Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

dertler ne zaman bıtecek acaba

benim öyle bir ümidim kalmadığından önce tabii her sorunda sinirleniyorum ama eskiye göre çabuk sakinleşiyorum. ben işle sorunlarımla başa çıkacağım da bir de etraftaki insanların salak saçma konuşmalarıyla uğraşmak olmasa inan iş sorununa razıyım ben nadia...

Böcük patronun sana yaptıklarını insanın babası yapmaz..

Misal benim kayınpeder bozuntusu..

Adam eşimi yanında işçi gibi çalıştırıyor.Yarım gün gelmese parasını kesiyor..

oha diyeceğim izninle kendi oğluna bunu mu yapıyor?

herkese göre değişir ama benim için sigorta önceliktir, konuşacaktın henüz ortam olmadı sanırım. ama senin için diğer yönler önemli olduğundan mesela sen katlanabilmişsin bu kadar zaman. dört dörtlük iş olduğuna inanmıyorum ben zaten, önemli olan en önemsediğimiz konular tam olsun.

evet sigorta önemli..Birde bebeğim olunca rahat olacak burası.Evden çalışma imkanım var.O yüzden pusuda bekliyor.Tam zamanı gelince konuşacam konuyu

kız sen evlımısın

canım bırsey soylıycem ama yanlıs anlama acaba sana yaptgı yardımlara mı sayıyo bu adam ...
dıgerlerınede harclık fılan verırmı patron ?

sanmıyorum cnm tanıyorum cunku sadece bana deıl genelde herkese yapar
gelen elını öpmeye eğılır
herkesı bişi sahıbı yapmış adamdır
ustamız vardı şu dukkan açan onun kafası bunalmasın dıye kredılerı alıp ödemş sonra ödersın rahata erınce demıştı
30 bn tl falandı
şimdık o usta cıktı mesela cıkışından hesaplancak
demez yanı ödedım şu zaman ver dıye

diğerlerı derken ben sureklı yanındayım ve benı sevr
ama harçlık öle herkse vermez ama ıyılık eder
kımıne ıstedığı bı saatı alır kımene karınla gt tatıl yap der paraını karşılaröle ıyı bırı
hatta banada tatıl paramı verır cıksam sağolsun yollarım senı kocanla bı kıbrıs yapın dıye cok söyledı ama zman olmadı
Bu sigorta işide çözülse tadından yenmez..Ama illa bir sorun çıkacak hissediyorumm

sıgortasız çalışma bacumm
maaşın az olsun ama ssk olsun kesınlıkle konuş sende

Evet canım kendi oğluna....

evliyim eşimin sigortasını kullanabiliyorum diye sustum ama artık konuşacam..Geçen anlattığım gibi..Daha ortam oluşmadı.İlk fırsatta inşallah

yorgun savascı dayım bna sen bı dul bayansın dedı

kocemı aradım 2 gündür uykusz yolda hatta 3
bgunde geldı sabah eve varması öğlen oldu
kirayı ve faturaları yatrmış bıze kaldı 100 tlharca harca bıtmes demı
çük şükür
haftaya aldığımlada kredımı öderım onunda son 3 ü kalıoo
traş olmaya gtmış
gıt uy dıom yok senı beklıycem özledım dıobenım eve gtmeme daha 2 saat var
cnm kocem yaa
bugun gene gıdıo 22 de

efkarlandım iş diyince bu kadar valla, şöyle mandişin dediği gibi mısırda halamız yok da, hani birden sürpriiiiiiz diye çıksa gelse kuzenler fena mı olur, ah gönüllü olarak çalışırım ne güzel o zaman sadece istediğim yerde, kişilerle

hayırlısı tatlım ne dıyım ay kalbım yıne basladı ya

ona ne affedersın
daha ağr bişi dıycemde seın dayın
valla bana kımse öle bı olay gelse başıma Allah korusun lafını bıle ettrmem
sende üzülme ezılme
evlenmek nasıl normalse boşanmakta cok normal
adam olaydılarda karılarını ellerınde tutulardı
acep dayının karısı dayından memnun mu
yoksa mecburluğundan mı bu evlılığının sürmesı
konuştrmasın benı
cok kızıyom bu tür laflara

bacum sıgara ıcıon mu sen
teklıyo kalbın
dıkkatlı ol
şakaya gelmess valla

kangaa üzülme be en buyuk zengınlık sağlık sende bılıon
yürüyüp işe gelıyoruz
ellerımızı kullanıyoruz falan fılannn
salla mısırdan halayı dayıyı
bu devırde herkes aç

sen de ağzını açıp cevabını veremedin mi? benim eski eşim ölmedi, boşanmış bir insanım1.

dul veya boşanmış bir insanım ama sen bu yaşta adam olamamışsın buna ne demeli diyemedin mi???

sordum bugün cevap vermedin ne kalbi ya desene şu bi ritm bozukluğumu yine başladı dediğin için diyorum?

sıgarayı alkolu herseyı bıraktım artık ıı olup calısmam lazım para lazım bu seferde kalp belası cıktı basıma

bak böcüşüm kangam döktürmüş daha güzelini nadia. aslan kangam benim

he en büyük hazine sağlık da o da yok ki yani çok şükür yine de tabii ne hastalıklar var ama böyle de nereye kadar bilemiyorum. yanlış seçimler yapmışım zamanında ah ah...

tatlım gormemısım k. bakma bnm kalbım cok agrıyo bı zamandır ...
,dun ıyıce fenalastım kalbımın sesınden yatamıyorum gece o dereceye geldım
doktor da dedıkı acıl doktoru ama kalp kaslarının sıkısmasıdır dedı sımdı yıne basladı agrımaya

sıgarayı alkolu herseyı bıraktım artık ıı olup calısmam lazım para lazım bu seferde kalp belası cıktı basıma

len bı dur endışelenme
olmayan şeyıde oldurcan hee
belkıde mıdende sorun var kalbıne vuruyoobende salladım ama sen dr a gttn mı peki

mapıs korkusu olmasa bısıler daha dıycektım kanga

önemlı olan bugunden sonrakı seçimlerın kangaa
senı mutlu edecek secımler
her iş zor ınan kolay iş varsa o da holdıng sahıbı falan olmak sanırım
ne edek bız hep şükürcüyuz
kötüleri düşüncek olsakk ohoooooo

kalbimin sesinden diyorsun çarpıntı büyük ihtimalle e acile gittin sonra esas dr a gitmedin mi bugün, çarpıntıysa ölçümler edilir ilacı var ayrıca kahveden ve koladan da uzak durman lazım sadece sigara ve alkol değil olay, senin en kısa zamanda dr a gidip kesin tanıyı öğrenmen lazım 3 ay mı ne ilaç kullanıyorlar geçiyor hiç kafana takmazsın önce bir öğren, umarım öyle hafif bir sorundur dikkat et kendine nadia.

1.5 sene olmus bnmle daha yenı konusuyo bde nasıhat edıyo adam sozde bna yardımcı olcak ya buyukluk yapcak ,
sımdı bn bu 1.5 yıl ıcınde edındgm butun tecrubelerı bırakıp onun dogrularını yasıycam he yok oyle bn sımdılık sesımı cıkarmıyorum ama hepsı gorecek nadıa kımmıs ,,,
ayrıcaa ınsanın babası sahıp cıkmazsa kımse sahıp cıkmaz bı bayana bunuda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…