bende ınanamadım sıze sorayım dedımben niyeyse bu haberlere hiç inanmıyorum belki bir vergiyi kaldırırlar ama iki katı tutarında başka yerden başka isimle bişiy keserler
Kızlar ya çok dertliyiz biz ailecek ya abimin eşi, yengem ama ablam olsa bu kadar sevmezdim derim ablam derim zaten hep abimle bile o kadar yakın değilik çok iyi çok hoş ama çalışmıyo bi türlü dikiş tutturamadı çalıştığı yerlerde üniversite mezunu tekstil öğretmeni aslında ama ne ataması oluo ne biyerlerde çalışabilio gitti formasyon mu ne aldı bi kaç sene başka branşta dershanede çalıştı ama sonra çıkarttılar branş bulunca aslında eskiden olsa bi süre çalışmasın varsın derdim ozaman durumları iyiydi ama abimin durumu bozuldu bi işyeri vardı kriz zamanı battı çok borçları oldu durumlarını yeni yeni toparlamaya çalışıolar ki onda bile zorlanıolar abiminde kalıcı bi işi yok şuanda ne iş bulursa günlük haftalık fln orda burda çalışıyo tabi yetmiyo zaten uzun bi süre pskolojıleride bozuktu buarada uzun zamandır çocuk istiolar ama çocuklarıda olmuo iyice bunalımda yengem o kadar üzülüorum ki ikiside öyle temiz kalpli öyle iyi insanlar ki bi yüzleri gülmedi gitti insanların herşeyine koşarlar ederler fln bazen çok kızıom abimede yengemede abim haftalık günlük işler buluo çalışıo ama artık sigortalarıda yok doktora bile görünemicekler ve yetmiyo yengeme kızıom abla diom iş aramıon ondan bulmuon bak bulan nası buluo diom herhangi biyerde gir çalış diom, diom ama içim acıyo derken biliom hiç kolay olmadığını belki gaza gelirler die umutlarıda bitti çünkü buarada yengemde evlenmeden önce durumları çok iyi bi ailenin kızıydı (şimdi aileside bi tekme attı) bizimde dururmumuz iyiyizdi abim batırmadan önce ikiside anlamıorum ki utanıolarmı herhangi biyerde çalışmaktan neden böle yapıolar biz destek olmaya çalışıoz ama gelirimiz belli giderimiz belli zaten hep desteğiz Allah var annem babamm hiç boş bırakmazlar ama nekadar olsa emekli insanlar onlarda ben çok olamıom maaşımdan dolayı ama gene boş gitmemeye çalışırım hep ama yetinemioz nası sölesem napsam düzelseler çokta kötüler artık üzülüyolar eziliolar içim acıyo onları düşündükçe gördükçe bazen diom bi çocukları olaydı bari onla kafaları dağılırdı belki bi nasiplari açılırdı(
Allah yardımcıları olsun tatlım ısızlık zor
of yazmasam çatlıcaktım canım sıkılıo nezamndır bu konuda kimselerede bişiy diyemiom öle harıl harıl iş arıom abime yengeme içimi dökmek için yazdım(
Allah yardımcıları olsun
kötü tabısı cnm
haksızlıkta kötü
açtı cnm herşeyı oturtmuş yerıne harıka olmuş dukkanı maşallah
Allah utandırmasın
onada cok yanlış yaptılar
14 yıllık elemana zam vermeyıp çırağına zam yaptılar nerdeyse usta ıle bir alıyorlardı o da brakıp gıttı
burda haksızlık dız boyu bacumm
bakalım hayrlısı
burdan daha rahat olacağım kesın
kıtap okumak net serbest aıle gıbıyız
dışardan yemek yıycez ama harıka mutfak yapmış ben onlara çay vermekle gocunmam ama burda bı kadın varken onun işini yapmak zoruma gıdr
hee bu arada orda çayı ben vermıycem tabısı ama bı örnek verdım
ofısıde harıka yapmış
programı kurturacaktı
akşam bı konuşalm bakalım şartları kabul edecek mı ctesı bı kere çalışmam dıycem
Saol canmmm aminn inşallah
Buarada sen hamişsin, bizim orda hep hamişlerin duaları kabul olur derler ablama bi dua etsen ya mandişş yani içinden bile geçirsen yeter Allahım onlarada nasip etsin hayırlısıyla artık yaşlarıda geçiyo nası istio bi görsen bi çocuk görünce o bakışını görsen içim acıyo(
Ahh keşkeeee 120 lira bile şuan bana çok iyi gelir, ztn sevgilimin doğum günü yaklaşıyo benm para suyunu çekti bişiylerde alamam gerek ne alcam onuda bilemiom
sana mı bana mı bnmkıde ııce suyunu cektı gecıcı bı ıse gırmıstım ya onların para yatırmalarını beklıyorum yatırmıyolar pıslıkler
inşallah canım ederim dua tabi ama benim dualarımın kabul olmadığını söyleyen çok kişi var inşalalh yengende abinde güzel işler bulurlar ardındanda bebişlerini alırlar kucakalrına
ıns hersey ıstedgın gbı olur keske bnde gelmeden zam ısteseydım ya
benım sansım nerede yuzume guldukı bacım , bu subedekılerle anlasıyoruz genel merkezdekı o... kudurdu bu seferde serefsızler yayuh artık onlarda mı yatırmadılar, ne pislikler var ya
İnşallahh canımm, ben hiç öyle düşünmüyorum kimin duası geççeği hiç belli olmaz. Rabbim inşallah sanada hayırlı evlat nasip eder, bi an önce kucağına alırsın sağlığıyla sıhhatiyle
sende ben gıbı kafanı duvarlara cok vurun daha
bende buraya 2.kez geldım keşke ısteseydım aradan 1 yılı aşkın zamn gectı hala aynı maaş toplamda 2,5 yıldır aynı maaş
ama bundan sonra böle olmuycakk
olsun cnm gene sana mecburlarmışkı evıne kadar gelmışler
100 tl barı ısteseydın
neyse geçtı artık
keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu
870 dı 900 yapmıslar ya cok zam dımı
bende bıde ızın alırken öle zorlanırımkı sonunda ızın falan alamam
o kadar yanı
ama öle olmuycan bılın mı
kaybeden bız oluyoruz
cok yapmışlr cnmmm
120 tl ben kabul etmedım valla ısterse hıc vermesın kendı bılır ama ben hakettığımı ıstycemm
keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu
870 dı 900 yapmıslar ya cok zam dımı
evet ama bnden sonra yapmıslar onu yanı bna ozel de degıl hele yılbası gelsın bakalım zam yapar sanırım ama ısını yapıyorum yanı
Böcük ya eğer senin için özel deilse haftalık ne kadar alıosun? Bide 120 lira zam aylık mı yoksam haftalık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?