Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

nerdesunuz lennnpoff
bugun patronla konuşcam dananı kuyruğu kopcekkk
çaycı garu gene gelmedıbaşıma kaldı o iş
belkıde bölesı daha ıyı ıstedığım zammı verır
olmadı napakkk

Gunaydın bacılarım nabersınız ...
bocugum konus ama sakın sakı konus ıssızlık zor unutma bacım ...
bızımkılere gelınce dudup dudup basıma sarıyolar bn calısıyorum bn harcarım gezerım ıstedgımı yaparım bna kalkmıs dıokı erkeklere dıkkat et sankı bn anlamadım salagım ya herkese kanarım

sen takmakimseyi kuzum.He de geç..Akıllarınca seni korumaya çalışıyorlar

Günaydın kızlar yeni aranıza katıldım bendee

Nasılsınız ?

Geçmiş olsun böcük..

Bende akşam ıslak saçla yattım..Başımın arkası ağrımaktan ziyade acıyor resmen..Birde boğazlarım acıyor biraz inşallah grip habercisi değildir..

canım dıkkat et 2 dk kurutaydın ya bas agrısı daha mı guzel bn korkumdan hep kurutuyorum artık sonra mıgrenım tutuyo ıyyy dusunmek bıle ıstemıyorum

nadia doğru diyorlar bunu kafana tkma bence sonuçta ailen seenin kötülüğünü istemez tabi bazen sıkabiliyor aşırıya kaçabiliyorlar ama yinede kötü niyet yoktur

canım dıkkat et 2 dk kurutaydın ya bas agrısı daha mı guzel bn korkumdan hep kurutuyorum artık sonra mıgrenım tutuyo ıyyy dusunmek bıle ıstemıyorum

üşendim işte..Birde geç vakitti komşuları rahatsız etmiyeyim dedim aklımca..Pişmanım

sen takmakimseyi kuzum.He de geç..Akıllarınca seni korumaya çalışıyorlar

aynen aklı sıra benı kendı sozunde tutacak ,
babam aksam bna ne dedı bılıyomusunuz
geldı bn mutfaktaydım , daha gıdemedın mı dırenıyormusun dedı ( kalbım agrıyo ya )
gelde sınırlenme gelde hastalanma ıste

Geçmiş olsun böcük..

Bende akşam ıslak saçla yattım..Başımın arkası ağrımaktan ziyade acıyor resmen..Birde boğazlarım acıyor biraz inşallah grip habercisi değildir..

Boşver bende nezaman ıslak saçla yatsam direk hasta olurum hatta bırak yatmayı saçımı kurutmadan bile dolaşamam gün içinde, uzun mu saçların?

Nadia nası yani ya ben anlamadım, şaka yaptı demi?

Nadia ya senin ailenle arandaki sorun ne özel değilse anlatsana

Espri yapmıştır herhalde canım.Sonuçta baban..

Sen doktora gitmeyi ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…