Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bilmem
ya cnm ben ıstemyorumkı kredım kalmış 3 taen 3 yıldır öde öde bıktım azcık rahatladım derken başıma cıkmasın bıde o
hem ev almadan araba almak ıstemem
kuzum sen almayacan arabayı..Patron işe gidip gelmen için altına çekecek bir araba herhalde ehliyet aldığına göre

kuzum sen almayacan arabayı..Patron işe gidip gelmen için altına çekecek bir araba herhalde ehliyet aldığına göre

öle araba var cnm ama bana kalır mı
müşterılerden bılmemaman cok muhım değil keşke az erken cıksam valla dün 9 da evdeydmmm trafıkten fenalık geldıı 15 dk arabayla süren yolu 2 saate gttım

öle araba var cnm ama bana kalır mı
müşterılerden bılmemaman cok muhım değil keşke az erken cıksam valla dün 9 da evdeydmmm trafıkten fenalık geldıı 15 dk arabayla süren yolu 2 saate gttım

zor canım sizin orada trafik..allah yardımcın olsun..Ben 6 da çıkıyorum 6.20de en geç evdeyim :)

zor canım sizin orada trafik..allah yardımcın olsun..Ben 6 da çıkıyorum 6.20de en geç evdeyim :)

süper valla kışın saatler değiştığinde bende 6 da cıkıyorum 7 bucuğa doğru evde oluyorum nasıl mutlu oluyom:)ahh ahh benım burda sonum yok
en ıyısı para bırıktırıp anamlara ora gıdem evıme yakın bı iş bulam :)

en iyisi :))

Hadi ben kaçtım..İyi akşamlar

naaan durup durup aynı şeyleri diyon..
şutlucam seni annenlerin yanıan

boşver uslu da olsa bebek,bebektir hele ilk aylar, emzir, gazını çıkart, uyut, tekrar dön baştan oyy bir de mamaları piskürtüp orayı burayı batıracak oh yarasın sen gör ondan sonra temizliği heyecan olmuş daha iyi yarın alana kadar sonucu iyice heyecan olursun, tadını çıkar, istediğin zamanda olduğu için de şükret. ben hep temkinli yaklaşırım bebek haberlerine ya istemedikleri zamanda olduysa diye, isteyene istediği zamanda gelsin bebekler.

en iyisi :))

Hadi ben kaçtım..İyi akşamlar
ebet

ıyı akşamlar
naaan durup durup aynı şeyleri diyon..
şutlucam seni annenlerin yanıan

ay napım düşün düşün olmuooo
yol vercem kendıme Rabbım yardımcım olurrr ınş

anamla konuştum garu hep aynı şeyı dıo yaa
bebe yok mu yapın yaşnız gecıooula anam olmasan sana bısı derdım dedım yaa neysee
poffff
sankı 30 yaşındayım haa 25 tazecık gelınım daha:2:

böcüşüm annenin verdiği mesaj; kızım ileride yaşlanınca bakamam şimdi hala dinamikken ben bakayıp büyüteyim

etmem mi :) yok komşumuzun kızıyla gittim...
Ah neler hissetmedim ki böcük kollarını ısırasım geldi :)

böcüşüm annenin verdiği mesaj; kızım ileride yaşlanınca bakamam şimdi hala dinamikken ben bakayıp büyüteyim

bencede zaten dıo cnm bak dıo sonra bakamam 55 yaşımı aştım dıo falan
bende tmm dıdım 2 yıla yapcemmm
di mi ya, ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan valizini alıp gidicen, spidiye şutlatıcan kendini

valize sığmazkı ben bı evden eve naklıyat tutam:)
etmem mi :) yok komşumuzun kızıyla gittim...
Ah neler hissetmedim ki böcük kollarını ısırasım geldi :)

he ıyyı ettın tyzelerını unutma tabı:)

di mi ya, ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan valizini alıp gidicen, spidiye şutlatıcan kendini

aynen öyle fena fırlatıcam onu hmde direk memleketine ist. sınır dışına

hacı düşünüyorsun da gidebiliyor musun ?
madem öyle niyetin var bakarsın geçersin eşinde karşı değil.
yok işi bırakamam gidersem ev almadan geçmem falan filan bunlar zor iş.
şuanda ev alabilecek durumda değilsiniz. az bi borcunuz kaldı oda biter direk ev kredisine girersinz......
işi de başka iş bulursun..

sen ne .... geliyorsun ne de ... mmeye geliyorsun ( nokhtaları doldur )

cnm kararımı verdım yanı taşıncam
zor oldu ama baktımkı burda kalmam bana artıdan cok eksıler verıyor düşündüm ve bu kararı aldım

ve özlem cok başka bişi maddı olarak kesınlıkle dolmuyo yerı
son zamanlrdada moralım bozuldu işyerınde en fazla yaza kadar ıdare edebılırm o da karşıya taşınırken maddı anlamda zorluk cekmemk için

iyi işte o zaman kendi kararını vermişsin..
bundan sonra yapılacaklara bakarsın evdi zart zurt.

Günaydın kızlar

Yorgun 8 ay bekleyip görecez bakalım bizim bebişi..

Bu sabah test sonuçlarını aldım..Kanda hamilelik gözüküyor.Kesinleşti anlıyacağınız..Şimdi doktora gitme zamanıı

Kararın yerinde olmuş böcük...Hakkında hayırlısı

Yeğenim bugün ameliyat olacak dua edin olurmu

akşam 9 a doğru ancak evde oldummmbıktım bu trafıkten yaa 2 saatte gıdılır mıben her akşam gıdıom işte
neyse dedm bı duş alam
şohben bozulmasın mışansıma tüpürem
önce su nasıl kaynadı dedım bı kademe düşürem sonra buz oldu ve dahada ısınmadınasıl cnm sıkıldı 10 da yattım sabah 5:30 da kalkıp ılık suyla yaptım ama soğuğa yakındı su
üşüdüm
eşim gelmış eve dedım
yaptırsın bugun yoksa dızı mızı yok dedım

iyi işte o zaman kendi kararını vermişsin..
bundan sonra yapılacaklara bakarsın evdi zart zurt.

aynen öle yapacağım cnm
kımsesız kalmaktansa parasız kalırım:)

ınş cnmm öledır

aa neden amelıyat olcak
cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…