serdivanda boşver ama araçları var eve teslim ediyorlar alıyorlar
ben deneme amaçlı bir halı verdim çok memnun kaldım şimdi tüm evin halılarını vercem böcük hemde 3 tl ye bizim buralar hakikaten ucuzmuş yaw
böcüküm haksızlık dediğin burada babası var yer temizleyen 3 milyar alırken müdür 2 milyarı zor alıyor sınavla atanan 1 küsürklerde alırken torpille istediği yere oturan 4 milyarı çatır diye alıyor ne eğitim ne yaptığı iş önemli değil zamlara gelince yüzde 2 zam aldığımız yılı bilirim o yıl maaşım dahada düşmüştü lüks dilim sınırına sokmuşlardı kaldıki maaşa aldığmız bu zamlar oranında ne kiraya ne yiycekelre ne eklektiriğe zam gelmiyor biliyorsun bu kadar giderlere zam varken bu kadar gelire zamla hala yaşıyoruz ya bizler mübarek insanlarız :))
Tam olarak ismi ne mandiş olmadı oraya vereyim halıları..Benim bütün halılarım beyaz çünkü
heryerde var bu haksızlık
ama kımsenın hakkı kımsede kalmaz er geç çıkar bunu cok ıyı bılıyorum o yüzden sabrettım ama bu seferde bu enayı nasılsa dedıler
susmuycam artık
sağol yorguncum, bu arada senin düğün ne zaman
kangam ıyı alıntı etmışsın cnm mandşın yazdığını görmemıştımm:)
6 tl mı zamşoklardayım yanı
daha benım bıdahakı ay kirama zam gelecek enaz 50 tl bana 6 tl yapılırsa napardım
120 tl normal gıbı duruyo ama bızımburaya göre haksızlık bu
ondan şey edıommmmyoksa çok şükür
kangam sağol ınş zamanım olurda okurum bol bol
kocem bgun evde olcak gece gtcek sanırım yada akşam 3 gündür görüşedık bugun eşime zaman ayırcam
gökgürledıhavada bulut yok güneş var cok azcık bulut var beyaz renkte onlarda yağmur bulutu deılkı
adamın sabrı taşana kadar beklerim benhe ama mısırdaki haladan miras kalırsa hemen basarım nikahı affetmem
maaşına göre normal hatta birçok iş yerine göre iyi bile işte böcüşüm. mandişin ayrıntılı anlattığı gibi o haksızlık, bizden eğitimi az, yeni gelmiş ama patronun yakını olduğundan ya da farklı! özellikleriyle bizden fazla alanlar sinir bozmuyor mu bozuyor ama katlanıyoruz işte mecburen. ha sen katlanmak da istemezsin ayrı ama senin durumda bu çok saat ve cumartesileri çalışmak esas sorun bence o yüzden o maaş farkı vb de iyice gözüne batıyor olabilir, eskiden ben de küplere binerdim yeri gelirdi şimdi öyle bakmıyorum, e millet gibi ... olmadığım için ancak söke söke zammımı alırsam alıyorum o kadar yoksa benim iş öğrettiğim her konuda beni arayıp soranlar benden çok alıyor ne yapayım elimden ne gelecek ki...
ayy yağmur başladı azcık ızleyıp gelıyommm
gök gürledi bayağı ama daha yağmadı bakalım az da olsa yağsa iyi olacak araba temizlenir, devir ekonomi, devri
ya 2-3 tl den bahsediyorsunuz şaka mı kızlar bu fiyatlarne zamandır yıkamaya vermedik halı yolluğu atıp yenisini alıyoruz hani şu metreyle satılanlardan salonunkini de daha vermedik senesi dolmadı ya ya hala havları bitmedi az kişi olduğumuzdan yeterince çıkmıyor galiba, çocuklu misafir gelince bir iki saatte havlar çıkıyor tepesine çocuklar tepiştikçe sanırım he gerçi sağına soluna dökülenleri silmekten silinmiş oluyor minnacık zaten
serdivan halı yıkama boşver telefonu 211 11 37 istersen kendin ara fiyatını şartlarını konuş ona göre ver
enayilik bambaşka zaten sen çay götürmekten temizlikten söz ediyorsun bizdede farklı şekilde enayi yerine konuluyor belki şekiller farklı ama heryerde aynı aslında bir mazlum var ona yüklenilir sesi çıkana kadar vurun mazluma sesi çıkarsa hötlenir eğer hötlenmek sökmezse yol verilir asla yaptıklarını görmezler çünkü amaçları mazlum bulmak :)))
hakkımızda hayırlısı olsun be böcük
ya geçende neye kızdım dıyım
usta aldılar adama 375 tl aylık vercek
burda gecelere kadar çalışan ıdare eden cocuk 300 alıyoo haksızlığa bakar mısn
yenı gelen bı başkası daha var onunkı 600 tl den bıle yuksek 300 ıle arasında ınan fark yok
bunlarda son zamanlarda benı üzdü
oyy o tüylere sinir oluyorum bir kaç yıkamada bitiyor yorgun ya
Yorgunn önce çocuk konusundan başlıyım kesinlikle sana katılıyorum sonuçta eğer çocuguna bakamıcaksan hiç doğurmanın anlamı yok ama ben biraz daha duygusal düşünüyorum belkide abimler için, Abimle yengem 9 yıllık evliler yaşlarıda baya ilerledi durumları iyiyken çok tedaviler gördüler çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyolardı sonra bianda durumları bozuldu bi süre durdurdular abim günlük haftalık gecede gündüzde ne bulduysa ek işlere gitmeye başladı sırf 3-5 kuruş ne olursa kazanayım die yarım sigorta yapıolardı yengem bi dönem çok yere başvurular yaptı hiçbirinden cevap gelmedi tecrübeside yokru hani şansına mı artık herşey üst üste gelceğindenidir nedir bilinmez kabul olmadı istege baglı sigortayla fln idare ettirdik bi dönem sonunda bikaç dershanede çalıştı o ara sigortası fln vardı sonra branş öğretmeni olmadığı için çıkarttılar şimdi gene istege baglıya devam ettircez ama tabi ki işi olsun istiyoruz para kazansın istiyoruz gelir testi olayınıda ben pek bilmiorum buarada bu kısacık anlattıklarımın yanında çok şeyler yaşadılar çocuklarının olmaması yengemin ailesinin yengemi yüzüstü bırakması işsiz kaldıkları işten çıktıkları işyerlerinde yaşadıkları fln derken bütün umutları tükendi artık o kadar mutsuzlar o kadar umutsuzlar ki çocukları olursa ben onların güçlenceğine hırslancaklarına inanıyorum bilmiorum mucize olcak belkide onlara kısaca mutlu olmalarını istiyorum ya
buarada evet işe yeni girdim başlangıç olarak böyle başladı yol yemek veriyolar 450 lira öyle olunca biraz daha iyi geliyoda ucu ucunada olsa inşallah bian çnce zam yaparlarda raahtlarım ailemide rahatlatırım
aaa kimseler kalmamış, elma yerken boğuluyordum az önceyemyeşil elma aşkım bana bir gün pahalıya patlayacak ama napim ya
bu arada geçen gün pazarda bir nevresim vardı, üzerinde galata kulesi, kız kulesi vb off çok güzeldi ama tek kişilikti, e şimdi de ihtiyacım yok alamadım ama aklımda kaldı hangi tezgaha baksam ondan aradı gözüm
aaa kimseler kalmamış, elma yerken boğuluyordum az önceyemyeşil elma aşkım bana bir gün pahalıya patlayacak ama napim ya
bu arada geçen gün pazarda bir nevresim vardı, üzerinde galata kulesi, kız kulesi vb off çok güzeldi ama tek kişilikti, e şimdi de ihtiyacım yok alamadım ama aklımda kaldı hangi tezgaha baksam ondan aradı gözüm
Aman dikkat et yorgunn bogulcann elmaa sevdasına :)) çift kişiliklerine mi ihtiyacın var belkim netten bulabilirsin baktın mı hiç?
elma hımmm yeşil elma
:83: eyvah yakalandım, ama bu hamilelere yaramaz mandişim boğuyor insanı baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?