- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evet tam benzetme olmuş :)) tırmıkladığımda olmadı ama yakındır :))
böcüküm eskidende aynıydı ekmeğimi suyumu eksik etmezdi ee bende çayını demleyip koyuyorum önüne :)) duru için ayakkabı bağlıyor eğilemiyorum ya :)
bence bayan için eve erken gelmesi yorgunluğu daha önemli böcük sen aynı zamanda evde çalışıyorsun birde bebek işi var senin işe daha yakın olman lazım
anladım anladım ilk durak ataşehir. ben bayrampaşa diye düşündüm..
zamandan kaybın çok oluyor. ileride daha zor olabilir. bebek düşündüğünüz de yani.
hemde cok fazla kaybım var
ağlıom burda 5 dk erken cıkımda otobus kaçmasın yoksa yarım saat beklıom dıye ama anlayan yok
zaten hamış olursam taşnırım cnm cunku hamılelıktede sorunlar olabılıyoo ve yalnız olcam zor olur
ben taşınırım o zamana kararımı verdm tatlım
yani o yollar hamilelikte de çekilmez zaten 2 saat yolda in bir daha yürü faalna
cnm dıyelımkı bu işte kaldım (insan gelecekte nolcak bılemez)
ama ben konuşurum ctesı çalışmam ve saatları uygun hale getrmesını talep edelım zaten kabul etmez ıse çekılmez gercekten şuan bıle yoruluyorum yolda
haklısın canım istediğini yapar ise devam edersin ama şu taraftanda düşün yapmadı olmaz dedi işten çıkacaksın
ondan sonra da kimse iş vermeyebilir yeni bebeği var bu 2 günde 1 izin ister falan derler. iyi plan yapman lazımö
o günler gelmeden bişi dıyemem cnm belkıde seneye yazın taşınırz bılemıyorumk
ama dıyelımkı hamıleyım durumumu ıdare etmeye çalışırım sonra çıkarım paramıda alırım ama doğurunca kalamam burda
yada dedığın gıbı oldu dıyelım hamışım yenı konştum olmadı eşimde ıstemedı taşınırız gene karşıda bana iş veren olmazsa bıle abımın yanında çalışırım işyerıde evler ıle aynı sokakta daha kolay
hayırlısı olsun o zaman geldiğinde bakarsınız.
ama patron çıkarmadıktan sonra keyfe tazminatını verir mi ? sen çıksan da
pat diye neden öyle kanser tanısı koydun.
artık rahim ameliyatı öyle normale döndü ki myom olabilir yarası büyük olabilir.
dr bana bile rahim kalınlaşman geçmz ise sıvı verip küçük çaplı ameliyat yapabiliriz dedi.
olumlu düşün öyle pat diye kadını kanser yaptın
ne bılem cnm o herşeyı saklar bızden
öle koca olunca ınsanın kanser olmasıda normal herşey normal
daha öncede sağlık sorunları yaşadı
sıgara falan cok içiyoo
bı kez yemek yıyorduk bırden öksürmeye başladı ve kan geldı ve sonrsı o kan oluk oluk aktı ağzından durduramadık
kan küsüyoo resmen hastane hastane dolaştrdık falan
korkuom ona bişi olcak dıye
ınş önemlı bişi değildır
ve amelıyatla geçer
ağzından kan geliyor ise miğde ile alakalı olmalı..
İnşallah tez zamanda iyileşir
ınş cnm
kocem bugun gelemıycek sanırm ama yemek yapmam lazım ne yapsamkı
azcık fikir verın daa:26:
bizimki akşamları yemek yemiyr artık.
akşamda markete gideceğz ama eve gidince bişeyler yapmam lazım mutlaka
hiç bilmiyorum belki onnun yarına götüreceği yemeğ işyerinden alırım ne geldi daha bilmiorum
bız yıyoruz valla
zaten yolda acıkıyorum ben:)
canm balık cekıo ama zaman tutturamadık şöle bı yağmur yağsa tam olsaonu beklıyom
ben evde olmasamda kocem oluyo onun aç kalmaması lazım
markete gtmeye bayılıyrm benbenıde götürün
o zaman sızınkı hakket trip
öle ama cnm eşimide düşünmem lazım o gecede çalışıyo ben bı şekılde gıdıom şükür
ne edek ınş ılerde daha iyi işlerımız olurda erken varırız evımıze
zaten bebem olursa ınş ctesı olmayan bı iş ısterımmmyanı ınş
hemde cok fazla kaybım var
ağlıom burda 5 dk erken cıkımda otobus kaçmasın yoksa yarım saat beklıom dıye ama anlayan yok
zaten hamış olursam taşnırım cnm cunku hamılelıktede sorunlar olabılıyoo ve yalnız olcam zor olur
ben taşınırım o zamana kararımı verdm tatlım
Rabbım herşeyın hayrlısını versın
en korktuğum şey hamışken zorluk cekmek özellıklede mide bulantısı zaten zor geçen bı hamılelık olursa burayada gelememkıinş.zorluk cekmedığım bı hamılelık olur ve ona göre yön verırım hayatıma
yoksa zaten gecelerı bıle yalnız olcam ölede kalamam aıleme yakın olmak zorunda olurum
kocemın aılesı halımden anlamaz etmez uzanamam yatamam anne gıbı kımse olmazzatende ıstememde
bu arada byük ablam sanırım rahım kanserıbızden gızlıyor
amelıyat olacak
çekmedığı çile kalmadı hiç yüzü gülmedı yaa ınsanda bıraz olsun şans olmaz mı
kocası ayrı dert başında kurtulamıo
off off
bıkaç kez yara cıkmış yakmşlar ılaçlar geçmemış bıze amelıyat olcam dıyo ama hastalık ne demıoo
keşke yakın olsam zorla götrcem hastaneye yemınle
palamut zamanı şimdi tüm balıkçılar palamutla dolu
bende severim ama yorgun olmamam lazım gel buyur
heee trip :=))) az önce aradı şartlarımı kabul etti niye hala soğuksun diyor hıh dedim işim var hoşçakal :))
böcük bu konuda eşin değil sen önemlisin erkek istediği kaadar uzak olsun zaman problemi yok bayan kadar çabul yorulmaz bünyesi hassas değil ayrıca bebiş mevzusu var senin her an eve koşturma riskin var
geçmiş olsun kötüye yorma hemen binbir hastalık var tek ameliyat kanserden değil ayrıca kanserden ben korkmuyorum çünkü tedavisi var artık öyle mühim bir hastalık değil Allah beterini vermesin
kk bende hem yavaş hemde msjım gtmıyoo kıl oldum yaa zaten yoğunum bıde
mutlumm
senınkıde bı alem he ne gtcekmışsın onlar senı davet ettıler mı
tanışalım konuşalım işin cıddılığını sana yansıttılar mı pekı
valla şımdıden sevmıyom dyon ılerı için Allah yardımcın olsun bende sevmım eşimde bılır yalan dıyemem ama saygı duyarım
hadı benımkı uzak hıc görüşmuyok ama senınkı yakınsa bu ciddi bı sorun teşkıl edebılır ılerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?