Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çaycı gene gıttıbenım ıse hala 1 saatm var
neysemm

hava cok güzel yaa serın yanı ben kışı sevıom yaa:)
tam balık havası
keşke yemeğim olmasaydı hamsı alırdıkkk ohh mıss ama evdede yaprak sarmam varpılav corba yemek var zyan olur

len sıe deseydın
valla ben büyükmş dınlemem bana laf edecek yaşantıma laf edecek olanın alnını karışlarım

anne baba neden var
evlenınce mı bıtıyo herşey
tabıkı cocuklarına sahıp cıkmalı ama bak sen babana mecbur deılsın çalışıyorsun ayakların üstünde durabılıyorsun
baban sanırım bu boşanma işlerını bıraz gerıden düşünenlerden
baba dedığın her fırsatta cocuğuna sahıp cıkmalı sıcaklığını hıssettrmelı
keşke sana daha ıyı bı baba verebılsek
ama elımızde değil
herkes anne baba olmasın dıyorum ben
eğer cocuğunu üzcek sahıp cıkmıycaksa olmasın kardeşim

ama öle ana babalar varkı ödenmez haklarıayırt etmek lazım ben senın ddıklerınden yola cıkıyorum

öyle karamsar düşünme nadia, ne erkekler var baba diye gezenlere bin basarlar, değerini bilirler kadının. sonuçta babamızı seçemeyiz ama seveceğimiz adamı seçeriz bunu da unutmamak lazım sen en önce şu dr işini hallet de içimiz rahatlasın sonra ev döşeme eşya bakma yönelirsin

gız dizi mi var ne gibi

bence onun karısı memnun bı elı yagda bı elı balda 48 mılyarlık arabayla gezıyo karı
len bı dur endışelenme
olmayan şeyıde oldurcan hee
belkıde mıdende sorun var kalbıne vuruyoobende salladım ama sen dr a gttn mı peki
ya dun cok fenalastm acıle gttım ıste kas agrısı dedı :18:
evet cok ıı babalar var ya bnmkıler gerı ıste bnm onlara ıhtıyacım yok zaten ustune bn onlara para verdım 6 bın tl ama nerde anlamıyolar degerımı

ıns halledıcem ... ama evın tapusu yenı cıkıyo bıraz beklemem lazım ya yola gıderse ev ortada kalırım bıraz dha beklıcem o yuzden sesımı cıkarmıyorum kıs cıksın hele dıyorum sımdıde cok kararsızım yaa

günaydınnnnnnnnn
ayy midem nasıll boşşş hemenkahvaltı etmem lazım
anam peynır yapmıştı onu yerım dedım ama evde ekmek yokmuş

sel hee dizi işi ama kocem yorgundu yapamadık bişi

nadıa salla elalemı yaa kendı keyıflerı yerındedır başkalarının keyfını bozmak için uğraşan acızlerden desene

nerdesunuz lennnpoff
bugun patronla konuşcam dananı kuyruğu kopcekkk
çaycı garu gene gelmedıbaşıma kaldı o iş
belkıde bölesı daha ıyı ıstedığım zammı verır
olmadı napakkk

günaydın

bende açım gidip simit yada poğaca neyim alayım bari

Ustayla konmuştunmu böcük??

konuştum cnm ama fazla değil geç cıktım otobusu kaçırır dıye
ama o benden haber beklıoo
bugn konuşam patronla herşey ona göre şekıl alacak
günaydın

bende açım gidip simit yada poğaca neyim alayım bari

ben yedım 3 çeyrek tost:)ohh bee çok şükür doydumm

Hadi hayırlısı böcük rabbim gönlüne göre versin

günaydın şekerler..

bugün yine işin dolu öplene kadar bi işi bitirmem lazım 2 de müşteri gelecek çizim yapacağız :26: kaçta gider Allah bilir

amin cnmmm

bugun midem cok fena yaa bulanıo bıdesabah kalktım öle şimdıye kadar gecmedı
ılaçlarımdan aldım
ınş geçer

sipid mandış h geldınız

Geçmiş olsun böcük..

Bende akşam ıslak saçla yattım..Başımın arkası ağrımaktan ziyade acıyor resmen..Birde boğazlarım acıyor biraz inşallah grip habercisi değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…