğü çıktım dükkandan bana gelmiş beğendinse alalım ben hiç begenmedim çok kaba dio nası sinir oldum dalga geçer gibi neyse istemiomrum artık cidden bida bu konuyu açma dedim bütün akşam astım suratımı eve geldik yemek yicez ben bi köşeye oturdum ne yesek fln die ottan bktan sebebten gene tartıştık sora ben yemek yemedim bu sefer yemiorum die gene tartıştık öle saçma sapan uzadı gitti akşam uzun bi süre konuşmadık sora geldi sarıldı öptü fln kendince geçti ama ben uyuz oldum aynı şeyi geçen senede yapmıştı gittik yüzükçüye orda görevlinin yanında gene farklı bi yüzük için çok çirkin çok kaba fln die yorum yaptı hani gören orda ilk defa görüyo sancak 500 kere vitrinden baktık o yüzüge biz
amacı ne bunun ya ?
sınır olunmayacak bı dururm degılkı mutlucum ... sende bıraz tavır yap anlasın hatasını
Poff sıkıldım valla tavır mavır yapmaktanda nebilim ya gerçekten begenmiyo yüzüğü ya da gıcıklına mı yapıo ne bütün hevesim gitti zaten şimdi alsa gelse içimde bi heves kalmadı(
Zaten şu özel günler geldimi çok uyuz oluom milletin sevgilleri kocaları ne romantik benimki kalas bu konularda hediye fln alcagında hiç kendi süpriz yapmaz beni götürür biyere zorla begendirir alır ya da öle geçiştiririz hiç öle ne bi yemege çıkarız ne bişiy yaparızbu dogum günümdede çalışıo gece 11de bitiyodu işi bana gelmiş 9da çıkcam senin için pazartesi dio sanki 9 çok erken bi saat ya ya da sanki bişiy yapcaz mal mal otururuz uyuz oluorum valla artık
ne desem bılemedım hayatım adam kendını bellı edıyor ıste ıyı dusun
kızlar bıraz makarnamız var yanına ne yemegı gıder bana bı akıl verın ya
yok bebegım ya bzım eskı evımızı kendıme gore dosemek bsıler yapmak ıstıyorm ondan beraber lıste yapalım dedım
slm cnm h geldınnnnselam herkse
Kızlar büyük ihtimalle oğluşum oluyor
he anladımcnmm dedım nolıy
slm cnm h geldınnnn
mipili gelıoo desene
ben demıştımmm
mutlu sız aynı evde mı yaşıyonus:26:
pof işte özel gün kavramı yok adamda ama hiç görmemiş ki ailelerinde yok ben ilk çok şaşırmıştım hiç doğum günü fln kutlamıolar geçen kardeşinin doğum günüydü aradım akşam kutlıyım die uyuyomuşbiz hiç öle pasta masta kesmeyiz dedi şaşırdım öle kutlu olsun diyip öpüp geçiolarmış benmde küçüklümden beri hep kutlanır doğum günüm hazırlıklar yapılır hediyeler alınır beraber oldugumuzdan beri kendi dogum günümdede pasta fln alıo Allahtan onun dogum günündede ben alıorum bi kaç kez süpriz fln yaptım onun doğum gününde ölece oda biraz biraz alıştı hediye alır hep ama süpriz değil ihtiyacım olan bişey vardır mesela onu alır bu doğum günü hediyen fln der alıştım aslında bunlara ama tabi şöle güzel romantik bi yemek yemek isterdim sevgilimle başbaşa bi kaç ay önce konuşmuştuk bu konuyu böle böle olsa negüzel olur fln die oda evet dedi yaparız bizde ama işim çok geç bitiyo dedi yazları daha erken bitiyo yazın kutlayalım bütün özel günleri dio öle şey mi olur Allah aşkına ben Şubattaki yıldönümümü temmuzda mı kutlıyım he dedim geçtim :))
Makarnanın yanına herşey gider başka neyiniz var yapılcak sebze fln?
Yok canım aynı evde yaşamıoruz ama haftada bi kaç gün beraber kalıoruz bazen evdeki insanları kafam götürmüyo çok kalabalık oluo kızlar arkadaşlarını dolduruyo fln sevgilim tek başına yaşadığı için gidip onda kalıorum bi anahtarıda bende öle yani.
teşekkür ederim bacılar hepinize ama 15 gün sonra kesinleşecek erkeğe benziyor dedi
bana kızmayın ama bu devırde kız cocugu zor umarım erkek olur ...
evet dediğin gibi çok zor kız çocuğunu korumak özellikle. ama ben ayırd etmiyorum yine hayırlısı olsun
çok özel olacak ama aılen bu duruma bişi demıyor mu
kusura bakma bana cok ters gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?