Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bu arada bızım Ela HANIM yürüyor artık
daha dün gıbı doğduğu zaman ne cabuk büyüyor bebeler yaa10.ayında başladı yürümeye ablası gıbı erken yürüdü
geçen hafta bana geldıler
ortalığı topladım ona göre ayarladım
oturma odamdakı sehpanın üstünü toopladım cekmcelerı karıştırıyo bıde zıllı cok yaramas oldu ama şükür uykusu ıyı
köye gıderken falan hıc zorluk cıkarmamış hep uymuştu

maaşallah Ela'ya

Çocuk dediğin biraz yaramaz olur zaten..Hiç sevmem öyle köşede süs bebek gibi oturan bebekleri :)

Benim görümcede doğurdu en sonunda 41. haftada

maaşallah Ela'ya

Çocuk dediğin biraz yaramaz olur zaten..Hiç sevmem öyle köşede süs bebek gibi oturan bebekleri :)

Benim görümcede doğurdu en sonunda 41. haftada

bende ama benım büyük abmın cocukları öle oluyo cok uslu oluyolar yaa
koy ölece dursun öp sık hıc ağlamazlar anasıda zaten tembel
diğer erkek yeğenımın annesı calıskan mesela cocukta cok yaramaz
annem hep der Rabbım dağına göre kışını verır dıye

albume resım ekledım ama sanrım eklenmedı

neyı oldu cnm ALLAH analı babalı buyutsun cnm
adı nee

Gördüm resimleri canım..Maaşallah ne tatlı olmuş öyle...

Görümcemin oğlu oldu..Adı kayra...Resimleri gördüm tombiş bişey...

Gördüm resimleri canım..Maaşallah ne tatlı olmuş öyle...

Görümcemin oğlu oldu..Adı kayra...Resimleri gördüm tombiş bişey...

he eklenmış şükür hata dıyıp durdu da
cocukların hepsı tatlı yaa

adıyla yaşasın adıda cok güzelmış
artık bı çeyrek takarsın
çeyrekte 170 tl olmuşdünde görumcek aradı kocemı benıde ıstedı
ehlıyetımı aldığımı dedı eşi tebrık koydu bana aslında küstük ama neyse dedım konuştum
bı tane ablası var eşim üzülmesın ıstedım

Evet çeyrek gitti :))

Bayramda ordayız..Bayram bize pahalıya patlıyacak...

Az önce yemeğe gittim..Gittiğim yerde cam kenarında hem dışarı izliyorum hem yemek yiyorum..İşlek bir cadde üzerinde...

Kaldırım çalışması var karşı kaldırımda..İple sınır yapmış işçiler..Okul dağılıyor..Küçük bir ilköğretim öğrencisi kaldırım çalışmasının göbeğinden yürüyor.Karşıya geçecekken uçarak düştü zavallım.İpi farketmemiş..Canı çok yandı sanırım dizini tuta tuta gitti..

Yine aynı kaldırımda bir kadın gördüm bir çocuk kuçağında 1-1,5 yaş civarında..Birde kız çocuğu var elini tutuyor.3 yaşlarında sanırım oda..Birden bez çıkardı.Kız çocuğunun eteğini çıkarıp bezi taktıŞok oldum..Ulu orta yaptı bunu..Kıyıya köşeye geçsene kadın dedim içimden..

Bunları izlerken çaprazımda oturanlara gözüm çarptı..50 yaşlarında bir adam 45 yaşlarındada bir kadın..El ele oturuyorlar.Konuşuyorlar gülüyorlar.Adam hayran hayran bakıyorlar..Sevgiliydiler kanımca...Hep gençleri görüyoruz ya böyle garip geldi

Sonuçta eşimin yeğeni geri dönüşümü düşünmüyorum..( döneceğinide) Canı saolsun..

6 saat mesafede canım..Balıkesir Bandırmada

yanı ama genelde dönüşüm olur:)

ben cok sevıom balıkesiri

ayy zavallımm yaa nasıl canı yandı kımbılır

kadınada yuhhanne var annecık varterbıyesız yaaa

ne güzelyaşlı çifti beğendımde evlı olanlarda bunu görmek pek mümkün olmuoo

Böcük tabi genelde dönüşüm oluyor..Ama hatırlarsan benim görümce bana düğünde fırın aldı sözde..Taksitleri biz ödedik..Almasın boşver :)))

sanırım kervansarayın manzarası akşam o yere yapışanlardan biri de ben olmak üzereydim halbuki ipi çektiklerini tüm gün gördüm gözümün önündeydiler :)

birde dün metal antika arayan aletler varya onlarla bişiyler aradılar orada mezar filan dediler camdan onları dikizledim diyemi beni korkuttular yoksa ciddilermii bilmiyorum

ciddimisin..

Anam dedektörle mezarmı bulunurmuş..Tırstım hee

ne güzel aşk ya bayılıyorum böyle yaşlı insanların birbirine olan aşkına.
içime daha fazla umut oluyor daha mutlu oluyorum

Boşwer ; sen ne çizimi yapıyorsun hangi programı kullanıyorsun az önce gözümden kaçmış şimdi bir daha gittim geçmişe öyle gördüm sanırım meslektaşız

Boşwer ; sen ne çizimi yapıyorsun hangi programı kullanıyorsun az önce gözümden kaçmış şimdi bir daha gittim geçmişe öyle gördüm sanırım meslektaşız

Autocad kullanıyorum çoğunlukla..

Ama solidworks,UG ve birazda Catiada kullnıyorum..

Meslektaşmıyız çok güzel

Sen hangi programı kullanıyosun

Autocad kullanıyorum çoğunlukla..

Ama solidworks,UG ve birazda Catiada kullnıyorum..

Meslektaşmıyız çok güzel

Sen hangi programı kullanıyosun

süper benimde devamlı kullandığım program Autocad

ama Masterchef , Solidworks ; TR3Dmax kullanıyorum.

evden nasıl çalışabiliyorsun ben mutfak sektöründe çalışıyorum

benim işim evden olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…