amin diyeceğim ama kısmet. ben dr gittim bana rahim kalınlaşması var dedi yani bu demek oluyor ki pat diye hamile kalmam zor
ama umrumda değil diyebilirim.
çünkü bizim bebek istediğimiz falan yok (kendimi böyle avutuyorum işte) şu zaman şöyle olacak diyebilecek kadar planım olsa idi belki düşünürdüm.
ama şimdi düşünmek istemiyorum
Eğerki yaşım biraz daha küçük olsa belki biraz daha beklerdim.Ama malesef acele etmem lazım
yaş iş meslek kariyer hiç birisi etkilemiyor bana kalırsa hissetmek lazım.
mutlaka her kadının yaşaması gereken mükemmel bir duygudur Rabbim kimseye aratmasın
yaş etkiliyor ya..Çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum.Bu yüzden gecikiyorum.Enerjim olsun onunla oynamak için..
40'a merdiven dayadın sanırım
ilaçların bitsin inşallah olacak işte.
tabi dayadım merdiveni çıkıyorum 40'a
daha dur gençsin evelAllah 1. yapar sonra 2. düşünmeye başşarsın
1. yi yapalımda 2. ye Allah kerim artık :))
bak ben 1. yaptırdım sana 2. bile düşündüm. üstüste en güzeli bir anda büyür gider kardeş kardeş
akşam evde tekim. eve gidip ne yapsam aslında böyle uyuşuk uyuşuk tv izleyesim var 1 saat kadar spor yaıp sonra verdiğim kalorileri geri alıyım diyorum
bunu ekleyecektim unuttum.
Eki Görüntüle 522488
benim kocamda böyle gitse bi yerlerede ben özlesemde gelse ne güzel olur he
sipidin cok hoşmş ama o şekıldede domates bulmak zor
ne yaratıcı ınsanlar var yaa
niye bildiğin çeri domates büyük marketlerde dolu
çok sağol canım. arada böyle küsüp barışmak iyi oluyor kıymet anlaşılıyor
iveeet ben heryerdeyim..
sen geçen neden yazdın sonra kaçtın sipaydiye yardım konusunda
iyiyim bende sipidim grip olmuşum ve ilaç kullanamıyorum :)
dimi ya en güzel kısmıda o ya işte
he ya böcük kocalar eve gelip yemek yapıyor kadınlar yiyor ne güzel dimi :))
ösym özelleştirilirse hayatımı organlarımı bile ipotek ederek ihaleye girmeyi planlıyorum
tatilde mi kaptın şifayı dikkat et kendine artık canım
düşünmediğini anladım zaten..Benim iyi niyet diye düşündüğümünde başka birşey olduğunu düşünüyorum şimdi..
Sonuçta eşimin yeğeni geri dönüşümü düşünmüyorum..( döneceğinide) Canı saolsun..
6 saat mesafede canım..Balıkesir Bandırmada
Bunları izlerken çaprazımda oturanlara gözüm çarptı..50 yaşlarında bir adam 45 yaşlarındada bir kadın..El ele oturuyorlar.Konuşuyorlar gülüyorlar.Adam hayran hayran bakıyorlar..Sevgiliydiler kanımca...Hep gençleri görüyoruz ya böyle garip geldi
sanırım kervansarayın manzarası akşam o yere yapışanlardan biri de ben olmak üzereydim halbuki ipi çektiklerini tüm gün gördüm gözümün önündeydiler :)
birde dün metal antika arayan aletler varya onlarla bişiyler aradılar orada mezar filan dediler camdan onları dikizledim diyemi beni korkuttular yoksa ciddilermii bilmiyorum
benim kocamda böyle gitse bi yerlerede ben özlesemde gelse ne güzel olur he
yaş etkiliyor ya..Çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum.Bu yüzden gecikiyorum.Enerjim olsun onunla oynamak için..
Ayrıca saksıda yetiştirende çok var.Çok şık duruyor :)
evleneli az olmuş spidi, öncesi uzun muydu çıkma döneminiz, değilse hani herkes gibi zaten yaşayarak aşacaksınız, yani zamanla aşanlar gibi. ama seninki kolaymış yine bak gıkı bile çıkmamış, ben öyle olsaydı hiç üzmezdim kendimi, keçinin önde gideni olduğumuzdan ikimiz de çok çektik çook... aslında hiçbir şey değişmiyor, insan taktiklerini geliştiriyor bir de karşısındakinin iyi niyetinden zamanla tamamen emin oluyor, alınganlıkları kalmıyor. normalde alıngan tipler de değiliz ama bu ilişki durumları insanı halden hale sokuyor:))))
---------------------
yardım mı topluyon hayırdır spidi
---------------------
kocasından kapmıştır
bak ben 1. yaptırdım sana 2. bile düşündüm. üstüste en güzeli bir anda büyür gider kardeş kardeş
akşam evde tekim. eve gidip ne yapsam aslında böyle uyuşuk uyuşuk tv izleyesim var 1 saat kadar spor yaıp sonra verdiğim kalorileri geri alıyım diyorum
bunu ekleyecektim unuttum.
Eki Görüntüle 522488
bana bakın okuyup durmayın yazın
uğur böcüğü+, yorgun savaşçı, mandalina01+, chiitlenbik+
ama bunlar daha dar uzun gibi geldi bana fotodan mı öyle gördüm acep :44: aman domates dediğin büyük olacak çanakkale domatesi yarıp yiyeceksin hiç uğraşmadanniye bildiğin çeri domates büyük marketlerde dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?