Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sinek yapmaz mı ama yaa tatlı tatlı bir de onunla uğraşmayalım :26: bir de aspirin yazmışlar ama şimdi sırf onun için aspirin mi alcam kendime almıyorum

bosver gecmis olsun

sipidiyule böcük paslasmada ne yaparsanız yapın talih kime vuracak bakalım kızlar bosverde önce yok mok dedi bakın kızcesi göbiste hehehehhee:))

yorgun ne konusu sekeri ben eksik kaldıum ya birde kızıma kıvılcım konusunda olmaz süt kardesi yapacam onları ben sisttt öyle laflar söyleme

kaçırdımm ne yazdın kangaa
aspirin derken ılaçtan değil deterjandan bahsedıon sanırımdemi

ben ütüyü cok sevıommmnevresım o bu hep ütü edıommm
ama en zoru kumaş pantoln ve bunalıom onu ütülerken
bı mak.tşörtlerımı atıyom sanırım hemen kuruyunca ütülüyorum cunku cok fazla cıkıo 25 30 tanedaha diğerlerını saymım o yüzden biriktrmemem benım için daha hayrlı

kimse kalmamış yine burada

he mandiş tabii turşuısunu kurcan ya kız seni dinleyecek sanki ne canlar yakacak o ohh ohhh

böcüş hayatın ütüyle geçiyo be, ama seviyon o yüzden sorun yok

Son düzenleme:
kanga eserımı görünce sevıyom ütüyü sorun yok

mandışım herşey kısmet işi valla bakalım ama bu gıdışle sipidim benden önce yapcekkk
he he sen öle sannn o kızın nerelerde kımlerle gezcek bakalımmm

ÖNCE BÖCÜK belki de aynı zamanlarda olabilir bilemicem

kızçe mi onun paşası olacak

bize de gel o zaman eser görecekmiş naaan o eserleri bizim evdeki 1 günde katlediyor.
1 gömlek giyiyor ertesi gün makine de

Evit oğluşum olacak yorguncumm pipisinide gördük dün şükür :)

Mandişin kızı anası gibi obur olmazsa alırım oğluma

Mandiş kız olsun istiyor speedy oğlan olursa kızını kandırmasın diye...Ama oğlum olursa mandişin kızıyla bizzat tanıştıracam ben

Mandiş kız olsun istiyor speedy oğlan olursa kızını kandırmasın diye...Ama oğlum olursa mandişin kızıyla bizzat tanıştıracam ben

bak boşver senin kızın olursa alırım hee haberin olsun...

kimse kalmamış yine burada

he mandiş tabii turşuısunu kurcan ya kız seni dinleyecek sanki ne canlar yakacak o ohh ohhh

böcüş hayatın ütüyle geçiyo be, ama seviyon o yüzden sorun yok

kurcam tabi tursu gibi kız yapacam ben cirkin olacak kızım benim can yakabilir belki ama yok ya onuda yapmaz benim kızım

kısmet nasip hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun

bilmem belki kızce olur erkek dogurmayın yaa

Evit oğluşum olacak yorguncumm pipisinide gördük dün şükür :)

Mandişin kızı anası gibi obur olmazsa alırım oğluma

oyyy yirim onu ben sel bir dogsalarda yumursak yesek :)
ne alıyorsun beee manavdan portakalmı hıh sen oglunu gönder bana süt verecem bütün oglanlara süt annesi olacam

hahaaa benim kızım tanısmaz benim kızım evden dısarı cıkmaz tanıssada ancak döver oglunu hıh sende oglan olursa ver bana onunda süt annesi olacam

bak boşver senin kızın olursa alırım hee haberin olsun...

al al sel bosverin kızını al :))))

hahaaa benim kızım tanısmaz benim kızım evden dısarı cıkmaz tanıssada ancak döver oglunu hıh sende oglan olursa ver bana onunda süt annesi olacam

oğlum olursa bizzat daha beşikteyken tanıştıracam..Kayınvalideden süt alınmaz ayrıca

günaydınnnnn
bakıyom bakıom kımselrr yoknerdesunuz daaa

ela ya hırka ve patık siparişi verdım kk dan bırıne ınş güzel olur hedıye etcemm bayrama yetişir umarımmm
mürdüm renk ıstedım ama kararsızımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…