Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bilemiyorum şartlara göre görüşürüz
ni demek şimdi o, gördün ne kaa yakışıklı bir oğlum var

Mandiş beni eklesen faceden sana fotosunu yollarım oğlumun. Hem ben istemem emzirme len 7 soy devam ediyormuş süt.
artık duruma göre bakecez hanginizin kızı güzelse onu alarım
Şimdiden gaynanatör oldum len ben

benim kızım çirkin boşverle dünür ol hıh

hele bı doğurun len hemencık sattınız bebelerı
kertmecıler sızı

ay cnm sıkılıoo beee
patron gtsede azcık kıtap okusammmm azcıkta müşterı gelmese
akşam eve gıdıp epılasyon yapcem dıom hergün ama yalan oluyoogıdıp boş vakıt varsa hemen kıtap okuyom
kocede ısyan bayrağını çekcek heee:18:

neyse bgun karar vırdım ama kocemde gelcekk bı dizi ardından epılasyon yapcemmmbayramdan sonrakı hafta içinde ızın almak ıstıyom bakalım
1 hafta anamlarda kalırım gezerım

Benimde ağdaya gitmem lazım böcük...
Bayramda kaynanamda görümcemlerde bnde

Bugün doktora gittim..

Yolculuğu yasakladı..Bayramda görümceme gidemiyoruz..[/B]

Son düzenleme:
Benimde ağdaya gitmem lazım böcük...
Bayramda kaynanamda görümcemlerde bnde

ben bayramdan sonra gtcem yok çünkülüm ayy bıde yarın falan halam gelcek bayramda ıyı olsam yarın gelsede
ben kımseden bağımsızım valla ohh bee uzaklık ne gözelmışşş

akşam anası aradı eşimin daha doğrusu eşim aramıştır kesın neyse ananesı ıle konuştum cok tatlu bı garu yaa kaynanamhıc ona cekmemış:)
istemeyede gelmıştı zaten anası gelmedı ananesı gelmıştı neyse
fındık yolluycakmış
bende dedım anane lütfen kırılmışkavrulmuş yolla uğraştırma benı:)
bızde kavurduk kızım dedı
ayy bıde laz şivesı var cok tatlu yaaa
sağolsun
Bugün doktora gittim..

Yolculuğu yasakladı..Bayramda görümceme gidemiyoruz..[/B]

hadi gözün aydın

Ah ah keşke benimde öyle olsa. Özellikle bu bayramlar, her bayram mulaka kayınvalidemdeyiz. Bu bayram kurban burda kesilcek diye ilk günü bendeler. İlk gününün akşamı ya da 2. günü sabahı da kayınvalideme geçicez

Aslında şöyle bir uzun yolculuğu ne zamandır istiyordum ama yine nasip olmadı...Birde bebeğide görmek istiyordumm..Ya aslında ben görümcecime gitmek istiyordum ulen.Anam sanırım ağlıyacam

aman zor işler yaa onlar
ıyıkı uzakım dıyorum yaa
ısterdımkı cok sevem onu onları sorun yapmaz hatta bu bayramları eskı bayramlar gıbı yaşardım bunalmadan sıkılmadan ve gelin dıye ortalıkta dolanmadan dolaşmayı ama neyse böle cok mutluyum ben

sızın iş zor
Aslında şöyle bir uzun yolculuğu ne zamandır istiyordum ama yine nasip olmadı...Birde bebeğide görmek istiyordumm..Ya aslında ben görümcecime gitmek istiyordum ulen.Anam sanırım ağlıyacam

zırlama lenn
hiç bişi bebenden önemlı olamaz
otur oturduğun yerde gtcen oralara bısı olck ALLAH korusun

dün bir arkadaşımı kaybettik kızlar 27 yaşındaydı genç kız bir hastalığı varmış kimseye söylememiş ailesi sadece biliyor ne olduğunu hala bilmiyorum ona çok üzüldüm Allah rahmet etsin

dün bir arkadaşımı kaybettik kızlar 27 yaşındaydı genç kız bir hastalığı varmış kimseye söylememiş ailesi sadece biliyor ne olduğunu hala bilmiyorum ona çok üzüldüm Allah rahmet etsin

Allh rahmet eylesin ailesine de sabır versin: ailesi için çok zordur..

Hayırlıı cumalar

Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin...

Genç ölümler beni herzaman çok etkilemiştir..

ayy ne acı haberRabbım mekanını cennet etsın aılesıne bol bol sabırlar versın

hayırlı cumalar bu arada
yenı geldım işe dükkan bı açılmadı yaa sabah berı kapıdayım neyse o aradada kıtap okudumm son 30 sayfam kaldı

bu arada sabah gözümün önünde bı gence araba çarptı aslında ben tam dur dıycekken oldu olayy ama o anın şaşkınlıyla dıyemedım tıkandım kaldı
cok kötu oldum yaaa
anı anı yaşadım
cocuk fazla bısı yok dıyıp gıttı ama yüzü kandı ve cok korktu
arabanında ön camı ve aynası kırılıp kapı yamuldu baya vurdu ama adama dedım gt cocuğun peşinden bişi olmuştur
aslında suç ıkısınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…