kızlar eşim memlekte gidiyor ben gidemiyorum malum o kadar yolu gitmeme olanak yok eşimde dedi gelme ben yanlız gideyim diye ama ben yanlız kalacam buırada ve bu halde annemde yok moralim bozuldu açıkcası
bende severim cacığı her yemeğin yanında da yerim..
bende sağlıklı olduğunu duyduğumdan beri genelde hep bulgur yapıyorum
al benimkini vur seninkine desene...
Bu halinle seni tek başına bırakıpta mı gidiyor...
Hayret bişey yaa!
bende off cnm cektıı akşam olsada yesek
bende
ablam hamışken yasaklamıştı ona şekerı vardı
sonra alıştı maşallah şimdık hıc şeker kullanmıo ben yapamam sanırım
len bılıyon mu boşwer hamiş
Evet biliyorum daha keseyi görecez..Hayırlısı bakalım kalp atışınıda duyarız inşallah.Keseyi görelimde
Anemmmmmmmmmmmm ağlıyorum lan şuanda sevinçten :2:
Boşverim annemmmm ayyyy kıyamam ben sana, benimkide issetti sanırım kıpraşıyor :)
Bugün oğluşumu görmeye gidicem.
Ay çok sevindim aaa
Anemmmmmmmmmmmm ağlıyorum lan şuanda sevinçten :2:
Boşverim annemmmm ayyyy kıyamam ben sana, benimkide issetti sanırım kıpraşıyor :)
Bugün oğluşumu görmeye gidicem.
Ay çok sevindim aaa
ayy boşverrr çok sevindimmm valla sabah sabah beni ağlattın lenn
Günaydın kızlar..
spedy iş yerinden geç çıkmak çok sinir bozucu ya.Geçenlerde de kalmıştın galiba..Zor be bacım
aynen öyle tüm dünyay şaşırıyoreve gidip dizi izelyip ütü yapacaktım
tüm planlar şaştı desene
bu akşamda kocam yok evde tekim artık eve gider bi güzel yaparım ütülerimi saçımı da kestirmek istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum kuaför kapalı bugün
bence bekle kendi kuaförünü..Bilmediğin yere kestirme saçlarını
öyle yaparım herhalde. uçlarından aldırıcam zaten ama yine de güvendiğim yere giderimboşuna facia yaşayıp yıkmayalım kuaförü
günaydın kızlar mutlu günler ne yoğun bir gün daha da yoğunlaşacak bu hafta böyle sanırım
boşver ne yaptın kızın olacak senin bak :))
Ayy inşallah ağzın bal yisin emi :))
Sabah kan verdim..Saat 4 te gel al dedi...İnternetten falan bakılmıyormuş
olurmu canım sağlık ocağındaki sonuçlar için işlem numarası çıkaracak verecekti sana işinemi gelmedi ne toyota hastanesinin sitesinden oraya bağlı aile hekimliği tahlil sonuçları işlem numarasıyla oradan alıyorsun çıktısını sistemi mi bozuk üşendimi bilmem eski aile hekimliği de şimdikide netten sonuçlarımı alıyorum
sistemde sıkıntı vardı canım..Sanırsam ondan dedi..Çünkü bana numara veremediler..Kanı aldılar biz giriş yaparız sonra dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?