Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Eğerki yaşım biraz daha küçük olsa belki biraz daha beklerdim.Ama malesef acele etmem lazım

Eğerki yaşım biraz daha küçük olsa belki biraz daha beklerdim.Ama malesef acele etmem lazım

yaş iş meslek kariyer hiç birisi etkilemiyor bana kalırsa hissetmek lazım.
mutlaka her kadının yaşaması gereken mükemmel bir duygudur Rabbim kimseye aratmasın

yaş iş meslek kariyer hiç birisi etkilemiyor bana kalırsa hissetmek lazım.
mutlaka her kadının yaşaması gereken mükemmel bir duygudur Rabbim kimseye aratmasın

yaş etkiliyor ya..Çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum.Bu yüzden gecikiyorum.Enerjim olsun onunla oynamak için..

1. yi yapalımda 2. ye Allah kerim artık :))

bak ben 1. yaptırdım sana 2. bile düşündüm. üstüste en güzeli bir anda büyür gider kardeş kardeş

akşam evde tekim. eve gidip ne yapsam aslında böyle uyuşuk uyuşuk tv izleyesim var 1 saat kadar spor yaıp sonra verdiğim kalorileri geri alıyım diyorum

bunu ekleyecektim unuttum.

Bu domatesleri facede görmüştüm..

bana bakın okuyup durmayın yazın

uğur böcüğü+, yorgun savaşçı, mandalina01+, chiitlenbik+

benim kocamda böyle gitse bi yerlerede ben özlesemde gelse ne güzel olur he

çok hoş oluyo hee
tavsıye ederım arada yolla bı yerlere
heycan oluyoo

sipidin cok hoşmş ama o şekıldede domates bulmak zor
ne yaratıcı ınsanlar var yaa

ne çok konuşmuşsunuz ay gözlerim döndü okuyana kadar atladıklarım olabilir

çok sağol canım. arada böyle küsüp barışmak iyi oluyor kıymet anlaşılıyor

evleneli az olmuş spidi, öncesi uzun muydu çıkma döneminiz, değilse hani herkes gibi zaten yaşayarak aşacaksınız, yani zamanla aşanlar gibi. ama seninki kolaymış yine bak gıkı bile çıkmamış, ben öyle olsaydı hiç üzmezdim kendimi, keçinin önde gideni olduğumuzdan ikimiz de çok çektik çook... aslında hiçbir şey değişmiyor, insan taktiklerini geliştiriyor bir de karşısındakinin iyi niyetinden zamanla tamamen emin oluyor, alınganlıkları kalmıyor. normalde alıngan tipler de değiliz ama bu ilişki durumları insanı halden hale sokuyor:))))

iveeet ben heryerdeyim..
sen geçen neden yazdın sonra kaçtın sipaydiye yardım konusunda

yardım mı topluyon hayırdır spidi

kolla kendini, çabuk iyileş mandişimmm
tövbe de
ah öyle bir koca adayı bulsaydım 1 ayda basmıştım nikahı

tatilde mi kaptın şifayı dikkat et kendine artık canım

kocasından kapmıştır

düşünmediğini anladım zaten..Benim iyi niyet diye düşündüğümünde başka birşey olduğunu düşünüyorum şimdi..

mandişin de dediği gibi kendimizden vermediğimiz iş yok gibi bir şey. en büyük firmalarda bile akla gelmeyecek saçmalıklar olabiliyor vb yazacaktım ki sonraki mesajları okudum ve sigorta kesinlikle üzerine düşmen gereken bir konu bence, benim bir ton derde katlanmamın tek nedeni bu

sen de öğrenmişsin işte yok eşimden kullanıyorum falan tecrübe oluyor bir daha öyle şeyler demezsin hiçbir yerde, maalesef bizlerin iyi niyeti karşımızdakiler tarafından kullanılıyor. sonrasında evden çalışma imkanını düşünerek güzellikle konuş bence de, yoksa şirretlik yapmak hakkın:)))

Sonuçta eşimin yeğeni geri dönüşümü düşünmüyorum..( döneceğinide) Canı saolsun..

6 saat mesafede canım..Balıkesir Bandırmada

Bandırma - çiğ böreeeekkk

O yaşta sevgiliyseler o yaşta mutluluğu yakaladıklarından kıymetini herkesten daha iyi bilirler.

Hep hoşumuza gider, öyle daha da yaşlı çiftler gördüğümüzde hemen dürteriz birbirimizi ne güzel di mi diye Benimki romantik adam değil ama hiçbir ortamda elimi bırakmaması hoşuma gidiyor, ilk başlarda şaşırıyordum ama sonra alıştım şimdi tutmazsa sorun mu var diyorum

sanırım kervansarayın manzarası akşam o yere yapışanlardan biri de ben olmak üzereydim halbuki ipi çektiklerini tüm gün gördüm gözümün önündeydiler :)

hiiii aşık hatun önüne baksanaa yani güvenmesene bu belediyeleri kendini ve duruyu kollasana demek istiyorum :)))

birde dün metal antika arayan aletler varya onlarla bişiyler aradılar orada mezar filan dediler camdan onları dikizledim diyemi beni korkuttular yoksa ciddilermii bilmiyorum
dedektörle hazine arıyorlardır sen de bakıyorsun onlardan sonra arayıp bulma diye mezar demişlerdir

benim kocamda böyle gitse bi yerlerede ben özlesemde gelse ne güzel olur he

bizim çalışma sağ olsun özlem ömür boyu

yaş etkiliyor ya..Çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum.Bu yüzden gecikiyorum.Enerjim olsun onunla oynamak için..

oynamak bir yana peşinden koşmak için enerji lazım

Ayrıca saksıda yetiştirende çok var.Çok şık duruyor :)

evet oda çok güzel ama evde bakmak zor oluyor

1,5 yıl oldu extra söz+nişan 1,5 yılda öyle geçti. ondan önce de 2 yılımız var toplamda 5 yıl oldu işte sahi sizin ne kadar oldu ? ne kadarlık evlisin ?

yok be çok eski açtığım bir topik o benim

kocasından bulaşmış zaten

aklıma süper bir bahane geldi uğraşmamak için "nimetle oynanmaz" al domatesi lüplet kes biç cık cık vitamini kaçar

sporu evde mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun spidi bu ara ben çok aksatıyorum şimdi de her yerim ağrıyor bilmiyorum ne yapacağım :26:

bana bakın okuyup durmayın yazın

uğur böcüğü+, yorgun savaşçı, mandalina01+, chiitlenbik+

çenenize yetişemedim ki anca toparlandı bir yandan perde indirip takıyorum ay nefret ediyorummm perde takmaktan

niye bildiğin çeri domates büyük marketlerde dolu
ama bunlar daha dar uzun gibi geldi bana fotodan mı öyle gördüm acep :44: aman domates dediğin büyük olacak çanakkale domatesi yarıp yiyeceksin hiç uğraşmadan

hazır yaseminlik yapmaya başlamışken başlıyormuş yeni sezon bölümler kızlar

Yorgun patrona iyi niyetli derken oda bana salak diyodur he anladım.Gözümü açtınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…