Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cnmm yanlız kalma bnm geyik topiğindeimmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdık kaçam bıraz iş edem kahvaltı edem gelerımm

cnmm yanlız kalma bnm geyik topiğindeimmm

dün yazıp çıktım hemen baktm aşağıda kimse yok

-------------------------------------------

günaydın

sabah bi kalktım sol gözüm şiş ve içi kanlı geçenlerde de böyle olmuştu temizledi içini 1 krem 1 damla verdi geçti şimdi yine oldu yine başladım kullanmaya neden oluyor anlamıyorum.

Günaydınn canım geçmiş olsun mikrop mu kaptı ki :S Lens kullanıyomusun?

Benimde akşamları göz kapağımın üstü batma yapıo bi kaç gündür gözlerim bozuk normalde lens takıuyorum bgn gözlük taktım geldim işe, hiç sevmiom gözlük takmayı hiç yakıştırmıomda kendime zatn canm sıkkındı bide gözlüklü çıkınca evden iice kendimi çirkin hissediorum

Son düzenleme:

sağol teşekkürler. büyük ihtimalle mikrop kaptı

lens kullanmadım hiç gözlük aldım bu sene dinlendirici devamlı bilgisayara baktığım için korumalı bir gözlük verdi dr.
ayrıca ben çalışırken ,kitap okurken , tv izlerken gözümü sık sık kırpmıyorum. yani bu nedenle de olabilir. damla verdi yalancı göz yaşı için. :26:

anladım zaten hızlı gonzales gibi kaçtın hemen

bu rada geçmiş olsun tatlım yaaaaaaa

geçmiş olsun sipidim mantıklı gözlerını kırpmadığın için olmuştur büyük ıhtımal
ınş hemen düzelır tatlım

mutlu
çirkinn sanada günaydınn

julıa dün gene kaçtınnnn

sağol canım büyük ihtimalle
pc baktıkça daha çok acıyor müd. izne çıkacak izin de alamam işlerini halletmem lzım

Evt biliorum yapay gözyaşı diolar bende kullanıyorum lens taktığım için arada kuruyo gözüm iyi geliyo
Benmde numarasımı yükseldi ne pek net görmüom artık bi doktora görünmem lazımda bakalım nezaman izin almam lazım onun için o da şuara biraz zor

ihmal etme canım göz çok önemli ya benimde çk eskiden numaralıydı. 4*5 yıl kullanmadım bu sene yine gidiyim dr dedim korka korka ikisi de düşmüş
bilgisayar kullanıyorum diye zorla dinlendirici yazdırdım dr'a lens ile gözlük aynı işlevi görmüyor ama canım dr %90 gözlük öneriyor.. işyerine geldiğinde çalışırken tak bari. daha çabuk düzelir.
Lensi de dışarı da olduğun zamanlarda takarsın kısa süre de ikisinden de kurtulabilirsin

sağol canım büyük ihtimalle
pc baktıkça daha çok acıyor müd. izne çıkacak izin de alamam işlerini halletmem lzım

hep öle oluyo yaa bende tam cıkcambızım ortı kıllık edıp benden önce cıkıogeçen hafta kursa gtcem dakıka bı yere kaçıyordu akıllımm sankı cıkamıycam arayıp patronu ben kaçıyom dıyordum

Günaydın bebişim pek mutlu olduğum söylenemez ama çirkinim orda haklısın

nıye laa noldukıne
aman bende çirkinim hiç dert değil sağlıklıyım şükür

bugun yenı kıtabıma başladımm ahmet ümit Sultanı öldurmekotobuste oturamadımkı ancak 2 sayfa okudum

Bende miyop var 2.5 miyop pek düşmez diyolar bide 1den 2.5a yükseldi zamanla ve yaklaşık 6-7 senedir gündüzleri lens takıyorum eve gidince gözlük keşke düzelse lenstende sıkıldım hergün hergün tak çıkar kanlanması ayrı dert mikrop kapması ayrı dert adam akıllı bi makyaj yapamıorum gözlük dediğin gibi çok daha sağlıklı ama gözlüklede kendimi hiç beğenmiorum hatta çok çirkin hissediorum biyere bile gidesim gelmiyo Belki ilerde çizdiririm diyorum ama bakalım

Son düzenleme:

müd. izne çıkacak olmasa giderdim. biz onunla birlikte çalışıyoruz. izne çıkacağı için dosyaları bana devredecek.. bugün çok çalışmam lazım ya bir sürü iş var
ben hiç sabha kitap okuyamam gözlerimi zor açıyorum ama akşam okumak isterdim bindiğim otobüste yer bulamam o ayrı bide yol 15*20 dk sürüyr

daha ilerlemesi kötü ama ya kız güzellik uğruna kör oalcaksın
ileri de ver parayı çizdir gitsin o zaman benim de düşmeseydi düşünmüştüm :26:

anladım cnm sana şimdıden kolay gelsınn

ben baya erken kalktığım için baya gözlerım açık oluyo cok zevk alıyom ama akşamları elıme alınca hemen uyku gelıo otobuste

anladım cnm sana şimdıden kolay gelsınn

ben baya erken kalktığım için baya gözlerım açık oluyo cok zevk alıyom ama akşamları elıme alınca hemen uyku gelıo otobuste
he bıde benım yol uzun 45 50 bazende 1 saatı buluyoo cnm bende değrlendırıyorum
sabahları oturmam cok zor ama akşamları genelde oturuyorum ama akşamlarıda kıtabı bı kaç sayfa okuyunca hemen uyku basıo yorulmuş oluyorum

kaçmadım cnm yaaa kendi geyik topiğime gittim kızlar vardı daaaa sende gelseydn yaaa ziyarete beni

sağol canım..

ya aklıma ne geldi sizin ev hem senin işine hem eşinin işine uzak yaa. ikinizde işe gidip gelirken eziyet çekiyorsunuz ya :2: 50 dk yol sürüyor ya günde 2 saati yolda geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…