Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

o zaman ufak ufak yolunu yap bu patrona

Boşverim bu arada çok geçmiş olsun canım havalardan bence bu gün yağmurluymuş çünkü

onun yorgunluğu temızlıkten
2 gün temızlık yapmış yorulmuş hamlamıştırdaha bıze gelcekk

bı halıcıyı aradım metrresı 6 tl dedı cok pahaı yaa bıde şagılerım var onlar daha pahalymşdeğerse verırım 4 tl verdım hıc memnun kalmadım
napsamkı

uhh 6 mı ben 3 tl verdim acayip memnun kaldım hemde beyaz halıyı vermiştim eve geldiğinde parfümlemişle üstüne bir hafta geçmedi tüm eve kokusu yayıldı

uhh 6 mı ben 3 tl verdim acayip memnun kaldım hemde beyaz halıyı vermiştim eve geldiğinde parfümlemişle üstüne bir hafta geçmedi tüm eve kokusu yayıldı

evt bıraz pahalı nerdeyse 2 kat ama ınan 4 tl ye verdıklrımdem 2 yıldır memnun kalmadım
yeterkı içime sınsın dıyrum şimdi
tabı bu ay veremem para yohhhbıdahakı ay verırım ınş

evt bıraz pahalı nerdeyse 2 kat ama ınan 4 tl ye verdıklrımdem 2 yıldır memnun kalmadım

hafat sonu bı sürü kıtap aldım genemusmutlu oluyorum yaa
ama sabahları otobuste okuyamıyorum cok kalabalık ya okullar açıldı yabıan evvel hepsını okumak ıstıyorummm

güle güle oku kangam,ben de sardım bu ara, zamansız kalana kadar okuyayım istiyorum.

dun kalbım cok zorladı Allahın rahmetıne kavusuyordum az kalsın :18:
benıde beyaz gardenyam beklıyo evde ama okuyamadım uzun zamandır bıde yenı kıtabım var asık hayalet

hayırdır nadia, dr.a gittin mi? normalde var mı kalp rahatsızlığın? buzdolabı işini ne yaptın, sana yazmıştım 2. el temiz beyaz eşyalar da oluyor diye gördün mü bilmiyorum ama tabii bütçen müsaitse basit modellerden sıfır almak daha içine siner insanın.

6 tl mi zamla vergiden dolayı maaşı düşenleri duyduğumdan ona şaşırmıyorum artık da aman yatsın da valla ah o maaşın yatmaması ne demek bilirim

Demek çaycı çayı iyi demliyor

Konuşta bizede haber et merak ettim ben

mutluluk açıkçası senden beklemekzdim şu çocuk konusundaki fikri, aşağıda mandiş ve böcüş zaten açıklamış her şeyi. çocuk bir oyuncak değildir, ve şu anda maddi durum kötüyken çocuk yetişkin insandan daha çok para gereken bir durum. hastalığı var sağlığı var, önce kendi bellerini doğrultmalılar sonra çocuk.

ayrıca sağlıktan yararlanamıyorlar demişsin, GSS genel sağlık sigortası kanunu duymadınız mı, gidip gelir testi yaptırmadılar mı, yoksa bir de onun borcu çıkar kapılarına, gelir testi yapılıyor haneye düşen gelir kişi başına bölünüp eğer asgari ücretinin 3 te 1 i kadarsa mı ne ücretsiz, daha fazla ise dilimlere göre prim ödemek zorundalar. ama testi yaptırmazlarsa en yüksek gelir grubundan sayılıp aylık 200 küsur tl adambaşı borçlanıyorlar bildiğm kadarıyla. hemen kaymakamlığa başvurmalılar eğer yapmadılarsa.

bir de ekmek parasında gurur yapanlara acıyamıyorum sen de acıma derim. senin, bizlerin canı yok mu, en güzel yaşlarımızı nelere katlanarak heba ettik, ediyoruz. kimse kusura bakmasın iş beğenmeyen insanlara zerre kadar acımam. insan gider tezgahtarlık yapar eder yine yapar, sen o kadar okumuş etmişsin bak kaç paraya çalışıyorsun ama bunlara katlanmasan ilerisi olmayacak tecrübe için vb katlanmak zorundasın şimdilik. burada çalışırken inşallah güzel bir iş bulur yüksek ücretle geçersin ilk yılın mı senin bu işte yoksa o sektörde o paraya çalışmaz kimse.

inşallah canım ederim dua tabi ama benim dualarımın kabul olmadığını söyleyen çok kişi var inşalalh yengende abinde güzel işler bulurlar ardındanda bebişlerini alırlar kucakalrına

keske ısteseydım ama bn utanıyorum bılıyomusun ole seyler konusmaya ya Allah kahretsın bu huyumu
870 dı 900 yapmıslar ya cok zam dımı

ah ah ben utanır lafını edemezdim, kazıkları yiye yiye öyle bir öğrendim ki utanmamayı. yoksa kimse kalkıp da hakkını vermiyor insana.

ah kangam ah işte senelerce hasta hasta süründüm ettim yollarda gık demedim, iş olsun dedim, aman izin alıyor gibi olmıyım dedim ki ben para da almıyorum yani ama onların işi de azalmış oluyor diye kıymet mi bilindi valla

konuşmadan haberim yok da memur sitesinde mi nerede çıkmış bir haber gördün nette gezinirken acaba eski tarihli miydi, ama ayırmışlardı şu bakanlıklar şöyle şunlar şöyle falan diye:44:

ya yok düzelmiştim sadece nefes alamıyor genizim akıyordu geçen hafta kas, kemik ağrılarına ek olarak (düzelmiş halime bak be)
ama hapşuuuu lar bitimişti yine başladı burnum da akıyor hafta sonları yaramıyor bana

bu arada sell iyi dersler şimdiden sana!
ve mandişim hatırladım şimdi sen de yağlıboyaya başlıyordun di mi, ama zararlı olmaz mı soluması hamileyken ya duvar boyama gibi olmuyo mu el işinde yoksa?

Son düzenleme:
okumadın mı bılmım ama bana patron 120 tl zam yaptı almadım
konuşcam
zamı kabul etmedım
bu akşam bu ustayla görüşcem yarında patronla
bakalım nolcakk
hııı okumadım kuzu yaa çok konuşmuşsunuz üşendim valla gerilere dönmeye.
İyi bakalım ne dicek acaba patron tavır almasa bari. Ben olsam çekinirdim konuşmaya belki :2:
Yok canım benimki aşırı temizlikten.Kendimi çok zorladım..Sonuçta yürümekte zorlanıyorum..

mustahak sana heee ne o kadar zorluyorsun kendini.
Bak bana bu akşam kaynanam gelcek evim dandini bende oturuyom burda

ve mandişim hatırladım şimdi sen de yağlıboyaya başlıyordun di mi, ama zararlı olmaz mı soluması hamileyken ya duvar boyama gibi olmuyo mu el işinde yoksa?

sağol yorguncum, bu arada senin düğün ne zaman

nerde yıkattın mandiş.Yarın halıları bende verecem..

serdivanda boşver ama araçları var eve teslim ediyorlar alıyorlar

ben deneme amaçlı bir halı verdim çok memnun kaldım şimdi tüm evin halılarını vercem böcük hemde 3 tl ye bizim buralar hakikaten ucuzmuş yaw

kangam ıyı alıntı etmışsın cnm mandşın yazdığını görmemıştımm:)
6 tl mı zamşoklardayım yanı
daha benım bıdahakı ay kirama zam gelecek enaz 50 tl bana 6 tl yapılırsa napardım
120 tl normal gıbı duruyo ama bızımburaya göre haksızlık bu
ondan şey edıommmmyoksa çok şükür

kangam sağol ınş zamanım olurda okurum bol bol
kocem bgun evde olcak gece gtcek sanırım yada akşam 3 gündür görüşedık bugun eşime zaman ayırcam

gökgürledıhavada bulut yok güneş var cok azcık bulut var beyaz renkte onlarda yağmur bulutu deılkı

Hira halı yıkamada iyi diyorlar..Tüm halı çeşitleri 3 tl miş..

Birde bir yer daha var o kampanya yapmış 2 tl miş

doğrudur ben o kadar bilmiyorum annem dediydi aklımda kalmış

dört hafta karakalem çalışcaz sonrasında boyaya geçecekmişiz sanmam dokuncağını tinerde kullanılmıyor kaldıki çok kokarsa çıkarım hava alırım yada bırakırım kendime dikkat ederim yorgun

sen asıl kendine dikkat et şu temizlik olayından sinirliyim sana :)

annem adahalıya vermiş çok memnun kaldı

adamı bilmiyorum ama bir arkadaşım anlatmıştı halısını yakmışlar bir başkasıda boya verdiğini anlatmıştı korkmuştum yıllarca vermedim güvenmedim hiçbiryere yiğenlerim yıkadı hep ama bu ilk denememdi meğer ne büyük kolaylıkmış kızlarda benden kurtuldu :))

ben yapmazsam şükretsın o
konuşmaya konuşmaya bu hallere düştük zaten

evt ya pahalı ama memnun kalırsam gözümde kalmaz ama acıp bakcem bu kez beğenmezesem ger yolluycam

böcüküm haksızlık dediğin burada babası var yer temizleyen 3 milyar alırken müdür 2 milyarı zor alıyor sınavla atanan 1 küsürklerde alırken torpille istediği yere oturan 4 milyarı çatır diye alıyor ne eğitim ne yaptığı iş önemli değil zamlara gelince yüzde 2 zam aldığımız yılı bilirim o yıl maaşım dahada düşmüştü lüks dilim sınırına sokmuşlardı kaldıki maaşa aldığmız bu zamlar oranında ne kiraya ne yiycekelre ne eklektiriğe zam gelmiyor biliyorsun bu kadar giderlere zam varken bu kadar gelire zamla hala yaşıyoruz ya bizler mübarek insanlarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…