hiii amma mesaj birikmiş yine 10:50 ye kadarkileri okudum haberiniz olsun yoksa yetişemeyeceğim
ha haa haaappşuuuuuuuuuuuuuuu
boşver sonradan tabii ağrısı çıkar ama sağlığının kıymetini bil bugünleri arama sonra derim, hele 8 de kalkıp bir şey yemeden 1 e kadar temizlik benim için imkansız kendimi kaptırdım geçenlerde elim ayağım titremekten boşaldı yere düşüyordum az daha şekerim düşmüş, insan kaptırınca gidiyor gerçi biliyorum ama benim bünye dur diyiveriyor he bir de nasıl sinirleniyorum, içimdeki cani ortaya çıkıyor
güle güle yavaş yavaş kirlensin ki bir daha yorulma bu kadar
aa mandiş dün bir haber gördüm kamuda çalışma saatleri değişti falan diye hepsinde değil galiba da, senin de değişti mi saatlerin? tansiyonunu ölçüyor musun? cadı uslu duruyor mu?
en önemlisi ikinizin bir kafada olması spidi, bu yaşlarda gezeceksiniz boşver, atın kendinizi sokaklara istediğinizi niye erteleyesiniz ki
kangammm okudum, okudum yerden göğe kadar haklısın ama mutluluk'un yazacaklarını yazacaktım o yazmış, tek endişem bu benim de insanlara güvenememek hani yazılı anlaşma olmadan hoş her şeyi yazılı olamaz zaten yine gerisi güvene kalıyor ama aşağıdakini okuyunca senin düşüncen yani en kötü karşıya taşınırsan abinlerin yanında kafana göre iş bulana kadar imkanın olacak sanırım. o konuda eminsen yani eleman fazlası olup sana iş çıkmama sorunu olmayacaksa dediğin gibi eğer ustayla anlaşırsan pek fazla şey kaybetmezsin herhalde ama gelir olarak azalacağını hesaplamışsındır hoş saatlerin az olacak ona değer bence, yani maaşın fazla da olsa senin patron gibi ekstralar olmayacaktır büyük ihtimalle onu diyorum ama bu şartlarda nereye kadar çalışabilirsin artık. eskiden 7 gün çalışırdım çoğu sbaahın köründen gece yarılarına kadar ne oldu para biriktirdim o zaman ama ne özel hayatımda huzurum kalmıştı ne de sağlığım kaldı çmür boyu bana yapışan rahatsızlıklarıma sebep oldu, kendini düşüneceksin artık
sanırım patron seni kafasında şöyle motive ediyor, maaşın yüksek olsa ekstraları vermeyecek bu sefer nasıl olsa maaşım var diyip o kadar paralamayacaksın kendini, böyle ediyor ki sen canla başla çalışıyorsun o da bunların karşılığı ekstralar vermiş oluyor. yani ben başka açıklama bulamıyorum. yani bu saçma dengesiz zam oranı vb başka açıklaması gelmiyor aklıma.
ha haa haaappşuuuuuuuuuuuuuuu
Ah haftasonunu birde bana sorun..Ctesi 8:30'dan 18:30'a kadar durmadan temizlik yaptım..Akşam yemeğim yoktu eşimle dışarı çıktık.12'ye doğru döndük..
Pazar 8:00'de kalktım.13:00'e kadar temizlik yaptım..Saat 13:00'ü geçerken kahvaltıya gittik eşimle dolaytık..16:00da evdeydim...Akşam birde misafir geldi..Gece 1'e doğru yattım..
Şimdi nasılım..Yürümekte zorlanıyorum.orgunluğum sesimi dahi etkiliyor..
boşver sonradan tabii ağrısı çıkar ama sağlığının kıymetini bil bugünleri arama sonra derim, hele 8 de kalkıp bir şey yemeden 1 e kadar temizlik benim için imkansız kendimi kaptırdım geçenlerde elim ayağım titremekten boşaldı yere düşüyordum az daha şekerim düşmüş, insan kaptırınca gidiyor gerçi biliyorum ama benim bünye dur diyiveriyor he bir de nasıl sinirleniyorum, içimdeki cani ortaya çıkıyor
güle güle yavaş yavaş kirlensin ki bir daha yorulma bu kadar
sana daaa duru'ya daaaaaaagünaydın kızlar mutlu haftalar hepinize neşeli bol kahkahalı sağlıklı huzurlu haftalar olsun
aa mandiş dün bir haber gördüm kamuda çalışma saatleri değişti falan diye hepsinde değil galiba da, senin de değişti mi saatlerin? tansiyonunu ölçüyor musun? cadı uslu duruyor mu?
vallahi ya şu gezme konusunda fenayız. Rakip falan tanımıyorum artık deli dana gibi geziyoruz annemin tabiri ile de ipini koparmış kurbanlık dana gibi
Allahtan eşimde ben gibi ne kadan yorulsakta hadi şuraya gidelim diyince sanki bedenimiz yenileniyor
benimde mutfak dolaplarımı temizlemem lazımbak şimdi haftasonu banyom ile k. tuvaleti temizledim duvarlarını falan çamaşır suları ile sildim ( pasaklı değilimdir hahahah )
en önemlisi ikinizin bir kafada olması spidi, bu yaşlarda gezeceksiniz boşver, atın kendinizi sokaklara istediğinizi niye erteleyesiniz ki
Günaydınnn kızlarr
böcükk eminmisin ya çıkcakmısın işten?? senin patronun iyiydi ya ondan şey ettim ben ascık acaba bi konuşsanmıydı cmt çalışmak istemiorum fln die bence senin patron bulunmaz kaftan yani tabi gene sen bilirsin anladığım kadarıyla çok çalışıyosun yoruluyosun ama şimdi diğer yer sana cazip gelio çok iş olmıcak diosun anlayışlı diosun cmt tatil diosun ya bu söledikleri şeyleri yapmazlarsa her işyeri en başta ne vaatler veriyo o zman pişman olursan buraya geri dönebilcekmisin? pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın
kangammm okudum, okudum yerden göğe kadar haklısın ama mutluluk'un yazacaklarını yazacaktım o yazmış, tek endişem bu benim de insanlara güvenememek hani yazılı anlaşma olmadan hoş her şeyi yazılı olamaz zaten yine gerisi güvene kalıyor ama aşağıdakini okuyunca senin düşüncen yani en kötü karşıya taşınırsan abinlerin yanında kafana göre iş bulana kadar imkanın olacak sanırım. o konuda eminsen yani eleman fazlası olup sana iş çıkmama sorunu olmayacaksa dediğin gibi eğer ustayla anlaşırsan pek fazla şey kaybetmezsin herhalde ama gelir olarak azalacağını hesaplamışsındır hoş saatlerin az olacak ona değer bence, yani maaşın fazla da olsa senin patron gibi ekstralar olmayacaktır büyük ihtimalle onu diyorum ama bu şartlarda nereye kadar çalışabilirsin artık. eskiden 7 gün çalışırdım çoğu sbaahın köründen gece yarılarına kadar ne oldu para biriktirdim o zaman ama ne özel hayatımda huzurum kalmıştı ne de sağlığım kaldı çmür boyu bana yapışan rahatsızlıklarıma sebep oldu, kendini düşüneceksin artık
kesınlıkle zaten ondan aklm karışıkya normal bı patron olsa çeker gıderdım ctesı
yok cnm konuşsamda ımkansız vermez ctesı
aslında ne eksperler ne sıgorta şirketlerı çalışıyoo oturuyorum ama genede gelıyoru çaycı erken cıkıo caya bakıyorum şaka gbı
akşam bı konuşayım yamuk yapacak ınsan değil ama kendımı garantıye almam lazım
yok cnm dönmem dahaçıkarsamen kötü ıhtımal taşınırım
ınş cnm sağol
sanırım patron seni kafasında şöyle motive ediyor, maaşın yüksek olsa ekstraları vermeyecek bu sefer nasıl olsa maaşım var diyip o kadar paralamayacaksın kendini, böyle ediyor ki sen canla başla çalışıyorsun o da bunların karşılığı ekstralar vermiş oluyor. yani ben başka açıklama bulamıyorum. yani bu saçma dengesiz zam oranı vb başka açıklaması gelmiyor aklıma.