tmm soppet edek
he görmedım kocem bıle gördu bee yanında taşıyoda ben yarın akşam ancak kavuşurum
patron arabayı ne zaman alacak
kuzum sen almayacan arabayı..Patron işe gidip gelmen için altına çekecek bir araba herhalde ehliyet aldığına görebilmem
ya cnm ben ıstemyorumkı kredım kalmış 3 taen 3 yıldır öde öde bıktım azcık rahatladım derken başıma cıkmasın bıde o
hem ev almadan araba almak ıstemem
kuzum sen almayacan arabayı..Patron işe gidip gelmen için altına çekecek bir araba herhalde ehliyet aldığına göre
öle araba var cnm ama bana kalır mı
müşterılerden bılmemaman cok muhım değil keşke az erken cıksam valla dün 9 da evdeydmmm trafıkten fenalık geldıı 15 dk arabayla süren yolu 2 saate gttım
zor canım sizin orada trafik..allah yardımcın olsun..Ben 6 da çıkıyorum 6.20de en geç evdeyim :)
süper valla kışın saatler değiştığinde bende 6 da cıkıyorum 7 bucuğa doğru evde oluyorum nasıl mutlu oluyom:)ahh ahh benım burda sonum yok
en ıyısı para bırıktırıp anamlara ora gıdem evıme yakın bı iş bulam :)
süper valla kışın saatler değiştığinde bende 6 da cıkıyorum 7 bucuğa doğru evde oluyorum nasıl mutlu oluyom:)ahh ahh benım burda sonum yok
en ıyısı para bırıktırıp anamlara ora gıdem evıme yakın bı iş bulam :)
ebet
en iyisi :))
Hadi ben kaçtım..İyi akşamlar
naaan durup durup aynı şeyleri diyon..
şutlucam seni annenlerin yanıan
ebet
ıyı akşamlar
ay napım düşün düşün olmuooo
yol vercem kendıme Rabbım yardımcım olurrr ınş
anamla konuştum garu hep aynı şeyı dıo yaa
bebe yok mu yapın yaşnız gecıooula anam olmasan sana bısı derdım dedım yaa neysee
poffff
sankı 30 yaşındayım haa 25 tazecık gelınım daha:2:
naaan durup durup aynı şeyleri diyon..
şutlucam seni annenlerin yanıan
bişi değil kangaa
ben ıyyım bıraz yoğun ve yorgunum o kadar
sel bızden slm ettın mı laauyy gözlerım doldu
tek mı gıttın pekı
ne hıssettın
kocemen olmuş senın göbekte
bu garular gene yok
tokattan yaprak ıstemıştım geldı aldım 40 tl verdım ama cok güzel taze ve küçük cok hoşuma gıttı saram bakem tadına
böcüşüm annenin verdiği mesaj; kızım ileride yaşlanınca bakamam şimdi hala dinamikken ben bakayıp büyüteyim
di mi ya, ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan valizini alıp gidicen, spidiye şutlatıcan kendini
etmem mi :) yok komşumuzun kızıyla gittim...
Ah neler hissetmedim ki böcük kollarını ısırasım geldi :)
di mi ya, ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan valizini alıp gidicen, spidiye şutlatıcan kendini
ay napım düşün düşün olmuooo
yol vercem kendıme Rabbım yardımcım olurrr ınş
anamla konuştum garu hep aynı şeyı dıo yaa
bebe yok mu yapın yaşnız gecıooula anam olmasan sana bısı derdım dedım yaa neysee
poffff
sankı 30 yaşındayım haa 25 tazecık gelınım daha:2:
aynen öyle fena fırlatıcam onu hmde direk memleketine ist. sınır dışına
hacı düşünüyorsun da gidebiliyor musun ?
madem öyle niyetin var bakarsın geçersin eşinde karşı değil.
yok işi bırakamam gidersem ev almadan geçmem falan filan bunlar zor iş.
şuanda ev alabilecek durumda değilsiniz. az bi borcunuz kaldı oda biter direk ev kredisine girersinz......
işi de başka iş bulursun..
sen ne .... geliyorsun ne de ... mmeye geliyorsun ( nokhtaları doldur )
cnm kararımı verdım yanı taşıncam
zor oldu ama baktımkı burda kalmam bana artıdan cok eksıler verıyor düşündüm ve bu kararı aldım
ve özlem cok başka bişi maddı olarak kesınlıkle dolmuyo yerı
son zamanlrdada moralım bozuldu işyerınde en fazla yaza kadar ıdare edebılırm o da karşıya taşınırken maddı anlamda zorluk cekmemk için
boşver uslu da olsa bebek,bebektirhele ilk aylar, emzir, gazını çıkart, uyut, tekrar dön baştan oyy bir de mamaları piskürtüp orayı burayı batıracak oh yarasın sen gör ondan sonra temizliği heyecan olmuş daha iyi yarın alana kadar sonucu iyice heyecan olursun, tadını çıkar, istediğin zamanda olduğu için de şükret. ben hep temkinli yaklaşırım bebek haberlerine ya istemedikleri zamanda olduysa diye, isteyene istediği zamanda gelsin bebekler.
cnm kararımı verdım yanı taşıncam
zor oldu ama baktımkı burda kalmam bana artıdan cok eksıler verıyor düşündüm ve bu kararı aldım
ve özlem cok başka bişi maddı olarak kesınlıkle dolmuyo yerı
son zamanlrdada moralım bozuldu işyerınde en fazla yaza kadar ıdare edebılırm o da karşıya taşınırken maddı anlamda zorluk cekmemk için
iyi işte o zaman kendi kararını vermişsin..
bundan sonra yapılacaklara bakarsınevdi zart zurt.
Günaydın kızlar
Yorgun 8 ay bekleyip görecez bakalım bizim bebişi..
Bu sabah test sonuçlarını aldım..Kanda hamilelik gözüküyor.Kesinleşti anlıyacağınız..Şimdi doktora gitme zamanıı
Kararın yerinde olmuş böcük...Hakkında hayırlısı
Yeğenim bugün ameliyat olacak dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?