Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bahane güzel ama ya canım yine de hoşuma gitti benim seviyorum böyl uğraşmayı keyfim yerinde olsun yeter.
evde yapıyorum. kondisyon bisikletimiz + mekik aleti falan var onlarla bişeyler yapıyım dedim.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

dar uzun ama öyle sırma domates gibi de değil hafif uzun gözüktü bana da. domatesin her türlüsünü severim hiç farketmez yani.
bu sene bol bol attım buzluğa daha da atmak istiyorum aslında

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

yaseminlik ne ya ne sezonu ? perde asmak mı bende sevmem boynum ağrıyor hemen

Son düzenleme:
Bu haftasonu camları silip tülleri perdeleri yıkayacam.Eşimevde olursa takmada sorun yokta.Yalnızsam ben uğraşacam..

Birde storlarımı temizlemem lazım.Halı yıkar gibi yıkamak düşüncem..Sizler nasıl temizliyorsunuz

niye bildiğin çeri domates büyük marketlerde dolu

ben görmedım yanı görduklerım gayet yuvarlaktı düzgün küçük küçük ama bunlar yamuk sankı
aman bencede nımetle oynanmaz

bu arada kangam o kadar alıntı etmış okumuşbılmem ne bı tek bana yazmamış
o yüzden ona bişi demıom küstümmm

hiç storum olmadı aplaaa
benımkıler perde tül at makınaya yıka ütüle as tarzı

bu arada patron bana bı rakam yazdı sonra bana bu senın zammın
maaşa zam işe son dedı
delu mu nedır sankı o zammı kabul etcem sadaka verıo iş o aşamaya gelınce dedığım olcak arkadaş

nerden cıktı dıyım bu zam konusu
hala asıstan arıo bana ama ben ıstemıyorum bılıyo
ama bana benım için daha ıyı olacağını söyluo işten falanda erken çıkarmışım temızlığı o yaparmış ve ben ona işi öğretcekmışım
herşeyden önce ben yapamam dedım en baştan
sonra surat astım belkı ondan dedı bu zam konusunu mutlu olcam sandı
şaka gıbı 120 tl yapcakmışlen çırağa bıle 200 tl yaptı geçen hafta

aha da sana alıntı, yav bak bi demek yazmamışın fazla bi şey hayret bi şey anca alıntıları topladım hııh anlayışsız kanga ne oacak
malum spidi ve boşver hatta çukura düşme tehlikesiyle mandiş ekşın yaratmış sen sakinsin kangam

spidi umutsuz ev kadınları'ndaki yasemin bizim idolümüz haftaya başlıyormuş bu hafta sonu galiba

boşver o kazıkları yiye yie akıllanmıyor muyuz

spidi bu arada sizden 2 yıl fazlamız var ama evli değilik biz nişanlıyık henüz evlenince iyice odun olacağından erteliyorum evlenmeyi

% kaç zam yapmış böcük...

Böcük pazarlık yap en az 500 koparırsın sen

ay bahaneye bak sankı önceden ekşın yapıyordum
sakınım ben tabe
mandış yasemın sakar çukurada düşer kyuyada sonra gder dılekçe şıkayet cart curt
ben gözü açığımmmm

yeğenımı ekledım sonra kocem gelcek dedım
kocemın gelmesınden ıyı ekşın mı var

Böcük pazarlık yap en az 500 koparırsın sen

yüzdeye vurmadımm küçücük bişi ya vurulcak tarafda yokkı
valla 50 olsa fena olmaz
konuşmamız lazımm
benım neyım eksıkhatta fazlam var iş konusunda du du ben belkıde bu hafta konuşurum belkıde

stor çok zor ya çeyiz zamanı çok istedim iyik yaptırmamışım parçalardım sinirden

migrosta var sanırım. oraya bak yakında falan var ise

pazar günleri o sanırm bende izliyorum bazen..

siz nişanlıyken böyleyseniz evlenince saç başa girersiniz herhalde darısı başına diyelim o zaman onca tartışmamıza rağmen şiddetle tavsiye ederim 7 yıl nişanlı kalmak nasıl bir duygu merak ediyorum açıkcası

nan kocan değil mi eve gelecek tabii o da mı ekşın oldu e ben baktım sayfaları hepsini okuyamasam da sadece domates resmi gördüm onlar senin yeğenin miydi böcüşüm

yüzdeye vurmadımm küçücük bişi ya vurulcak tarafda yokkı
valla 50 olsa fena olmaz
konuşmamız lazımm
benım neyım eksıkhatta fazlam var iş konusunda du du ben belkıde bu hafta konuşurum belkıde

he maaaş çoksa tabii yüzdeye vuramazsın kangaaam, denizde kum sende para

Son düzenleme:

niye bu kadar sürdü sanıyorsun o tripleri, tartışmaları atlatmak için ben evlenince huzur istiyorum, o da ne zamanki taşlar düştü kafaya durulduk, sonra söz, sonra da nişan daha yeni yav nişan

Son düzenleme:

eve gelecekte sen çakmıon sanırım bu işten kaş göz edıomm
aman senn için geçmiş bee
anlamıon anlamamazlıktan gelıonn
ıyı benden alıntı etme naapmm

eğer beım yazdıklarımı okusaydın albumde olduklarını anlardın

hiçte bılem azcık maaş alıom 1000 tl dıyek cok mukıytırık şöfor 1500 tl alıo ve sadece tükkanı açıp kumandaya basıoo varsa gıdıo araba alıp burakıyoo ne buyuk iş
onların yanında tabısı ıstemem o zammı

sipidim yok mıgross bızım oralarda

niye bu kadar sürdü sanıyorsun o tripleri, tartışmaları atlatmak için ben evlenince huzur istiyorum, o da ne zamanki taşlar düştü kafaya durulduk, sonra söz, sonra da nişan daha yeni yav nişan

:

len nıye evlenıon o zaman
ha 7 yıl ha 5 ay sonuç=evlılık olmuyo mu kangam

önemlı olan evlenme zamanı değil evlendığın ınsan

Son düzenleme:

he ne bilem nan, o işi zaten senin gibi planlı, randevulu tasvip etmediğimden aklıma gelmemiş nan, adam gelecek belki o ortam olmayacak, o işler doğaçlama olunca güzel benim gözümde

nan kızdırma beni hiç uğramıycam hee o kadar sayfayı tarıyoz ediyoz her mesajı nasıl okuyım

1000 tl ye 120 tl %12 zam daha ne ben sana 3,5 diyom yüzde, he bir de iş yoksa para yok zaten zam da bi işe yaramıyor

kangam ben düzeltme ettim çok ziyaretçi var da, alıntı da o son cümleti silermisin benden sen de

çok fark var yaşanınca anlaşılır ne desem boş

kısmet ama 7 yıl birlikte olsan da evlilik bana göre apayayrı daha önce yaşamışşın sanırım. umarım bu kez doğru insandır ve doğru zamanda olur diyek madem öle.. niyet güzel ise beklemeye değmez

sipidim yok mıgross bızım oralarda

böyle büyük markte girersen bak şansına bulursun belkim. başka nerede vardır bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…