Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bnım bu kararı vermemde son zamanlarda yaşadıklarım sebep oldu hayrlısı böle belkıde ve bu kararımdan dönmemem lazım artık kararıszlık yaşama ıstemıyorum
ne demişler en kötü karar kararsızlıktan ıyıdır:)

çok moralım bozuk aslında

Boşver ; çok sevindim artık kesin annesin yani çok güzel oldu bu çabaların karşılıksız kalmaıd şimdi tüm aileye haber vermeye başlayın artık

yeğenin neyden ameliyat olacak..

boşwer tebrık ederım cnmmm tekrardan hayırlı bı evlat olur ınş

bosver tekrar hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

sel yirim oglusunu

böcük hakkında hayırlısı olsun az kalmıs kredine az daha sabret

sipidi topige göbisimi sürttüm art arda geliyor bebisler hazır ol sıra sende :)))

yorgun nerelerdesin bacım az girer oldun isler gücler sanırım Allah yardımcın olsun

nadia mutluluk yok nerede acaba

Selam kızlar, nabersiniz nasıl gidiyo hayat??

Boşver gözün aydınn canımmm

Mandiş geldim işte :)

Böcükk naptın işi çıktın mı çıkcan mı en son konuştunuzu biliorum patronla tamam hallederiz fln demişti sonra ??

Yorgun nerelerde acaba :)

Nadia artık yok sanırsam :)

Speedy gezmeler ne alemdee yorulmadın mı hala? :)

sıra bende mi _

böcük yapsın menepoza girecek daha yapmazsa

benı karıştrma hatta benden umudu kesın:)

h geldın hacu
nerelerdeydınnn

yok laa sımdık cıkmıom yazın cıkıp aılemın yakınına taşıncammmişle alakalı hem sorun var hem yok maddı açıdan yok ama bunaldım burdan

h geldın hacu
nerelerdeydınnn

yok laa sımdık cıkmıom yazın cıkıp aılemın yakınına taşıncammmişle alakalı hem sorun var hem yok maddı açıdan yok ama bunaldım burdan[/QUOTE]

hımmm hayırlısı olsunn canımmm

napıım bende burlardayım aslında ama işler yoğundu yazamadım bikaç gündür

benı karıştrma hatta benden umudu kesın:)

tüpleri bağlattır bence sen. hiç olmaz ben seni bekliyorum daha 1,5 yıllık evliyim ben acelem yok önce sen...

iyi iyi bu sana 2 ay yeter artık bida eve girmessin

adın çıkmış bikere

aynen öyle vallahi bak ben pazar günü bile evdeydim düşün artık ptesi 11 de işten çıktım yine evdeydim..
nazar değdi bana kesin nazar değdi :44::44:

aynen öyle vallahi bak ben pazar günü bile evdeydim düşün artık ptesi 11 de işten çıktım yine evdeydim..
nazar değdi bana kesin nazar değdi :44::44:

Vay bee pazar günü evdeydin üstüne pazartesi gece 11de çıktın ona rağmen evdeydinn he git kız bi okut üflet kendini elini yüzünü yıka noluyo sana

Boşver ; çok sevindim artık kesin annesin yani çok güzel oldu bu çabaların karşılıksız kalmaıd şimdi tüm aileye haber vermeye başlayın artık

yeğenin neyden ameliyat olacak..

Saolasın canım...Birde yarın doktora gittimmiydi tamam bu iş

Yeğenim kasık fıtığından ameliyat oldu..Az önce çıktı ameliyattan çok şükür

Saolasın mandişşş............

Teşekkür ederim canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…