Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bana da paşa gibi geliyor eğer seninde tutar ise çin takvimine göre yapabilirim bide burca göre hahaha ( şaka tabi bunlara takıntılı değilimdir )

bana da paşa gibi geliyor eğer seninde tutar ise çin takvimine göre yapabilirim bide burca göre hahaha ( şaka tabi bunlara takıntılı değilimdir )

bende çin takvimine göre yapayım istedimde kızım olsun diye.Ama olmadı istediğim zamanda..İnşallah senin olur

kocem almış ehlıyetımı ne alcan dıoo hoşşık ulen kazanan benım herkes bişi ıstıyoo

evet ya böcük şu ıslatalım lafları sanki sınavlarda onlar ter dölktü :))

sorma bende dedım zaten sen bana ne alcennalırız dıoo

AŞK ı bıtrdım ohh beegizli gizli sonuna kadar okudum zaten az kalmmıştı rahatladım akşam İSKENDER e başlıycam

bende çin takvimine göre yapayım istedimde kızım olsun diye.Ama olmadı istediğim zamanda..İnşallah senin olur

bende bir ara çok bakıyordum.. oğlum olsun diye.. ama istediğin zaman olmuyor ki kimi pat diye hamile kalıyor kimisi 3*4 ay bekliyor falan.. şimdi de 2014 temmuzda yaparım nisanda doğururum Koç olur diyorum :2: bana bahane olsun işte

oğluşumu ilk defa bu kadar net gördüm çok yakuşuklu

ilk 2 sayfaya bakabildim ancak kızlar, nasılsınız, ne var ne yok, off her yerim ağrıyor

süpersin kangam, çok sağ ol gözümle görmüş oldum işe yaradığını alacağalırım artık

Günaydın kızlar...

Böcük seni patronun sevindirir kuzum..Düşünme hiç..

ha birde galiba ben hamileyim..Dün çift çizgiyi gördümde

İstiyordunuz galiba di mi boşver, test yaptırdın mı, haydi hayırlısı, bakalım temizliğe halin kalacak mı bebekten sonra

bişi değil kangaa
ben ıyyım bıraz yoğun ve yorgunum o kadar

sel bızden slm ettın mı laauyy gözlerım doldu
tek mı gıttın pekı
ne hıssettın
kocemen olmuş senın göbekte

bu garular gene yok
tokattan yaprak ıstemıştım geldı aldım 40 tl verdım ama cok güzel taze ve küçük cok hoşuma gıttı saram bakem tadına

İstiyordunuz galiba di mi boşver, test yaptırdın mı, haydi hayırlısı, bakalım temizliğe halin kalacak mı bebekten sonra

Evet istiyorduk yorgun..

İdrar testi yaptım..Kan testi için sabah kan verdim..4 'te çıkacaktı..Çıkmadı yarın gelin dediler.Acayip sinir oldum..

Valla bilmemki belkim bebiş uslu olur..Temizliğe zaman olur

Böcük buzluğumda benimde yaprak vardı..Bende sarayım bari en yakın zamanda

ben cok sıkılıyorum ama sızdede muhabbetin m si yokmandış geldı şimdık o da ıyı akşamlar der kaçarpofff

akşama kocem yok yarın sabah gelcekmış ehlıyetıme yarında bakamıycam sabah karşılaşmıyoz ayy nasıl meraklardım ama ben meraklandıkça her iş uzuooşansıma tüpürem

bıde bu akşam napsam yaa
oturup epılasyon yapam dıom bıde duş kocada yok zaten ohhh rahatım

sakinleştim artık sohpet edebiliriz böcük..

Ehliyetini daha görmedin dimi sen..Olsun uzakta olsada senin ehliyetin oo

sakinleştim artık sohpet edebiliriz böcük..

Ehliyetini daha görmedin dimi sen..Olsun uzakta olsada senin ehliyetin oo

tmm soppet edek

he görmedım kocem bıle gördu bee yanında taşıyoda ben yarın akşam ancak kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…