ni demek şimdi o, gördün ne kaa yakışıklı bir oğlum var
Bilemiyorum şartlara göre görüşürüz
kurcam tabi tursu gibi kız yapacam ben cirkin olacak kızım benim can yakabilir belki ama yok ya onuda yapmaz benim kızım
kısmet nasip hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun
bilmem belki kızce olur erkek dogurmayın yaa
oyyy yirim onu ben sel bir dogsalarda yumursak yesek :)
ne alıyorsun beee manavdan portakalmı hıh sen oglunu gönder bana süt verecem bütün oglanlara süt annesi olacam
hahaaa benim kızım tanısmaz benim kızım evden dısarı cıkmaz tanıssada ancak döver oglunu hıh sende oglan olursa ver bana onunda süt annesi olacam
al al sel bosverin kızını al :))))
ni demek şimdi o, gördün ne kaa yakışıklı bir oğlum var
Mandiş beni eklesen faceden sana fotosunu yollarım oğlumun. Hem ben istemem emzirme len 7 soy devam ediyormuş süt.
artık duruma göre bakecez hanginizin kızı güzelse onu alarım
Şimdiden gaynanatör oldum len ben
benim kızım çirkin boşverle dünür ol hıh
hele bı doğurun len hemencık sattınız bebelerı
kertmecıler sızı
ay cnm sıkılıoo beee
patron gtsede azcık kıtap okusammmm azcıkta müşterı gelmese
akşam eve gıdıp epılasyon yapcem dıom hergün ama yalan oluyoogıdıp boş vakıt varsa hemen kıtap okuyom
kocede ısyan bayrağını çekcek heee:18:
neyse bgun karar vırdım ama kocemde gelcekk bı dizi ardından epılasyon yapcemmmbayramdan sonrakı hafta içinde ızın almak ıstıyom bakalım
1 hafta anamlarda kalırım gezerım
Alana bak sen
Oğlunun ne kadar yakışıklı olduğuu belli canım.Tartışılamaz bile..
Ama kızım olursa veremem ben kimselere
Bugün doktora gittim..
Yolculuğu yasakladı..Bayramda görümceme gidemiyoruz..[/B]
Benimde ağdaya gitmem lazım böcük...
Bayramda kaynanamda görümcemlerde bnde
Bugün doktora gittim..
Yolculuğu yasakladı..Bayramda görümceme gidemiyoruz..[/B]
ben bayramdan sonra gtcem yok çünkülüm ayy bıde yarın falan halam gelcek bayramda ıyı olsam yarın gelsede
ben kımseden bağımsızım valla ohh bee uzaklık ne gözelmışşş
akşam anası aradı eşimin daha doğrusu eşim aramıştır kesın neyse ananesı ıle konuştum cok tatlu bı garu yaa kaynanamhıc ona cekmemış:)
istemeyede gelmıştı zaten anası gelmedı ananesı gelmıştı neyse
fındık yolluycakmış
bende dedım anane lütfen kırılmışkavrulmuş yolla uğraştırma benı:)
bızde kavurduk kızım dedı
ayy bıde laz şivesı var cok tatlu yaaa
sağolsun
hadi gözün aydın
Ah ah keşke benimde öyle olsa. Özellikle bu bayramlar, her bayram mulaka kayınvalidemdeyiz. Bu bayram kurban burda kesilcek diye ilk günü bendeler. İlk gününün akşamı ya da 2. günü sabahı da kayınvalideme geçicez
Aslında şöyle bir uzun yolculuğu ne zamandır istiyordum ama yine nasip olmadı...Birde bebeğide görmek istiyordumm..Ya aslında ben görümcecime gitmek istiyordum ulen.Anam sanırım ağlıyacam
zırlama lenn
hiç bişi bebenden önemlı olamaz
otur oturduğun yerde gtcen oralara bısı olck ALLAH korusun
Gitmiiycem zati böcük ya ama üzüldüm ne yalan söyliyeyim..
dün bir arkadaşımı kaybettik kızlar 27 yaşındaydı genç kız bir hastalığı varmış kimseye söylememiş ailesi sadece biliyor ne olduğunu hala bilmiyorum ona çok üzüldüm Allah rahmet etsin
dün bir arkadaşımı kaybettik kızlar 27 yaşındaydı genç kız bir hastalığı varmış kimseye söylememiş ailesi sadece biliyor ne olduğunu hala bilmiyorum ona çok üzüldüm Allah rahmet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?