- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
aklıma süper bir bahane geldi uğraşmamak için "nimetle oynanmaz" al domatesi lüplet kes biç cık cık vitamini kaçar
sporu evde mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun spidi bu ara ben çok aksatıyorum şimdi de her yerim ağrıyor bilmiyorum ne yapacağım :26:
çenenize yetişemedim ki anca toparlandı bir yandan perde indirip takıyorum ay nefret ediyorummm perde takmaktan
ama bunlar daha dar uzun gibi geldi bana fotodan mı öyle gördüm acep :44: aman domates dediğin büyük olacak çanakkale domatesi yarıp yiyeceksin hiç uğraşmadan
hazır yaseminlik yapmaya başlamışken başlıyormuş yeni sezon bölümler kızlar
niye bildiğin çeri domates büyük marketlerde dolu
Bu haftasonu camları silip tülleri perdeleri yıkayacam.Eşimevde olursa takmada sorun yokta.Yalnızsam ben uğraşacam..
Birde storlarımı temizlemem lazım.Halı yıkar gibi yıkamak düşüncem..Sizler nasıl temizliyorsunuz
ben görmedım yanı görduklerım gayet yuvarlaktı düzgün küçük küçük ama bunlar yamuk sankı
aman bencede nımetle oynanmaz
bu arada kangam o kadar alıntı etmış okumuşbılmem ne bı tek bana yazmamış
o yüzden ona bişi demıom küstümmm
hiç storum olmadı aplaaa
benımkıler perde tül at makınaya yıka ütüle as tarzı
bu arada patron bana bı rakam yazdı sonra bana bu senın zammın
maaşa zam işe son dedı
delu mu nedır sankı o zammı kabul etcem sadaka verıo iş o aşamaya gelınce dedığım olcak arkadaş
nerden cıktı dıyım bu zam konusu
hala asıstan arıo bana ama ben ıstemıyorum bılıyo
ama bana benım için daha ıyı olacağını söyluo işten falanda erken çıkarmışım temızlığı o yaparmış ve ben ona işi öğretcekmışım
herşeyden önce ben yapamam dedım en baştan
sonra surat astım belkı ondan dedı bu zam konusunu mutlu olcam sandı
şaka gıbı 120 tl yapcakmışlen çırağa bıle 200 tl yaptı geçen hafta
aha da sana alıntı, yav bak bi demek yazmamışın fazla bi şey hayret bi şey anca alıntıları topladım hııh anlayışsız kanga ne oacak
malum spidi ve boşver hatta çukura düşme tehlikesiyle mandiş ekşın yaratmış sen sakinsin kangam
spidi umutsuz ev kadınları'ndaki yasemin bizim idolümüzhaftaya başlıyormuş bu hafta sonu galiba
boşver o kazıkları yiye yie akıllanmıyor muyuz
spidi bu arada sizden 2 yıl fazlamız var ama evli değilik biz nişanlıyık henüzevlenince iyice odun olacağından erteliyorum evlenmeyi
Böcük pazarlık yap en az 500 koparırsın sen
Bu haftasonu camları silip tülleri perdeleri yıkayacam.Eşimevde olursa takmada sorun yokta.Yalnızsam ben uğraşacam..
Birde storlarımı temizlemem lazım.Halı yıkar gibi yıkamak düşüncem..Sizler nasıl temizliyorsunuz
ben görmedım yanı görduklerım gayet yuvarlaktı düzgün küçük küçük ama bunlar yamuk sankı
aman bencede nımetle oynanmaz
bu arada kangam o kadar alıntı etmış okumuşbılmem ne bı tek bana yazmamış
o yüzden ona bişi demıom küstümmm
aha da sana alıntı, yav bak bi demek yazmamışın fazla bi şey hayret bi şey anca alıntıları topladım hııh anlayışsız kanga ne oacak
malum spidi ve boşver hatta çukura düşme tehlikesiyle mandiş ekşın yaratmış sen sakinsin kangam
spidi umutsuz ev kadınları'ndaki yasemin bizim idolümüzhaftaya başlıyormuş bu hafta sonu galiba
boşver o kazıkları yiye yie akıllanmıyor muyuz
spidi bu arada sizden 2 yıl fazlamız var ama evli değilik biz nişanlıyık henüzevlenince iyice odun olacağından erteliyorum evlenmeyi
ay bahaneye bak sankı önceden ekşın yapıyordum
sakınım ben tabe
mandış yasemın sakar çukurada düşer kyuyada sonra gder dılekçe şıkayet cart curt
ben gözü açığımmmm
yeğenımı ekledım sonra kocem gelcek dedım
kocemın gelmesınden ıyı ekşın mı var
yüzdeye vurmadımm küçücük bişi ya vurulcak tarafda yokkı
valla 50 olsa fena olmaz
konuşmamız lazımm
benım neyım eksıkhatta fazlam var iş konusunda du du ben belkıde bu hafta konuşurum belkıde
stor çok zor ya çeyiz zamanı çok istedim iyik yaptırmamışım parçalardım sinirden
migrosta var sanırım. oraya bak yakında falan var ise
pazar günleri o sanırm bende izliyorum bazen..
siz nişanlıyken böyleyseniz evlenince saç başa girersiniz herhaldedarısı başına diyelim o zaman onca tartışmamıza rağmen şiddetle tavsiye ederim 7 yıl nişanlı kalmak nasıl bir duygu merak ediyorum açıkcası
nan kocan değil mi eve gelecek tabii o da mı ekşın oldue ben baktım sayfaları hepsini okuyamasam da sadece domates resmi gördüm onlar senin yeğenin miydi böcüşüm
he maaaş çoksa tabii yüzdeye vuramazsın kangaaam, denizde kum sende parabana yüzde 3,5 zam ettiler çıngar çıkardımdı
niye bu kadar sürdü sanıyorsun o tripleri, tartışmaları atlatmak için ben evlenince huzur istiyorum, o dane zamanki taşlar düştü kafaya durulduk, sonra söz, sonra da nişan daha yeni yav nişan
:
eve gelecekte sen çakmıon sanırım bu işten kaş göz edıomm
aman senn için geçmiş bee
anlamıon anlamamazlıktan gelıonn
ıyı benden alıntı etme naapmm
eğer beım yazdıklarımı okusaydın albumde olduklarını anlardın
hiçte bılem azcık maaş alıom 1000 tl dıyek cok mukıytırık şöfor 1500 tl alıo ve sadece tükkanı açıp kumandaya basıoo varsa gıdıo araba alıp burakıyoo ne buyuk iş
onların yanında tabısı ıstemem o zammı
sipidim yok mıgross bızım oralarda
niye bu kadar sürdü sanıyorsun o tripleri, tartışmaları atlatmak için ben evlenince huzur istiyorum, o dane zamanki taşlar düştü kafaya durulduk, sonra söz, sonra da nişan daha yeni yav nişan
sipidim yok mıgross bızım oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?