ıste senın de saatler fılan ıı sıgorta yok en onemlısı sıgorta bence
dertler ne zaman bıtecek acaba
Böcük patronun sana yaptıklarını insanın babası yapmaz..
Misal benim kayınpeder bozuntusu..
Adam eşimi yanında işçi gibi çalıştırıyor.Yarım gün gelmese parasını kesiyor..
evet sigorta önemli..Birde bebeğim olunca rahat olacak burası.Evden çalışma imkanım var.O yüzden pusuda bekliyor.Tam zamanı gelince konuşacam konuyu
canım bırsey soylıycem ama yanlıs anlama acaba sana yaptgı yardımlara mı sayıyo bu adam ...
dıgerlerınede harclık fılan verırmı patron ?
Bu sigorta işide çözülse tadından yenmez..Ama illa bir sorun çıkacak hissediyorumm
kız sen evlımısın
oha diyeceğim izninlekendi oğluna bunu mu yapıyor?
herkese göre değişir ama benim için sigorta önceliktir, konuşacaktın henüz ortam olmadı sanırım. ama senin için diğer yönler önemli olduğundan mesela sen katlanabilmişsin bu kadar zaman. dört dörtlük iş olduğuna inanmıyorum ben zaten, önemli olan en önemsediğimiz konular tam olsun.
benim öyle bir ümidim kalmadığından önce tabii her sorunda sinirleniyorum ama eskiye göre çabuk sakinleşiyorum. ben işle sorunlarımla başa çıkacağım da bir de etraftaki insanların salak saçma konuşmalarıyla uğraşmak olmasa inan iş sorununa razıyım ben nadia...
oha diyeceğim izninlekendi oğluna bunu mu yapıyor?
herkese göre değişir ama benim için sigorta önceliktir, konuşacaktın henüz ortam olmadı sanırım. ama senin için diğer yönler önemli olduğundan mesela sen katlanabilmişsin bu kadar zaman. dört dörtlük iş olduğuna inanmıyorum ben zaten, önemli olan en önemsediğimiz konular tam olsun.
sanmıyorum cnm tanıyorum cunku sadece bana deıl genelde herkese yapar
gelen elını öpmeye eğılır
herkesı bişi sahıbı yapmış adamdır
ustamız vardı şu dukkan açan onun kafası bunalmasın dıye kredılerı alıp ödemş sonra ödersın rahata erınce demıştı
30 bn tl falandı
şimdık o usta cıktı mesela cıkışından hesaplancak
demez yanı ödedım şu zaman ver dıye
diğerlerı derken ben sureklı yanındayım ve benı sevr
ama harçlık öle herkse vermez ama ıyılık eder
kımıne ıstedığı bı saatı alır kımene karınla gt tatıl yap der paraını karşılaröle ıyı bırı
hatta banada tatıl paramı verır cıksam sağolsun yollarım senı kocanla bı kıbrıs yapın dıye cok söyledı ama zman olmadı
sıgortasız çalışma bacumm
maaşın az olsun ama ssk olsun kesınlıkle konuş sende
yorgun savascı dayım bna sen bı dul bayansın dedı
hayırlısı tatlım ne dıyım ay kalbım yıne basladı ya
yorgun savascı dayım bna sen bı dul bayansın dedı
hayırlısı tatlım ne dıyım ay kalbım yıne basladı ya
bacum sıgara ıcıon mu sen
teklıyo kalbın
dıkkatlı ol
şakaya gelmess valla
kangaa üzülme be en buyuk zengınlık sağlık sende bılıon
yürüyüp işe gelıyoruz
ellerımızı kullanıyoruz falan fılannn
salla mısırdan halayı dayıyı
bu devırde herkes aç
sen de ağzını açıp cevabını veremedin mi? benim eski eşim ölmedi, boşanmış bir insanım1.
dul veya boşanmış bir insanım ama sen bu yaşta adam olamamışsın buna ne demeli diyemedin mi???
demedım ıstepekde cıddıye de almadım esasen ... ne derse desın 35 yasındakı adamın dusuncesı bu saatten sonra degısmez ama kırdı benı napalım bosver bn sesımı cıkarmıyorum sımdılık ama oyunumu ıı oynıycam
sordum bugün cevap vermedin ne kalbi ya desene şu bi ritm bozukluğumu yine başladı dediğin için diyorum?
sıgarayı alkolu herseyı bıraktım artık ıı olup calısmam lazım para lazım bu seferde kalp belası cıktı basıma
bak böcüşüm kangam döktürmüş daha güzelini nadia. aslan kangam benim
he en büyük hazine sağlık da o da yok ki yani çok şükür yine de tabii ne hastalıklar var ama böyle de nereye kadar bilemiyorum. yanlış seçimler yapmışım zamanında ah ah...
tatlım gormemısım k. bakma bnm kalbım cok agrıyo bı zamandır ...
,dun ıyıce fenalastım kalbımın sesınden yatamıyorum gece o dereceye geldım
doktor da dedıkı acıl doktoru ama kalp kaslarının sıkısmasıdır dedı sımdı yıne basladı agrımaya
bacum sıgara ıcıon mu sen
teklıyo kalbın
dıkkatlı ol
şakaya gelmess valla
kangaa üzülme be en buyuk zengınlık sağlık sende bılıon
yürüyüp işe gelıyoruz
ellerımızı kullanıyoruz falan fılannn
salla mısırdan halayı dayıyı
bu devırde herkes aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?