- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
iyiyim bende sipidim grip olmuşum ve ilaç kullanamıyorum :)
dimi ya en güzel kısmıda o ya işte
7:
kesınlıkle
kocem akşam gıttı gene
sabaha karşı uyandım kolumu attım koca yok tabı o an kavrayamadım olayı dıom ahh gene tv karşısında uyyakaldı
tam kalkcaktım dedım napıyon hacı koca gıttı yaa
özledım ama yaa bugunde gelemıycek sanırsamm
çok sağol canım. eşimde şansını denemek için girecek. servis yetkilisi sınavına girecek 45 TL yatırdıbence sende kaçırma yatır derim
günaydınlar herkesciklere
Sipidimmmm sende mi burdasın kız
Böcükkk ne iş yapıyodu senin koca neden geceden gidiyo?
İnşallah hayırlısı olur canım ben yatırmadım geçen cuma sondu neyime güveniosam, bıktım sınavlara para saçmaktan halkbankasının sınavına girdim temmuzda çok zordu bide saf gibi müfettiş yardımcılına girdim gene neyime güveniyosam belki seneye girerim ders çalışlmaktan sınava girmekten gına geldi hiç istemiorum(
Bide aslına bakarsan bu işyerimde daha yeniyim maaşım çok aman aman iyi değil ama mesai saatlerim çalıştığım insanlar iyiler çok şükür tek vesaitle gelip gidebiliorum merkezi bi yer bide burda çok şey öğreniyorum, tamam daha fazla gevelemeyim ben hiç bankacı olmak istemiyorum enazından şuan zaten sınavı geçebilceğim bile meçhuldü.
Günaydın cnmm, hoşgeldin
İnşallah hayırlısı olur canım ben yatırmadım geçen cuma sondu neyime güveniosam, bıktım sınavlara para saçmaktan halkbankasının sınavına girdim temmuzda çok zordu bide saf gibi müfettiş yardımcılına girdim gene neyime güveniyosam belki seneye girerim ders çalışlmaktan sınava girmekten gına geldi hiç istemiorum(
Bide aslına bakarsan bu işyerimde daha yeniyim maaşım çok aman aman iyi değil ama mesai saatlerim çalıştığım insanlar iyiler çok şükür tek vesaitle gelip gidebiliorum merkezi bi yer bide burda çok şey öğreniyorum, tamam daha fazla gevelemeyim ben hiç bankacı olmak istemiyorum enazından şuan zaten sınavı geçebilceğim bile meçhuldü.
Günaydın cnmm, hoşgeldin
Buarada siz nasıl pro üye oldunuz benimde nickim altın harklerle yazılsın istiyorumm
tatilde mi kaptın şifayı dikkat et kendine artık canım
kızçeler ben çıkıorummm görüşürz bnm topiğe de beklerimmm
Günaydın cnmm, hoşgeldin
belli yaş sınırı var yaşın kurtarır ise seneye girersin
ve işinden memnunsan ne gzel ama işini yapıp az maaş alıyorsan değiştir derim
Günaydın kızlar...
Nasılsınız
Speedy eşinle aran bozukmuş dün neyseki tatlıya bağlanmış..Sevindin adına...
Böcük eşin çalışıyor geceleri sıkacan dişini artık..
Mandiş geçmiş olsun..
Mutluluk, yorgun, sel
evet biliyorum canmm yaştan 1-2 sene daha kurtarırım heralde işimden memnunum ama daha yeniyim dediğim gibi düşük başladım ama anlaşmamıza göre 5 ay sonra artcak bakalım bende bekleyip görcem inşallah hakkımda hayırlısı olur. Ağzımın payını alıp seneye girerim bende heralde:)
gtmışsın işteböcüğümmmm kaçmadım işteee bak
sonuçta alacak artık. düzenli bir hayat olacak Allahın izniyleç
korka kız daha önce de tek kalıyordun sen
iyiyim bende sipidim grip olmuşum ve ilaç kullanamıyorum :)
dimi ya en güzel kısmıda o ya işte
he ya böcük kocalar eve gelip yemek yapıyor kadınlar yiyor ne güzel dimi :))
ösym özelleştirilirse hayatımı organlarımı bile ipotek ederek ihaleye girmeyi planlıyorum
Günaydın cnmm, hoşgeldin
Günaydın kızlar...
Nasılsınız
Speedy eşinle aran bozukmuş dün neyseki tatlıya bağlanmış..Sevindin adına...
Böcük eşin çalışıyor geceleri sıkacan dişini artık..
Mandiş geçmiş olsun..
Mutluluk, yorgun, sel
Buarada siz nasıl pro üye oldunuz benimde nickim altın harklerle yazılsın istiyorumm
ınş cnm
hee alışıkıım sıkıntı hıc cekmıyorumm
hatta rahatım dıyebılırım
o varken kıtap okutmuyordu sımdık okuyabılıyorummmm duymasında
sen nerelerdeydin boşver
Boşverr hoşgeldinn tatlımm nerelerdeydin görünmüosun epeydir
Hoşgördüm canım...
Keyifsizdim biraz canım. Uğramadım o yüzden
yine kocam gitsin temizlik yapcam
kocam gitsin kitap okucam deme al zamanında çok söyledin kocan kaldı başına
azcık adamın kıymeini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?