Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

boşver hayırdır

mutluluk hani dedin ya gece ne iş yapıyor diye pisliğine çektim bir an böcük yanlış anlamasın sadece benim pisliğimden :)

Siz hayırdır deyince keyifsiz olmamın sebebini anlatayım dedim..

Yazdım sildim sürekli..Aslına bakarsanız bazı gözardı ettiğim şeylerin aslında önemli şeyler olduğunu düşündüm..Sırf huzurlu olmak için sustuğum görmemezliğe geldiğim şeylerin aslında can sıkıcı şeyler olduğunu farkettim..Cuma gününden bu yana..

İş yerimde evet rahatım..Ama farkettimki bazı şeylerd kendimi bastırdığım için rahatım..Geleceği düşündüğüm için..Çocuğum olduğunda burda rahat olacağımı düşündüğüm için..Farkettimki kendimden inanılmaz derecede ödün vermişim ben ya

Kafam karışık anlıyacağınız..Toparlıyamıyorum bile

Canımm biri senin canını sıkmış anlaşılan bunları düşünmeye başlamışsın açık açık anlatsana boşver hem rahatlarsınn hem de belkim bi nebze olsun destek olmaya çalışırız sana

boşver ödün vermeden çalışabileceğiz iş malesef nadir bulunur artıları fazla ise işinin canını sıkmamalısın

evet ben ondan :)

Kendini bastırarak kendi kendine rahat olduğunu düşünme. Bırak kendin ol ve öyle rahat olmayı dene canım.
iş gerçekten bir kadın için çok önemli çünkü gününün yarısı orada geçiyor

10 yıldır yapıyorum bu mesleği..En son kızlar bilir uzun süredir çalıştığım iş yerimden (ücret sıkıntısı olduğundan) evliliğimi gerekçe gösterip ayrıldım..
O günden sonra başvurduğum iş yerlerinde hep seçen kısım oldum..Ama iş yerleri ya az maaş veriyorlar..Yada saçma sapan insanarla muhattap ediyorlar..Mandişin dediği gibi heriş yerinde olabilecek şeyler bunlar..

Buraya görüşmeye gelirken aslında evde çizmek üzere proje almaktı niyetim..Ek iş gibi...Başka işte bulup borçları toparlamak.Bebeğim olduğunda evden çalışıp bebeğe bakmaktı niyetim..

Ama patron öyle böyle derken full time çalışmamı önerdi.Hemde piyasaya göre iyi bir ücretle..Hem şehir merkezinde..Hem evime yakın olunca..Birde vaatler güzel olunca başladım..

Bu aya kadar anlatılan işlerin (iş yeri için) hiç biri olmadı.Dedim adam çok iyi , çokda iyi niyetli, başka işe bakmadan devam ettim..

2. ayımda sigortamı yatıramadıklarını mahçup olduklarını bahsetti patron..Bende eşek değilim ya adam iyi niyetli sonuçta..Gelecekmaaşınıza eklerim dedi..Çok önemli değil dedim..Sonuçta eşimden sigortayı kullanabiliyorum...(demez olaydım..)

O gün bugün sigortam yapılmadı.

Cuma günü iş görüşmesine gelen birine, benimle yaptığı tarzda görüşme yaptı..Sigortadan falan bahsetti..Bazı ince noktalarına içerledim bu görüşmenin..

Elim hala başka iş bakmaya gitmiyor..Hala içimden ama adam iyi niyetli diyorum...

Eğer yeni elemana hemen sigorta yapılırsa konuşacam.

Ama rahatımda of yaa kafam karışık..

bence biriktirmek beklemek yerine güzelce kibarca hatırlat vaadlerini en azından sigortayı emekliliğine yansıdığından primlerin ödenmediği için emeklilik vaktinin uzadığından ne zaman yapabileceğini filan sor bence kibarca biriktirmek içinde patlamana neden olur talep te bulun bence bazı şeyleri yavaş yavaş

2-3 aydır işleri iyi ama para alma konusunda sıkıntısı vardı şirketin..Kendi kendime dedim..Adamı ben görüyorum parası yok şimdi bişey demeyeyim..Düzelsin konuşurum diyordum..Ama şimdi yeni bir eleman olunca..Birde sigorta yapılırsa ki mutlaka yapılır.Ozaman konuşucam diyorum hala..Ama en kısa zamanda bu konuşmayı yapmalıyım farkındayım

boşver hayırdır

mutluluk hani dedin ya gece ne iş yapıyor diye pisliğine çektim bir an böcük yanlış anlamasın sadece benim pisliğimden :)

uwwww yenı düştü jetonn
napak baktı para yok adamı gece işe yolluyommmtöbe töbeee

bence hemen bugun demelısın geçen senın günler başkası senı buda patronsa hayatta düşünmez cnm

banada asıstan aranıoo bulamıyoruz ama ben ıstemıyorum aslında eğer olursada hıc iş etmem elımıde sürmem yenı gelen burda tatlı oluyo o bakımdan ve cıkarım işten zaten
en zora düşersem zam ısterımmm

düşünmediğini anladım zaten..Benim iyi niyet diye düşündüğümünde başka birşey olduğunu düşünüyorum şimdi..

o yüzden boşver kibarca duyurmalara< konuşmalara başlamalısın tamam durumu kötüyse zaman verirsin karşılıklı iyi niyetler ölçüsünde ama bunu bilmesi için konuşman lazım sustukça unutur hatırlamaz seninde istemediğini düşünebilir

haklısın mandiş..Bu konuşmayı yapmalıyım..

Boşver bencede kızlar haklı geç bile kalmışsın bence kibarca kırmadan yavş yavaş sok lafını, elin adamı ne kadar iyi niyatli olursa olsun seni düşünmez yarın yeni eleman gelince ona sigorta fln yaparlarsa iyice üzülürsün

haklısınız canım konuşacam..

Saolun kızlar...

Bu konuyu kendime bile dile getirmiyordum moralim bozulmasın diye..İyi oldu sizlerle konuşmam..Sanırım çok hassas olduğum şu dönemde hassaslığım işime yaradı

düşünmediğini anladım zaten..Benim iyi niyet diye düşündüğümünde başka birşey olduğunu düşünüyorum şimdi..

ne kadar ıyı olursan onlar o kadar senı enayı yerıne koyuyoo
şekıl a ben
ocak ayında zam yapacaktı hala sesımı cıkarmıyorum üstüme mıllete 2.zammı verdı gene sustum çunku onun dışında bana maddı olarakta yardımcı oldu
onun yerıne saydım ama bende haftaya konuşcam cnm
sustukça ıhtıyacın yok sanıyorlar bıde eşim çalışmıyordu mecburdum susmaya
yenı elemana kadar verdıklerıne göre demekkı para var o zaman bana zam yap demı
onca işi edıom bıde oturuyomm yenı gelen olursa her işi o etsınde görelım

evet canım susunca kabullendik sanıyorlar..Konuşma zamanı geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…