açtı cnm 2 ay oldu mu ne
tadılat falan btmış geçen gıttım zaten aynı sokağın devamında bızımle
ofıse bak dıye çağrdı benı ıstıyor ya
baktım gercekten cok hoş olmuştu
işi gücü rast gtsın ınş
Boşverim bu arada çok geçmiş olsun canım havalardan bence bu gün yağmurluymuş çünkü
o zaman ufak ufak yolunu yap bu patrona
onun yorgunluğu temızlıkten
2 gün temızlık yapmış yorulmuş hamlamıştırdaha bıze gelcekk
bı halıcıyı aradım metrresı 6 tl dedı cok pahaı yaa bıde şagılerım var onlar daha pahalymşdeğerse verırım 4 tl verdım hıc memnun kalmadım
napsamkı
Boşverim bu arada çok geçmiş olsun canım havalardan bence bu gün yağmurluymuş çünkü
uhh 6 mı ben 3 tl verdim acayip memnun kaldım hemde beyaz halıyı vermiştim eve geldiğinde parfümlemişle üstüne bir hafta geçmedi tüm eve kokusu yayıldı
uhh 6 mı ben 3 tl verdim acayip memnun kaldım hemde beyaz halıyı vermiştim eve geldiğinde parfümlemişle üstüne bir hafta geçmedi tüm eve kokusu yayıldı
hafat sonu bı sürü kıtap aldım genemusmutlu oluyorum yaa
ama sabahları otobuste okuyamıyorum cok kalabalık ya okullar açıldı yabıan evvel hepsını okumak ıstıyorummm
dun kalbım cok zorladı Allahın rahmetıne kavusuyordum az kalsın :18:
benıde beyaz gardenyam beklıyo evde ama okuyamadım uzun zamandır bıde yenı kıtabım var asık hayalet
zam konusunda sesimi çıkarmıyorum bizede 6 tl yapıldı zam ama bu sefer vergi kesintisi filan derken zam -13 tl oldu :))) o günden sonra zam yapıldı şukadar filan dediklerine hiç bakmıyorum ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum maaşımı alıp her ay Allahım sen bereket ver diyip diğer bankaya yatırıyorum :))
böcük hayırlı olsun son 5 yıllık yapılan zamlarımı toplasan eminim 120 tl yapmaz :))
Demek çaycı çayı iyi demliyor
Konuşta bizede haber et merak ettim ben
Kızlar ya çok dertliyiz biz ailecek ya abimin eşi, yengem ama ablam olsa bu kadar sevmezdim derim ablam derim zaten hep abimle bile o kadar yakın değilik çok iyi çok hoş ama çalışmıyo bi türlü dikiş tutturamadı çalıştığı yerlerde üniversite mezunu tekstil öğretmeni aslında ama ne ataması oluo ne biyerlerde çalışabilio gitti formasyon mu ne aldı bi kaç sene başka branşta dershanede çalıştı ama sonra çıkarttılar branş bulunca aslında eskiden olsa bi süre çalışmasın varsın derdim ozaman durumları iyiydi ama abimin durumu bozuldu bi işyeri vardı kriz zamanı battı çok borçları oldu durumlarını yeni yeni toparlamaya çalışıolar ki onda bile zorlanıolar abiminde kalıcı bi işi yok şuanda ne iş bulursa günlük haftalık fln orda burda çalışıyo tabi yetmiyo zaten uzun bi süre pskolojıleride bozuktu buarada uzun zamandır çocuk istiolar ama çocuklarıda olmuo iyice bunalımda yengem o kadar üzülüorum ki ikiside öyle temiz kalpli öyle iyi insanlar ki bi yüzleri gülmedi gitti insanların herşeyine koşarlar ederler fln bazen çok kızıom abimede yengemede abim haftalık günlük işler buluo çalışıo ama artık sigortalarıda yok doktora bile görünemicekler ve yetmiyo yengeme kızıom abla diom iş aramıon ondan bulmuon bak bulan nası buluo diom herhangi biyerde gir çalış diom, diom ama içim acıyo derken biliom hiç kolay olmadığını belki gaza gelirler die umutlarıda bitti çünkü buarada yengemde evlenmeden önce durumları çok iyi bi ailenin kızıydı (şimdi aileside bi tekme attı) bizimde dururmumuz iyiyizdi abim batırmadan önce ikiside anlamıorum ki utanıolarmı herhangi biyerde çalışmaktan neden böle yapıolar biz destek olmaya çalışıoz ama gelirimiz belli giderimiz belli zaten hep desteğiz Allah var annem babamm hiç boş bırakmazlar ama nekadar olsa emekli insanlar onlarda ben çok olamıom maaşımdan dolayı ama gene boş gitmemeye çalışırım hep ama yetinemioz nası sölesem napsam düzelseler çokta kötüler artık üzülüyolar eziliolar içim acıyo onları düşündükçe gördükçe bazen diom bi çocukları olaydı bari onla kafaları dağılırdı belki bi nasiplari açılırdı(
of yazmasam çatlıcaktım canım sıkılıo nezamndır bu konuda kimselerede bişiy diyemiom öle harıl harıl iş arıom abime yengeme içimi dökmek için yazdım(
inşallah canım ederim dua tabi ama benim dualarımın kabul olmadığını söyleyen çok kişi var inşalalh yengende abinde güzel işler bulurlar ardındanda bebişlerini alırlar kucakalrına
mutlucumm
ınş Rabbım onlarada bı kapı açar cnmm
bılırım çalışamamak ne demek
bıde cocukları olmuyor dıye üzülme bu durumda bırde cocuk olması cok yanlş olurdu zaten
cocukla kafa dağılmaz kısmet açılmaz cnm
cocuk için bırıkım lazım durum lazım
ne masraflıdır cocuk meselesı bı bılsen herşeyden önce anne baba psıkolojısı önemlı
mutsuz aılede cocukta mutsuz olur
cocuk düşüncelerını bı kenara bırakmaları ve iş bulup çalışmaları lazım
düzenlı sağlam bı işlerı oluncada cocuk sonra düşünülür
keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu
870 dı 900 yapmıslar ya cok zam dımı
bende bıde ızın alırken öle zorlanırımkı sonunda ızın falan alamam
o kadar yanı
ama öle olmuycan bılın mı
kaybeden bız oluyoruz
cok yapmışlr cnmmm
120 tl ben kabul etmedım valla ısterse hıc vermesın kendı bılır ama ben hakettığımı ıstycemm
bilgim yok yorgun saatlermi değişcekmiş ee kış uygulamasına çok var daha saatlerin değişmesi için erken değilmi yoksa şu enerji ş............. p......... nin mesai saatleri ile ilgili konuşmasını d,ikkate alıp kabulmu ettiler eğer öyleyse yandık :))
tansiyon iyide hapşuuuuuuuuuuuuuu heee hapşuuuu paraladın kendini hala düzelemedin dimi fenalaştı yine hastalığın
hayırlı olsun sel sevindim adınaiyi yapmışsın
hııı okumadım kuzu yaa çok konuşmuşsunuz üşendim valla gerilere dönmeye.okumadın mı bılmım ama bana patron 120 tl zam yaptı almadım
konuşcam
zamı kabul etmedım
bu akşam bu ustayla görüşcem yarında patronla
bakalım nolcakk
Yok canım benimki aşırı temizlikten.Kendimi çok zorladım..Sonuçta yürümekte zorlanıyorum..
nerde yıkattın mandiş.Yarın halıları bende verecem..
bu arada sell iyi dersler şimdiden sana!
ve mandişim hatırladım şimdi sen de yağlıboyaya başlıyordun di mi, ama zararlı olmaz mı soluması hamileyken ya duvar boyama gibi olmuyo mu el işinde yoksa?
nerde yıkattın mandiş.Yarın halıları bende verecem..
evt bıraz pahalı nerdeyse 2 kat ama ınan 4 tl ye verdıklrımdem 2 yıldır memnun kalmadım
yeterkı içime sınsın dıyrum şimdi
tabı bu ay veremem para yohhhbıdahakı ay verırım ınş
Hira halı yıkamada iyi diyorlar..Tüm halı çeşitleri 3 tl miş..
Birde bir yer daha var o kampanya yapmış 2 tl miş
bu arada sell iyi dersler şimdiden sana!
ve mandişim hatırladım şimdi sen de yağlıboyaya başlıyordun di mi, ama zararlı olmaz mı soluması hamileyken ya duvar boyama gibi olmuyo mu el işinde yoksa?
annem adahalıya vermiş çok memnun kaldı
hııı okumadım kuzu yaa çok konuşmuşsunuz üşendim valla gerilere dönmeye.
İyi bakalım ne dicek acaba patron tavır almasa bari. Ben olsam çekinirdim konuşmaya belki :2:
mustahak sana heee ne o kadar zorluyorsun kendini.
Bak bana bu akşam kaynanam gelcek evim dandini bende oturuyom burda
serdivanda boşver ama araçları var eve teslim ediyorlar alıyorlar
ben deneme amaçlı bir halı verdim çok memnun kaldım şimdi tüm evin halılarını vercem böcük hemde 3 tl ye bizim buralar hakikaten ucuzmuş yaw
kangam ıyı alıntı etmışsın cnm mandşın yazdığını görmemıştımm:)
6 tl mı zamşoklardayım yanı
daha benım bıdahakı ay kirama zam gelecek enaz 50 tl bana 6 tl yapılırsa napardım
120 tl normal gıbı duruyo ama bızımburaya göre haksızlık bu
ondan şey edıommmmyoksa çok şükür
kangam sağol ınş zamanım olurda okurum bol bol
kocem bgun evde olcak gece gtcek sanırım yada akşam 3 gündür görüşedık bugun eşime zaman ayırcam
gökgürledıhavada bulut yok güneş var cok azcık bulut var beyaz renkte onlarda yağmur bulutu deılkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?