uslu uslu oturduk ve resmen öldüm he
saat 7 de evdeydim. biraz mekik biraz kondiksiyon bisikleti sonra bu saate kadar ütü yaptım eşimin tam 9 tane gömleğini 4 pantalonunu ütüledim atlet falan saymak istemiyorum.
kendimin tek 1 gömleğim vardı ütülediğim bunaldım ütüden :18: offf sırf bu ütüler için birisini tutabilirim heçok yoruyor
sonra kk geliyim dedim eşim maç izliyor bende yorgun bi şekilde buradayım ama kimse yok öptüm byeeeee
cnmm yanlız kalma bnm geyik topiğindeimmm
dün yazıp çıktım hemen baktm aşağıda kimse yok
-------------------------------------------
günaydın
sabah bi kalktım sol gözüm şiş ve içi kanlıgeçenlerde de böyle olmuştu temizledi içini 1 krem 1 damla verdi geçti şimdi yine oldu yine başladım kullanmaya neden oluyor anlamıyorum.
Günaydınn canım geçmiş olsun mikrop mu kaptı ki :S Lens kullanıyomusun?
Benimde akşamları göz kapağımın üstü batma yapıo bi kaç gündür gözlerim bozuk normalde lens takıuyorum bgn gözlük taktım geldim işe, hiç sevmiom gözlük takmayı hiç yakıştırmıomda kendimi zatn canm sıkkındı bide gözlüklü çıkınca evden iice kendimi çirkin hissediorum
dün yazıp çıktım hemen baktm aşağıda kimse yok
-------------------------------------------
günaydın
sabah bi kalktım sol gözüm şiş ve içi kanlıgeçenlerde de böyle olmuştu temizledi içini 1 krem 1 damla verdi geçti şimdi yine oldu yine başladım kullanmaya neden oluyor anlamıyorum.
anladım zaten hızlı gonzales gibi kaçtın hemen
bu rada geçmiş olsun tatlım yaaaaaaa
geçmiş olsun sipidim mantıklı gözlerını kırpmadığın için olmuştur büyük ıhtımal
ınş hemen düzelır tatlım
mutlu
çirkinn sanada günaydınn
julıa dün gene kaçtınnnn
sağol teşekkürler. büyük ihtimalle mikrop kaptı
lens kullanmadım hiç gözlük aldım bu sene dinlendirici devamlı bilgisayara baktığım için korumalı bir gözlük verdi dr.
ayrıca ben çalışırken ,kitap okurken , tv izlerken gözümü sık sık kırpmıyorum. yani bu nedenle de olabilir. damla verdi yalancı göz yaşı için. :26:
ınş hemen düzelır tatlım
mutlu
çirkinn sanada günaydınn
julıa dün gene kaçtınnnn
Evt biliorum yapay gözyaşı diolar bende kullanıyorum lens taktığım için arada kuruyo gözüm iyi geliyo
Benmde numarasımı yükseldi ne pek net görmüom artıkbi doktora görünmem lazımda bakalım nezaman izin almam lazım onun için o da şuara biraz zor
sağol canım büyük ihtimalle
pc baktıkça daha çok acıyor müd. izne çıkacak izin de alamam işlerini halletmem lzım
Günaydın bebişim pek mutlu olduğum söylenemez ama çirkinim orda haklısın
ihmal etme canım göz çok önemli ya benimde çk eskiden numaralıydı. 4*5 yıl kullanmadım bu sene yine gidiyim dr dedim korka korka ikisi de düşmüş
bilgisayar kullanıyorum diye zorla dinlendirici yazdırdım dr'alens ile gözlük aynı işlevi görmüyor ama canım dr %90 gözlük öneriyor.. işyerine geldiğinde çalışırken tak bari. daha çabuk düzelir.
Lensi de dışarı da olduğun zamanlarda takarsınkısa süre de ikisinden de kurtulabilirsin
hep öle oluyo yaa bende tam cıkcambızım ortı kıllık edıp benden önce cıkıogeçen hafta kursa gtcem dakıka bı yere kaçıyordu akıllımm sankı cıkamıycam arayıp patronu ben kaçıyom dıyordum
nıye laa noldukıne
aman bende çirkinim hiç dert değil sağlıklıyım şükür
bugun yenı kıtabıma başladımm ahmet ümit Sultanı öldurmekotobuste oturamadımkı ancak 2 sayfa okudum
Bende miyop var 2.5 miyop pek düşmez diyolar bide 1den 2.5a yükseldi zamanla ve yaklaşık 6-7 senedir gündüzleri lens takıyorum eve gidince gözlükkeşke düzelse lenstende sıkıldım hergün hergün tak çıkar kanlanması ayrı dert mikrop kapması ayrı dert adam akıllı bi makyaj yapamıorum gözlük dediğin gibi çok daha sağlıklı ama gözlüklede kendimi hiç beğenmiorum hatta çok çirkin hissediorum biyere bile gidesim gelmiyo Belki ilerde çizdiririm diyorum ama bakalım
müd. izne çıkacak olmasa giderdim. biz onunla birlikte çalışıyoruz. izne çıkacağı için dosyaları bana devredecek..bugün çok çalışmam lazım ya bir sürü iş var
ben hiç sabha kitap okuyamam gözlerimi zor açıyorum ama akşam okumak isterdimbindiğim otobüste yer bulamam o ayrı bide yol 15*20 dk sürüyr
müd. izne çıkacak olmasa giderdim. biz onunla birlikte çalışıyoruz. izne çıkacağı için dosyaları bana devredecek..bugün çok çalışmam lazım ya bir sürü iş var
ben hiç sabha kitap okuyamam gözlerimi zor açıyorum ama akşam okumak isterdimbindiğim otobüste yer bulamam o ayrı bide yol 15*20 dk sürüyr
ınş hemen düzelır tatlım
mutlu
çirkinn sanada günaydınn
julıa dün gene kaçtınnnn
anladım cnm sana şimdıden kolay gelsınn
ben baya erken kalktığım için baya gözlerım açık oluyo cok zevk alıyom ama akşamları elıme alınca hemen uyku gelıo otobuste
he bıde benım yol uzun 45 50 bazende 1 saatı buluyoo cnm bende değrlendırıyorum
sabahları oturmam cok zor ama akşamları genelde oturuyorum ama akşamlarıda kıtabı bı kaç sayfa okuyunca hemen uyku basıo yorulmuş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?