Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben niyeyse bu haberlere hiç inanmıyorum belki bir vergiyi kaldırırlar ama iki katı tutarında başka yerden başka isimle bişiy keserler
bende ınanamadım sıze sorayım dedım

Allah yardımcıları olsun

Saol canmmm aminn inşallah

Buarada sen hamişsin, bizim orda hep hamişlerin duaları kabul olur derler ablama bi dua etsen ya mandişş yani içinden bile geçirsen yeter Allahım onlarada nasip etsin hayırlısıyla artık yaşlarıda geçiyo nası istio bi görsen bi çocuk görünce o bakışını görsen içim acıyo (

ıns hersey ıstedgın gbı olur keske bnde gelmeden zam ısteseydım ya

inşallah canım ederim dua tabi ama benim dualarımın kabul olmadığını söyleyen çok kişi var inşalalh yengende abinde güzel işler bulurlar ardındanda bebişlerini alırlar kucakalrına

Ahh keşkeeee 120 lira bile şuan bana çok iyi gelir, ztn sevgilimin doğum günü yaklaşıyo benm para suyunu çekti bişiylerde alamam gerek ne alcam onuda bilemiom

sana mı bana mı bnmkıde ııce suyunu cektı gecıcı bı ıse gırmıstım ya onların para yatırmalarını beklıyorum yatırmıyolar pıslıkler

mutlucumm
ınş Rabbım onlarada bı kapı açar cnmm
bılırım çalışamamak ne demek
bıde cocukları olmuyor dıye üzülme bu durumda bırde cocuk olması cok yanlş olurdu zaten
cocukla kafa dağılmaz kısmet açılmaz cnm
cocuk için bırıkım lazım durum lazım
ne masraflıdır cocuk meselesı bı bılsen herşeyden önce anne baba psıkolojısı önemlı
mutsuz aılede cocukta mutsuz olur
cocuk düşüncelerını bı kenara bırakmaları ve iş bulup çalışmaları lazım
düzenlı sağlam bı işlerı oluncada cocuk sonra düşünülür

sana mı bana mı bnmkıde ııce suyunu cektı gecıcı bı ıse gırmıstım ya onların para yatırmalarını beklıyorum yatırmıyolar pıslıkler

yuh artık onlarda mı yatırmadılar, ne pislikler var ya

inşallah canım ederim dua tabi ama benim dualarımın kabul olmadığını söyleyen çok kişi var inşalalh yengende abinde güzel işler bulurlar ardındanda bebişlerini alırlar kucakalrına

İnşallahh canımm, ben hiç öyle düşünmüyorum kimin duası geççeği hiç belli olmaz. Rabbim inşallah sanada hayırlı evlat nasip eder, bi an önce kucağına alırsın sağlığıyla sıhhatiyle

ıns hersey ıstedgın gbı olur keske bnde gelmeden zam ısteseydım ya

sende ben gıbı kafanı duvarlara cok vurun daha
bende buraya 2.kez geldım keşke ısteseydım aradan 1 yılı aşkın zamn gectı hala aynı maaş toplamda 2,5 yıldır aynı maaş
ama bundan sonra böle olmuycakk

benım sansım nerede yuzume guldukı bacım , bu subedekılerle anlasıyoruz genel merkezdekı o... kudurdu bu seferde serefsızler ya
heeee bıde bu ayın 4 de geldım 9 da sıogortamı baslattılar yıne 5 gn kazık yedım yanı

valla bocukum bn suan calısmak zorundayım ... evın tapu parasını odeyene kdr bıraz yaptırana kdr mecburum yanı ...
bıde aılesel sorunlarım var saglık sorunlarım var yoksa kımsee benı buraya gerı donderemezdı
gercı evıme gelmeselerdı yıne gelmezdım de neyse ...,

olsun cnm gene sana mecburlarmışkı evıne kadar gelmışler
100 tl barı ısteseydın
neyse geçtı artık

çoraplarım geldıakşam olsada denesemm
kalplı olan cok hoş ınş modellerınde sorun yaşamam

olsun cnm gene sana mecburlarmışkı evıne kadar gelmışler
100 tl barı ısteseydın
neyse geçtı artık

keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu
870 dı 900 yapmıslar ya cok zam dımı

keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu

bende bıde ızın alırken öle zorlanırımkı sonunda ızın falan alamam
o kadar yanı
ama öle olmuycan bılın mı
kaybeden bız oluyoruz
cok yapmışlr cnmmm
120 tl ben kabul etmedım valla ısterse hıc vermesın kendı bılır ama ben hakettığımı ıstycemm

evet ama bnden sonra yapmıslar onu yanı bna ozel de degıl hele yılbası gelsın bakalım zam yapar sanırım ama ısını yapıyorum yanı

Gerçekten çok yapmışlar yuh artık ya dalga geçer gibi yazıklar olsun hem çalıştırıp sömürüyolar hemde 30lira yapıyolar bari en azından bi 100 lira yap dimi

Buarada sen asgari ücret almıomuydun asgari ücret sektöre göre değişiyo mu bacular benim bankaya yatan 740 bide yol yemek veriolar elden o beni bi nebze rahatlatıyo Allahtan yol yemek veriolar yoksa işim çok zordu bakalım ocakta zam yapcaz dediler bekliom inş 20 30 lira ypamazlarda azcık aileme destek olurum

Böcük ya eğer senin için özel deilse haftalık ne kadar alıosun? Bide 120 lira zam aylık mı yoksam haftalık mı

o kadar garu var aşaada kımse yazmıyy yaa

len mutlu sana yazdım cvp yazsana abınle ılglı beğenmıon mu benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…