Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hiii amma mesaj birikmiş yine 10:50 ye kadarkileri okudum haberiniz olsun yoksa yetişemeyeceğim
ha haa haaappşuuuuuuuuuuuuuuu

boşver sonradan tabii ağrısı çıkar ama sağlığının kıymetini bil bugünleri arama sonra derim, hele 8 de kalkıp bir şey yemeden 1 e kadar temizlik benim için imkansız kendimi kaptırdım geçenlerde elim ayağım titremekten boşaldı yere düşüyordum az daha şekerim düşmüş, insan kaptırınca gidiyor gerçi biliyorum ama benim bünye dur diyiveriyor he bir de nasıl sinirleniyorum, içimdeki cani ortaya çıkıyor

güle güle yavaş yavaş kirlensin ki bir daha yorulma bu kadar
günaydın kızlar mutlu haftalar hepinize neşeli bol kahkahalı sağlıklı huzurlu haftalar olsun
sana daaa duru'ya daaaaaaa
aa mandiş dün bir haber gördüm kamuda çalışma saatleri değişti falan diye hepsinde değil galiba da, senin de değişti mi saatlerin? tansiyonunu ölçüyor musun? cadı uslu duruyor mu?

en önemlisi ikinizin bir kafada olması spidi, bu yaşlarda gezeceksiniz boşver, atın kendinizi sokaklara istediğinizi niye erteleyesiniz ki

kangammm okudum, okudum yerden göğe kadar haklısın ama mutluluk'un yazacaklarını yazacaktım o yazmış, tek endişem bu benim de insanlara güvenememek hani yazılı anlaşma olmadan hoş her şeyi yazılı olamaz zaten yine gerisi güvene kalıyor ama aşağıdakini okuyunca senin düşüncen yani en kötü karşıya taşınırsan abinlerin yanında kafana göre iş bulana kadar imkanın olacak sanırım. o konuda eminsen yani eleman fazlası olup sana iş çıkmama sorunu olmayacaksa dediğin gibi eğer ustayla anlaşırsan pek fazla şey kaybetmezsin herhalde ama gelir olarak azalacağını hesaplamışsındır hoş saatlerin az olacak ona değer bence, yani maaşın fazla da olsa senin patron gibi ekstralar olmayacaktır büyük ihtimalle onu diyorum ama bu şartlarda nereye kadar çalışabilirsin artık. eskiden 7 gün çalışırdım çoğu sbaahın köründen gece yarılarına kadar ne oldu para biriktirdim o zaman ama ne özel hayatımda huzurum kalmıştı ne de sağlığım kaldı çmür boyu bana yapışan rahatsızlıklarıma sebep oldu, kendini düşüneceksin artık

sanırım patron seni kafasında şöyle motive ediyor, maaşın yüksek olsa ekstraları vermeyecek bu sefer nasıl olsa maaşım var diyip o kadar paralamayacaksın kendini, böyle ediyor ki sen canla başla çalışıyorsun o da bunların karşılığı ekstralar vermiş oluyor. yani ben başka açıklama bulamıyorum. yani bu saçma dengesiz zam oranı vb başka açıklaması gelmiyor aklıma.

ben geldiiiimmmm Kuran kursuna başladım çok heycanlıyım :)
Geçmişi okuyamadım çok kouşmuşsunuz leenn

canım bnm bankaya 740 yatıyo 120 sı yol onu elden verıyolar normalde maas 750 10 tl ordan 30 tl de zam etmısler

ınş yılbaşında umduğunu alırsın cnm

ıns 1000 yapsa barı

ya harika süper evde olmanı çok güzel değerlendirmişsin bende çok istiyorum. ama haftasonlarına sığdıramıyorum :2::2:

bilgim yok yorgun saatlermi değişcekmiş ee kış uygulamasına çok var daha saatlerin değişmesi için erken değilmi yoksa şu enerji ş............. p......... nin mesai saatleri ile ilgili konuşmasını d,ikkate alıp kabulmu ettiler eğer öyleyse yandık :))

tansiyon iyide hapşuuuuuuuuuuuuuu heee hapşuuuu paraladın kendini hala düzelemedin dimi fenalaştı yine hastalığın

hayırlı olsun sel sevindim adınaiyi yapmışsın

ya harika süper evde olmanı çok güzel değerlendirmişsin bende çok istiyorum. ama haftasonlarına sığdıramıyorum :2::2:
çok teşekkür ederim sipidiiim çok sevinçliyim ilk defa okula giden çocuklar gibi :)

sağol mandişiiim

Sel naber ?
kursun hayırlı olsun ... keske bende baslasam

ne biliim evdeyim ya uzun zamandır ondan sanırım :)

keşke canım ama işle zor olur genelde sabah saatlerinde oluyor kurslar çünkü

sen öğren bızede buradan öğret olmaz mı
bız calıstıgımız ıcın gıdemeyız

kangamm bazen para herşey olmuyoo huzur yok burda haksızlık cok
işlerımızde o ustanın gtmesı ıle durygunlaştı gercekten ıyı bır ustaydı ve hakkını yedıler
patronum sağolsun asla ınkar etmıyorum ama haksızlıkta yapmıyor değil yanıbu benım zoruma gıdıo bıde bana onu bunu kötüleyıp sonra onlarla sarmaş dolaş oluyoo

öle bı alaka kurmuş olabılır mı bılmıyoum ama sanmıyorumda
sonucta kendı içinden gelerek yaptı herşeyı ben zorla ıstemedım
kendı kendını batrcak

bıde aıleme zaman ayıramıyorum hıc değilse ctesı 3 te cıkım dıye 2 saat ızn ıstesem vermıyolar sonra kendı yaptıklarıma bakıyorum karşılığı bu olmamalı dıyorumkı 2,5 yıldır ızne cıkmadım 1 gün gelmedım sadece
cteıs olmaması cok ıyı olacak
atıyorum 7 de değilde 5 te cıkmam cok ıyı olacak falan

böcemm yavrım açtı mı o usta tükkanını

kızlar ben yürüyemiyorum ya..Sanki bacaklarıma kalçamdan dizime kadar sopalarla vurmuşlar..Yürümek,merdiven inmek çok zorluyor...

Sel çok sevindim canım.İyi akıl etmişin ..

Çocukken gittiğimiz kuran kursu geldi aklıma camide :)) Birde leblebi tozu..Sonra leblebi tozunun poşetine su koyup sıkarak surat yapmak..Hey gidi beee..

aynenn belki bende o yüzden bu kadar heycanlandım eski günler gibi :)

Boşverim bu arada çok geçmiş olsun canım havalardan bence bu gün yağmurluymuş çünkü

böcemm yavrım açtı mı o usta tükkanını

açtı cnm 2 ay oldu mu ne
tadılat falan btmış geçen gıttım zaten aynı sokağın devamında bızımle
ofıse bak dıye çağrdı benı ıstıyor ya
baktım gercekten cok hoş olmuştu
işi gücü rast gtsın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…