günaydın arkadaşlar öncelikle mektubuma başlamadan önce dün destekleriniz için teşekkürü bir borç bilirim
dün akşam üstü yine aradı işten çıkmadan bizimkinin şeflik sınavı var bir türlü günü belli olmuyordu. dün açılmış 28 Nisan söyledi çığlık atmamak için kendimi zor tuttum hep bunu bekliyordu çünkü.inanılmaz mutlu oldum.
şimdi bu hafta o bahsettiğim işle görüşmeye gideceğiz 24 kasımda ziraatin sınavına 28 nisan da da kendi sınavlarına girecek. Rabbim hangisini bize uygun görür ise hangisi hayırlı ise o olsun ..
kavgamıza gelince ben telefonda yine sıcak konuşmadım tamam dedim kapattık akşam maç izleyelim tophaneye gidelim dedi tamam dedim eve gidelim bakarız.
eve gittik 1 saat konuştuk tüm istemediklerimi saydım ağzını açamadı.. şartlarım biraz ağır bir daha oyun oynamak yok dedim açmıcaksın pc yi arada int için açar 1 saat takılırsın falan dedim.
epey konuştuk gerçi ben çok doluymuşum o fazla konuşmadı ben saydırdım. 10 da tophaneye gittik gayet sıcak samimi 1 de evdeydik yattık zaten hemen inanılmaz uykum gelmişti. başka da bişey konuşmadık
bide bir daha böyle bir şey olur ise asla konuşmam seninle bilmiş ol dedim :44:
sipidi tatlıya bağlanması güzel olmuş aslında doğru olanı yapmışsın konuşmak en iyisi :)
ikimizin içinde konuşmamak çözüm olmuyor en uç sınıra kadar susabiliriz hiç problem değilbide ailelerin yanına gidelim hiç bir şey yok gibi. kapıdan çıktığımız anda aynı surat devam eder.
kavga da ikimiz de sınır tanımıyoruz. öyle böyle çözüldü işte inşallah bir daha da olmaz
inşallah bir daha olmaz ama olursa uzatmadan hemen çek kenara sipidi ozaman :))
kavgada sınır tanınımak nekadar inatçıyız ya paylaşamadığımız şey önemli olsa gam yemiycem gereksiz yere suratlanıyoruz :)))
bu arada iş içinde mutlu oldum inşallah Allah en hayırlı olanını kazanmayı nasip eder
sipidim sızın adınıza sevındım cnm konşarak halolmuycak mesele zaten yokturama işte arada oluyoo güzelde oluyo demı
iş içinde hayrlısı olsun cnmmm
çok sağol canım. arada böyle küsüp barışmak iyi oluyor kıymet anlaşılıyor
Günaydınn kızlarr,
Speedy hadi gözün aydın çok sevindimm aranızın düzelmesine ayrıca eşinin iş olayına inş hakkınızda hayırlısı olur cnmmBuara etrafımda kim varsa 24 kasımda ziraatın sınavına giriyor bende inatla girmedim milyon dolar maaş alıom ya para fazla gelio ondan Eşin ziraat sınavına hangisi için gircek? Bende girsemiydim acaba ablamda gircek benim ablam için para yatırmaya gittim bende mi girsem die düşündüm sonra bide bu sene toplam sınavlara verdiğim paraları düşündüm sonuçlarını düşündüm ve girmemeye karar verdim çok düşünceliyim demi
kesınlıkle
kocem akşam gıttı gene
sabaha karşı uyandım kolumu attım koca yok tabı o an kavrayamadım olayı dıom ahh gene tv karşısında uyyakaldı
tam kalkcaktım dedım napıyon hacı koca gıttı yaa
özledım ama yaa bugunde gelemıycek sanırsamm
günaydınlar herkesciklere
Sipidimmmm sende mi burdasın kız
iveeet ben heryerdeyim..
sen geçen neden yazdın sonra kaçtın sipaydiye yardım konusunda
Kız kendi sohbet topiğime bile pek bakmıorum arrtık ne bilim işteee :18:
bir süre zor gelir alışmak..
olsun paralar gelsin onunla birlikte maddi durumu düzeltin
günaydınlar herkesciklere
Sipidimmmm sende mi burdasın kız
Günaydınn kızlarr,
Speedy hadi gözün aydın çok sevindimm aranızın düzelmesine ayrıca eşinin iş olayına inş hakkınızda hayırlısı olur cnmmBuara etrafımda kim varsa 24 kasımda ziraatın sınavına giriyor bende inatla girmedim milyon dolar maaş alıom ya para fazla gelio ondan Eşin ziraat sınavına hangisi için gircek? Bende girsemiydim acaba ablamda gircek benim ablam için para yatırmaya gittim bende mi girsem die düşündüm sonra bide bu sene toplam sınavlara verdiğim paraları düşündüm sonuçlarını düşündüm ve girmemeye karar verdim çok düşünceliyim demi
alışırım cnm sorun yok gayet rahat ama uyanmazsam uyanırsam uzun süre uyyamıom ve tırsıommm
daha bı ay sonra ancak alacak 15 ınden 15 ıneymış maaşları
sağol cnm h geldın bılıyom yazıp kaçcan ama olsun
ıyı düşünmşsün
inşallah yaşamayızkimse de yaşamasın..
amin canım inşallah. 7 ay daha sanırım maddi açıdan dişimiiz sıkacağız Allah büyük. sen nasılsın _?
çok sağol canım. arada böyle küsüp barışmak iyi oluyor kıymet anlaşılıyor
mandışım sorma kadınları sabah 10 11 arası gören temız gadun sanır 11 den sonra sokağa bı çıkıyorlar gece yarısı gerı gırıyorlar
kocaları gelmış,cocuklar okuldan gelmış umurlarından değil
hele o cocuklara acıyorum resmen yaa 1 yaşına basmadan hepsı sokakta taşındığmdan berı bu böle
ne biçim analar var yaa
yakın parklar var götr orda 1 2 saat tmm ne öle geceyarına kadar
ben ınanıyorum sadece kışın karda falan kocaları sıcak yemek yıyo zavallılarr
ben 2 tanesının evıne gıttım 3 yılda ılk defa daha gıder mıyım yaa
bıde kokoşlarkı sorma gören temız sanır ancak kendılrıne süs püss
Günaydınn kızlarr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?