Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

o zaman sızınkı hakket trip
bence bayan için eve erken gelmesi yorgunluğu daha önemli böcük sen aynı zamanda evde çalışıyorsun birde bebek işi var senin işe daha yakın olman lazım

öle ama cnm eşimide düşünmem lazım o gecede çalışıyo ben bı şekılde gıdıom şükür
ne edek ınş ılerde daha iyi işlerımız olurda erken varırız evımıze
zaten bebem olursa ınş ctesı olmayan bı iş ısterımmmyanı ınş
anladım anladım ilk durak ataşehir. ben bayrampaşa diye düşündüm..

zamandan kaybın çok oluyor. ileride daha zor olabilir. bebek düşündüğünüz de yani.

hemde cok fazla kaybım var
ağlıom burda 5 dk erken cıkımda otobus kaçmasın yoksa yarım saat beklıom dıye ama anlayan yok
zaten hamış olursam taşnırım cnm cunku hamılelıktede sorunlar olabılıyoo ve yalnız olcam zor olur
ben taşınırım o zamana kararımı verdm tatlım

yani o yollar hamilelikte de çekilmez zaten 2 saat yolda in bir daha yürü faalna

yani o yollar hamilelikte de çekilmez zaten 2 saat yolda in bir daha yürü faalna

cnm dıyelımkı bu işte kaldım (insan gelecekte nolcak bılemez)
ama ben konuşurum ctesı çalışmam ve saatları uygun hale getrmesını talep edelım zaten kabul etmez ıse çekılmez gercekten şuan bıle yoruluyorum yolda

haklısın canım istediğini yapar ise devam edersin ama şu taraftanda düşün yapmadı olmaz dedi işten çıkacaksın
ondan sonra da kimse iş vermeyebilir yeni bebeği var bu 2 günde 1 izin ister falan derler. iyi plan yapman lazımö

o günler gelmeden bişi dıyemem cnm belkıde seneye yazın taşınırz bılemıyorumk
ama dıyelımkı hamıleyım durumumu ıdare etmeye çalışırım sonra çıkarım paramıda alırım ama doğurunca kalamam burda
yada dedığın gıbı oldu dıyelım hamışım yenı konştum olmadı eşimde ıstemedı taşınırız gene karşıda bana iş veren olmazsa bıle abımın yanında çalışırım işyerıde evler ıle aynı sokakta daha kolay

hayırlısı olsun o zaman geldiğinde bakarsınız.
ama patron çıkarmadıktan sonra keyfe tazminatını verir mi ? sen çıksan da

Rabbım herşeyın hayrlısını versın
en korktuğum şey hamışken zorluk cekmek özellıklede mide bulantısı zaten zor geçen bı hamılelık olursa burayada gelememkıinş.zorluk cekmedığım bı hamılelık olur ve ona göre yön verırım hayatıma
yoksa zaten gecelerı bıle yalnız olcam ölede kalamam aıleme yakın olmak zorunda olurum
kocemın aılesı halımden anlamaz etmez uzanamam yatamam anne gıbı kımse olmazzatende ıstememde

bu arada byük ablam sanırım rahım kanserıbızden gızlıyor
amelıyat olacak
çekmedığı çile kalmadı hiç yüzü gülmedı yaa ınsanda bıraz olsun şans olmaz mı
kocası ayrı dert başında kurtulamıo
off off
bıkaç kez yara cıkmış yakmşlar ılaçlar geçmemış bıze amelıyat olcam dıyo ama hastalık ne demıoo
keşke yakın olsam zorla götrcem hastaneye yemınle

hayırlısı olsun o zaman geldiğinde bakarsınız.
ama patron çıkarmadıktan sonra keyfe tazminatını verir mi ? sen çıksan da

cnm dedığım gıbı hamılelığımın başında eğer sıkntısız bı hamılelık geçırırsem zaten konuşurum şartları olmazsa devam etmek zounda kalrım
sonra doğum yapar gelmem zaten doğumdan sonra paramı alırım onunlada taşınırım dıyorum
ama ben sımdık cıkıyorumda desem benı zorda bırakacak bı patronum yok sağolsun

pat diye neden öyle kanser tanısı koydun.
artık rahim ameliyatı öyle normale döndü ki myom olabilir yarası büyük olabilir.
dr bana bile rahim kalınlaşman geçmz ise sıvı verip küçük çaplı ameliyat yapabiliriz dedi.
olumlu düşün öyle pat diye kadını kanser yaptın

ne bılem cnm o herşeyı saklar bızden
öle koca olunca ınsanın kanser olmasıda normal herşey normal
daha öncede sağlık sorunları yaşadı
sıgara falan cok içiyoo
bı kez yemek yıyorduk bırden öksürmeye başladı ve kan geldı ve sonrsı o kan oluk oluk aktı ağzından durduramadık
kan küsüyoo resmen hastane hastane dolaştrdık falan
korkuom ona bişi olcak dıye
ınş önemlı bişi değildır
ve amelıyatla geçer

ağzından kan geliyor ise miğde ile alakalı olmalı..
İnşallah tez zamanda iyileşir

ınş cnm

kocem bugun gelemıycek sanırm ama yemek yapmam lazım ne yapsamkı
azcık fikir verın daa:26:

bizimki akşamları yemek yemiyr artık.

akşamda markete gideceğz ama eve gidince bişeyler yapmam lazım mutlaka
hiç bilmiyorum belki onnun yarına götüreceği yemeğ işyerinden alırım ne geldi daha bilmiorum

bız yıyoruz valla
zaten yolda acıkıyorum ben:)
canm balık cekıo ama zaman tutturamadık şöle bı yağmur yağsa tam olsa onu beklıyom

ben evde olmasamda kocem oluyo onun aç kalmaması lazım

markete gtmeye bayılıyrm benbenıde götürün

palamut zamanı şimdi tüm balıkçılar palamutla dolu

bende severim ama yorgun olmamam lazım gel buyur

heee trip :=))) az önce aradı şartlarımı kabul etti niye hala soğuksun diyor hıh dedim işim var hoşçakal :))

böcük bu konuda eşin değil sen önemlisin erkek istediği kaadar uzak olsun zaman problemi yok bayan kadar çabul yorulmaz bünyesi hassas değil ayrıca bebiş mevzusu var senin her an eve koşturma riskin var

geçmiş olsun kötüye yorma hemen binbir hastalık var tek ameliyat kanserden değil ayrıca kanserden ben korkmuyorum çünkü tedavisi var artık öyle mühim bir hastalık değil Allah beterini vermesin

balık ayı tam palamut yağlı zamanı harika çuprada öyle of off fırında mantarlı hımmmmmm ben egeyi özledimm

palamut zamanı şimdi tüm balıkçılar palamutla dolu

bende severim ama yorgun olmamam lazım gel buyur

kocemle saatler uymuo bıde cnm yaa balıkçı saatı gecıo evde pişirmıyomda
ınş şölee hoş yağmurlu bgun beklıom bıde
nrmalde zaten 2 haftada bı emınönü yapıom sırf onun için süper oluoo orda keyıf ayrı tat ayrı

bende dınlenırım aksı gıbı markette amacok para lazım

hala triplerdesın yanı:)

haklısn ama şuan hamış değilim işimi sevıyom ondan sorun etmıyom sanırım sonrası Allah kerım

Allah dermansız dert vermesın cnm

Biz tanışıyoruz zaten zamanın tanıştık ettik ama benimki hep aynı nezaman onlar gelse hep onların yanına gidiyim onlarla oturayım istiyo bide hoşgeldine gitmek diye bişiy varmış onlarda ne alakaysa bende o kadar yapamam yani hadi tamam bi kere giderim 1 saat oturur kalkarım neyse ama onuda davet ederlerse öyle giderim yani sevgilim çalışıyo evde bile değil ben gitcekmişim yanlarına hergün hergün gidemem gitmedimde kardeşi msj attı muhtemelen benimki attrmış gel die böle iş mi olur çocukmuyum ben insan gibi arar annesi buyur çay içmeye fln diye ozaman giderim 1 saat oturur dönerim. Galiba ailesi bunu sıkıştırıyo gelmio fln die oda beni sıkıştırıyo anlamadım ki, Annesinide ilk tanıştığımdan beri sevmiyorum çünkü çok düşüncesiz vurdumduymaz rahat bi kadın.

Allahtan bize 15saat ötede oturuolar, yoksa bu kadar sürmezdi ztn çoktan ayrılırdık.

Eğer böle devam ederse aramız düzelmesse ailesiyle ayrılırız ztn bunun sonu olmaz.

Artık cidden düşündükçe canım çok acıyo

sadece son sayfaya baktım, alıntı etmiyorum kangam kızıyor sonra :18:

böcüşüm geçmiş olsun ama ne olursun spidi ve mandişin dediği gibi kötüye yorma, allah korusun, inşallah daha kolay tedavisi olan bir sorunu vardır.

mandiş sıra sende bugün he, o zaman hazırlıklı olayım sıra bana geliyor bu gidişle, baştan hazırlayayım oklavayı da uğraşmayalım sonra

spidi sonradan gördüm banka sınavı ve iş görüşmesi varmış eşinin hayırlısı olsun sizin için, birden fazla şans olması çok iyi, bu arada tam detayını bilmiyorum ama bir arkadaş vardı iş yerinde eşi bankacıydı ve ara ara olan sınavlara girip maaşını arttırıyordu, ama pozisyonu değişmiyor diyordu maaşı artıyormuş bayağı çalışıyordu ama memnundular epey artmış maaşı o sayede çünkü sen daha iyi bilirsin tabii sektörün içindesiniz.

her markette olduğundan rahatça yazabilirim sanırım, tepsiye keşkül yapan var mı? misafirler olacak da, hep kaseye yapardık eskiden ancak şu anda tek tek kaseleri dolaba sığdıramayacağız dolap da dolu, o yüzden tepside yapmamız lazım ama sulanma sorunu var, paketin üstünde bir tarifte 3 bardak süt demiş ama çok mu yoğun olur o zaman da onu bilemedik. bu arada üzerine çilekli-ahududulu dr oetker jöleyle harika oluyor, zaten tatlıya hasret yaşıyorum hem sütü tatlı hem de kaç senedir yemedim bunu yapalım diyorum sulanır diyor annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…