Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

üşendim işte..Birde geç vakitti komşuları rahatsız etmiyeyim dedim aklımca..Pişmanım

Komsu nereden duyacakkı kurutma makınesının sesını,
hos duysada onemlı degıl hasta olmaktansa mıllet 5 dk rahatsız olsun yanı bı daha kurut bak duymıyım

Komsu nereden duyacakkı kurutma makınesının sesını,
hos duysada onemlı degıl hasta olmaktansa mıllet 5 dk rahatsız olsun yanı bı daha kurut bak duymıyım

yatak odası ve banyolarınız bitişik..Komşu dediğim kuzenim birde..Bebekleri onlarla yatıyor..Ya bebeği uyandırırsam endişesi var sadece..Ama gidip diğer odada kurutabilirdim..Ama üşendim

Nadia nası yani ya ben anlamadım, şaka yaptı demi?

Nadia ya senin ailenle arandaki sorun ne özel değilse anlatsana

Boyle saka olurmu ya saka yapmıs olsa bıle ıgrenc yanı ,
sorun su bn oncedende anlasamıyordum evlenıp ayrıldım daha beter olduk

Espri yapmıştır herhalde canım.Sonuçta baban..

Sen doktora gitmeyi ihmal etme..

boyle esprı olurmu ya bn ona desem aynısını saka maksatlı zaten olmemı ıstıyorsun olur

yatak odası ve banyolarınız bitişik..Komşu dediğim kuzenim birde..Bebekleri onlarla yatıyor..Ya bebeği uyandırırsam endişesi var sadece..Ama gidip diğer odada kurutabilirdim..Ama üşendim

Ben odamda kuruturum hep bez sererım yere sonra annem soylenıyo uyuz oluyorum

haklısın ama bazı insanların şaka anlayışı farklı oluyor..Baban sonuçta öyle düşündüm ben

Ben odamda kuruturum hep bez sererım yere sonra annem soylenıyo uyuz oluyorum

benim saçlarımda çok dökülüyor sinir oluyorum..

Halıları kaldırdık akşam..Bugün halı yıkamacılar gelecek..evde halı olmayınca çok tozlanıyor sinir oluyorum..Ctesi siler süpürür yerleştiririm artık.Misafirlerim gelmeden

kısa saçlarım.Ama çok kalın..Kurutmak zaman alıyor..Üşeniyorum napim

Peki sadece babanla mı anlaşamıyorsun? Bakma sen düşünememişdir kötü anlamda dememiştir belki, sen nezamn ayrı eve çıkcaksın belli mi eşya fln bakıodun??

Bak ztn ayrı eve çıkcaksın uzaklaşcaksın sabret ama genede onlar senin ailen sen şimdi sinirle göremezsin belki ama bu yaşına kadar kimbilir ne emekleri var üstünde sen gene saygıda kusur etme, sevginide eksik etme ana baba en nihayetinde hem onlarda görürler ola ki görmediler Allah görür mükafatını verir.

Geçmiş olsun böcük..

Bende akşam ıslak saçla yattım..Başımın arkası ağrımaktan ziyade acıyor resmen..Birde boğazlarım acıyor biraz inşallah grip habercisi değildir..

ıyı ettın aferımm
üşengeç
bıde saçlar kısaymış benımkı belıme gelcek nerdeyse ve gür genede üşenmem
kollarım baya ağrır hatta kuruturken
ama kurutmadan durmam asla
sanada ders olsun
ben sabah diziden sonra 5 te bıle kuruttuğumu bılıyom
komşularım sankı benı cok düşünüyoo
umurlarımda değiller

len takma dıyoz yaa
az boşvererek yaşamayı öğren
Günaydınn kızlarr

Böcümm geçmiş olsunn
sağol cnm
kızlar geçmiş olsun hastalarımız var sanırım hemen iyileşin yaaa

sağol mandışım bu mıde ağrısını çekemem dedıkçe yapışıyo üstümde
hele bulanmasından cok korkarım cok kötü oluyomm
şimdık daha ıyım
Günaydın kızlar yeni aranıza katıldım bendee

Nasılsınız ?

ıyyız sen nasılsın
dün h geldın dedımkaçtın laaa

off patronla konuşcam dedım yaa adam daha gelmedı
dr a gtmış
tamda günü heee
şamsıma tüpüremm

dün aldığım çoraplarımı yerleştırırken 4 tane parfüm buldummhurcun içine saklamışım yaa:)görmesem aklıma aldığım hıc gelmez
kocem kadın parfumu demez 1 haftada bıtırır dıye saklamıştım

Herkesde aynı dert saç dökülmesi, sırf saç toplayan bi alet çıkartsalar keşke koysan yere ne var ne yok alsın bi saç alsa bana sinir oluorum bende saçımı kuruturken bütün banyo saç saç kurutmaya bende üşenirim ama üşene üşene kuruturum saç kurutmam 15dk sürüyosa saç toplamam yarım saat çok sinir bozucu

gelir belki bekle böcükk

beklemekten başka çaremde yokkı
eve gıdecek halım yokk:)
gıdem çay yapam benn garu gelmıycekmış bugun
her ay bıgun böle bı bahanesı kesın varölelerı ıyı olur bız kötü ansını satımm

geçen gün elektrikli süpürgemi boşaltıyorum..Benim kafamdan bir tane daha çıktı resmen

evet kurutunca ve duzlestırınce cok dokulur bnm saclarımda bez serıyırum ıste

bak patronla konuşurken bunuda söyle..Çaycı yine yokk de..Onun işide bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…