bosver gecmis olsun
sipidiyule böcük paslasmada ne yaparsanız yapın talih kime vuracak bakalım kızlar bosverde önce yok mok dedi bakın kızcesi göbiste hehehehhee:))
yorgun ne konusu sekeri ben eksik kaldıum ya birde kızıma kıvılcım konusunda olmaz süt kardesi yapacam onları ben sisttt öyle laflar söyleme
kaçırdımm ne yazdın kangaa
aspirin derken ılaçtan değil deterjandan bahsedıon sanırımdemi
ben ütüyü cok sevıommmnevresım o bu hep ütü edıommm
ama en zoru kumaş pantoln ve bunalıom onu ütülerken
bı mak.tşörtlerımı atıyom sanırım hemen kuruyunca ütülüyorum cunku cok fazla cıkıo 25 30 tanedaha diğerlerını saymım o yüzden biriktrmemem benım için daha hayrlı
selam kızlar,
mandişim kaç saattir kayıp sınav arıyorum, her yerim tutuldu yaanereye girdi kim bilir, karıştırdığım kağıt tomarı, dosya, klasörün haddi hesabı yok offf offf senin tansiyon ne durumda, duru kız ne ediyor bakiim?
boşver haydi gözünüz aydın, sağlıkla, neşeyle gelsin kucağına! mutlu bir ömrü olsun inşallah! yeğenine de geçmiş olsun.
böcüşüm spidinin şutunun duyunca kararını verdin galibahayırlısı kangam!
vaay spidi, evdeydin ve 2,5 saat ütü hiç yakıştıramadım sana
sel oğlun mu oluyor, e mandişin de kızı bakalım çıkacak mı arada kıvılcımlar:)
mutluluk ne var ne yok, aynen devam inşallah kararlara
Mandiş kız olsun istiyor speedy oğlan olursa kızını kandırmasın diye...Ama oğlum olursa mandişin kızıyla bizzat tanıştıracam ben
kimse kalmamış yine burada
he mandiş tabii turşuısunu kurcan ya kız seni dinleyecek sanki ne canlar yakacak o ohh ohhh
böcüş hayatın ütüyle geçiyo be, ama seviyon o yüzden sorun yok
kanga eserımı görünce sevıyom ütüyü sorun yok
mandışım herşey kısmet işi valla bakalım ama bu gıdışle sipidim benden önce yapcekkk
he he sen öle sannn o kızın nerelerde kımlerle gezcek bakalımmm
ÖNCE BÖCÜK belki de aynı zamanlarda olabilir bilemicem
kızçe mi onun paşası olacak
bize de gel o zaman eser görecekmiş naaan o eserleri bizim evdeki 1 günde katlediyor.
1 gömlek giyiyor ertesi gün makine de
Evit oğluşum olacak yorguncumm pipisinide gördük dün şükür :)
Mandişin kızı anası gibi obur olmazsa alırım oğluma
Mandiş kız olsun istiyor speedy oğlan olursa kızını kandırmasın diye...Ama oğlum olursa mandişin kızıyla bizzat tanıştıracam ben
bak boşver senin kızın olursa alırım hee haberin olsun...
hahaaa benim kızım tanısmaz benim kızım evden dısarı cıkmaz tanıssada ancak döver oglunu hıh sende oglan olursa ver bana onunda süt annesi olacam
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...r-hirkalar-elbiseler-yelekler-sapkalar-6.html
burda ıstedığım örgü nasıl sızce bıde mürdüm ıle hoş durur mu ela beyaz tenlı
güzel canım. diğer renk tonların da kıyafetleri vardır mürdüm rengi de yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?